PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Znaci ako potrosim istu ili slicnu sumu novaca na tv+konzolu mogu imati osjecaj kao sto bi imao da sam istu sumu potrosio na pc. Dobro za znati.

Sta je je, odlicno izgleda.

MadeInCroatia
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

da ali ne ocekuj nesto poput gaming monitora 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas sam zaigrao battlefield 1 i horizon zero dawn i ps4 pro se toliko cuje da se uopce ne mogu koncentritati na igre.  Cuje se potpun isto kao i u ovom videu:

A horizon zero dawn imam na cd-u i moram pojacati tv skoro do kraja da ne cujem ventilatore i cd kako se okrece. Nisam uopce ocekivao da cu imati ovakve gluposti kupnjom ps-a. Prije pet godina sam kupio ps3 i uopce

se ne sjecam da sam ga ikad cuo kad sam igrao nesto na njemu. I mislio sam da ce se horizon cuti samo kad upalim mapu, ali se cuje stalno i kad igram i kad uplaim mapu i kad gledam cut scene. Moze netko reci je li ovo normalno

ili da vracam plejku i mjenjam ju za novi pro ili mozda da uzmem slim?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
razor1234 kaže...

Danas sam zaigrao battlefield 1 i horizon zero dawn i ps4 pro se toliko cuje da se uopce ne mogu koncentritati na igre.  Cuje se potpun isto kao i u ovom videu:

A horizon zero dawn imam na cd-u i moram pojacati tv skoro do kraja da ne cujem ventilatore i cd kako se okrece. Nisam uopce ocekivao da cu imati ovakve gluposti kupnjom ps-a. Prije pet godina sam kupio ps3 i uopce

se ne sjecam da sam ga ikad cuo kad sam igrao nesto na njemu. I mislio sam da ce se horizon cuti samo kad upalim mapu, ali se cuje stalno i kad igram i kad uplaim mapu i kad gledam cut scene. Moze netko reci je li ovo normalno

Teško je reći pošto se na videu baš ne čuje nešto posebno, pa se mora pojačati, a onda se i smetnje pojačaju.

S druge strane, lik ga ima zatvorenog u malom prostoru, pa nije ni čudo.

Ja još do sad na PS4 Pro nisam našao igru da se čuje toliko jako kao što mi se običan PS4 čuo u MGS5.

BF1 je zahtjevna igra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
PlayStation 4

Novi popusti na HR Store-u - PS Plus Double Discounts i Totally Digital.

Ovaj Sony nas sustavno lišava para kad god stigne i to bez prestanka od 12/2016.

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sad sam nasao drugi video:

i mislim ako i drugi imaju takve probleme onda je to valjda normalno, ali da sam znao da ce se toliko cuti ti ventilatori i cd nikad nebi ni kupio ps4.

Sad ne znam dali da mjenjam za slim ili da mjenjam ovaj za novi.

0 0 hvala 0
17 godina

tocnije od balck fridaya ,uzas i sram ih bilo 

13 godina
neaktivan
razor1234 kaže...

Sad sam nasao drugi video:

i mislim ako i drugi imaju takve probleme onda je to valjda normalno, ali da sam znao da ce se toliko cuti ti ventilatori i cd nikad nebi ni kupio ps4.

Sad ne znam dali da mjenjam za slim ili da mjenjam ovaj za novi.

Evo video u kojem se ps4pro isto glasno čuje i čovjek kaže da ga je vratio i novi da je puno bolji (pročitaj prvi komentar). 

17 godina
neaktivan
razor1234 kaže...

Sudeći prema videu mislim da je tvoj problem što imaš otvorenu ladicu. Naguraj oko njega pur pjenu i zatvori ladicu. Buka će se garantirano smanjiti, a možda nakon 10 min i potpuno nestane

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

razor1234 

Probaj ga za svrhu testiranja usisati od prasine i malo ispuhati, pa vidi da li ima promjene.

A onda ga mozes staviti na gornju policu kod TV-a, pa vidi da li ima promjene.

Ako ne pomognu, te dvije stvari, onda probaj zamijeniti.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

A cuju li se vase plejke tako?

Nemam sta ispuhati ni usisati kad je stara 10 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 15:08 (razor1234).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
razor1234 kaže...

Moja je, kako sam jos prije napisao, iznenadujuce tiha (ps4 uncharted edition), uncharted 4, ff xv, mgs ground zero itd. vrti bez problema i bez imalo buke

I am over 9000!!!
15 godina
razor1234 kaže...

Meni se ne čuje glasno ventilator. Ni na starom ps4, ni na novom ps4pro.

PSN - darklydexter
17 godina
neaktivan
razor1234 kaže...

Aha, to mi promaklo.

Stavi je na policu do TV-a, pa javi da li se smanjila buka. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
PlayStation 4

Moj prvi ,obicni ps4 se nije uopce cuo. Ispod njega sam stavio na svaki kraj po jednu gumicu debljine cca 1cm i bilo je super. Ispod pro-a nisam stavio nista i jedva da ga uopce cujem i kad je stisano. 

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Kad sam kupio svoj ps, stavio sam ga u policu. Iako je otvorena, dosta se grijao i vent je stalno jako puhao. Otkad sam ga prebacio na gornju policu komode, gotovo se nikada ne cuje.

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Piše u owner's manualu, al tko bi čitao više manuale danas:

Do not use the system in a closed cabinet or other locations
where heat may build up. Doing so may cause the system
to overheat and may lead to fire, injury or malfunction.

Do not block any vents. To maintain good ventilation, follow
the guidelines below:
Place the system at least 10 cm (4 in) away from a wall
surface.
• Do not place on a carpet or rug with long fibers.
Do not place in a narrow or cramped space.
• Do not cover with cloth.
• Do not allow dust to build up on the vents.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
razor1234 kaže...

Ne mogu baš iz videa zaključiti koliko je glasno, ali da, kod mene se isto pod opterećenjem dosta čuje ventilator. Neko vrijeme se ne čuje, pa onda počne hladiti, pa kad spusti temperaturu opet je nečujno neko vrijeme i tako naizmjence. Iako ovisi i od igre do igre, na nekima se ne čuje uopće, na ovim zahtjevnijim poput Horizona ili Uncharted 4 se čuje.

12 godina
PlayStation 4

Moj se Pro čuje na Horizonu i na jačim igrama, ali ni približno kao stari PS4.

Zavrti se vent povremeno i ima dubok zvuk "huuum" i onda se ugasi nakon desetak sekundi.

Ima na smartfonima aplikacija za mjeriti decibele, pa se izmjeri. Stavljat Youtube video nema smisla.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@DeniZG -

Moram te razočarati, ali i dalje igraš na 30. Pomak u fps-u nasprem "običnog" PS4 i PS4 pro je 1 fps - https://www.google.hr/amp/www.playstationlifestyle.net/2017/02/28/horizon-zero-dawn-1080p-ps4-pro-mode-offers-minor-frame-rate-improvements-says-digital-foundry/amp/

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 19:17 (molnyi).
17 godina
PlayStation 4

da ali je slika masu bolja pogotov uz neki bjesni 4k HDR

nije sve u fps-u ako se roka pretezito sp 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

da ali je slika masu bolja pogotov uz neki bjesni 4k HDR

nije sve u fps-u ako se roka pretezito sp 

Vjerujem da odličan TV čini veliku razliku, PS4 pro vs PS4 ne radi nikakvu razliku vrijedni spomena - 

Igrao sam PS4 pro i PS4 na istoj telki i, PS4 pro može podnijeti 4k i slika je oštrija, drugo sve je prilično blizu. Najviše gdje sam vidio razliku je uncharted 4.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 19:30 (molnyi).
12 godina
molnyi kaže...

@DeniZG -

Moram te razočarati, ali i dalje igraš na 30. Pomak u fps-u nasprem "običnog" PS4 i PS4 pro je 1 fps - https://www.google.hr/amp/www.playstationlifestyle.net/2017/02/28/horizon-zero-dawn-1080p-ps4-pro-mode-offers-minor-frame-rate-improvements-says-digital-foundry/amp/

Ne kužim te.

Ja sam stavljao snimke sa interpolacijom ma 60 fps koju radi TV. To nema veze s ovim što si linkao. 

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
molnyi kaže...

@DeniZG -

Ne kužim te.

Ja sam stavljao snimke sa interpolacijom ma 60 fps koju radi TV. To nema veze s ovim što si linkao. 

Nema, ima sa rečenicom 60 fps... Interpolacija je ok, kao što rekoh  PS4 pro ne čini toliku razliku, TV je onaj koji je čini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 19:44 (molnyi).
17 godina
molnyi kaže...
DeniZg kaže...
molnyi kaže...

@DeniZG -

Ne kužim te.

Nema, ima sa rečenicom 60 fps... Interpolacija je ok, kao što rekoh  PS4 pro ne čini toliku razliku, TV je onaj koji je čini.

Pričaš gluposti, i na i7 6700K sa 1080 TI možeš imati 30 FPSa. To ne znači da je taj PC ništ posebno, to samo znači da developere boli kitica i da nam ne žele dati više FPSa.

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Pričaš gluposti, i na i7 6700K sa 1080 TI možeš imati 30 FPSa. To ne znači da je taj PC ništ posebno, to samo znači da developere boli kitica i da nam ne žele dati više FPSa.

Slažem se.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 20:21 (molnyi).
17 godina
PlayStation 4

Ekipica,

kupio sam jos jedan 4k tv no ovaj puta s hdrom.

SAMSUNG

e sada on u sebi ima opciju hdr on i off

sto znaci da ja mogu i sadrzaj koji nije hdr prisiliti da bude priblizno tako..

no ako ga prebacim u game mod ne mogu i hdr+ imati ukljucen. okey surfao sam i kaze ovako :http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/Samsung-HDR-mode-with-PS4-Pro/td-p/46040049

uglavnom na unchartedu mi automatski gore izbacio poruku hdr prepoznat itd..

sto je opcija auto motion?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

koji model si ubo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

koji model si ubo 

a cim manji da mi glumi i monitor

40"

UE40KU6072

ima svega oko 20 ms lag i to me strasno privuklo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice