Uzeo sam si Titanfall 2 i izgleda mi super..
Multiplayer je odličan i jako brz..
Kakvi su vaši dojmovi o igri?
Meni je zakon, puno mi više odgovara od BF1.
Trebas se naviknuti na layout controllera,tj da znaš napamet gdje je koja tipka i sve će biti puno lakše...kao kad počneš voziti auto ispočetka je teže, nakon nekog vremena mehanički ide bez razmišljanja.
Nadam se da je tako. Najgore mi zapravo ide u Fifi zbog toga što za skoro sve akcije treba zapamtiti ne samo kombinacije više tipki, nego i njihov redoslijed. Onda dođe neka brza akcija i jednostavno se izgubim...
Ja smatram osobno da je fifa prilicno spora igra jer sam vise FPS online gamer pa je razlika prilicno velika
ako kog zanima ili se mozda upitao vezano uz 4k citac etc ....bluray čitač u playstation PRO verziji je identican kao i u slabijoj ..pa et ak sam kome pomogao sa tim just to heads up
Nadam se da je tako. Najgore mi zapravo ide u Fifi zbog toga što za skoro sve akcije treba zapamtiti ne samo kombinacije više tipki, nego i njihov redoslijed. Onda dođe neka brza akcija i jednostavno se izgubim...
Ja smatram osobno da je fifa prilicno spora igra jer sam vise FPS online gamer pa je razlika prilicno velika
Jbg, ja sam isto FPS gamer na PC-ju i kad mi daš miša i tipkovnicu u ruke poprilično sam dobar, s kontrolerom je to već druga stvar. Zato neku FPS igru vjerojatno nikad neću ni igrati ni kupiti na PS4, uvijek će mi za to broj jedan biti PC.
Vi koji igrate auto-utrke s volanom, koji volan imate?
Ne treba mi nešto spektakularno, nego nešto što većinom radi bez problema u igrama, ako se odlučim na to.
bundle znaci da ima dodatak neki a psn da se moze samo digitalno nabavit ...welcome to the club
@Santana
Možda je moj problem sad u W3 što igram samo DLC sa boostanim likom lvl32.
Ali da, meni se isto vanilla činila lakša.
Da ja sam nedavno poceo GOTY , i nakon nekih 160+ sati igre krenuo HoS , al mi je lik 38 level, sa najboljim Witcher gearom , i zaba/princ je pala odmah.Tako da namucit ces se sa boostanim likom, al ipak ti volis Souls tipa igre pa nije bed.
I da lodanje igre sam ja rijesio kad sam ubo SSHD, pogotvo sta vise gines jos je brzi load.
@Santana
Ali da, meni se isto vanilla činila lakša.
Da ja sam nedavno poceo GOTY , i nakon nekih 160+ sati igre krenuo HoS , al mi je lik 38 level, sa najboljim Witcher gearom , i zaba/princ je pala odmah.Tako da namucit ces se sa boostanim likom, al ipak ti volis Souls tipa igre pa nije bed.
I da lodanje igre sam ja rijesio kad sam ubo SSHD, pogotvo sta vise gines jos je brzi load.
Ma evo prešao sam žabu odmah nakon što sam se ispucao na forumu. Nakon toga igra je puno laganija, a priča super zanimljiva.
Ne kužim šta im je trebao takav boss na samom početku DLCa.
@Santana
Ali da, meni se isto činila lakša.
Ma evo prešao sam žabu odmah nakon što sam se ispucao na forumu. Nakon toga igra je puno laganija, a priča super zanimljiva.
Ne kužim šta im je trebao takav boss na samom početku DLCa.
E da zaboravio sam ti rec, makar znam da si prosao vec na disk verziji org. pricu bez dlc-a, trofeji se ponovo otkljucavaju i za vanilla igru, bez obzira kaj ih vec imas otkljucane bez GOTY, tak da ispadne ko da imas dvije igre. Znaci dupli trofeji.
Jel se kome ovo desilo (PSN eror WS-37397-9 ) izgleda da mi je Sony banovo ip adresu a neam pojma zbog cega :(
I meni izbacuje tu grešku (nisam palio konzolu od 23.12 i tada je sve bilo ok)...Izgleda da su nesto dobro sprckali jer sam restartao router,konzolu,ma sve sam probao i isto...
ALI..povezao sam PS preko podatkovnog prometa (wi fi sharing) i onda mi radi..
Naravno da mi to ne rjesava problem jer bi htio kupiti FIFA17 i sl. buduci da su sada 40%...
Jel se kome ovo desilo (PSN eror WS-37397-9 ) izgleda da mi je Sony banovo ip adresu a neam pojma zbog cega :(
Kako ovo rijesit isti problem je i meni??? Komu to prijavit sta treba?
Kako ovo rijesit isti problem je i meni??? Komu to prijavit sta treba?
WS-37397-9 Error Code:
Connection Error
Step 1: Turn off the PlayStation 4 by pressing the power button on the front panel. The power indicator will blink for a few moments before turning off.
Step 2: Once the PlayStation 4 is off, press and hold the power button. Release it after you’ve heard two beeps: one when you initially press, and another 7 seconds later.
Step 3: Connect the DualShock 4 controller with the provided USB cable and press the PS button on the controller.
Step 4: From the list of options select Rebuild Database and press “X”. Once the process is complete the PS4 will restart.
Step 5: Run the Internet connection test at [Settings] > [Network] > [Test Internet Connection] and make sure you can connect to the network.
Probaj da ugasis pa upalis modem meni je tako uspelo, tj promenio sam ip i radi sad al me nervira zbog cega mi banovase ip ne pise razlog .
Ja sam probao sve...i ovo gore sto je madafaka zalijepio,3 puta reset routera i jednostavno nece..Na kraju odustao od svega pa cu vidjeti sutra ako budem pri volji mozda kontaktiram Sony...
Vi koji igrate auto-utrke s volanom, koji volan imate?
Ne treba mi nešto spektakularno, nego nešto što većinom radi bez problema u igrama, ako se odlučim na to.
nemam volan ali ispod thrustmastera t80 nema dobrog volana
Imam jabrine usb slusalice i kad ih piknem u konzolu, radi mi samo mikrofon... Probao sam guglat i vecinu objava je bilo da usb slusalice rade na principu plug and play... Da li moram namjestit neke postavke? Obicne sluske (3,5mm) mi isto nisu radile dok nisam prebacio na "all audio", ali ove usb nece pa nece, mijenjao sam output device, pojacavao, ali nista...
Imam jabrine usb slusalice i kad ih piknem u konzolu, radi mi samo mikrofon... Probao sam guglat i vecinu objava je bilo da usb slusalice rade na principu plug and play... Da li moram namjestit neke postavke? Obicne sluske (3,5mm) mi isto nisu radile dok nisam prebacio na "all audio", ali ove usb nece pa nece, mijenjao sam output device, pojacavao, ali nista...
Zašto misliš da bi trebale raditi?
USB slušalice se prijavljuju kao externa zvučna kartica na računalu i trebaju neki driver, pogotovo ako slušalice koriste nešto nestandardno. Windowsi to skuže, al playka nema baš bazu od par stotina tisuća različitih drivera.
USB slušalice se prijavljuju kao externa zvučna kartica na računalu i trebaju neki driver, pogotovo ako slušalice koriste nešto nestandardno. Windowsi to skuže, al playka nema baš bazu od par stotina tisuća različitih drivera.
Da, guglao sam i ja prije kupovanja sluški i zaključak je da treba kupiti one za koje si 100% siguran da će raditi s plejkom. Nema tu kupi bilo šta i vozi.
Baš ne vjerujem da ima neke pomoći, ako slušalice same po sebi nemaju mogućnost spajanja na 3.5.
Bilo mi je cudno jer mikrofon radi, ali sluske ne... Doma mi stoje vec godinu i nesto pa rekoh mozda se da nesto iskemijat :)
Čovječe, pa ova January rasprodaja nije normalna, upalim PS4 da igram malo nešto kad ono vidim da je FIFA 230kn, pa onda je došo Ratchet and Clank za 122, još se ubaci BO3 zbog 4 player split screena za 207, vjerojatno bi mogao i MK X pasti još...
Pa je tu i Steam sale...
Ovim tempom ću bankrotirati do nove...
P.S. ima neka preporuka za još kakvu dobru pucačinu?
BF1 za MP
Doom za SP
BTW, dogurali smo do 500.og pagea!
BTW, dogurali smo do 500.og pagea!
Sretan nam rođendan!