PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.419.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Filmičnost je izmišljeni pojam koji opisuje neku staru tehnologiju i percepciju iste. Mladi ljudi sigurno ne puše 24 fpsa kao stari.

Ja se bunim. Gledao sam Warcraft u IMAXu u 24FPSa i to je bilo jedno odvratno iskustvo za mene.

Svačija reakcija na više FPSa je prvotno šok jer izgleda neobično zbog navike. I ja sam tako reagirao, pa nije ni čudo da je ekipa koja je išla godinama u kino podivljala. Ali oni koji se priviknu ne mogu više nazad. Isto kao i u igrama.

Hobbit je bio fail iz puno više razloga, a ne samo radi FPSa. Meni je bio čisto solidan u toliko FPSa, a još sam i u 3D pogledao!

48 fps ima smisla samo u 3D filmovima jer onda po svakom oku dobijaš 24fps, sve ostalo za mene nije film. Doduše i ovakav 3D kakav je sada nije film, ali ajde... ima ljudi kojima se to sviđa.. Inače moj sin za kojeg mogu reći da je mlad čovjek okrenut tehnologiji s gnušanjem odbacuje bilo kakva pomagala i korekcije na slici koje nude današnji televizori koji umjetno podižu kvalitetu slike a ujedno ubijaju filmičnost. Ne puši 3D i voli filmove gledati kako ih gledamo cijeli život. 48 fps može popušiti nova nadolazeća generacija koja nikada nije i neće vidjeti filmove u 24 fps. Svi ostali jako teško... No dobro, svatko gleda onako kako se njemu sviđa. Ja sam staromodan i dajem prednost filmovima u 24 fps.

16 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...
Filmičnost je izmišljeni pojam koji opisuje neku staru tehnologiju i percepciju iste. Mladi ljudi sigurno ne puše 24 fpsa kao stari.

Ja se bunim. Gledao sam Warcraft u IMAXu u 24FPSa i to je bilo jedno odvratno iskustvo za mene.

Svačija reakcija na više FPSa je prvotno šok jer izgleda neobično zbog navike. I ja sam tako reagirao, pa nije ni čudo da je ekipa koja je išla godinama u kino podivljala. Ali oni koji se priviknu ne mogu više nazad. Isto kao i u igrama.

Hobbit je bio fail iz puno više razloga, a ne samo radi FPSa. Meni je bio čisto solidan u toliko FPSa, a još sam i u 3D pogledao!

Znači, gledao si filmove u 24 fps-a, pa si se prisiljavao gledati u više fps-a dok ti se ne svidi, i sada 24 fps-a nazivaš starom tehnologijom i odvratnim iskustvom?

Ne, pogledao sam jednom i to je bilo dovoljno. Ali inicijalna reakcija mi je bila wtf dok sam vidio kod buraza prvi put. Moj mozak se sad navikao na više informacija po frameu i nemam nikakvih problema. Pa mi je sad čudno dok je sve trzavo i zblurano.

Kažem, današnje rezolucije su puuuuuno veće nego prije 50 godina, kvaliteta opreme kudikamo veća i nema smisla držati staru tehnologiju.

Koja je takva ne zato što je idealna, nego zato što joj je to bilo tehničko i financijsko ograničenje u to vrijeme. A ne zato što je to najbolja stvar za prebacivanje mozga u fantastični svijet filma, to je jednostavno došlo radi navike.

I to je činjenica, 24FPSs je relikt prošlosti i stvar navike, nostalgije i svega ostalog što i inače koči napredak tehnologije. Vrijeme je da filmaši smisle nešto drugo kako da nas prebace u svoju fantaziju, a ne sa 24FPSa. ;-)

Al ok, ja gledam s motion smoothingom, vi gledajte u 24 FPSa trzavo, couldn't care less. Ima fest serija i filmova za pogledati i igara za odigrati :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan
Dosadan si sa tim motion smoothingom,ti i još par njih,svaka druga stranica bar jednom se spomene.
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, jedno pitanje.

Danas je izasla ekspanzija In the name of the tsar za Battlefield 1...meni kao igraču koji posjeduje osnovnu igru bez premiuma su se u klasama pojavila po 2 nova oružja (za svaku klasu), a koja se otključavaju izvršavanjem traženih zadataka za svako od oružja zasebno...sad mene zanima jel ja bez premiuma uopće mogu otključat i koristit ta oružja ako ispunim zadatke koji se traže za njih?? ili je to samo patka od strane EA u stilu "gledaj i pati sto nemozes koristit jer nisi platio premium"??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Pa ako ti ide progress onda mozes, probaj raditi zadatak ak napredujes onda ju mozes otkljucati. 

Ja jucer probao igrati dlc nakon tekme ali sam popio previse pive u birtiji pa sak odustao 😂

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel igrao ko ovaj modern warfare remastered?
To mi je stvarno jedna od najdražih igri odkad sam klinac bio, a vidim da je sad nešto snižena na ps store..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne ide progress...ja planiram kupiti premium samo zbog ove ruske ekspanzije jer patim od ovih zimskih mapa haha...pa sad neznam jel mi se mozda bolje isplati pricekat da premium bude na akciji...jer sam par puta vidio da se premium za BF4 mogao kupiti za 75 kuna na akciji...dok bih ovaj jedan dlc morao platiti 114 kuna...savjet??

13 godina
tomko kaže...

Pozdrav, jedno pitanje.

Danas je izasla ekspanzija In the name of the tsar za Battlefield 1...meni kao igraču koji posjeduje osnovnu igru bez premiuma su se u klasama pojavila po 2 nova oružja (za svaku klasu), a koja se otključavaju izvršavanjem traženih zadataka za svako od oružja zasebno...sad mene zanima jel ja bez premiuma uopće mogu otključat i koristit ta oružja ako ispunim zadatke koji se traže za njih?? ili je to samo patka od strane EA u stilu "gledaj i pati sto nemozes koristit jer nisi platio premium"??

Ne možeš koristiti ta oružja ako nemaš Premium ili ekspanziju s kojom su ta oružja došla. Oružja su ti prikazana u klasama samo informativno, da vidiš koja bi nova oružja mogao otključati kada/ako nabaviš Premium ili ekspanziju.

10 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Jel igrao ko ovaj modern warfare remastered?
To mi je stvarno jedna od najdražih igri odkad sam klinac bio, a vidim da je sad nešto snižena na ps store..

Ja sam odigrao, al na pc-u. Igra je ostala identicna, ali naravno sa puno ljepsom grafikom...

I am over 9000!!!
17 godina
tomko kaže...

...ja planiram kupiti premium...savjet??

Cekaj popust 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Chaky kaže...
tomko kaže...

Cekaj popust 

Nek' štedi novce za novi Battlefront 2, koji će imati sve mape free.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
tomko kaže...

Cekaj popust 

Nek' štedi novce za novi Battlefront 2, koji će imati sve mape free.

Pa nije to bas isto. 

12 godina

Nije, ali je vrlo slično.

BF1 je u padu, DLCi izlaze pre-presporo, serveri sve prazniji zbog podjele igrača na Premium i non-premium.

Za 2 mjeseca izlazi Battlefront 2 koji će još više uzeti igrača.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Nije, ali je vrlo slično.

BF1 je u padu, DLCi izlaze pre-presporo, serveri sve prazniji zbog podjele igrača na Premium i non-premium.

Za 2 mjeseca izlazi Battlefront 2 koji će još više uzeti igrača.

Osim ako ne bude bila ista situacija kao sa prvom igrom koja je bila dead za mjesec dana.

12 godina

Na PCu.

Na PS4 je bila krcata.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

New Versions of L.A. Noire coming November 14
For Nintendo Switch, PS4 & Xbox One
Plus THE VR CASE FILES for HTC Vive

7 0 hvala 6
13 godina
Kupuje se obavezno, fenomenalna igra.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

jep i najbolje facijalne animacije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

frend i ja dijelimo račune(kod mene njegov primarni) i sad planiramo uzeti fifu 18 ronaldo edition zanima me da li ću ja dobiti sve bonuse kao i on? 

tj ono najvažnije hoću li moći igrati ju 3 dana prije standard editiona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

frend i ja dijelimo račune(kod mene njegov primarni) i sad planiramo uzeti fifu 18 ronaldo edition zanima me da li ću ja dobiti sve bonuse kao i on? 

tj ono najvažnije hoću li moći igrati ju 3 dana prije standard editiona?

3 DA
11 NE
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

svaka čast na la noire, ali ja bi više volio igrati i platiti sasvim novu igru rockstara nego još jednu reciklažu, kojih na ps4/xbone ne fali...

What could possibly go wrong?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 17:46 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Trebali su remasterizirat RDR, više bi novca pobrali.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Da, stvarno mi nije jasno zašto recikliraju sve što mogu osim RDR. Svaka čast LA Noire, ali RDR je ipak debelo bolja igra.
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja i dalje čekam Bully 2 ili Agent.

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

LA Noire je nahajpana samo zato jer je Rockstar izdavač (i samo izdavač što je jako bitno), pa je valjda ljudima preteško reći da je nešto od Rockstara govno, a igra je ustvarni samo benchmark za tu tehnologiju facijalnih animacija i ništa više. Gameplay je živa dosada, pokušaj open worlda promašen, slučajevi nisu bog zna što zanimljivi ni pamtljivi, štoviše igra te u jednom trenutku sili da odabereš krivca između dva lika iako si skužio da ni jedan nije kriv, a performanse su bile totalna katastrofa na tadašnjim konfama. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Pozdrav ekipa, imam problem sa ps4 slušalicama, imao sam prije mjesec dana ps4 i kada sam na njemu igrao sve je bilo uredu, ali otkad sam uzeo ps4 slim kada uštekam usb od slušalica u plejku prebaci se zvuk ali zvug od igre je jaaaaako jako tih, dok je od chata i preglasan. probao sam sve moguce postavke na psu u vezi chata i game sounda ali jednostavno ništa ne pomaže a dok igram game sound se jedva čuje... jeli imao tko isti problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Joj krvavi ubisoft, update za rainbow six siege mi zdrndo sve.. igru pokrece kao da sam je pokrenio prvi puta..sve operatere,situacije, postavke moram iz pocetka namjestati, sto je najgore napravio je novi save data preko starog tako da nema druge nego sve namjestati iz pocetka... Vidim da mnogi imaju problem sa ovim novim updateom..kakvo je stanje kod vas koji ste uradili update? 

Toliko rade na toj igri a toliko brljaju da to svijet nije vidio..svakim updateom nesto moraju zabrljati. 

Operation health je totalno sranje, sve mi se cini da im je to bio operation godisnji odmor. Najgore od svega sto mi se igra totalno svidja, koncept igre...ali steta sto iza nje stoji ubisoft.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pocni raditi upload save to cloud. Mozes namjestiti da ti to radi dok nista ne igras, kad je konzola u sleepu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

nemogu kad dijelim account sa bratom, a trenutno buraz samo ima pretplatu na plus

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice