PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Zver kaže...
X3M kaže...

browser od PS4 radi super, ne trebas se brinutu za flash, jer to vise nitko ne koristi, a i oni koji koriste imaju i HTML 5 verziju weba tako da sve radi

tipkovnicu i misa nisam spajao, jer ne vidim potrebu za time

media player radi odlicno, cita sve i titlove u .srt formatu, nisam probao .sub

jedino ponekad ne moze pokrenuti .mkv ako je zvuk kodiran na speficican nacin, imas par stranica prije objasnjenje

A DLNA? Znači s kompa prek mreže? Znam da radi.. nego titlovi kak idu..

nisam probao preko mreze

17 godina
Zver kaže...
X3M kaže...

browser od PS4 radi super, ne trebas se brinutu za flash, jer to vise nitko ne koristi, a i oni koji koriste imaju i HTML 5 verziju weba tako da sve radi

jedino ponekad ne moze pokrenuti .mkv ako je zvuk kodiran na speficican nacin, imas par stranica prije objasnjenje

A probaj pa ćeš vidjeti. Ako kupuješ PS4 samo radi toga onda nemoj :-)

Ima hrpa članaka o tome na netu, potraži malo. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 15:56 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

pitanjce u vezi kontrolera

da li ima razlike izmedu PS4 i PS4 Pro kontrolera, ako da koje su i kako ih prepoznati vizualno?

trebao bih kupiti dodatni pa da znam kako da prepoznam koji je koji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
X3M kaže...

pitanjce u vezi kontrolera

da li ima razlike izmedu PS4 i PS4 Pro kontrolera, ako da koje su i kako ih prepoznati vizualno?

trebao bih kupiti dodatni pa da znam kako da prepoznam koji je koji

Gljive i sve tipke su sive na novom, na starom su crne.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Evo bilo mi dosadno pa sam na fejs santa domenice poslao fotkane prepiske glede polovnog PS4 kojeg je neki dan dobio forumaš s ovog foruma. Rekao sam da im poslovni partner sramoti PS brand diljem Hrvatske jer su igrači upoznati kako t-com kupcima za punu cijenu prodaje polovne i oštećene konzole, što je sramota. Kulturno su se ispričali na neugodnosti iako ja nisam kupac polovne konzole te me zamoliti da se na mail reklamacije@sancta-domenica.hr  javi kupac polovne i oštećene konzole kako bi mu riješili problem. Eto, majstore sve što si nama pisao sada se istresi na ovaj mail koji sam naveo. Sretno!

Moj PC  
9 0 hvala 3
17 godina
Bitanga kaže...

Pa najuočljivije je kaj sada gamepad svijetli i s gornje strane a ne samo s bočne kao do sada. Po tome će znati je li novi ili stari gamepad..

17 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...

Pa najuočljivije je kaj sada gamepad svijetli i s gornje strane a ne samo s bočne kao do sada. Po tome će znati je li novi ili stari gamepad..

Da, al to ne možeš vidjeti na njemu u dućanu u kutiji, zato nisam ni naveo :-P

Baš sam stavio jedan pokraj drugog stari i novi crni i nemoš nikak skužiti tu LEDicu dok je ugašen.

Ok, i touchpad je mrvicu sivkastiji, al definitivno je najveća razlika u tipkama i gljivama.

17 godina
PlayStation 4

Ako ikako može pomoći, ovo je gamepad od PS4 Pro

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 18:32 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
Zver kaže...
X3M kaže...

Za taj Servio koji si spomenuo ne znam, ali preko Plexa idu titlovi.

PSN - darklydexter
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

lega pošteno si me cimnuo
banka= 10
glava = 100 

17 godina
PlayStation 4

sory labsus 3 glave :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Evo bilo mi dosadno pa sam na fejs santa domenice poslao fotkane prepiske glede polovnog PS4 kojeg je neki dan dobio forumaš s ovog foruma. Rekao sam da im poslovni partner sramoti PS brand diljem Hrvatske jer su igrači upoznati kako t-com kupcima za punu cijenu prodaje polovne i oštećene konzole, što je sramota. Kulturno su se ispričali na neugodnosti iako ja nisam kupac polovne konzole te me zamoliti da se na mail reklamacije@sancta-domenica.hr  javi kupac polovne i oštećene konzole kako bi mu riješili problem. Eto, majstore sve što si nama pisao sada se istresi na ovaj mail koji sam naveo. Sretno!

Ne branim ja t com ali evo da vidite kako kupci vracaju robu na skladiste. Radi se o PS4 Pro

Nece mi bug uplodati sliku pa evo na linku 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 21:12 (Ivanjino96).
17 godina
PlayStation 4

Roba koja se vraća mora biti tuto completo s svim priborom u original kutiji....

i onda što netko istu tu prodaje opet kao "novu" po punoj cijeni je obična prevara

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
PlayStation 4
Pozdrav..Što mislite o ovoj ponudi..ps4 HD 1 tb slim model + uncharted 4, the last of us remastered i driveclub...3100 kn..Inace ponuda je sa sancta domenice...
2 Top
2 Srednje
20 Lose

0 0 hvala 0
17 godina
Ivanjino96 kaže...

Ne branim ja t com ali evo da vidite kako kupci vracaju robu na skladiste. Radi se o PS4 Pro

Nece mi bug uplodati sliku pa evo na linku 

Kave to ima veze s prodajom polovne i oštećene konzole za punu cijenu? Zna se kako se i u kom stanju vraća roba. Stvar je prodavača hoće li se toga pridržavati ili neće, no ako prime robu u takvom stanju tim je čudnije da onda ne žele zamijeniti polovan proizvod kojeg su uvalili kupcu kao nov po punoj cijeni. Za ovo kaj su napravili nema opravdanja i treba javno sramotiti sve odgovorne u lancu. Danas su to uvalili meni nepoznatom liku, sutra će frendu a prekosutra meni. Zato sam i reagirao i pisao domaćem zastupniku da im poslovni partner sramoti svjetski brand kakav je PS. Svi bi im trebali poslati po jedan mail i skrenuti pozornost da je smo ovce i trošimo novce ali želimo da to onda bude bar na fer osnovi.

17 godina
Ezio kaže...

Za taj Servio koji si spomenuo ne znam, ali preko Plexa idu titlovi.

Plex transkodira video i onda unutra uprži titl ako ga player ne podržava, tako da u Plexu nikad neće biti problema s titlovima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 22:24 (Bitanga).
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

sory labsus 3 glave :-)

Čuj, kad ti krene, onda ne staje. Nije labsus nego lapsus.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
Iceversity kaže...
Pozdrav..Što mislite o ovoj ponudi..ps4 HD 1 tb slim model + uncharted 4, the last of us remastered i driveclub...3100 kn..Inace ponuda je sa sancta domenice...

buraz ta ponuda ti je kod njih na početku bila 2499kn. Da znam, tučem se po glavi što nisam odmah uzeo :D

Bolje ti je za 2200kn uzet slim 1tb + uncharted 4 i za ostatak love uzet igre koje želiš. A ispadne ti da možeš za 3100 uzet više igara :D

8 godina
neaktivan
Aha..ok hvala tek sam poceo istrazivati prije kojih tjedan dana pa nezam jos kako se krecu cijene i sto je isplatljivo a sto ne..u svakom slucaju hvala na odgovoru..a da li mozda znas da li su ponude iste kao na netu i ak se ode fizicki u poslovnicu ili se na licu mjesta moze nesto drugacije iskombinirat..i da li postoji neka druga poslovnica osim sancta domenice koja se bavi distribucijom ps-ova.hvala unaprijed :)
13 godina
movie kaže...

Evo tocno kada si nam postao ovu poruku, mene su zvali iz T-coma da je zamjena odobrena te da dodem po njega u poslovnicu T-coma u City Centar East. Otisao sam po njega oko 20h, te ga maloprije raspakirao pod okom kamere hahah - jer ipak, sto je sigurno sigurno je! I sada neznam dal da se smijem il da placem. Ugl. unutra je sve bilo lijepo zapakirano. Vidi se razlika od 1. puta definitivno, a i identicno je kao u unboxing video zapisima sa Youtubea.

Primim ja njega u ruke i okrenem ga na drugu stranu da provjerim svaki kutak sto bi se reklo, i pri okretanju cujem unutra sarafic kako plese duz cijele jedne stranice. I cini mi se kao da taj hardwer unutra nije fiksiran.

Ovoga puta je sve snimljeno, a i sam zvuk sarafica se lijepo cuje. I sada neka si ja mislim jel ta kutija nekome opala u skladistu, i dal je unutra nesto puknulo?! Mozda cete mi reci da pretjerujem, ali jel ja mogu dobiti novo kupljeni Playstation 4 Pro bez da je koristen (1. slucaj), ili bez da je potrgan, tj. bez da je nesto napuklo unutra (2. slucaj)?!

Hvala majstore na prilozenom mailu! Odmah cu im se javiti, a sutra cu definitivno nakon posla posjetiti T-com.....

17 godina
PlayStation 4

Imaš i web stranica poput ekupi i abrakadabre, čak sam i u linksu vidio konzole, mada po onome što sam pratio jedino je sancta domenica imala najniže cijene sada za blagdane.

Velim ti imaš za 2200kn slim model 1tb sa igrom uncharted. I to je to, ostalo ulupaš u druge igre. Tako da je ovih 3 soma bez imalo logike.

EDIT: Evo čak i pevec ima 1tb model + uncharted + ratchet and clank za 2499.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 0:13 (amd freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Cadus kaže...

Evo tocno kada si nam postao ovu poruku, mene su zvali iz T-coma da je zamjena odobrena te da dodem po njega u poslovnicu T-coma u City Centar East. Otisao sam po njega oko 20h, te ga maloprije raspakirao pod okom kamere hahah - jer ipak, sto je sigurno sigurno je! I sada neznam dal da se smijem il da placem. Ugl. unutra je sve bilo lijepo zapakirano. Vidi se razlika od 1. puta definitivno, a i identicno je kao u unboxing video zapisima sa Youtubea.

Primim ja njega u ruke i okrenem ga na drugu stranu da provjerim svaki kutak sto bi se reklo, i pri okretanju cujem unutra sarafic kako plese duz cijele jedne stranice. I cini mi se kao da taj hardwer unutra nije fiksiran.

Ovoga puta je sve snimljeno, a i sam zvuk sarafica se lijepo cuje. I sada neka si ja mislim jel ta kutija nekome opala u skladistu, i dal je unutra nesto puknulo?! Mozda cete mi reci da pretjerujem, ali jel ja mogu dobiti novo kupljeni Playstation 4 Pro bez da je koristen (1. slucaj), ili bez da je potrgan, tj. bez da je nesto napuklo unutra (2. slucaj)?!

Hvala majstore na prilozenom mailu! Odmah cu im se javiti, a sutra cu definitivno nakon posla posjetiti T-com.....

Prva varijanta, kažu da svaki PS nešto tako štuca pri okretanju. Laser ili tko zna kaj. Druga varijanta, imaš sve znakove od onog gore da PS nije sretna konzola za tebe...

17 godina
Cadus kaže...
movie kaže...

Ček nakon sve napisanog nisi otvorio ps pred njima??? OMG, eto ti ga sada :D KARMA is a bitch.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 0:20 (amd freak).
13 godina
movie kaže...

Prva varijanta, kažu da svaki PS nešto tako štuca pri okretanju. Laser ili tko zna kaj. Druga varijanta, imaš sve znakove od onog gore da PS nije sretna konzola za tebe...

Ne ne, ovo je bas sarafic koji se krece duz cijele jedne stranice PS4-a. Bas se cuje kako "skakuce" i klizi, ne moze biti nista drugo. Hahahah, ali zaista! :/

amd freak kaže...

Ček nakon sve napisanog nisi otvorio ps pred njima??? OMG, eto ti ga sada :D KARMA is a bitch.

Zasto bih je otvarao tamo? Izmedu ostalog sarafic mozda nebih niti cuo na licu mjesta, i tko bi mi onda tek povjerovao. Ovako sam sve lijepo snimio od otvaranja kutije do eto, sarafica koji putuje duz cijele stranice konzole. Bas kao sto je kolega str-2 prije napisao da sad kada bi ti kupio novi TV od 142cm, ti bi ga otvarao pred njima? Nema smisla...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 1:24 (Cadus).
14 godina
PlayStation 4

Daj vidi ovo... Frajer tu napiše esej kako su ga sjebali i kad ode po drugu konzolu ne provjeri je li u redu. Pa koji si ti majstor jebote...

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Bitanga> da, u pravu si totalno, teret dokazivanja nije na kupcu, iako nazalost najcesce bas tamo zavrsi, zato sam i napisao takav komentar.

Poucen prvim iskustvom, covjek bi pomislio da se neces maknuti iz trgovine dok se ne uvjeris da je ovaj put bas sve onako, ne kako bi trebalo biti, nego kako si ti zamislio da ce biti, a ti opet na "povjerenje" uzmes kutiju i odes kuci. Naravno da nije zgodno otvarati kutije po trgovini, i sve pregledavati, ali mislim da polako uvidjas kako je najcesce nuzno bas to napraviti. Dali bi taj vijak (ili sto vec je) skuzio u trgovini ili nebi, dali bi ti to uopce bilo bitno jednog dana kada bi skuzio, dalo bi se raspravljati, ali....

Koliko god mi sentimentalno bili vezani za sarene kutije s "my precious", za vecinu ostalog svijeta to su samo kutije, roba koja stoji u nekom (najcesce prenatrpanom) skladistu, i vjeruj da nema nimalo sentimentalnosti i paznje prilikom rukovanja tim kutijama. Dali je nekome ispala, dali je udarena negdje usput, dali je radnik zaboravio zasarafiti taj vijak.....nebitno, skeptican sam da ce novu reklamaciju docekati rasirenih ruku... no svakako sretno i javi epilog price!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Meni je najsmijesnije kako konzolu nije ni upalio i vec je reklamira. Da meni doneses takvu konzolu s tim "problemom" ja bi te izbacio van. Fizicki je konzola nova, ispravna sve radi, a ti nju bacas po rukama da cujes ima li kakvog zvuka, pa to je prestrasno.

Moj PC  
1 7 hvala 0
9 godina
Iako nije smijesno,ovo me podsjeca na onaj vic - nesto zvecka u prednjim vratima - nesto izvadjeno iz prednjih vrata. Ili - sjedalo se smijesno glasa - obavljen razgovor sa sjedalom,upozoreno da se primjereno ponasa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Meni je najsmijesnije kako konzolu nije ni upalio i vec je reklamira. Da meni doneses takvu konzolu s tim "problemom" ja bi te izbacio van. Fizicki je konzola nova, ispravna sve radi, a ti nju bacas po rukama da cujes ima li kakvog zvuka, pa to je prestrasno.

Thumbs up! Ja iskreno nemam pojma da li se iz moje čuje nekakav zvuk kada se okreće jer kada sam ju kupila prije godinu dana, samo sam je iz kutije, bez treskanja, premjestila na policu ispod tv-a i jedva čekala da uključim da vidim jel sve ok. Možda se i iz novog frižidera čuje neki zvuk kada ga treskaš po rukama, ali eto, nisam ni to probala. :D 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice