I ja sam do sad dobio dva-tri puta takvu poruku.
GTA nisam mjesecima igrao pa mislim da nije s njim povezano...
I ja sam do sad dobio dva-tri puta takvu poruku.
GTA nisam mjesecima igrao pa mislim da nije s njim povezano...
Dali je itko spajao PS4 s starijim tipom monitora s VGA ulazom ?
Inace trenutno PS4 mi je spojen s Samsung om UE40J5100 1080p i zbilja sam zadovoljan s vidjenim.
Ali imam jedan stariji 18.5 [ 1366x768 ] BenQ monitor s VGA ulazom i imam ovaj HDMI to VGA adapter.
http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_217276.html
Htio sam to dvoje spojiti jer mozda bih bas ta kombinacija bude i trebala za jedan radni period.
Na prvu mi prikazuje No SIgnal i kad pogasim neke opcije po savjetima opet je NS, malo cu potraziti kakav tutorial po YT ali eto mozda netko ima blize iskustvo stim spajanjem.
Inace trenutno PS4 mi je spojen s Samsung om UE40J5100 1080p i zbilja sam zadovoljan s vidjenim.
Ali imam jedan stariji 18.5 [ 1366x768 ] BenQ monitor s VGA ulazom i imam ovaj HDMI to VGA adapter.
Htio sam to dvoje spojiti jer mozda bih bas ta kombinacija bude i trebala za jedan radni period.
Na prvu mi prikazuje No SIgnal i kad pogasim neke opcije po savjetima opet je NS, malo cu potraziti kakav tutorial po YT ali eto mozda netko ima blize iskustvo stim spajanjem.
Ja sam pokusavao kod jarana na projektor koji nema HDMI preko DVI konvertora ali sam isto imao problem da nema signala :(
Moze savjet za koji ps4 da se odlucim. Dvoumim se između ps4 pro sa njuskala za 2800 sa watch dogs 2 ili ps4 slim 1 tb sa driveclub, uncharted 4 i
last of us remastered za 2600 iz extreme digital.
Igrao bi na 32 inca full hd tv-u, ali vise naginjem za ps4 pro jedino me muci sto nikad nisam kupovao sa oglasa konzole. I svi kojima saljem
poruke pisu da je ps vađen iz kutije radi dokumentacije u tcomu. Jer ako kupim nesto novo volio bi da nitko nije to isprobavao pa ako je netko
kupovao it tcoma moze reci jesu li otvarali kutiju ili ne.
Moze savjet za koji ps4 da se odlucim. Dvoumim se između ps4 pro sa njuskala za 2800 sa watch dogs 2 ili ps4 slim 1 tb sa driveclub, uncharted 4 i
Igrao bi na 32 inca full hd tv-u, ali vise naginjem za ps4 pro jedino me muci sto nikad nisam kupovao sa oglasa konzole. I svi kojima saljem
poruke pisu da je ps vađen iz kutije radi dokumentacije u tcomu. Jer ako kupim nesto novo volio bi da nitko nije to isprobavao pa ako je netko
Ja bih uzeo PS4 Pro svakako kad vec nemas konzolu.
Ovaj ps4 iz tcoma, njemu garancija vrijedi i bez popunjenog jamstva, treba ti samo račun, tako da ga nisu morali otvarati.
Po meni Pro definitivno. Driveclub ti nije bog zna što, a WD2 ćeš bez problema tradeati za Uncharted ili TLOU pa si na "gubitku" cca 400kn što je po meni prihvatljivo.
Ja sam kupio s Njuškala (ok, od lika tu s foruma, ali dođe na isto) i nisam imao nikakvih problema. Ne vidim zašto ljudima smeta što je nešto vađeno iz kutije. Pa čak i da sad ideš u dućan kupiti će prije izvaditi van da provjere dal je sve unutra. U svakom slučaju dugoročno ti se sigurno isplati kupiti s Njuškala, najbolje osobnom primopredajom.
Da je netko samo otvorio kutiju onda u redu, ali ne bi htio da se netko igrao na njoj, a prodaje ju kao novu.
Ali kad bolje razmislim, kad ju budem prodavao prije cu prodati pro nego slim.
Ne mislim odmah prodati, nego kazem da cu za par godina prije prodati taj pro nego slim. Zato me muci ta kupovina sa njuskala jer uzimam za sebe i glupo
mi je to sto su ljudi uzimali plejke uz magentu i znali su da ce ih odma prodavat, ne kuzim zasto ih onda uopce raspakiravaju. Jer za mene to vise nije novo
ako se netko igra sat, dva i onda prodaje kao novo, zapakirano. Cijene su na njuskalu oko 2800, ali nikako ne mogu naci nekog ko ima tvornicki zapakirano.
Ne mislim odmah prodati, nego kazem da cu za par godina prije prodati taj pro nego slim. Zato me muci ta kupovina sa njuskala jer uzimam za sebe i glupo
mi je to sto su ljudi uzimali plejke uz magentu i znali su da ce ih odma prodavat, ne kuzim zasto ih onda uopce raspakiravaju. Jer za mene to vise nije novo
ako se netko igra sat, dva i onda prodaje kao novo, zapakirano. Cijene su na njuskalu oko 2800, ali nikako ne mogu naci nekog ko ima tvornicki zapakirano.
Pa nije cijena kao novo, da je cijena kao novo kupio bi u dućanu, a ne na njuškalu. Tamo kupuješ jer je povoljnije.
A i kakve veze ima jel netko probao malo ili nije, kupi i igraj. Ako nije korišteno previše, onda je novo.
Ili kupi u dućanu. :-P
Pa nije cijena kao novo, da je cijena kao novo kupio bi u dućanu, a ne na njuškalu. Tamo kupuješ jer je povoljnije.
A i kakve veze ima jel netko probao malo ili nije, kupi i igraj. Ako nije korišteno previše, onda je novo.
Pa frende nije baš tako. Ipak je gušt nešto otvorit iz celofana i tvorničkih naljepnica. Pogotovo kad to platiš 2+ soma kuna :D
Nekako lakše spavaš :D
Pa frende nije baš tako. Ipak je gušt nešto otvorit iz celofana i tvorničkih naljepnica. Pogotovo kad to platiš 2+ soma kuna :D
I ne znas dal radi jer jos nitko nije probao, ovak bar znas da radi ak je covjek igrao malo :P
Pa znam, zato ja kupujem novo iz dućana, platim više i ne kukam :-)
Al ak tražiš jeftinije onda moraš pristati na kompromis neki... i rizik.
Gle, sve ove ps4 pro sto sad na njuskalu prodaju su ih dobili sa 2000kn u tcomu uz uvjet da koriste tarifu. To su vjerojatno uzimali ljudi koji su vec
i imali tu tarifu pa sad dobiju za sicu plejku, ali meni se to ne isplati jer 160 kuna mjesecno davat za tarifu za mobitel mi se ne daje, ali ono sto hocu reci
ljudi su u startu dobili jeftino ps4 i sad ga prodaju i zaradit ce i to svi znaju i cijena od 2800 kuna je realna, ali onda bi bilo u redu kad vec nesto kupujes
sa ciljem da prodas onda samo to proslijedi, a ne igrat se na tome pa prodavat kao novo. Znam da je najjednostavnije kupit novo u ducanu, ali i na
njuskalu su nove ako ih ne izvade iz kutije. Sorry sto petljam oko gluposti, ali meni je to bitnija stvar nego koliko ima gb ili sl. Ali valjda cu neku ubosti
jer svaki dan netko stavi na oglas.
Gle, sve ove ps4 pro sto sad na njuskalu prodaju su ih dobili sa 2000kn u tcomu uz uvjet da koriste tarifu. To su vjerojatno uzimali ljudi koji su vec
i imali tu tarifu pa sad dobiju za sicu plejku, ali meni se to ne isplati jer 160 kuna mjesecno davat za tarifu za mobitel mi se ne daje, ali ono sto hocu reci
ljudi su u startu dobili jeftino ps4 i sad ga prodaju i zaradit ce i to svi znaju i cijena od 2800 kuna je realna, ali onda bi bilo u redu kad vec nesto kupujes
sa ciljem da prodas onda samo to proslijedi, a ne igrat se na tome pa prodavat kao novo. Znam da je najjednostavnije kupit novo u ducanu, ali i na
njuskalu su nove ako ih ne izvade iz kutije. Sorry sto petljam oko gluposti, ali meni je to bitnija stvar nego koliko ima gb ili sl. Ali valjda cu neku ubosti
Mislim da briješ. Kupi prvu playku koja ti je najbliže i ne razmišljaj o tome jel ju igrao 2h ili nije.
Tak svejedno, imaš garanciju, rokaj. Ništa joj se nije moglo desiti od malo igranja. Jel i bicikl kupuješ neraspakiran, ili ga je ipak netko prije raspakirao i probao? :-)
Mislim da briješ. Kupi prvu playku koja ti je najbliže i ne razmišljaj o tome jel ju igrao 2h ili nije.
Tak svejedno, imaš garanciju, rokaj. Ništa joj se nije moglo desiti od malo igranja. Jel i bicikl kupuješ neraspakiran, ili ga je ipak netko prije raspakirao i probao? :-)
Ima pravo bitanga uzmi najbliže i najeftinije sa garancijom, naravno i isprobaj je ako je već otvarana!
To tvoje je pasivni adapter. Tebi treba aktivni HDMI na VGA. Cca 150kn.
PS4 PRO je ulaganje u budućnost, e sad da li je taj tvoj TV FHD ili HD Ready, ako je HD Ready i ne misliš skoro kupovati TV na kojem ćeš igrati PS4 onda po meni apsolutno nema smisla kupovati PRO verziju osim ako ju možeš nabaviti za neku "siću".
Ako nemaš problem s kupnjom s Njuškala onda je PRO najbolji izbor. Ako baš hoćeš iz dućana (skuplje cca 500 kuna), onda je već upitno koliko su ti neke stvari bitne. U teoriji bi novije igre trebale raditi na stabilnijem ili u nekim slučajevima boljem framerateu. Ali opet, nekima je svejedno dal je 30 ili 60. Nekima ne smeta ako tu i tamo padne ispod 30. Sto ljudi sto čudi.
U svakom slučaju, ako ti je PSVR negdje na listi za kupnju onda je PRO sigurno bolji odabir. Ako PSVR ne planiraš nikad kupovati, vjerojatno ćeš i sa Slimom biti podjednako zadovoljna kao i sa PRO.
I ja imam HDTV i ne vjerujem da će ići upgrade na 4K u slijedeće 2-3 godine, pa mi nije nimalo žao što sam upiknuo PRO.
I ne znas dal radi jer jos nitko nije probao, ovak bar znas da radi ak je covjek igrao malo :P
Ajde molim te a koji to sonijev proizvod tebi nije bio ispravan ili nije radio ok kao nov zapakiran?
Evo sada i full lista ps plus igara za 2/17:
LittleBigPlanet 3 (PS4)
Not a Hero (PS4)
Starwhal (PS3, Cross Buy with PS4)
Anna: Extended Edition (PS3)
Ninja Senki DX (PS Vita, Cross Buy with PS4)
TorqueL (PS Vita, Cross Buy with PS4)
Evo sada i full lista ps plus igara za 2/17:
https://blog.eu.playstation.com/2017/02/01/littlebigplanet-3-and-not-a-hero-are-your-playstation-plus-games-this-february/
LittleBigPlanet 3 (PS4)
Not a Hero (PS4)
Starwhal (PS3, Cross Buy with PS4)
Anna: Extended Edition (PS3)
Ninja Senki DX (PS Vita, Cross Buy with PS4)
TorqueL (PS Vita, Cross Buy with PS4)
LittleBigPlanet je solidna igra. Baš sam se prije par mjeseci mislio hoću li uzeti i ne i dobro za mene da ipak nisam i odlučio sam pričekati.
Fizičke kopije sam uzimao iz Santa Domenice koja je cijeli 12. mjesec i 01. mjesec imala razne akcije i gdje si mogao kupiti svašta za relativno male pare, digitalne kojim imam oko 30 sam uzimao preko HR store-a koji je isto imao cijelo vrijeme razne akcije, pa i sada ima akcije, ali moraš znati da su općenito PS4 igre uvijek skuplje nego PC igre, pa i onda kada su na akciji.
game.co.uk prodaje i rabljene igre, ali izgledaju ko nove. Uzeo sam kod njih Ratchet and Clank za 150 kn za probu i sve je prošlo super (u tom trenu je na Njuškalu bio oko 200) . Mislim da ću većinu nabavljati od njih. A s Njuškala sam uzeo Uncharted 1-4, Last of Us i Bloodborne GOTY za 700 kn. I to je dobra opcija pogotovo ako si iz većeg grada pa imaš puno opcija za trade. Imaš i tu na forumu temu za razmjenu PS4 igara pa probaš tako.
Što se mene tiče nema šanse da kupim nešto ganc novo iz dućana po full cijeni. Ali oko 300kn za igru koju kasnije mogu tradeati mi je već probavljivo.
Na PSN-u čekaj razno razne rasprodaje, ali ne očekuj čudesa kao kod PC-a. Mislim da tu nikad nećeš vidjeti relativno novi naslov za šaku eura ko npr. na allkeyshop.com
Ah, kad se samo sjetim da sam Batman Arkham Knight uzeo za 50 kuna mjesec dana nakon izlaska. Je da je to bio specifičan slučaj, ali ono, bagatela. I igra mi radila bez problema.
NE kupujte rabljene igre iz Game.co.uk. kvaliteta kontrola im je nikakva. Nekad dobiješ mint igru, a nekad toliko izgrebanu da ju konzola ne prepoznaje kako je meni bio slučaj sa Killzoneom.
Rekli su mi da pošaljem igru te da će mi refundirati troškove slanja ukoliko im pošaljem potvrdu iz pošte. Iz maila: As an international customer we are unable to provide you with a free postage label, however, if you forward a copy of your proof of posting to us we will refund the postage costs for you.
Da bi dobio potvrdu moraš slat preporučeno. Poštarina me izašla 60kn. Igra im je došla idući dan, refundirali su mi cijenu igre (iako su imali još rabljenih primjeraka na skladištu i tražio sam drugu) i 3 funte za postarinu, što je daleko od 60kn. Kad sam ih pitao da zašto mi nisu refundirali svu poštarinu samo su mi rekli da su oni ispunili svoju dužnost. Tražio sam mail od nekog nadređenog da s njim porazgovaram, i na to mi nisu odgovorili. Takoda eto, popušio sam 60kn i još nemam ni igru.
Gamad!
NE kupujte rabljene igre iz Game.co.uk. kvaliteta kontrola im je nikakva. Nekad dobiješ mint igru, a nekad toliko izgrebanu da ju konzola ne prepoznaje kako je meni bio slučaj sa Killzoneom.
Rekli su mi da pošaljem igru te da će mi refundirati troškove slanja ukoliko im pošaljem potvrdu iz pošte. Iz maila: As an international customer we are unable to provide you with a free postage label, however, if you forward a copy of your proof of posting to us we will refund the postage costs for you.
Da bi dobio potvrdu moraš slat preporučeno. Poštarina me izašla 60kn. Igra im je došla idući dan, refundirali su mi cijenu igre (iako su imali još rabljenih primjeraka na skladištu i tražio sam drugu) i 3 funte za postarinu, što je daleko od 60kn. Kad sam ih pitao da zašto mi nisu refundirali svu poštarinu samo su mi rekli da su oni ispunili svoju dužnost. Tražio sam mail od nekog nadređenog da s njim porazgovaram, i na to mi nisu odgovorili. Takoda eto, popušio sam 60kn i još nemam ni igru.
Gamad!
Jbg, nikad nisi 100% siguran. Ali koga god sam pitao, iskustva su pozitivna.
neki dan sam nosio svoj ps4 PRO i nisam mogao vjerovat koliko je prvi ps4(kojeg sam takodjer imao)imao bolju kutiju.kutija u koju si deset puta lakše mogao ponovo stavit ps i koja je imala ručku.ovo sad je blagi užas.čemu to nemam pojma