PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.450.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
17 godina
PlayStation 4

nije nis pixelasto previse sve je star navike i ja sam na vr-u barem 2,3 cuke dnevno niti ima motion sicknes ili sl 

nije sve u grafici u ostalom sa pro to puno ljepse i brze izvodi od ps4 vulgaris + aa je korz patcheve nabrijan do jaja

p.s cak i filmove gledam tak jebenica 720p na 2 mm od tebe u diagonali 2 m za akcije dusu dalo ! 

Bitango nisam jos isprobao skida se ovo cudo dugo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 21:10 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

nije nis pixelasto previse sve je star navike i ja sam na vr-u barem 2,3 cuke dnevno niti ima motion sicknes ili sl 

nije sve u grafici u ostalom sa pro to puno ljepse i brze izvodi od ps4 vulgaris + aa je korz patcheve nabrijan do jaja

p.s cak i filmove gledam tak jebenica 720p na 2 mm od tebe u diagonali 2 m za akcije dusu dalo ! 

Ne smetaju ni mene pixeli, pa igrali smo do nedavno takve igre na PCu. Smeta me motion sickness, a nisam mogao dovoljno isprobati da vidim jel to pravilo ili izuzetak.

Još uvijek sam li-la dal da preorderam ili ne.

Ajd javi kakav je SW dok isprobaš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

jedini motion sicknes je kod drive vr-a ostalo sve je nije budem 

nabavi radi RE7 

edit:

kurac nista od probe posto sam ga kupio na EU acc isti nema VR sekciju jos uvijek! 

pa add-on od us -a ne kuzi sw na acc tj trebao bi kupit sw na us acc a nisam blesav da dam

jos 30 baxa grrrr so piss off i koji k daju opciju eu sw-a za skidanje vr misije kad isti ne postoji

na psn-u ...inace nema problea sa VR om(skineam na us i igram na eu) ali ovo je EA pa sve vezano uz acc  

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 21:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Dobar si. Ja ni tjedno ne odigram toliko.

A i podložan sam motion sicknessu u nekim igrama. Prije par mjeseci sam si mislio kako bi super bili klasični fps-ovi u vr-u i čudio se ovima što su tvrdili da to nije dobra ideja.

Ali u vecini igara mi je ok, nema mučnine. U Star Wars VR recimo nemam mučnine, a očekivao sam da bih mogao imati. Samo što ne stignem igrati.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 21:40 (Ezio).
17 godina
PlayStation 4

preko kojeg acc-a si kupio sw ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

jedini motion sicknes je kod drive vr-a ostalo sve je nije budem 

nabavi radi RE7 

edit:

kurac nista od probe posto sam ga kupio na EU acc isti nema VR sekciju jos uvijek! 

pa add-on od us -a ne kuzi sw na acc tj trebao bi kupit sw na us acc a nisam blesav da dam

jos 30 baxa grrrr so piss off i koji k daju opciju eu sw-a za skidanje vr misije kad isti ne postoji

na psn-u ...inace nema problea sa VR om(skineam na us i igram na eu) ali ovo je EA pa sve vezano uz acc  

Stari moj, pothitno se skini s tih droga dok tipkaš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
Ovaj metro dzabalana. uvijek na nekim akcijama, a jedna od najboljih igara koje sam odigrao i na pcu i na ps4. Tak da, ko god nije odigrao nek obavezno uzme :)
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sto ti nije jasno u textu ? 

ukratko nemogu skinut VR misiju na EU acc tj. moram kupit ponovo na US da bi mogao skinut isto jer EU nepodrzava VR u potpunosti  

imam oba acc-a kao primary...

17 godina
4mal kaže...

ukratko nemogu skinut VR misiju na EU acc tj. moram kupit ponovo na US da bi mogao skinut isto jer EU nepodrzava VR u potpunosti  

Kako misliš EU ne podržava VR u potpunosti?

15 godina
4mal kaže...

preko kojeg acc-a si kupio sw ?

preko američanskog još kad je izašao sw bf

Bitanga kaže...
4mal kaže...

Kako misliš EU ne podržava VR u potpunosti?

Na hr storeu još nema vr igara u ponudi jer nije počela službena prodaja

PSN - darklydexter
15 godina
PlayStation 4

Jedna neugodna novost za vlasnike PS4 Pro-a nakon novog update-a OS-a - LINK.

Vjerojatno će biti ispravljeno sa novim update-om.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 11:31 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel uzeo, igrao tko Mafiu 3. Kakvi su dojmovi. Svrbi me ova akcija za 229 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iggy kaže...

Jel uzeo, igrao tko Mafiu 3. Kakvi su dojmovi. Svrbi me ova akcija za 229 kn.

Nešto su patchirali, ali još nije to to. Na PC-u je već sad 70-ak kuna, uskoro će biti po 5 eura pa ak ti je to mogućnost bolje tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Ako moze pomoc. Nasao sam neke jeftine wifi slusalice, ali nisam.siguran dali bi to uopce radilo s ps4, imaju neku bazu, kako to spojiti (ako ih uzmem), na sto.treba paziti kod wifi slusalica za ps?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Dali je uopce vrijedno razmatrati o PS4 Pro ako nemas 4K TV. Vise radi mogucnosti 60fps i FHD nego radi 4K. Dosta je razlika u cjeni izmedju te dvije konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mene to nije zahvatilo ali totalno lame od strane ps-a imho

17 godina
neaktivan
Damir22 kaže...
Ako moze pomoc. Nasao sam neke jeftine wifi slusalice, ali nisam.siguran dali bi to uopce radilo s ps4, imaju neku bazu, kako to spojiti (ako ih uzmem), na sto.treba paziti kod wifi slusalica za ps?

Sta ce ti WiFi slusalice kad idu sve 3,5mm u jack od DS4?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Damir22 kaže...

Moje Logitechove imaju USB reciever kojeg samo uštekaš u konzolu i deri. 

L1nNk kaže...

Dali je uopce vrijedno razmatrati o PS4 Pro ako nemas 4K TV. Vise radi mogucnosti 60fps i FHD nego radi 4K. Dosta je razlika u cjeni izmedju te dvije konzole.

Već smo to 100 put napisali, ali nekakva pretpostavka je da se isplati ako si možeš priuštiti. Igre koje će od početka biti rađene sa PRO-em na umu jednostavno moraju biti bolje/imati viši -stabilniji framerate. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Damir22 kaže...

Jeftine wireless slušalice su obično analogne i smeće, i vjerojatno imaju 3.5mm konektor za input (ili chinch) koji nećeš moći nigdje spojit na playku

Hexfire kaže...

Moje Logitechove imaju USB reciever kojeg samo uštekaš u konzolu i deri. 

Ja sam probao sa Logitech G930 tako isto, ali je zvuk pretih na maksimalnom volumeu, pa sam odustao. Upiknem dobre sluške u DS4 i rokaj. Žica smeta, al jebiga, kad ne dozvoljavaju bilo koje BT slušalice onda nemaš izbora. 

14 godina
Bitanga kaže...

Ja sam probao sa Logitech G930 tako isto, ali je zvuk pretih na maksimalnom volumeu, pa sam odustao. Upiknem dobre sluške u DS4 i rokaj. Žica smeta, al jebiga, kad ne dozvoljavaju bilo koje BT slušalice onda nemaš izbora. 

Ja imam G933 i sve radi bez problema. Pretihe mi definitivno nisu iako ne mogu reći da sam isprobavao maksimalnu glasnoću. Stavio sam ih na max u postavkama PS4 i onda si s kotačićem na sluškama fino narihtaš što ti paše. Bilo bi jebeno da Logitechov software radi i na plejki, ali preživjet ću.

A vraga ću koristit 3.5mm jack kad sam jedva dočekao da mogu sve gamepade doma imati bežićne. Plus, u teoriji bi mi se mogao kontroler vratiti u glavu ako ga bacim prema TV-u nakon nekog sranja u FIFI.

12 godina

Totalno sam ljubomoran što možete koristiti te sluške, siguran sam da je zvuk preheben.

Meni glava zakuha u tome za 2 minute. Možda je i psihološki.

PSN - DeniZg80
9 godina
Ma mislio klincu uzeti neke slusalice,meni su sasvim.dovoljne i one sto.dobijes uz ps. A nebih davao neke velike pare,sto jeftinije to bolje ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Totalno sam ljubomoran što možete koristiti te sluške, siguran sam da je zvuk preheben.

Meni glava zakuha u tome za 2 minute. Možda je i psihološki.

Osobno nikad nisam koristio slušalice na kompu, par puta headset za potrebe FIFE i to je to. Ali eto, bile ove Logi na black fridayu 50% off pa upiknuo. Kad se već uzimala plejka, nek je bal. I jebene su, baš sam odigrao Last of Us s njima, trenutno Bloodborne. Vidjet ću kako će biti preko ljeta, ali zasad nemam nikakvih problema prilikom nošenja.

17 godina
PlayStation 4

Kakve su official  sluske za p.s ?

kvaliteta udobnost i sl...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 14:32 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Meni su super

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

HyperX Cloud i Cloud II, vam imaju USB i 3.5 prikljucak, pa ih lako mozete prilagoditi za spajanje na kotroler ili na plejku, mobitel i slicno

ne treba nikakav softver, rade plug and play

zvuk je vrhunski

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Kakve su official  sluske za p.s ?

kvaliteta udobnost i sl...

imao sam ih s prvim ps4 i stvarno su odlične. 

15 godina
PlayStation 4

ja preko njuske uzeo ps offical sluske za 400 kn, odlicne su, zvuk super, jako udobne i najvaznije nema zica

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

ja preko njuske uzeo ps offical sluske za 400 kn, odlicne su, zvuk super, jako udobne i najvaznije nema zica

s obzirom da imaju bluetooth reciever koji se stavlja u usb slot ps4. Rade i na PC-u :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice