Mislim da je svejedno bolje uzeti pro iako neces igrat na 4K tvu.
A mozes ga naci po toj cijeni kao taj slim.
ja sam uzeo pro + pes2018 + ac origins za 2699kn
Gdje si kupio da ga odmah naručim i ja?
UK ti je nekad skuplji, nekad jeftiniji od HR PSN-a. Ali zato često možeš povoljno kupiti bonove.
Najs!
Preko ekupi.hr
Može malo info o tarifi i playstationu i igrama, dakle koliko plaćaš i koliko traje ugovorna obveza?
Ako si produzio PS+ trebala bi raditi kartica.
Kupovao si preko PS4 ili PC/mob?
Javi dok saznaš da i mi znamo :-)
Bilo bi žalosno da ne učita.
Jel bude ps+ na akciji sad pred Božić igdje! Kako je bilo prošle godine?
Ima tko da je probao resident evil u VR verziji?
Moze li mi netko pojasnit sta mi je promaklo: ps4 pro B chassis + bf2 3099 kn. Ps4 E chassis + bf2 3099 kn. Ps4 D chassis + gt sport 3199 kn. Kako moze bit ista cijena u prva 2 slucaja, i cak 100 kn vise u 3. slucaju?
Promakle su ti osnove ekonomije, ponuda/potražnja :-)
Cijena se formira na osnovu toga.
Ponekad i samo druga boja uređaja (bilo kojeg) zna imati veću cijenu.
A možda je i samo greška, pa će ispraviti ;-)
Moze li mi netko pojasnit sta mi je promaklo: ps4 pro B chassis + bf2 3099 kn. Ps4 E chassis + bf2 3099 kn. Ps4 D chassis + gt sport 3199 kn. Kako moze bit ista cijena u prva 2 slucaja, i cak 100 kn vise u 3. slucaju?
Promakle su ti osnove ekonomije, ponuda/potražnja :-)
Cijena se formira na osnovu toga.
Ponekad i samo druga boja uređaja (bilo kojeg) zna imati veću cijenu.
A možda je i samo greška, pa će ispraviti ;-)
jedino sto mu je promaklo je to da je prvi slucaj na akciji i da ispred sadasnje cijene stoji prekrizena cijena 3999 kn...budući da nema razlike ps4 pro i ps4, gledaj koja ti je bolja igra.
Ako netko ima CoD WWII za prodat neka mi se javi na PM.
Uzeo sam igru AC Origins s Game collectiona 15.11. i još čekam, od tada je nebrojeno puta bila na raznim popustima i baš sam požalio što sam uzeo disk verziju, srećom pa sam naletio na Horizon ZD. Kakva su vaša iskustva s Game collection stranicom? Koliko ste dugo čekali?
jedino sto mu je promaklo je to da je prvi slucaj na akciji i da ispred sadasnje cijene stoji prekrizena cijena 3999 kn...budući da nema razlike ps4 pro i ps4, gledaj koja ti je bolja igra.
Ma ne kupujen,nego mi je dosa mail od SD pa san pogleda ponudu.
EDIT: CLICK
Kupiš Ethernet Switch za nekih 100-tinjak kuna i problem riješen. Kabel iz routera će ići u switch i onda iz njega 2 za PC i konzolu. PS4 ima i wireless mogućnost spajanja ako ti se neda komplicirati s kablovima. Ali s žicom ipak radi bolje.
Da, to je isto varijanta. Kroz jedan UTP kabel možeš profurati 2, jer se koriste samo 4 od 8 žica.
Ja imam tako profurano maxtv i internet u spavaću/dječju sobu (za maxtv baš ne smije ići preko switcha).
No, ni switch nije skupo rješenje za ovu primjenu, sve ovisi što će lakše i jeftinije uspjeti riješiti.
Moze li se za bozic ocekivat da ce fifa bit na popustu
Na US Store-u 230 Kn
https://store.playstation.com/en-us/product/UP0006-CUSA08006_00-FIFAFOOTBALL2018
Cijeli popis
https://store.playstation.com/en-us/grid/STORE-MSF77008-TGA2017SALEG/1
Da, to je isto varijanta. Kroz jedan UTP kabel možeš profurati 2, jer se koriste samo 4 od 8 žica.
Ja imam tako profurano maxtv i internet u spavaću/dječju sobu (za maxtv baš ne smije ići preko switcha).
No, ni switch nije skupo rješenje za ovu primjenu, sve ovisi što će lakše i jeftinije uspjeti riješiti.
Switch je kud i kamo pristojnije rjesenje, ali, i malo skuplje... ;)
brisi post