PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Tututuru kaže...
big_guy kaže...
Evo bio u trgovini i djelatnik je ispred mene zvao sancta Domenica servis i njihovi djelatnici inzistiraju na prvo slanju na servis. Savjeti što da radim? Vjerojatno će proći tjedan dva dok oni to provjere a brine me što ako se gasi samo u metro reduxu,reći će vjerovatno da je sve u redu sa uredjajem a meni će se gasiti i dalje u igri.Da,zapeo sam jako za metro jer mi je jedna od najboljih igara i ne želim trenutno igrati ništa osim te igre a nisam trenutno pri parama za kupovinu drugih.

Po meni nije bitno sta se gasi samo na toj igrici. Kupija si konzolu i igriu za tu istu konzolu. Ima da radi i gotovo. Moras dobit novu ako se i dalje nastavi gasit.

Tako je,skinut cu danas kad dodjem doma wildlands demo da vidimo što će biti,ali iako se ne bude gasila na wildlandsu svejedno tražim novu konzolu,jedini što me*ebe je koliko će vremena proći dok nova konzola dodje do mene

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
Tututuru kaže...
big_guy kaže...
Evo bio u trgovini i djelatnik je ispred mene zvao sancta Domenica servis i njihovi djelatnici inzistiraju na prvo slanju na servis. Savjeti što da radim? Vjerojatno će proći tjedan dva dok oni to provjere a brine me što ako se gasi samo u metro reduxu,reći će vjerovatno da je sve u redu sa uredjajem a meni će se gasiti i dalje u igri.Da,zapeo sam jako za metro jer mi je jedna od najboljih igara i ne želim trenutno igrati ništa osim te igre a nisam trenutno pri parama za kupovinu drugih.

Po meni nije bitno sta se gasi samo na toj igrici. Kupija si konzolu i igriu za tu istu konzolu. Ima da radi i gotovo. Moras dobit novu ako se i dalje nastavi gasit.

Apsolutno. Nešto moraš dobiti, ili pare za igru koja ne valja ili novu konzolu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
PlayStation 4

Cim prije posaljes to ce ti prije stic. 

Ne kuzim zakaj odugovlacis s tim, odma to obavi i gotovo. Kak si do sada izdrzo bez PS4 tak ces jos i to vrijeme.

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A nisam imao vremena od posla otići a kaže djelatnik da konzolu mogu tek u ponedjeljak poslati jer je vikend i praznik.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Taj Ghost Recon jel to običan demo ili nešto za online? Meni skida 50 gbpa ne kužim šta je to. Uzeo i onaj ratchet and clank, čisto da žena dobije osječaj sa uzimam i za nju nešto:) Sad moram sebi jednu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
mariclius kaže...
Taj Ghost Recon jel to običan demo ili nešto za online? Meni skida 50 gbpa ne kužim šta je to. Uzeo i onaj ratchet and clank, čisto da žena dobije osječaj sa uzimam i za nju nešto:) Sad moram sebi jednu...

To je cijela igra no imas ograniceno 5 sati igranja, na tebi je da odlucis kak ces igrat (kolko sam skuzil)

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
14 godina
Super, hvala za info:) Jedva čekam da isprobam tu igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Firmale ( @4mal ) jesi probao superhot vr?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nisam jel dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ezio kaže...

Firmale ( @4mal ) jesi probao superhot vr?

Dosad sam mislio da je Četrimal.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Ja sam mislio da je Amal.

17 godina
PlayStation 4

Jel ima tko od vas VR-aša i HDR telku? Pretpostavljam da da.

Pa me zanima, pošto ona VR kutija nema podršku za HDR koliko sam vidio kako onda rješavate to? 

Da li preštekavate kabele?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...

Ja sam mislio da je Amal.

A ja Formal. Jebi se 4mal :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
15 godina
Bitanga kaže...

Znam da si nesto pitao u vezi Sniper Elita, sada ti je 4.-ka na 30 € dok je complete pack 33 € na steamu

MadeInCroatia
14 godina
big_guy kaže...

Ja bi trazio novu konzolu odmah il povrat novaca. Nikakav servis ne dolazi u obzir (bar kod mene) niti bilokakvo cekanje od tjedan il vise dana, mislim o cemu pricamo, konzola je nova, pod garancijom je, oni su tvoje novce uzeli a ti imas neispravnu konzolu i sad bi ti trebao cekat tjedan dana da oni ustanove u cemu je kvar?? 

17 godina
Ghost777 kaže...
Bitanga kaže...

Znam da si nesto pitao u vezi Sniper Elita, sada ti je 4.-ka na 30 € dok je complete pack 33 € na steamu

Da, vidio sam i to isto, tnx. Uzeo sam ipak na PSNu, 199kn < 30€, a vjerojatno će mi dosadit za 2 dana :-)

16 godina
neaktivan
Točno tako sam im ja rekao ali sto ds radim?Da je do trgovine odmah bi mi dali novu ali ako daju novu ide na njihov trošak,a ovako kada salju u zg ide na trošak sancta domenice... Mislim ne znam ns koji nacin da ih natjeram da daju novu osim ako posaljem za zg.Da upotrijebim agresiju ne zelim jer nisu prodavali krivi
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina

prestekavam 

17 godina
big_guy kaže...
Točno tako sam im ja rekao ali sto ds radim?Da je do trgovine odmah bi mi dali novu ali ako daju novu ide na njihov trošak,a ovako kada salju u zg ide na trošak sancta domenice... Mislim ne znam ns koji nacin da ih natjeram da daju novu osim ako posaljem za zg.Da upotrijebim agresiju ne zelim jer nisu prodavali krivi

Nikak, agresijom nećeš ništa postić, ni kratkoročno, a ni dugoročno.

Pošalji na servis i gotovo. 

17 godina
PlayStation 4

Izašao NHL 18 beta demo težak 18GB. Skinuo ga i ostao razočaran. Ispao sam iz štosa za hokej a i nekako mi se ne sviđa sadašnji koncept kontrolera. Trebao bih učiti ispočetka a nemam više živaca za tako nešto. Mislio sam možda uzeti igru ali definitivno odustajem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

nisam jel dobro?

Ne znam. Sad tek skidam.

Bitanga kaže...

Jel ima tko od vas VR-aša i HDR telku? Pretpostavljam da da.

Pa me zanima, pošto ona VR kutija nema podršku za HDR koliko sam vidio kako onda rješavate to? 

Da li preštekavate kabele?

Moja je poluHDR. Prestekavam. Sony inovacije.

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

Kak to da si se vrnul forumu i ps temi jel dron dosadio ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borostef kaže...
maxy0 kaže...

Kolika vam je brzina na ps4? Imam internet od 100mb/ps download, a na ps4 mi jedva postize 20 mbita

To sam i ja primjetio, na PS4 mi je net dosta sporiji nego na drugim uređajima, download bi trebao biti 50 a na PS4 neće preko 25.

Sony odavno ima problema takve prirode.

Kod mene recimo i prije 2 godine pa tako i sada, na PS4 mi je download u najbolju ruku upola sporiji od recimo Xbox One-a.

Xbox One ide punom brzinom (50 mbit/s), dok PS4 varira, ali ispod 25 mbit/s.

Obe konzole su na LAN kabelu, dok Xbox One i na WiFi ide vrlo brzo.

Jbg, pomirio sam se s tim, nije da je sporo, al moglo bi i bolje.

Xbox: Muskarcina
13 godina
PlayStation 4

Ja ne znam jesam li ijednu igru u životu igrao kraće od ovog Just Cause 3. Kakvo razočaranje, express uninstall.

Kad se samo sjetim da sam jednom razmišljao da kupim tu igru, srećom došla je free uz PS+, pa mi nije toliko žao.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Q-Tip kaže...

Ja ne znam jesam li ijednu igru u životu igrao kraće od ovog Just Cause 3. Kakvo razočaranje, express uninstall.

Kad se samo sjetim da sam jednom razmišljao da kupim tu igru, srećom došla je free uz PS+, pa mi nije toliko žao.

Ma da, igra je smeće. Ja sam ju igrao na PCu jedno pola sata. I da, kupio sam ju bio, na svu sreću za sitne novce.

Ne znam uopće kak je to nekom zabavno tbh.

15 godina
4mal kaže...

Kak to da si se vrnul forumu i ps temi jel dron dosadio ili?

Nije mi dron dosadio nego mi je žao gledati kak se prasina skuplja po plejki:) Malo sam probao superhot vr i nije lose. A onda sam po prvi put pokrenuo HZD i igrao 4 sata u komadu. Super igra.

PSN - darklydexter
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
big_guy kaže...

Nikak, agresijom nećeš ništa postić, ni kratkoročno, a ni dugoročno.

Pošalji na servis i gotovo. 

Je je sutra ću im odnest da ga posalju,također sam poslao mail na sancta domenica servis.

btw,sinoć skinuo metro 2033 demo i začudo demo radi normalno,ne gasi se konzola na odredjenom mjestu kao sa disk verzijom.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
10 godina
big_guy kaže...

Je je sutra ću im odnest da ga posalju,također sam poslao mail na sancta domenica servis.

btw,sinoć skinuo metro 2033 demo i začudo demo radi normalno,ne gasi se konzola na odredjenom mjestu kao sa disk verzijom.

Mislim da je do igre, puno ljudi se žali na crashanje i to večinom slim modeli.

17 godina
PlayStation 4

Ako konzola vrti sve ostale igre a na jednoj se gasi, problem je do igre i koliko znam iz iskustva to nije osnova za reklamaciju.
isto vrijedi za Android mobitele..na jednom se neka igra vrti bez greške a na drugom mobitelu stalno prekida i ruši se....

bar imaš hrpetinu drugih igara koje možeš igrati 

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Ako konzola vrti sve ostale igre a na jednoj se gasi, problem je do igre i koliko znam iz iskustva to nije osnova za reklamaciju.
isto vrijedi za Android mobitele..na jednom se neka igra vrti bez greške a na drugom mobitelu stalno prekida i ruši se....

bar imaš hrpetinu drugih igara koje možeš igrati 

Pa da, vrlo vjerojatno je do igre jer ima hrpa članaka na netu da disk verzija ima probleme, a digitalna ne.

Al kad čovjeka ništ drugo osim toga ne zanima :-D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice