PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.428.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Ja sam igrao samo par sati i brzo mi je dosadila, ali sad se čini puno bolja igra.

Neke od svari koje su me smetale su mali Field of View (sad se može povećati), sad se može pozvati brod u bilo kojem trenutku da nas pokupi na planeti (kao konj u RDR ili Witcheru ).

Dodana je priča ("over 30 hours of story content on a streamlined main quest"), multiplayer ("lite multiplayer" - Joint Exploration - up to 16 people as 'orb ghosts' that have proxy chat and can explore) , znatno poboljšana grafika (1800p HDR na Pro), portali za teleportiranje po planetima, ma svašta.

Patch ide uskoro live, ovo je službena stranica.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 13:41 (DeniZg).
17 godina

Mislim da bih joj onda za ove pare i mogao dati šansu. :) Čudi me da joj nisu dodali i nekakav dostojan kraj, to je bilo najveće razočaranje vanilla verzije... obećavali su something awesome and extraordinary po dolasku u centar galaksije (što je bio cilj igre) a ono što se dogodilo po dolasku u dotični (po rječniku naših uzaludnih portala) me je, bogami - stvarno iznenadilo!  neugodno, naravno ;-) (vidio sam "kraj" na youtubeu jer nisam mogao vjerovati kad sam pročitao što se dogodi po "završetku")

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
16 godina
Tanelorn kaže...

Fascinantno je koliko se i dalje trude oko te igre koja je po izlasku bila totalni flop/false promisses. Živo me zanimaju recenzije nakon ovog updatea, vrijedi li to sad napokon odigrati ili ne? :)

Ja sam igrao na releaseu na PCu i fascinantno mi je koliko sam sati potrošio na nju, to mi je 4. igra po played timeu na Steamu (poslije witchera3, elite i GTA V).

No, to je istovremeno prva i zadnja igra kojoj sam morao stavljati specijalne opcije u nvidia cplu da mi ne šteka strahovito na zvijeri od mašine.

Bila mi je ok, dok nisam skontao da nema nikakve šanse da se vratiš na planete na kojima si bio ranije, i da nema nikakvu poantu osim da briješ okolo i radiš jedno te isto.

Ne znam dal je sad što bolje, probao sam ju bio opet prije par mjeseci (nakon updejta sa vozilima) i obrisao isto popodne.

EDIT: P.S. moraš voljeti igru koja ima planet pun skačućih četverojajnih pimpeka :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 14:07 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...

Ja sam igrao na releaseu na PCu i fascinantno mi je koliko sam sati potrošio na nju, to mi je 4. igra po played timeu na Steamu

Moj burazer ju je po releaseu igrao na PC-u, mislim da je skupio nekih 20ak sati gameplaya a onda je napravio fatalnu pogrešku koja mu je corruptala save game file i nije više nikako mogao nastaviti nego sve nanovo (ne znam jesu li kasnije taj bug ispravili). Naime, save se corruptao jer je u naziv nekih bića, planeta ili čega već stavio i specijalne znakove (mislim da se radilo o običnom apostrofu)... tu je poludio i odustao od igranja :)

Ja sam je upravo uzeo pa ću je u trenucima dokolice kod kuće i zaigrati (naravno, kupili su me ovi četverojajčani pimpeki  ) :-)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
16 godina
Tanelorn kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam igrao na releaseu na PCu i fascinantno mi je koliko sam sati potrošio na nju, to mi je 4. igra po played timeu na Steamu

Moj burazer ju je po releaseu igrao na PC-u, mislim da je skupio nekih 20ak sati gameplaya a onda je napravio fatalnu pogrešku koja mu je corruptala save game file i nije više nikako mogao nastaviti nego sve nanovo (ne znam jesu li kasnije taj bug ispravili). Naime, save se corruptao jer je u naziv nekih bića, planeta ili čega već stavio i specijalne znakove (mislim da se radilo o običnom apostrofu)... tu je poludio i odustao od igranja :)

Ja sam je upravo uzeo pa ću je u trenucima dokolice kod kuće i zaigrati (naravno, kupili su me ovi četverojajčani pimpeki  ) :-)

Bio je i neki bug da dok se warpaš u neki sustav izbaci te iz igre. Onda sam morao otići u neki drugi sustav da zaobiđem ovaj koji ruši igru.

Mislim da ću i ja uzeti na PS4, ne da mi se zajebavati sa PC verzijom opet.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 14:43 (Bitanga).
15 godina
PlayStation 4

Ja sam bas svoju kopiju prodao neki dan, morat cu je opet uzet pogotovo zato jer ima mp

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

100kn vrijedi da ga j*bes!

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Kupio sam No Man's Sky još tamo negdje početkom godine i mislim da sam ukupno odigrao možda pet-šest sati, maksimalno deset, jer to je neka granica do koje igrama dajem šansu. Ne planiram se vratiti. Ničim me nije privukla, repetitivna, neopisivo dosadna. Da sad kupujem i da mi se igra neki space exploration ne bih ni razmišljao nego bih radije dao novac za Elite Dangerous. I dalje mi nije jasno kako je No Man's Sky uspio uvjeriti sve oko sebe, uključujući i Sony, da je riječ o AAA igri... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Kupio sam No Man's Sky još tamo negdje početkom godine i mislim da sam ukupno odigrao možda pet-šest sati, maksimalno deset, jer to je neka granica do koje igrama dajem šansu. Ne planiram se vratiti. Ničim me nije privukla, repetitivna, neopisivo dosadna. Da sad kupujem i da mi se igra neki space exploration ne bih ni razmišljao nego bih radije dao novac za Elite Dangerous. I dalje mi nije jasno kako je No Man's Sky uspio uvjeriti sve oko sebe, uključujući i Sony, da je riječ o AAA igri... 

Elite Dangerous sam igrao duplo više sati (120) od No Man's Skya. I to sa dobrim HOTAS joystickom (T.16000M).

I mogu ti reći da su obje igre podjednaka patka. No Man's Sky je šaren i zato je nabrijao hype. Problem je što screenshoti izgledaju 10 puta bolje od prave igre.

Elite Dangerous je još za razinu gori, jer je sve crni svemir i non stop polijetanje, slijetanje i skakanje kroz hyperspace. Ali je to prava simulacija, No Man's Sky je arkadica.

Al obje igre se razvijaju i ako nastave i dalje mogle bi jednog dana postati i dobre igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 19:05 (Bitanga).
16 godina
PlayStation 4

Probao sam opet No Man's Sky na PCu, i mislim da ću to preskočit. Muka mi je bila čim sam ga pokrenuo, živa dosada :-)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...

Elite Dangerous sam igrao duplo više sati (120) od No Man's Skya. I to sa dobrim HOTAS joystickom (T.16000M).

I mogu ti reći da su obje igre podjednaka patka. No Man's Sky je šaren i zato je nabrijao hype. Problem je što screenshoti izgledaju 10 puta bolje od prave igre.

Elite Dangerous je još za razinu gori, jer je sve crni svemir i non stop polijetanje, slijetanje i skakanje kroz hyperspace. Ali je to prava simulacija, No Man's Sky je arkadica.

Al obje igre se razvijaju i ako nastave i dalje mogle bi jednog dana postati i dobre igre.

Nisam uopće igrao Elite pa ne mogu suditi iz vlastitog iskustva, samo iz stotinu videa koje sam pogledao i iz onoga što sam pročitao. Znam da ni Elite nije savršen, da ima hrpu problema, ali nekako me više privlači i čini mi se kao da je punokrvna simulacija, dublja i ispoliranija od NMS. Sve je crno, jbg, ali to je svemir, crn je i u stvarnosti. :) 

16 godina
Q-Tip kaže...

Nisam uopće igrao Elite pa ne mogu suditi iz vlastitog iskustva, samo iz stotinu videa koje sam pogledao i iz onoga što sam pročitao. Znam da ni Elite nije savršen, da ima hrpu problema, ali nekako me više privlači i čini mi se kao da je punokrvna simulacija, dublja i ispoliranija od NMS. Sve je crno, jbg, ali to je svemir, crn je i u stvarnosti. :) 

Ma da, al u stvarnosti ne postoji frameshift drive i hyperspace warp, moglo je u igri isto tako biti malo boja :-)

Non-stop letiš i buljiš u crte i orbite. No da, u većini aspekata je bolji nego NMS :-)

Freelancer je bio zadnja dobra space igra koju sam igrao. Ovo ostalo su sve neki nadomjesci u nedostatku bolje igre.

Elite Dangerous bi bio vrh igrati u VRu. Mislim da bih iste sekunde kupio PS VR kad bi napravili E:D VR podršku.

I kad bih mogao s joystickom vozit na playki.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 21:37 (Bitanga).
16 godina
PlayStation 4

Ima navodno za sada jedan jedini joystick koji podržava E:D i PS4:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B015ECTAK4/ref=pd_sbs_63_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=W9D7VP1NMVA0G7SVXGYE

Imao sam Thrustmaster T-Flight HOTAS X (stariji model) i to je skroz low budget model. Sad imam puno bolji joystick koji nije supported na playki.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 21:54 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Igra netko For Honor još uvijek? Ja sam ga bio probao dok je bila open beta.

Sad sam opet skinuo za free weekend i poprilično dobro izgleda na PROu i 4k telki s motion smoothingom.

Igrao sam samo malo story mode. Multiplayer mi je ranije bio frustrirajući, spor matchmaking i luđaci koji igraju non stop s kojima se nemoš usporedit.

Pozabavit ću se malo za vikend s tim da vidim kako je sad, al me zanima jel igra uopće tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Inace zgadio mi se AC serijal, sta zbog jednog te istog, sta zbog prokletog open-world od kojeg mi se vise povraca.

Ali ovaj novi me privuko zbog toga sta su maznuli ideje iz nekih igara sta su mi drage( Bloodborne, Horizon.. ). Znaci napokon combat koji je ok, al vidjet cemo.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.8.2017 8:23 (madafaka85).

3 0 hvala 2
16 godina
madafaka85 kaže...

Inace zgadio mi se AC serijal, sta zbog jednog te istog, sta zbog prokletog open-world od kojeg mi se vise povraca.

Ali ovaj novi me privuko zbog toga sta su maznuli ideje iz nekih igara sta su mi drage( Bloodborne, Horizon.. ). Znaci napokon combat koji je ok, al vidjet cemo.

Izgleda dobro. Bolje nego prenapučeni Unity grad.

11 godina

Ovo izgleda vrlo obećavajuće.

Sviđa mi se still borbe i oružja, konačno da će me loot zanimati, da li ću dobiti nešto dobro ili neću.

Čini mi se da je still sličan Witcheru što mi je odlično!

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
PlayStation 4

Osobno mi taj AC:Origins jedino graficki izgleda odlicno sve ostalo je klasican Ubishit gameplay bez imalo inovacija i pomaka. Sad su s ovom igrom pokusali sve svoje prosle igre ubaciti u ovu jednu i cisto sumnjam da ce to sljakati. 

No zivi bili pa vidili...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Sve čitam komentare i ne vjerujem, a onda mi postane jasno kako Ubisoft uvijek uspije prodati dovoljan broj primjeraka svojih igara. Kako? Marketing.

Odjednom svima ovaj novi AC izgleda obećavajuće. Zar sam ja jedini koji je iz svih tih najavnih videa vidio da će velika većina stvari opet biti iste kao i dosad?

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Sve čitam komentare i ne vjerujem, a onda mi postane jasno kako Ubisoft uvijek uspije prodati dovoljan broj primjeraka svojih igara. Kako? Marketing.

Odjednom svima ovaj novi AC izgleda obećavajuće. Zar sam ja jedini koji je iz svih tih najavnih videa vidio da će velika većina stvari opet biti iste kao i dosad?

Ovo je sad kao neka uvreda nama koji volimo Ubisoft i njihove igre? :-)

17 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

pa da ps pro ima neke featurse u sebi ood vege samo su zakljucane 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...
Q-Tip kaže...

Ma nije uvreda, nego stalno prodaju isti modus operandi, samo ga neznatno izmijene i poboljšaju grafiku, naprave super trailer i svi su odmah spremni platiti unaprijed jer će baš ovaj nastavak biti nešto drugačiji. :) 

Znam da AC ima svoju publiku, znam da Ubisoft ima svoje fanove. Nisam ja neki hejter Ubisofta, ali brate izgradili su brand na serijalima koji se minimalno razlikuju. Ja sam uglavnom igrao Far Cry serijal i to je cijelo vrijeme jedna te ista igra, sa nadograđenom grafikom u svakom nastavku. I sad opet ljudi su se raspomamili za novim nastavkom iz jednostavnog razloga jer su ga smjestili u Ameriku. I opet ljudima ne smeta što je to opet jedna te ista igra i što će ostati posve ista mehanika. I opet će se prodati dobro. I opet Ubisoft neće imati razloga da nešto promijeni.

9 godina
Bitanga kaže...
Q-Tip kaže...

Ja nisam nit znal da takvi postoje :D 

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje za vas koji imate Sony TV, XE80 ili XE85, znaci prvenstveno zbog motionflow. XE80 kazu da je 400hz ,a XE85 800 ili 1000hz?

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Skoro svaki developer štanca igre na isti kalup.

From Sotware i Souls serijal, Naughty Dog i Uncharted, Rockstar i GTA itd.

I sve te igre su bile vrhunske.

Ne vidim zašto nova AC igra uz neka poboljšanja (borba, zanimljiva priča i likovi), ne bila odlična.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.8.2017 15:14 (DeniZg).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Znam da AC ima svoju publiku, znam da Ubisoft ima svoje fanove. Nisam ja neki hejter Ubisofta, ali brate izgradili su brand na serijalima koji se minimalno razlikuju. Ja sam uglavnom igrao Far Cry serijal i to je cijelo vrijeme jedna te ista igra, sa nadograđenom grafikom u svakom nastavku. I sad opet ljudi su se raspomamili za novim nastavkom iz jednostavnog razloga jer su ga smjestili u Ameriku. I opet ljudima ne smeta što je to opet jedna te ista igra i što će ostati posve ista mehanika. I opet će se prodati dobro. I opet Ubisoft neće imati razloga da nešto promijeni.

Pa poanta serijala i je da se minimalno razlikuje, inače nije serijal. Meni Far Cry i Watch Dogs nikad nisu sjeli, ali su mi zato The Division, Ghost Recon i Rainbow Six odlične igre (plus još hrpa drugih manjih igara)

Sad čekam Skull & Bones i da vidim dal će The Crew 2 bit šta bolji od jedinice.

Ubisoft ima više igara nego neki drugi studiji koji isto rade igre na isti kalup.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.8.2017 15:18 (Bitanga).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

BTW novi kod u sancta-domenici za 15% popusta na igre i gaming pribor  RBA-GAMING15.

PSN - brdjanin85

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakav ignore sam dobio, to nisu istine...

PSN - brdjanin85

2 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4

Meni su watchdogs 2, Far cry 2,3,4 , Wildlands sve jako zabavne igre. Iako se rade na kalup od svojih predhodnika i ne bih ih svrstavao u remek djela. 

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice