PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
PlayStation 4

A vidis ja Division nebi nit igro da je free 2 play. Losa kopija Destiny-a i to govori puno o toj igri.Tak da Bitanga mi nije bas mjerodavan :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 12:57 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Kakav je po vama batman arkham knight, na pc ga nisam mogao igrati zbog uzasne optimizacije a sad planiram da ga odigram na ps pa me zanimaju vasa misljenja.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Sad vidim da veli da je Uncharted 4 "meh". Majko Isusova...

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
TibzzX kaže...

Nakon WoWa... Ja i dalje ne znam kaj ljudi u 2017. godini vide u toj starudiji.

Ne igram WoW već jedno duže vrijeme, al je to pristup razvoju igre koji mi se sviđa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Santana kaže...

A vidis ja Division nebi nit igro da je free 2 play. Losa kopija Destiny-a i to govori puno o toj igri.Tak da Bitanga mi nije bas mjerodavan :P

Destiny je nula od igre, doslovno nula, žao mi je i tih 200tinjak kuna što sam dao za njega na akciji.

Žalim one kojima je to super igra :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Destiny je nula od igre, doslovno nula, žao mi je i tih 200tinjak kuna što sam dao za njega na akciji.

Žalim one kojima je to super igra :-P

I meni je to losa igra, al Division je jos gora lol

17 godina
TibzzX kaže...

Šta ja znam, dovoljno imam godina da me nije lako impresionirati, smatram da je to dobro.

Što je točno tebi tako dobro u toj igri?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 13:16 (Bitanga).
17 godina
Santana kaže...

Pišeš argumentirano kao i uvijek, to je odlika svakog dobrog forumaša, lol :-)

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Pišeš argumentirano kao i uvijek, to je odlika svakog dobrog forumaša, lol :-)

Pa evo cisto logika igre. U Divisionu imas bossa nekog bandita koji prima 1000 metaka u glavu. Ista stvar je i u Destiny, al tam je boss bar neki ogromni vrag il tak nekaj pa izgleda normalnije da bi popio tolko metaka.
Kad sam to videl u divisionu prasnul sam u smijeh. To me podsjeca na zadnju misiju u San Andreasu. Komedija ziva hahaha
Ili onaj glupi helikopter. 

10 godina
neaktivan
Nemoj tu kupovati igre..
To su lopovi i pol..
Kaže instant delivery pa cekas po 3 dana da ti pošalju account koji su ukrali i može ti se zaključati..
A možeš dobiti i bann konzole.
Ne isplati se
12 godina
TibzzX kaže...

Pa gle iskreno covjek ga je jako dobro opisao.  slicno misljenje dijelim i ja. takoder sam googlao kolko je jos chaptera do kraja.... E sad neznam jel starim il sam se zasitio takvih igara.

Mene uglavnom za gaming svijet najvise vuku FPS igre tipa battlefielda i voznje tipa project carsa i dirt rally za koje imam i volan. sad si jos planiram uzet aseto corsa i onda cekam GT.

Inace ovaj dirt rally je fenomenalna i jebeno teska igra.  Nema stelanja tezine i u tome je car, moras se posebno namuciti da budes u top 3.

Igra itko sa teme nesto sa volanom na ps4?

PSN:Tomislav025
14 godina
PlayStation 4

mišljenja ko u priči, ljudi kupujte ono kaj vas zanima i to igrajte a ne seruckat ovo je smeće ono je smeće, nekom je BB najbolja igra ikad i igro bi samo nju i samo radi nje mu se isplatila kupovina PS4 dok na drugoj strani je nekom najvece smeće i nekuzi zas to ljudi opce igraju...

imam jednog lika na listi frendova na PSN-u i lik samo roka Destiny, vise manje sve kaj novo izađe kupi i isproba sat vremena i natrag na Destiny 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ja takve imam za fifu lik ima nove aaa igre i sve max 10% a fifa i pes sve 80 do 100% 

no svakome svoje 

ruya

na pc-u se popravila situacija odavno ali ako ga zelis za ps4 nabavi ga 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 15:30 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Santana kaže...

Pa evo cisto logika igre. U Divisionu imas bossa nekog bandita koji prima 1000 metaka u glavu. Ista stvar je i u Destiny, al tam je boss bar neki ogromni vrag il tak nekaj pa izgleda normalnije da bi popio tolko metaka.
Kad sam to videl u divisionu prasnul sam u smijeh. To me podsjeca na zadnju misiju u San Andreasu. Komedija ziva hahaha
Ili onaj glupi helikopter. 

Meni je to baš super. Poludim dok od dobre igre naprave zombie kretenariju, Division mi je zakon baš zbog toga što se boriš samo protiv ljudi.

Pa to je loot based RPG ko diablo, normalno da sa lošijim oružjem budeš morao tisuću puta više pucati nego s boljim, to je takav tip igre. Ni u jednom trenutku me to nije zasmetalo, čak mi je i super jer imaš 2-3 neprijatelja koja šoraš, a ne da svakog ubiješ za 2 sekunde pa onda dođe njih 30.

17 godina
PlayStation 4

Evo nakon nekoliko mjeseci druženja s PS4 koji mi je prva konzola nakon PS2 ere moram priznati da sam razočaran izborom igara. Imam feeling da bi bolje prošao s polovnim PS3 koji ima više exkluziva. Čini mi se da imamo samo dvije i pol prave ekskluzive:
Uncharted 4,  Bloodborne i Until Dawn (koja je morala izaći još na PS3).

Sve ostalo što mi se dopada mahom su remasteri:
- The Last of Us - fantastična igra koja dobro spaja survival elemente sa TPS-om

- Heavy Rain - mračno, deprasto i kao najbolji interaktivni thriller

- Beyond Two Souls - za sve one koji vole pogledati filmove kao što su Firestarter i Carrie

- God of War 3 - zakon hack&slash i setting

- Ratchet and Clank - humor, raznovrsnost svijetova, odlična vizuala i epic oružja. Jedina mana je kratkoća, a igra zarazna kao pistacije i pivo ljeti

The Last Guardian nije na nivou najava, a ima i problema na "ne PRO" verzijama plejke tako da zasad preskačem.
Što vi mislite o tome, da li je zlatno doba PC-a i konzole kao odvojenih platformi prošlo? Sve mi se čini da nedostaje igri za koje bi se isplatio PS4 (novi Red Dead Redemption je još daleko, još čekamo prvi GT na ovoj generaciji...). Naravno volim svoju plejku, zavalit se i na velikoj telki odigrati nešto. Samo što tog "nešto" ima relativno malo.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Mene je od Destinya već glava bolila. Stalno neki vragovi napadaju, muzika nabija, neki neartikulirani zvukovi... Nisam se mogao prisiliti da pređem zadnju eskpanziju.

The Division je isto repetitivan, ali ovaj zadnji peč mi je baš dobar. Puno se bolje može casual igrati u odnosu na Destiny. A nisam još ni probao Survival DLC. Kažu svi da je vrhunski.

Edit:

@Lovac, ne može PS4 imati nakon 3 godine ekskluziva kao PS3 nakon 8 godina.

Ja bih rekao da je sada zlatno doba Playstationa. Svi rezultati to pokazuju.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 17:30 (DeniZg).
16 godina
napravi americki psn account idi na ovu stranicu http://www.pcgamesupply.com/ izaberi bon koji zelis plati,ukucaj ga na americki racun, i izaberi igru koju zelis za taj bon tak sam ja napravil kod je doso momentalno na email a ovo ostalo ti se ne isplati zahebavat da ti ne banaju konzolu kao sta je neko reko vec
Samobor je lepa varoš
17 godina
DeniZg kaže...

Edit:

@Lovac, ne može PS4 imati nakon 3 godine ekskluziva kao PS3 nakon 8 godina.

Ja bih rekao da je sada zlatno doba Playstationa. Svi rezultati to pokazuju.

Plus je svakako cijena konzole (ako se ne varam PS3 je koštao dosta više?). Ali to baš, u ove 3 godine od "90+" ekskluziva izdavani su uglavnom remasteri. To nije loše, dapače, samo fali svježe krvi. Samo se nadam da će GT Sport, Yakuza 0, The Last of Us 2, RDR2 i Detroit: Become human doći što prije. Fali takvih naslova, a baš da nisu mogli više toga do sada ne vjerujem, devovi su imali još prototip konzole.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
17 godina
Lovac kaže...

Fali takvih naslova, a baš da nisu mogli više toga do sada ne vjerujem, devovi su imali još prototip konzole.

A za dobru igru treba dobra ideja, godina i godina razvoja i hrpu para... netko to sve treba i financirati i sl. Velik je to biznis, i kreativan proces, nemoš na silu nešt dobro napraviti. Inače dobiješ 48. CoD i 12. BF.

Zato sam i rekao da me WoW razmazio i sve mi je glupo i bezveze nakon njega (što god tko mislio o toj igri), igra koja se aktivno i svakodnevno razvijala 5 i više godina prije releasea i još nakon 12 godina... Ali tamo sam i iskeširao para i para na pretplatu pa nije ni usporedivo.

10 godina
Lovac kaže...

Evo nakon nekoliko mjeseci druženja s PS4 koji mi je prva konzola nakon PS2 ere moram priznati da sam razočaran izborom igara. Imam feeling da bi bolje prošao s polovnim PS3 koji ima više exkluziva. Čini mi se da imamo samo dvije i pol prave ekskluzive:
Uncharted 4,  Bloodborne i Until Dawn (koja je morala izaći još na PS3).

Sve ostalo što mi se dopada mahom su remasteri:
- The Last of Us - fantastična igra koja dobro spaja survival elemente sa TPS-om

- Heavy Rain - mračno, deprasto i kao najbolji interaktivni thriller

- Beyond Two Souls - za sve one koji vole pogledati filmove kao što su Firestarter i Carrie

- God of War 3 - zakon hack&slash i setting

- Ratchet and Clank - humor, raznovrsnost svijetova, odlična vizuala i epic oružja. Jedina mana je kratkoća, a igra zarazna kao pistacije i pivo ljeti

The Last Guardian nije na nivou najava, a ima i problema na "ne PRO" verzijama plejke tako da zasad preskačem.
Što vi mislite o tome, da li je zlatno doba PC-a i konzole kao odvojenih platformi prošlo? Sve mi se čini da nedostaje igri za koje bi se isplatio PS4 (novi Red Dead Redemption je još daleko, još čekamo prvi GT na ovoj generaciji...). Naravno volim svoju plejku, zavalit se i na velikoj telki odigrati nešto. Samo što tog "nešto" ima relativno malo.

Definitivno. PS3 pogotovo pod kraj je dobivao genijalne igre. 

Jednostavno svima treba vise vremena za izradu igre. Tek ove godine izlazi prva David Cage igra za PS4, a u izradi je jos i prije neg kaj smo znali za PS4 
Isto tak je GOW developer krenuo sa novim IP-em al im se nije svidjelo pa su sve obrisali i krenuli sa novim GOW naslovom koji isto ove godine izlazi. 
Sony Bend isto vec dugo radi na igri,a o ekipi koja radi na GT-u da ne govorim. 

Sve to puno duze traje neg u prosloj generaciji, a ova generacija nece tak dugo trajat.

10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
TibzzX kaže...

Pa gle iskreno covjek ga je jako dobro opisao.  slicno misljenje dijelim i ja. takoder sam googlao kolko je jos chaptera do kraja.... E sad neznam jel starim il sam se zasitio takvih igara.

Mene uglavnom za gaming svijet najvise vuku FPS igre tipa battlefielda i voznje tipa project carsa i dirt rally za koje imam i volan. sad si jos planiram uzet aseto corsa i onda cekam GT.

Inace ovaj dirt rally je fenomenalna i jebeno teska igra.  Nema stelanja tezine i u tome je car, moras se posebno namuciti da budes u top 3.

ocemo napraviti ligu na dirtu?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
neaktivan
TibzzX kaže...

Nakon WoWa... Ja i dalje ne znam kaj ljudi u 2017. godini vide u toj starudiji.

wow je wayne rooney u gamingu

12 godina
hanteed kaže...
omomomomoomm kaže...
TibzzX kaže...

Sto se mene tice ja sam za. Samo neznam dal ce nas se skupiti.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nakon gotovo tri tjedna posjedovanja ps4 moram reci da sam prezadovoljan. Najvise me iznenadilo kako je tiha konzola, uopce je ne cujem, kao da ni ne radi :) Takoder me iznenadio dizajn joysticka, savrseno mi pase u ruku, kao da su imali kalup mojih dlanova i po tome napravili

Isto tako iznenaden sam sa glavnim izbornikom i svim mogucnostima koje mi se tamo pruzaju, ima puno vise sadrzaja od ocekivanog. I sucelje mi je ugodno oku, sve lagano klizi, bez trzanja. Jedina zamjerka je nekad malo poduze spajanje kad odaberem nekog sa friend liste ili slicno (onaj famozni connecting), ali to je vjerojatno do moje veze, place mi se kad na selu imam tri puta vecu propusnost nego u zgu...

Jos da napisem da sam si uzeo UFC 2

I am over 9000!!!

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
hanteed kaže...
omomomomoomm kaže...
TibzzX kaže...

Sto se mene tice ja sam za. Samo neznam dal ce nas se skupiti.

to je cisto da ja ne budem igro sam ligu koju sam napravio 

12 godina
PlayStation 4

Ajmo ekipa pa zar nitko ne vozi dirt rally ovdje? bitanga zar nisi ti nesto pricao o volanu?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ajmo ekipa pa zar nitko ne vozi dirt rally ovdje? bitanga zar nisi ti nesto pricao o volanu?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

0 0 hvala 0
14 godina

imam ja ali sam igrao tek nekih satak do sad. o cemu se radi s tom ligom? 

PSN Tokioplastic292
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice