PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.432.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

disclamer najgore kad imas ps app na mobu samonjedan klik do kupnje ahhahha :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Daydr3am3r kaže...
link ako može, hvala, uvijek nekak na mobilnoj verziji nemrem nac :)

da ovak ih ne vidis, valjda bu updejtali, al na top sellers ih mozes nac link:

https://store.playstation.com/#!/en-hr/top-sellers/cid=STORE-MSF75508-GAMETOPSELLERS

PSN - brdjanin85
9 godina
neaktivan
Jel se zna dokad su popusti? Na putu sam do utorka, a zaboravio onaj prokleti token pa nemrem kupit prek mastercarda. Proklet bio secure code, proklet bio :)

0 0 hvala 0
13 godina
Ima li kakvih sličnih igara na ps4 kao na xbox kinect? Gledam po netu i ne nalazim ništa slično. Onako igre za familiju i djecu da malo skaću pred tv u zimskim danima:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Daydr3am3r kaže...
Jel se zna dokad su popusti? Na putu sam do utorka, a zaboravio onaj prokleti token pa nemrem kupit prek mastercarda. Proklet bio secure code, proklet bio :)

Do 07/01/2017.

mariclius kaže...
Ima li kakvih sličnih igara na ps4 kao na xbox kinect? Gledam po netu i ne nalazim ništa slično. Onako igre za familiju i djecu da malo skaću pred tv u zimskim danima:)

Just Dance 2017.

Al stvarno nisu normalni. Stvaili su valjda cijeli PSN na popust.

A tako sam dobro odolijevao zadnjih mjesec-dva. Samo sam Battlefront Ultimate uzeo.

Bojim se da bi mi sad mogle popustiti kočnice.

PSN - DeniZg80
13 godina
Denizg, znaći slaba ponuda što se tiće takvog načina igara?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

bas gledam ponudu sale-a... 15 strana popusta LOL, nisu normalni   

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Stari moj, ne gine mi stečajni upravitelj.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
mariclius kaže...
Denizg, znaći slaba ponuda što se tiće takvog načina igara?

Da, kolko sam skužio za klince i skakutanje na PS4 imaš samo Just Dance.  I naravno Legači koji su super za co-op, ali nisu za aktivno igranje.

Ali ako imaš X360 i Kinect, onda nije bed.

PSN - DeniZg80
14 godina
Sve na akciji osim onog sto pikam duze vrijeme s frendom,a to je Diablo 3.

Nego ima stvarno dobrih popusta.

DOOM 149
Rise of TR 199
Hitman 199
Gta V 229
Titanfall 2 229
Ufc 2 169(psplus cijena)
Mafia 3 269
Witcher 3 GOTY 199
Fallout 4 149
Pes 17 154(psplus cijena)
Division 179

I jos hrpa toga...
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

A danas još treba biti i FF XV kao 12 deal. Credit card maxed out

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

Dobrodosao u PSN store. Vrhunac Sony-jeve nesposobnosti/nemara.

Treći put vrti sony logo i vrti i vrti i vrti..... nakon 15 minuta i dalje vrti???

bilo kakav klik na joypad...ništa se ne dešava....

konzola se nije htjela ugasiti pa sam je morao isključiti na kabel

preko moba pbz javlja da je obavljena transakcija umeđuvremenu....

nakon ulaska u PSN vidim da se ipak aktiviralo na 12 mj

početnik sam ali ovo je stvarno loše

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igrao tko MGS V. Na akciji je za 109,00 kn. Recenzije su dobre, ali većina ljudi se žali na repetitivnost, a koliko sam vidio gameplay je stalno isti, samo neke baze i slanje ljudi u nebo s nekim padobranom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Fak, da sam pričekao 2 dana upiknuo bih FIFU za 50 kuna manje.

Ali svrbi me jako ovaj UFC 2. Igra li netko to? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iggy kaže...

Jel igrao tko MGS V. Na akciji je za 109,00 kn. Recenzije su dobre, ali većina ljudi se žali na repetitivnost, a koliko sam vidio gameplay je stalno isti, samo neke baze i slanje ljudi u nebo s nekim padobranom

Da, zabavno je prvih par dana, a onda ti dosadi. Nisam nikad ni priču odigrao do kraja, jer ima preko 150 misija, sa hrpom sidequest misija koje riješiš pa se opet otključaju nakon nekog vremena da imaš za igrati non stop. Smeta mi to za moj OCD completionist poremećaj.

Bolje odigraj Ground Zeroes prvo, al to će te samo nabrijati na full igru i onda ćeš se razočarati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
Hexfire kaže...

Da, baš i ja o tome razmišljam, i Lego SW The Force Awakens za klince.

Ne znam, frend koji ima veli da je dobro napravljeno, al brijem da ću se razočarati isto kao i sa Street Fighterom V koji mi je najveća glupost stoljeća.

14 godina
Bitanga kaže...

Da, baš i ja o tome razmišljam, i Lego SW The Force Awakens za klince.

Ne znam, frend koji ima veli da je dobro napravljeno, al brijem da ću se razočarati isto kao i sa Street Fighterom V koji mi je najveća glupost stoljeća.

Volim UFC, ali igra ko igra mi izgleda dosta zbrda zdola. Skoro je nemoguće simulirati takav sport na gamepadu. Nije to klasična tabačina gdje svaki borac ima neki svoj stil i nije sposoban napraviti nešto što može netko drugi.

Al mislim da ću upiknuti da imam s burazom nešto za versus. Moj plan da se utroši 700 kuna na igre za PS4 ove godine se opasno približava duplo tom iznosu... Gori sam od naših ministara financija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

Pa evo ja igram UFC 2 vec dugo, doduse bio mi je dobar i prvi.. Po meni jako dobra simulacija tog sporta, pogotovo ako te to inace zanima i imas neka iskustva/trening u podrucju. Borbe su po meni malo prekruto podijeljene u 3 faze/pod igre, standup/clinch/ground, od kojih je clinch totalno nikakav. I sustav bodovanja favorizira americku kulturu, aka. hrvaci ce dobit svaku odluku.. Al je jako jako zabavno, trazi planiranje za vrijeme borbe, i nikako nije igra za uzet gamepad i bacit jednu tu i tamo kao Mortal Kombat. UFC 2 ima dubine ;)
Ako ti se to svidja, go for it.

Why so serious???
14 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Pa evo ja igram UFC 2 vec dugo, doduse bio mi je dobar i prvi.. Po meni jako dobra simulacija tog sporta, pogotovo ako te to inace zanima i imas neka iskustva/trening u podrucju. Borbe su po meni malo prekruto podijeljene u 3 faze/pod igre, standup/clinch/ground, od kojih je clinch totalno nikakav. I sustav bodovanja favorizira americku kulturu, aka. hrvaci ce dobit svaku odluku.. Al je jako jako zabavno, trazi planiranje za vrijeme borbe, i nikako nije igra za uzet gamepad i bacit jednu tu i tamo kao Mortal Kombat. UFC 2 ima dubine ;)
Ako ti se to svidja, go for it.

Ma pratim organizaciju redovno već skoro 10 godina i odgledao sam par recenzija. Moram vidjet s burazom ak mu se da tu i tamo odigrati pa ću upiknuti. Nemam baš volje za solo igru ili online multi.

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ja sam igrao kod kolege i odusevljen sam, cim mi dode iduca placa uzimam ga...

I am over 9000!!!
12 godina
PlayStation 4

Imam par dilema.

Uzeti The Division Season Pass ili ne. Igram uvijek solo, nisam još ni prešao single player do kraja. A igra mi je dosta teška za solo igranje, uvijek se isfrustriram....imam neki love-hate s tom igrom.

Uzeti Witcher 3 GOTY samo radi DLC-ova...

Uzeti Fallout 4 Far Harbor i Nuka World...

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 12:34 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Imam par dilema.

Uzeti The Division Season Pass ili ne. Igram uvijek solo, nisam još ni prešao single player do kraja. A igra mi je dosta teška za solo igranje, uvijek se isfrustriram....imam neki love-hate s tom igrom.

Za Witcher imaj na umu da ti save od obične igre ne radi sa GOTY verzijom. Ako se ne varam.

12 godina
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Imam par dilema.

Za Witcher imaj na umu da ti save od obične igre ne radi sa GOTY verzijom. Ako se ne varam.

Da, znam. Ali mislim da se može odabrati samo DLC-ove i onda ti boosta lika. Ma dilema mi je samo jel' se isplati 200 kuna dati samo za DLC-ove.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 12:43 (DeniZg).
16 godina
DeniZg kaže...

Imam par dilema.

Meni je Division predobra igra sad nakon patcha. Season pass sam uzeo jer su Underground i Survival odlični. Underground bez beda soliraš na Hard i povećavaš si polako World Tier težinu kako ti gear dozvoljava. Survival možeš i sam igrati isto. 

Jedina je razlika da ja igram na PCu, s obzirom na moj stav prema FPSu i konzolama ne mogu ni zamisliti kako je to igrati na konzoli s obzirom da često ima situacija da se jedva izvučeš s brzim reakcijama i na PCu. 

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Imam par dilema.

Meni je Division predobra igra sad nakon patcha. Season pass sam uzeo jer su Underground i Survival odlični. Underground bez beda soliraš na Hard i povećavaš si polako World Tier težinu kako ti gear dozvoljava. Survival možeš i sam igrati isto. 

Jedina je razlika da ja igram na PCu, s obzirom na moj stav prema FPSu i konzolama ne mogu ni zamisliti kako je to igrati na konzoli s obzirom da često ima situacija da se jedva izvučeš s brzim reakcijama i na PCu. 

Da, nije mi toliko problem brzina reakcije, nego mi se čini da grupe mobova baš nisu balansirane. Trčim da otključam neki safe house, naletim na grupu mojeg levela i onda me od nikud flankaju dva shotgunnera i ubiju.

Level sam 23, tako da nisam totalni njub, ali opremu baš nisam modificirao. Možda je do toga.

Mislim si, ako me ubijaju ko zeca u vanilla igri, kako će me tek mobovi silovati u DLC-ovima.

A o DZ da ne pričam, tu sam baš imao loših iskustava (u zadnji tren igrači napuštaju grupu i pucaju mi u leđa - česta pojava)

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Imam par dilema.

Division mi je bio fenomenalan. Matchmaking je jako dobro napravljen, i misije su tako postavljene da je iznimno jednostavno čak i za nove igrače, tako da neće biti živciranja zbog noobova. Bar ja nisam naišo na njih. 

I još je sada izašo Survival DLC, tako da će biti sigurno dosta igrača. 

Edit:

O da, DZ je pun kretena, tu nikad bez grupe.

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 13:00 (EraserHead).
14 godina
DeniZg kaže...

Da, znam. Ali mislim da se može odabrati samo DLC-ove i onda ti boosta lika. Ma dilema mi je samo jel' se isplati 200 kuna dati samo za DLC-ove.

Heart of Stone vrijedi para, Blood and Wine je već diskutabilan po meni (je da ima više sadržaja, ali story-wise ga HOS ubija). 100kn za paket koliko sam dao na GOG-u je po meni prihvatljiva cijena, a ti kak hoćeš. 

15 godina
4mal kaže...

lol pa spichko sam vec 1.5 keka na igre u 2.

mj lol oni nisu fakat normlani kakva obrnuta psihologiju rade nad nama zlo zlo ali zato ga i volimo jer ipak je u paklu ekipa 

ide poll

spichko/la sam do sad bilo digital or fizikal games

a kupovinu psvr i ps4 pro ignoriraš?;)

od 14.10. kad sam kupio psvr i počeo sa sumanutom kupovinom igara potrošio sam cca 2700 kn na igre.

BF 1, Titanfall 2, Fifa 17, watch dogs 2, Tumble, driveclub VR, Battlezone, Windlands, Carnival, Untill Dawn RoB, Fruit ninja VR, headmaster, Lethal VR i Pixel gear. Sve digital.

Pa kad se tome pribroji PSVR (3300 kn) , PS4 PRO (3300 kn) dodatni move kontroler (cca 200 kn) i najbitnije, stalak za pro (mislim da je 180 kn)

Jedina lova koja mi se "vratila" je bila od prodaje starog ps4 (1500 kn)

Dakle na gaming skoro 10000 u dva mjeseca.

Ne znam da li da uzmem sad Final Fantasy kad bude na 12 deals... Nisam zapravo nikad igrao takve igre. Ali nekako mi po slikama izgleda kao boy band simulator...:)

PSN - darklydexter
15 godina
kign kaže...
Sve na akciji osim onog sto pikam duze vrijeme s frendom,a to je Diablo 3.

Nego ima stvarno dobrih popusta.

DOOM 149
Rise of TR 199
Hitman 199
Gta V 229
Titanfall 2 229
Ufc 2 169(psplus cijena)
Mafia 3 269
Witcher 3 GOTY 199
Fallout 4 149
Pes 17 154(psplus cijena)
Division 179

I jos hrpa toga...

ja takodjer i na kraju sam uzeo disk igru u zalagaonici

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
15 godina
Ezio kaže...

a kupovinu psvr i ps4 pro ignoriraš?;)

od 14.10. kad sam kupio psvr i počeo sa sumanutom kupovinom igara potrošio sam cca 2700 kn na igre.

BF 1, Titanfall 2, Fifa 17, watch dogs 2, Tumble, driveclub VR, Battlezone, Windlands, Carnival, Untill Dawn RoB, Fruit ninja VR, headmaster, Lethal VR i Pixel gear. Sve digital.

Pa kad se tome pribroji PSVR (3300 kn) , PS4 PRO (3300 kn) dodatni move kontroler (cca 200 kn) i najbitnije, stalak za pro (mislim da je 180 kn)

Jedina lova koja mi se "vratila" je bila od prodaje starog ps4 (1500 kn)

Dakle na gaming skoro 10000 u dva mjeseca.

Ne znam da li da uzmem sad Final Fantasy kad bude na 12 deals... Nisam zapravo nikad igrao takve igre. Ali nekako mi po slikama izgleda kao boy band simulator...:)

Molio bi te onda da maknes PS4 pod "moj pc".

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 13:56 (Kill Frenzy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice