PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.411.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Robilad kaže...

Najgore od svega sto mi se igra totalno svidja, koncept igre...ali steta sto iza nje stoji ubisoft.

To opisuje više manje svaku njihovu igru 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Robilad kaže...

nemogu kad dijelim account sa bratom, a trenutno buraz samo ima pretplatu na plus

Sad si me zbunio.

Sta ne treba PS+ za Six Siege?

Radi manualno upload save, ako je kod brata automatski.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
odjavljen
Chaky kaže...
Robilad kaže...

nemogu kad dijelim account sa bratom, a trenutno buraz samo ima pretplatu na plus

Sad si me zbunio.

Sta ne treba PS+ za Six Siege?

Radi manualno upload save, ako je kod brata automatski.

treba ps plus, ali obzirom da buraz ima ps plus ja mogu koristit njegov za igranje online, dok je za save game drugacija prica, moze ga kiristiti samo osoba na accountu koja ima aktiviran ps plus..osoba s kojom shera account nemoze koristit beneficiju save date. 

Jos budem provjerio mogu li manualno ali sumnjam.

14 godina

Manualno možeš.

15 godina
PlayStation 4

moze link sa amazona od PlayStation Store Gift Card ali da se moze kupiti iz hrvatske.. nasao sam par njih i ne mogu kupiti jer pise da ne salje u hrvatsku

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hummer0 kaže...

Manualno možeš.

Ne moze ni manualno. Izbaci da kupim ps plus pretplatu.

jedink mogu na eksterni usb prebacit save data.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 17:08 (Robilad).
13 godina
13 godina
PlayStation 4

Nakon HBO GO dostupna je sad i Amazon Prime Video aplikacija na PS4, za one koji imaju pretplatu i na to.

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
PlayStation 4

bde netflix roka HDR od 1.15 firma

Ali yt se nije jos update na vp9 ver2  za hdr...

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, zanima me mogu li koristit 2 acc na jednom PS4 u ovom smislu dakle preko jednog (to bi bio US acc) bi kupovao igre jer mi se cini da je puno jeftinije, a drugi (HR vec je napravljen i imam jednu igricu) bi mi bio kao main pa me zanima da li bi mi se svi trofeji i uspjesi vodili na US ili HR acc te isplati li se takvo nesto, novi sam u ovome svemu te planiram kupiti PS4 pa eto da se informiram! Uglavnom sta preporucate!

0 0 hvala 0
16 godina
anikarlo0 kaže...

Pozdrav, zanima me mogu li koristit 2 acc na jednom PS4 u ovom smislu dakle preko jednog (to bi bio US acc) bi kupovao igre jer mi se cini da je puno jeftinije, a drugi (HR vec je napravljen i imam jednu igricu) bi mi bio kao main pa me zanima da li bi mi se svi trofeji i uspjesi vodili na US ili HR acc te isplati li se takvo nesto, novi sam u ovome svemu te planiram kupiti PS4 pa eto da se informiram! Uglavnom sta preporucate!

Preporučamo da pročitaš ovaj forum od početka do kraja!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
PlayStation 4

Tak me živcira remote play koji mi puca na PC-u, za pop..dit.

Dok radi, radi savršeno, ali veza često puca.

Prvih 15 minuta je stabilno i onda nakon toga puca svakih par minuta. Sve spojeno s kablom itd.

Probao sam reinstall aplikacije, obrisati aplikaciju iz Appdata foldera, reinstall LAN drivera, factory settings na PS4, reinstalirao Win10 sad na kraju i opet ista priča.

A na Z2 tabletu i PS Viti mi radi bez greške.

Ako netko ima neku ideju, plz share.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 22:43 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ak netko planira kupit PS VR sad ima akcija:

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/playstation-izdvojena-ponuda-2/

Meni se i dalje to čini kao nešto što bi me držalo tjedan dana.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Da. Slažem se.

S tim da već izlaze neki čajniz uređaji sa 2 x 4K rezolucijom naočala (Oculus kompatibilni).

Plus što postoji problem mučnine kod kretanja u Fps igrama.

Vidjet ćemo kako će Fallout VR izgledati...

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 12:04 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Vidio sam danas u Intersparu neke Sharkoon slušalice za PC/PS4/XBox. 

Izgledaju dosta dobro i koštaju 229 kuna.

Pokušavam pronaći kak se zovu.

Mislim da su to ove, Skiller SGH1.

Edit, vidim da ima i jeftinije u SD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 13:12 (DeniZg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Da se barem mogu testirati. Jednom sam kupio slušalice bez testa i užaš su bile. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
DeniZg kaže...

Ako ih kupis, ili ako ih neko ima neka javi dojam. Bas razmisljan  o nekin slusalicama, jer radin do kasno i jedino kad mogu igrat je oko 00:30, 01:00.

Edit: u SD s kodon RBA-PRIBOR15, 169.15 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 16:41 (Tututuru).
14 godina
DeniZg kaže...

Kupio sam ja sinu fora je što se mogu uštekat i u kontroler znači dobre su za PS4, a imaju i onaj dvostruki ulaz za PC.

Mikrofon se može odvojiti.

P.S. udobne su i za nošenje .

Zvuk nisam isprobao jer ih je sin uzeo odmah sebi on kaže da je ok, ali mogu sutra ako treba probati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 23:51 (hummer0).
10 godina
neaktivan
Sreca u nesreci pukao grom i otišao mi ruter thompson tg782 :)
Dobro da sam ps4 iskljucio žicu od neta i on bi izgorio ..
Odmah mi isti dan došli i sve zamjenili i napokon mogu normalno igrat online da mi ne prekida ..

6 0 hvala 0
13 godina
hummer0 kaže...
DeniZg kaže...

Kupio sam ja sinu fora je što se mogu uštekat i u kontroler znači dobre su za PS4, a imaju i onaj dvostruki ulaz za PC.

Mikrofon se može odvojiti.

P.S. udobne su i za nošenje .

Zvuk nisam isprobao jer ih je sin uzeo odmah sebi on kaže da je ok, ali mogu sutra ako treba probati.

Daj molim te isprobaj u gamingu i filmovima, ako mores nekoliko pjesama poslusat da vidis dal se cuju ok za vrjeme slusanja glazbe...uzea bi i ja al za pc.

17 godina
anikarlo0 kaže...

Sve rokaj na HR nije toliko jeftinije u US koliko mislis.

Ako je bas jedna igra na brutalnom popustu u US, napravis US Acc za tu igru. I mozes igrati na svom glavnom HR racunu zbog trofeja ili cega vec.

15 godina
anikarlo0 kaže...

Možeš igre kupovati na raznim accountima. Za ovo što pitaš bitno je da ti je konzola namještena kao primarna za account sa kojim si kupio igru jer ti to omogućava da ju igraš i na drugim accountima otvorenim na predmetnoj konzoli.

PSN - darklydexter
16 godina
neaktivan
Zna netko kako da iskoristim ove kodove?I jel sa tim season pass mogu igrat dosad sve izasle dlce?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Isprik na duplom postu na mobu sam pa neće stavit sliku
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...
Ne znam zašto treba triput da stavi sliku

miči te slike dok ti netko nije pokupio kodove

PSN - darklydexter
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
anikarlo0 kaže...

mi smo ovdje domoljubi i imamo samo jedan akaunt na konzoli to je naš hrvatski!!!  

sram te i stid bilo kupovao bi na americkom a ne bi na hrvatskom storeu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
Ezio kaže...
big_guy kaže...
Ne znam zašto treba triput da stavi sliku

miči te slike dok ti netko nije pokupio kodove

Hehe car.

17 godina
big_guy kaže...
Zna netko kako da iskoristim ove kodove?I jel sa tim season pass mogu igrat dosad sve izasle dlce?

Imas Redeem Code na Storeu.

Makni slike dok ti netko ne drpi kodove, ako ih netko drugi ukuca, mozes se slikati.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupio The Last of us prije koji tjedan,sad prosli tjedan an godisnjem bio i sjeo da probam malo.Igrica je nevjerovatna,vjerujem da ste ju svi prosli vec odavno i da sam zastario ali wow.

Sad sam na 75% igre,igrao sam po 4 sata dnevno koliko mi je dobra

14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maznuo netko,hvala onome tko god je, ugodnu zabavu želim :)
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice