- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije nis pixelasto previse sve je star navike i ja sam na vr-u barem 2,3 cuke dnevno niti ima motion sicknes ili sl
nije sve u grafici u ostalom sa pro to puno ljepse i brze izvodi od ps4 vulgaris + aa je korz patcheve nabrijan do jaja
p.s cak i filmove gledam tak jebenica 720p na 2 mm od tebe u diagonali 2 m za akcije dusu dalo !
Bitango nisam jos isprobao skida se ovo cudo dugo
nije nis pixelasto previse sve je star navike i ja sam na vr-u barem 2,3 cuke dnevno niti ima motion sicknes ili sl
nije sve u grafici u ostalom sa pro to puno ljepse i brze izvodi od ps4 vulgaris + aa je korz patcheve nabrijan do jaja
p.s cak i filmove gledam tak jebenica 720p na 2 mm od tebe u diagonali 2 m za akcije dusu dalo !
Ne smetaju ni mene pixeli, pa igrali smo do nedavno takve igre na PCu. Smeta me motion sickness, a nisam mogao dovoljno isprobati da vidim jel to pravilo ili izuzetak.
Još uvijek sam li-la dal da preorderam ili ne.
Ajd javi kakav je SW dok isprobaš.
jedini motion sicknes je kod drive vr-a ostalo sve je nije budem
nabavi radi RE7
edit:
kurac nista od probe posto sam ga kupio na EU acc isti nema VR sekciju jos uvijek!
pa add-on od us -a ne kuzi sw na acc tj trebao bi kupit sw na us acc a nisam blesav da dam
jos 30 baxa grrrr so piss off i koji k daju opciju eu sw-a za skidanje vr misije kad isti ne postoji
na psn-u ...inace nema problea sa VR om(skineam na us i igram na eu) ali ovo je EA pa sve vezano uz acc
Dobar si. Ja ni tjedno ne odigram toliko.
A i podložan sam motion sicknessu u nekim igrama. Prije par mjeseci sam si mislio kako bi super bili klasični fps-ovi u vr-u i čudio se ovima što su tvrdili da to nije dobra ideja.
Ali u vecini igara mi je ok, nema mučnine. U Star Wars VR recimo nemam mučnine, a očekivao sam da bih mogao imati. Samo što ne stignem igrati.
preko kojeg acc-a si kupio sw ?
jedini motion sicknes je kod drive vr-a ostalo sve je nije budem
nabavi radi RE7
edit:
kurac nista od probe posto sam ga kupio na EU acc isti nema VR sekciju jos uvijek!
pa add-on od us -a ne kuzi sw na acc tj trebao bi kupit sw na us acc a nisam blesav da dam
jos 30 baxa grrrr so piss off i koji k daju opciju eu sw-a za skidanje vr misije kad isti ne postoji
na psn-u ...inace nema problea sa VR om(skineam na us i igram na eu) ali ovo je EA pa sve vezano uz acc
Stari moj, pothitno se skini s tih droga dok tipkaš.

sto ti nije jasno u textu ?
ukratko nemogu skinut VR misiju na EU acc tj. moram kupit ponovo na US da bi mogao skinut isto jer EU nepodrzava VR u potpunosti
imam oba acc-a kao primary...
ukratko nemogu skinut VR misiju na EU acc tj. moram kupit ponovo na US da bi mogao skinut isto jer EU nepodrzava VR u potpunosti
Kako misliš EU ne podržava VR u potpunosti?
preko kojeg acc-a si kupio sw ?
preko američanskog još kad je izašao sw bf
Kako misliš EU ne podržava VR u potpunosti?
Na hr storeu još nema vr igara u ponudi jer nije počela službena prodaja
Jedna neugodna novost za vlasnike PS4 Pro-a nakon novog update-a OS-a - LINK.
Vjerojatno će biti ispravljeno sa novim update-om.
Jel uzeo, igrao tko Mafiu 3. Kakvi su dojmovi. Svrbi me ova akcija za 229 kn.
Jel uzeo, igrao tko Mafiu 3. Kakvi su dojmovi. Svrbi me ova akcija za 229 kn.
Nešto su patchirali, ali još nije to to. Na PC-u je već sad 70-ak kuna, uskoro će biti po 5 eura pa ak ti je to mogućnost bolje tako.
Dali je uopce vrijedno razmatrati o PS4 Pro ako nemas 4K TV. Vise radi mogucnosti 60fps i FHD nego radi 4K. Dosta je razlika u cjeni izmedju te dvije konzole.
mene to nije zahvatilo ali totalno lame od strane ps-a imho
Sta ce ti WiFi slusalice kad idu sve 3,5mm u jack od DS4?
Moje Logitechove imaju USB reciever kojeg samo uštekaš u konzolu i deri.
Dali je uopce vrijedno razmatrati o PS4 Pro ako nemas 4K TV. Vise radi mogucnosti 60fps i FHD nego radi 4K. Dosta je razlika u cjeni izmedju te dvije konzole.
Već smo to 100 put napisali, ali nekakva pretpostavka je da se isplati ako si možeš priuštiti. Igre koje će od početka biti rađene sa PRO-em na umu jednostavno moraju biti bolje/imati viši -stabilniji framerate.
Jeftine wireless slušalice su obično analogne i smeće, i vjerojatno imaju 3.5mm konektor za input (ili chinch) koji nećeš moći nigdje spojit na playku
Moje Logitechove imaju USB reciever kojeg samo uštekaš u konzolu i deri.
Ja sam probao sa Logitech G930 tako isto, ali je zvuk pretih na maksimalnom volumeu, pa sam odustao. Upiknem dobre sluške u DS4 i rokaj. Žica smeta, al jebiga, kad ne dozvoljavaju bilo koje BT slušalice onda nemaš izbora.
Ja sam probao sa Logitech G930 tako isto, ali je zvuk pretih na maksimalnom volumeu, pa sam odustao. Upiknem dobre sluške u DS4 i rokaj. Žica smeta, al jebiga, kad ne dozvoljavaju bilo koje BT slušalice onda nemaš izbora.
Ja imam G933 i sve radi bez problema. Pretihe mi definitivno nisu iako ne mogu reći da sam isprobavao maksimalnu glasnoću. Stavio sam ih na max u postavkama PS4 i onda si s kotačićem na sluškama fino narihtaš što ti paše. Bilo bi jebeno da Logitechov software radi i na plejki, ali preživjet ću.
A vraga ću koristit 3.5mm jack kad sam jedva dočekao da mogu sve gamepade doma imati bežićne. Plus, u teoriji bi mi se mogao kontroler vratiti u glavu ako ga bacim prema TV-u nakon nekog sranja u FIFI.
Totalno sam ljubomoran što možete koristiti te sluške, siguran sam da je zvuk preheben.
Meni glava zakuha u tome za 2 minute. Možda je i psihološki.
Totalno sam ljubomoran što možete koristiti te sluške, siguran sam da je zvuk preheben.
Meni glava zakuha u tome za 2 minute. Možda je i psihološki.
Osobno nikad nisam koristio slušalice na kompu, par puta headset za potrebe FIFE i to je to. Ali eto, bile ove Logi na black fridayu 50% off pa upiknuo. Kad se već uzimala plejka, nek je bal. I jebene su, baš sam odigrao Last of Us s njima, trenutno Bloodborne. Vidjet ću kako će biti preko ljeta, ali zasad nemam nikakvih problema prilikom nošenja.
Kakve su official sluske za p.s ?
kvaliteta udobnost i sl...
Meni su super

HyperX Cloud i Cloud II, vam imaju USB i 3.5 prikljucak, pa ih lako mozete prilagoditi za spajanje na kotroler ili na plejku, mobitel i slicno
ne treba nikakav softver, rade plug and play
zvuk je vrhunski
Kakve su official sluske za p.s ?
kvaliteta udobnost i sl...
imao sam ih s prvim ps4 i stvarno su odlične.
ja preko njuske uzeo ps offical sluske za 400 kn, odlicne su, zvuk super, jako udobne i najvaznije nema zica
ja preko njuske uzeo ps offical sluske za 400 kn, odlicne su, zvuk super, jako udobne i najvaznije nema zica
s obzirom da imaju bluetooth reciever koji se stavlja u usb slot ps4. Rade i na PC-u :)