PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.467.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Naravno da nisi siguran. Ja sam od njih kupio mnogo rabljenih igara, preko 20 i triput su me zeznuli. Prvi put su mi poslali isto tako uništen Cod 5 za PS3, drugi put su mi umjesto Dragon age 1 za X360 poslali Star wars kinect i sad ovo. Prva dva puta kad su me zajebali sam naručivao preko kolege tu s foruma, pa ga nisam htio gnjaviti. E sad kad su baš mene zajebali nema šanse da išta rabljeno kupim kod njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
TibzzX kaže...

NE kupujte rabljene igre iz Game.co.uk. kvaliteta kontrola im je nikakva. Nekad dobiješ mint igru, a nekad toliko izgrebanu da ju konzola ne prepoznaje kako je meni bio slučaj sa Killzoneom.

Rekli su mi da pošaljem igru te da će mi refundirati troškove slanja ukoliko im pošaljem potvrdu iz pošte. Iz maila: As an international customer we are unable to provide you with a free postage label, however, if you forward a copy of your proof of posting to us we will refund the postage costs for you.

Da bi dobio potvrdu moraš slat preporučeno. Poštarina me izašla 60kn. Igra im je došla idući dan, refundirali su mi cijenu igre (iako su imali još rabljenih primjeraka na skladištu i tražio sam drugu) i 3 funte za postarinu, što je daleko od 60kn. Kad sam ih pitao da zašto mi nisu refundirali svu poštarinu samo su mi rekli da su oni ispunili svoju dužnost. Tražio sam mail od nekog nadređenog da s njim porazgovaram, i na to mi nisu odgovorili. Takoda eto, popušio sam 60kn i još nemam ni igru.

Gamad!

Ja pak imam suprotna iskustva. Naručivao u  više navrata Killzone, Drive club ,Just dance, Destiny ... naravno sve rabljeno i sve izgledale kao nove i rade besprijekorno. Da ne bi bio nesporazum također iz Game.co.uk. Uvijek može biti bad luck ali reći ljudima da se ne naručuje ne stoji. Ja kažem ljudi naručite meni je uvijek sve bilo ok a nisam jedanput naručivao.

sake08
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SinCr0 kaže...

Taman igram WD2 trial pa ću isprobati. Ako još nekoga zanima, navodno se može igrati full igra ako se isključi internet. 

https://www.psxhax.com/threads/watch-dogs-2-ps4-digital-download-for-free-via-glitch-from-goku76.1575/page-3#comments

Update: Nakon "Haum Sweet Haum" misije nema više main story misija, što znači da ne možete završiti priču. Ali, i dalje se mogu igrati side misije i sve ostalo, i može se igrati online na način da nakon što prođe 3h i to sve što je već navedeno jednostavno ponovno upalite net i sve radi kao i prije. I dalje stoji da ne smijete gasiti igru niti ići u Main Menu. Meni je to bezveze, ja sam se samo ponadao da ću odigrati story za dž. 

Na Azijskom PSN-u je besplatan God of War 3 Remastered za PS plus korisnike, ja sam napravio novi acc za Singapur, odjavio se sa svog acc na kojem imam PS+ i na ovom Singapurskom aktivirao 2day Trial.... i evo igra se skida. Nisam siguran može li se i nakon isteka ova 2 dana igrati igra ako imam PS+ na drugom acc, vjerojatno ne može, srećom imam dovoljno slobodnog vremena sljedeća 2 dana da je završim :)

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Imam 3 beta invite-a za Wildlands preko Uplay racuna, pa tko zeli igrati betu neka mi posalje nick od Uplay accounta posaljem mu invite.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
@tibzzx

tak su i mene zayebali.
uzel sam gta 5 za ps3 preowned. cijena je bila oko 100kn ali dvd nije radil i jbg popusil 100 krznenih
Iron Maiden

1 0 hvala 0
12 godina
SinCr0 kaže...
SinCr0 kaže...

Taman igram WD2 trial pa ću isprobati. Ako još nekoga zanima, navodno se može igrati full igra ako se isključi internet. 

https://www.psxhax.com/threads/watch-dogs-2-ps4-digital-download-for-free-via-glitch-from-goku76.1575/page-3#comments

Update: Nakon "Haum Sweet Haum" misije nema više main story misija, što znači da ne možete završiti priču. Ali, i dalje se mogu igrati side misije i sve ostalo, i može se igrati online na način da nakon što prođe 3h i to sve što je već navedeno jednostavno ponovno upalite net i sve radi kao i prije. I dalje stoji da ne smijete gasiti igru niti ići u Main Menu. Meni je to bezveze, ja sam se samo ponadao da ću odigrati story za dž. 

Na Azijskom PSN-u je besplatan God of War 3 Remastered za PS plus korisnike, ja sam napravio novi acc za Singapur, odjavio se sa svog acc na kojem imam PS+ i na ovom Singapurskom aktivirao 2day Trial.... i evo igra se skida. Nisam siguran može li se i nakon isteka ova 2 dana igrati igra ako imam PS+ na drugom acc, vjerojatno ne može, srećom imam dovoljno slobodnog vremena sljedeća 2 dana da je završim :)

Kako si aktivirao 2 day free trial, ja nikako nabasati na to? :)

MT22
17 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Kako si aktivirao 2 day free trial, ja nikako nabasati na to? :)

Odes na Settings - Save management, i tamo odaberes da zelis uploadati na oblak, ponuditi ce ti 2 day free trial. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Jel ikome radi opcija "Share Play" unutar Partyja? Imam brzine 40 Mbps download i 5 Mbps upload i nista.....

Zna li netko u cemu je kvaka?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovaj 2 day trial ti ponudi kad hoćeš napraviti bilo koju online aktivnost. Recimo, uđeš u igru i hoćeš pokrenuti multiplayer - odmah će ti otvoriti screen da kupiš ili probaš na 2 dana. 

Samo brijem da se automatski renewa pa odjavite ako ne želite da vam naplate 

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Ak neko ima slucajno viska invite za GhostRecon Wildlands bio bi veoma zahvalan :)

ID: SoulHaZe_

0 0 hvala 0
12 godina
blowfish_cro kaže...

Ovaj 2 day trial ti ponudi kad hoćeš napraviti bilo koju online aktivnost. Recimo, uđeš u igru i hoćeš pokrenuti multiplayer - odmah će ti otvoriti screen da kupiš ili probaš na 2 dana. 

Hvala tebi i Chakyu. Uspješno rijšio ovo s azijskim accountom da dobijem besplatno God of War III preko njihove PS Plus ponude. Preporuka svima tko nije odigrao.

MT22
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Tcom sad stavio ps4 pro i fifa17 u paket, ali sad su nenormalno digli cijenu. Sad se mora platiti 100 kuna, a prije 75.

Ja sam cekao na njuski plejke, ali sad mislim da ovo nitko nece kupovati pa prodavat da zaradi 400 kuna.

0 0 hvala 0
14 godina
Creatos_3 kaže...

Tcom sad stavio ps4 pro i fifa17 u paket, ali sad su nenormalno digli cijenu. Sad se mora platiti 100 kuna, a prije 75.

Ja sam cekao na njuski plejke, ali sad mislim da ovo nitko nece kupovati pa prodavat da zaradi 400 kuna.

Kakvih 75? Ako govoriš o mjesečnoj naknadi u Magenti je 50kn a van magente je 89kn bila. Nikakvih 75 kn.

I uz ovaj novi paket se dobije i dodatni kontroler, tako da treba i to uzeti u obzir.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kak im u webshopu pise ps4 pro i watch dogs2 75kn na 24 rate uz tarifu najbolja imam sve?

A za ove plejke nove to je dobra ponuda i ako hoces dodatni kontroler onda je 110 kn, ali sad normalno cijena na njuškalu nece biti 2800 nego sigurno 3300 pa nadalje.

0 1 hvala 0
17 godina
Marijano22 kaže...
blowfish_cro kaže...

Hvala tebi i Chakyu. Uspješno rijšio ovo s azijskim accountom da dobijem besplatno God of War III preko njihove PS Plus ponude. Preporuka svima tko nije odigrao.

Ali moraš ga odigrati unutar 2 dana, osim ako misliš produžiti ps+ na tom azijskom acc. :)

12 godina
SinCr0 kaže...
Marijano22 kaže...
blowfish_cro kaže...

Ali moraš ga odigrati unutar 2 dana, osim ako misliš produžiti ps+ na tom azijskom acc. :)

Pa zar nije moguce prebacit na racun od hr ps plusa pa da radi?

17 godina

Nije. Nije moguće ni igrati na HR računu, mora se igrati na ovom azijskom računu. Tako da ništa i od trofeja, za one kojima je to bitno.

12 godina
SinCr0 kaže...

Nije. Nije moguće ni igrati na HR računu, mora se igrati na ovom azijskom računu. Tako da ništa i od trofeja, za one kojima je to bitno.

Steta onda, ali eto igra nije duga pa se moze odigrat u ta 2 dana.

12 godina
SinCr0 kaže...

Ma ja evo pokušao, i radi mi normalno na mom HR accountu. ;)

MT22
12 godina
Marijano22 kaže...
SinCr0 kaže...

Ma ja evo pokušao, i radi mi normalno na mom HR accountu. ;)

Onda javi kad ti istekne dva dana trial.

17 godina

U pravu si, sad vidim da greškom nisam bio postavio account na PRIMARY....

11 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

neki dan sam nosio svoj ps4 PRO i nisam mogao vjerovat koliko je prvi ps4(kojeg sam takodjer imao)imao bolju kutiju.kutija u koju si deset puta lakše mogao ponovo stavit ps i koja je imala ručku.ovo sad je blagi užas.čemu to nemam pojma

A hebemu, a toliko sam se veselio toj kutiji 

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
13 godina
protjeran
Igram ps4 spojen na monitor koji nema zvučnike. A zvuk dobim uključivanjem slušalica i kontroler. Jel ima način da spojim logitech Z333 zvučnike od kompa nekako sa konzolom ali ne da ih uključim u kontroler . Smeta mi kabal a i zvuk nije nikaki. Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...
Igram ps4 spojen na monitor koji nema zvučnike. A zvuk dobim uključivanjem slušalica i kontroler. Jel ima način da spojim logitech Z333 zvučnike od kompa nekako sa konzolom ali ne da ih uključim u kontroler . Smeta mi kabal a i zvuk nije nikaki. Hvala

Možda nešto ovakvo? Ne znam bi li funkcioniralo na PS4, ali taj adapter se nabavi za par kuna pa vrijedi probati 

EDIT: 

Provjerio i trebalo bi raditi. Reddit knows 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 10:34 (blowfish_cro).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam koristio takvu stvarcicu i radi. Ali sam u nju ukljucio slusalice. Znaci imas Stereo Izlaz i izlaz za mikrofon.

Ako zvucnike mozes spojiti samo na stereo izlaz, trebalo bi raditi.

Jedino je meni trebao USB produzni, jer mi je ta USB zvucna bila predebela, pa ju nisam mogao ugurati u prednje usbove od PS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Podrška za eksterne diskove, custom wallpaperi i još par stvarčica dolazi sa novom verzijom softwarea 

http://blog.us.playstation.com/2017/02/03/ps4-system-software-update-4-50-features-detailed/

5 0 hvala 4
17 godina
PlayStation 4

Ezio 3D blu ray u VR-u isssss premocno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Ezio 3D blu ray u VR-u isssss premocno 

Ziher budeš kupovao Blu Ray filmove :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
blowfish_cro kaže...

Podrška za eksterne diskove, custom wallpaperi i još par stvarčica dolazi sa novom verzijom softwarea 

http://blog.us.playstation.com/2017/02/03/ps4-system-software-update-4-50-features-detailed/

Nesto se na neogafu šuška za PS4pro boost mode 
Gdje bi igre bez pro patcha radile brze nego na obicnom PS4

Evo i dokaz

Sad treba netko (DF) testirat Witcher 3, Bloodborne... :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 18:56 (Santana).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice