PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
bitmap kaže...

Mislim da je svejedno bolje uzeti pro iako neces igrat na 4K tvu.

A mozes ga naci po toj cijeni kao taj slim.

ja sam uzeo pro + pes2018 + ac origins za 2699kn

Gdje si kupio da ga odmah naručim i ja?

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

UK ti je nekad skuplji, nekad jeftiniji od HR PSN-a. Ali zato često možeš povoljno kupiti bonove

Najs!

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
odjavljen
Imam od addiko Visu electron(tekući račun) i Prepaid MasterCard.
Da li te kartice ne prolaze na psn-u?
Pokušavam uzeti sad neke igre ali mi izbacuje neki Error svaki put.
Prije 20 tak dana sam uredno produžio ps+ s ovom Prepaid.
Ima li tko sličan problem?
Ili neko zna kako ga riješiti ili jednostavno ne ide s ovim karticama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Emixman1 kaže...
bitmap kaže...

Mislim da je svejedno bolje uzeti pro iako neces igrat na 4K tvu.

A mozes ga naci po toj cijeni kao taj slim.

ja sam uzeo pro + pes2018 + ac origins za 2699kn

Gdje si kupio da ga odmah naručim i ja?

Preko ekupi.hr

15 godina

Može malo info o tarifi i playstationu i igrama, dakle koliko plaćaš i koliko traje ugovorna obveza?

9 godina
neaktivan
Ako si pitao mene evo:

Play station 4 slim 500 gb
Igre: Horizon Zero Dawn,Cod WWII,Driveclub,Ratchet and Clank + ako narucis u web shopu dobivas na poklon AC: Origins

Mobitel i tarifu mozes birat te ti to ovisi o cijeni koju ces platit jednokratno i mjesecno. Ja sam odabrao Huawei P9 Lite mini i najjeftiniju tarifu(300 sms/poruka i 1 GB interneta). Tarifa mi nije bitna jer je ne koristim pa sam isao na najjeftiniju.
S tim sto sam nabrojao ispalo me 250 kuna jednokratno te svaki mjesec 250 kuna. Ugovorna obveza na 2 godine.
17 godina
neaktivan
Garac24 kaže...
Imam od addiko Visu electron(tekući račun) i Prepaid MasterCard.
Da li te kartice ne prolaze na psn-u?
Pokušavam uzeti sad neke igre ali mi izbacuje neki Error svaki put.
Prije 20 tak dana sam uredno produžio ps+ s ovom Prepaid.
Ima li tko sličan problem?
Ili neko zna kako ga riješiti ili jednostavno ne ide s ovim karticama.

Ako si produzio PS+ trebala bi raditi kartica.

Kupovao si preko PS4 ili PC/mob? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
protjeran
Danas idem po HZD Complete edition. Na obicnoj sam imao 80 sati gamepleja, za ovaj nastavak kazu da je od 12-20h tako da cu ja uzvuci sigurno 30 :D

Samo me zanima hoce li ucitati moj savegame od obicne verzije, imam iznad 90% predjeno, zakucan level, zakucani skillovi i imam onaj ancient armor :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
arnes_king kaže...
Danas idem po HZD Complete edition. Na obicnoj sam imao 80 sati gamepleja, za ovaj nastavak kazu da je od 12-20h tako da cu ja uzvuci sigurno 30 :D

Samo me zanima hoce li ucitati moj savegame od obicne verzije, imam iznad 90% predjeno, zakucan level, zakucani skillovi i imam onaj ancient armor :D

Javi dok saznaš da i mi znamo :-)

Bilo bi žalosno da ne učita.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel bude ps+ na akciji sad pred Božić igdje! Kako je bilo prošle godine?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ima tko da je probao resident evil u VR verziji?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Moze li mi netko pojasnit sta mi je promaklo: ps4 pro B chassis + bf2 3099 kn. Ps4 E chassis + bf2 3099 kn. Ps4 D chassis + gt sport 3199 kn. Kako moze bit ista cijena u prva 2 slucaja, i cak 100 kn vise u 3. slucaju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.12.2017 15:04 (Tututuru).

0 0 hvala 0
17 godina
Tututuru kaže...

Moze li mi netko pojasnit sta mi je promaklo: ps4 pro B chassis + bf2 3099 kn. Ps4 E chassis + bf2 3099 kn. Ps4 D chassis + gt sport 3199 kn. Kako moze bit ista cijena u prva 2 slucaja, i cak 100 kn vise u 3. slucaju?

Promakle su ti osnove ekonomije, ponuda/potražnja :-)

Cijena se formira na osnovu toga.

Ponekad i samo druga boja uređaja (bilo kojeg) zna imati veću cijenu.

A možda je i samo greška, pa će ispraviti ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.12.2017 15:09 (Bitanga).
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Tututuru kaže...

Promakle su ti osnove ekonomije, ponuda/potražnja :-)

Cijena se formira na osnovu toga.

Ponekad i samo druga boja uređaja (bilo kojeg) zna imati veću cijenu.

A možda je i samo greška, pa će ispraviti ;-)

jedino sto mu je promaklo je to da je prvi slucaj na akciji i da ispred sadasnje cijene stoji prekrizena cijena 3999 kn...budući da nema razlike ps4 pro i ps4, gledaj koja ti je bolja igra.

13 godina
PlayStation 4

Ako netko ima CoD WWII za prodat neka mi se javi na PM. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Uzeo sam igru AC Origins s Game collectiona 15.11. i još čekam, od tada je nebrojeno puta bila na raznim popustima i baš sam požalio što sam uzeo disk verziju, srećom pa sam naletio na Horizon ZD. Kakva su vaša iskustva s Game collection stranicom? Koliko ste dugo čekali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Evo pokrenuo, ima continue tako da je super :D

Vidimo se za 10 dana :)
8 godina
tomko kaže...

jedino sto mu je promaklo je to da je prvi slucaj na akciji i da ispred sadasnje cijene stoji prekrizena cijena 3999 kn...budući da nema razlike ps4 pro i ps4, gledaj koja ti je bolja igra.

Ma ne kupujen,nego mi je dosa mail od SD pa san pogleda ponudu.

9 godina
neaktivan
Mozda malo glupo pitanje al ipak ne znam...

Pc i ps4 su mi u sobi dok mi je router u dnevno boravku. PC mi je povezan sa kabelom u router. Jel postoji kabel koji ima 2 izlaza da mogu spojit i u konzolu i u pc ili moram jednostavno imat 2 obicna?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
14 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...

Pc i ps4 su mi u sobi dok mi je router u dnevno boravku. PC mi je povezan sa kabelom u router. Jel postoji kabel koji ima 2 izlaza da mogu spojit i u konzolu i u pc ili moram jednostavno imat 2 obicna?

EDIT: CLICK

HAKOSUKA
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.12.2017 18:12 (Bacelj).
14 godina
Nikolacurak kaže...

Kupiš Ethernet Switch za nekih 100-tinjak kuna i problem riješen. Kabel iz routera će ići u switch i onda iz njega 2 za PC i konzolu. PS4 ima i wireless mogućnost spajanja ako ti se neda komplicirati s kablovima. Ali s žicom ipak radi bolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Bacelj kaže...
Nikolacurak kaže...

Da, to je isto varijanta. Kroz jedan UTP kabel možeš profurati 2, jer se koriste samo 4 od 8 žica.

Ja imam tako profurano maxtv i internet u spavaću/dječju sobu (za maxtv baš ne smije ići preko switcha).

No, ni switch nije skupo rješenje za ovu primjenu, sve ovisi što će lakše i jeftinije uspjeti riješiti.

9 godina
neaktivan
Znam da moze i wireless al ne zelim da mi puca konekcija u igri 😞
15 godina
Nikolacurak kaže...

Moze li se za bozic ocekivat da ce fifa bit na popustu

Na US Store-u 230 Kn

https://store.playstation.com/en-us/product/UP0006-CUSA08006_00-FIFAFOOTBALL2018

Cijeli popis

https://store.playstation.com/en-us/grid/STORE-MSF77008-TGA2017SALEG/1

14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Bacelj kaže...
Nikolacurak kaže...

Da, to je isto varijanta. Kroz jedan UTP kabel možeš profurati 2, jer se koriste samo 4 od 8 žica.

Ja imam tako profurano maxtv i internet u spavaću/dječju sobu (za maxtv baš ne smije ići preko switcha).

No, ni switch nije skupo rješenje za ovu primjenu, sve ovisi što će lakše i jeftinije uspjeti riješiti.

Switch je kud i kamo pristojnije rjesenje, ali, i malo skuplje... ;)

HAKOSUKA
10 godina
PlayStation 4

novi death stranding trailer

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Raja je li se ja varam ili je na HZD bila maks postavka za tezinu very hard?

Ja sad u ovoj complete edition ugleda da ima iznad ultra hard pa na tom i igram :D iako sam lvl 51 patim se samo tako, malo resursa, a toliko su jaki da je za nepovjerovati.

Nego to mi se i svidja, vise cu vremena uloziti i draze mi je kada se moram dobro napatit da bih skontao kako koga ubiti. Problem je sto me sada pate i stari ukoliko su kao npr snapmaw, do 20 minuta se moram boriti s jednim, nikada da umre :D

Tek sam malo odigrao sta iz frozen wilds ali vec mi je predobro :D

Morat cu i ono preostalo pokupiti da i u prijasnjoj zakucam na 100%, trenutno sam oko 87%.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kako je glupo sto nema edit na mobilnoj verziji :S

Citam sada da new game + otkljucava nova oruzja adept i odjecu sa 4 skill slota. Moram to pokrenuti i odigrati samo glavne misije kako bih to otkljucao, ali vidim na tom modu da se tezina ne moze mijenjati nego kako se odabere na pocetku tako je do kraja... prve dvije misije kada je Aloy dijete se preskoce na ovom modu.

Citam i da imaju za otkljucati novi facepaint za Aloy i skillovi za focus ali to se dobija samo na hard tezinama, na ultra hard se sve otkljuca.

Ja cu svakako pokrenuti new game plus, ali se sad dvoumim da li na normal samo brzinski da preletim zbog oruzja ili da igram na jednoj od hard tezina kako bih otkljucao i ostale stvarčice...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

brisi post

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.12.2017 12:52 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice