PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.454.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

Vidim da PS4 konzole imaju različite CUH oznake (možda i neke druge) pa me zanima ima li kakve razlike u kvaliteti konzola i ako ima koju oznaku tražiti?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne igras da budes dobar nego da se zabavis
Ja igram na dzojsteku i nisam neki majstor znam cak i ubit nekog u bf1! a znam cak i osvojiti zastavu!
igram iz zabave a ne da ubijem sto vise likova jer necu dobiti orden ni penziju austrougarske :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja cu biti hanteed kad narastem

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 9:36 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...

Ja cu biti hanteed kad narastem

A govori isto što i mi, samo on voli joystick :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
11 godina
PlayStation 4

Moze pomoc oko ovog deala 2for1.

Dakle witcher 200kn a Last of us 270 kn. Dali moram kupiti skuplji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Lijepo ste usrali temu.

PSN - DeniZg80
14 godina
Spacecraft kaže...

Moze pomoc oko ovog deala 2for1.

Dakle witcher 200kn a Last of us 270 kn. Dali moram kupiti skuplji?

Pa naravno da moraš kad je akcija takva. Tko bi išao platiti 270, da može 200.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Fino, i weekend deal još :-)

https://store.playstation.com/#!/en-hr/mega-weekend-deals/cid=STORE-MSF75508-MWDEALS16

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
PlayStation 4

Planiram uzeti PS4 sad do kraja godine, napravio sam PSN i pokupio za odlicnih 179kn Uncharted 4. 

Dali ocekujete kakva odlicna snizenja sad za ove blagdane ?? Posto USA PSN ima drasticno jeftinije varijante igara nego mi i trenutno ima neke odlicne popuste, pa se nadam cisto pokupiti jos kakvu igru do kraja godine. 

Tipa Uncharted Collection, Last of Us ili Final Fantasy 15 kad bih se nasao pod cjenom od 399kn :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Planiram uzeti PS4 sad do kraja godine, napravio sam PSN i pokupio za odlicnih 179kn Uncharted 4. 

Dali ocekujete kakva odlicna snizenja sad za ove blagdane ?? Posto USA PSN ima drasticno jeftinije varijante igara nego mi i trenutno ima neke odlicne popuste, pa se nadam cisto pokupiti jos kakvu igru do kraja godine. 

Tipa Uncharted Collection, Last of Us ili Final Fantasy 15 kad bih se nasao pod cjenom od 399kn :D

Bit će, imaš Last of Us sad na "Buy 1 Get One Free". FF15 će biti zadnji u ovim 12 Days of Christmas.

Uncharted je malo malo na akcijama.

14 godina
PlayStation 4

Uncharted Collection i The last of us imaš po 170kn u Sancta Domenici uz kod T-COM-15. I dostava je free.

Radije plati malo više za fizičku kopiju, kad ti igra dosadi prodaš ili mijenjaš. Sa digitalnom ne možeš niš osim eventualno prodat cijeli account.

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
PlayStation 4

U zadnje vrijeme fakat hrpa ljudi kupila PS4 i javlja se tu, idemo jako prema 60 milja prodanih 

tema je teži kupus al sta se moze... kad god netko kupi PS4, odma je tu i standardno pitanje di kupujete igre? Jel bolje napravit US il HR acc i jel mogu ja prištekat miša i tipkovnicu    

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Pa zato i postoji ova tema da se komentira i pomogne onima kojima treba pomoć, a ne komentare nekih panjeva: "Koji noob" i takve fore. Svi smo mi noob dok nešto ne naučimo ili iskusimo, a onda ako imamo zrnce pameti možemo i pomoći drugima kada im je potrebno.

Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Uzimam Pro zato sto sam papak i ne mogu odolit svim ekskluzivama koje dolaze. Hoce bit kakav budnle sa igrom? Hoce Sancta Domenica dobit nove posiljke sad prije Bozica?

1 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Uzimam Pro zato sto sam papak i ne mogu odolit svim ekskluzivama koje dolaze. Hoce bit kakav budnle sa igrom? Hoce Sancta Domenica dobit nove posiljke sad prije Bozica?

Pa vjerojatno ih bude, a ako ti ne smeta Njuškalo, tamo više manje svi prodaju sa Watch Dogs 2 u kompletu. Smećasta igra, ali ipak je nova i lako ju zamijeniti za nešto.

Onako po sjećanju, netko je komentirao da SD dobiva novu pošiljku tek nakon Nove Godine, ali najbolje ti je da pitaš njih. Ili nabavi iz nekog drugog dućana. Na alzashopu recimo piše da su im 3 komada u dolasku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

ovi popusti ce me doci glave 

Uzeo SW BF samo da isprobam VR level X-wing aaaaaaaaaaa 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Sto mislite,uzeti metro last light,ili lords of fallen? Dali je netko igrao,taman imam u walletu sicu za potrositi,da ne stoji bezveze ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Metro naravno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

jel ima negdje dishonored 2 na akciji?

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

metro uzmi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jel ima negdje dishonored 2 na akciji?

A pred neki dan je bila digitalna verzija na akciji...

Baci oko ovdje na pupuste:

http://www.ps4pricecheck.com/item/125/Dishonored-2

17 godina
PlayStation 4

Nemam pojma jel ovo okey.No u HG spotu za 89 kn fizički Battlefield Hardline..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Hvala, uzimam last light, kratak sam par kn u walletu za obadvije varijante... 

Moze neka preporuka za ok slusalice, sto jeftinije, ne trazim nista posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Neće dobiti prije Božića. Postavio sam im ja pitanje preko Facebooka, odgovorili su da su nažalost svi dobili ograničene količine i da sljedeću pošiljku očekuju tek u siječnju. Izgleda da nam preostaje njuškalo, iako u zemlji gdje je sport broj jedan prevariti nekoga nisam baš fan kupnje nečeg tako skupog preko oglasa.

14 godina
toxic kaže...

Na webu ne vidim Hardline, to si baš u dućanu vidio?

17 godina
TibzzX kaže...
toxic kaže...

Na webu ne vidim Hardline, to si baš u dućanu vidio?

https://www.hgshop.hr/bozicna-akcija/index.html

skrolaj malo dolje

17 godina
PlayStation 4

Jel moze netko napraviti ili novu temu ili da admin da prava da se prva stranica ažurira s imenima tj. nickovima na ps4?

vidim da se na toj listi nalazi moj stari nick acc-a kojeg više ne koristim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...

Neće dobiti prije Božića. Postavio sam im ja pitanje preko Facebooka, odgovorili su da su nažalost svi dobili ograničene količine i da sljedeću pošiljku očekuju tek u siječnju. Izgleda da nam preostaje njuškalo, iako u zemlji gdje je sport broj jedan prevariti nekoga nisam baš fan kupnje nečeg tako skupog preko oglasa.

Isto razmisljamo.

17 godina
4mal kaže...

I jel vrijedi? Mene baš takve igre nabrijavaju na VR.

17 godina
Bitanga kaže...
4mal kaže...

I jel vrijedi? Mene baš takve igre nabrijavaju na VR.

kak možete gledat u te piksele ? čisto me informativno zanima.

Oculus je kud i kamo bolji a nije za ništ.. katastrofa zrnata.

dok to ne bude minimalno s te blizine 1440p po oku zali boze svega..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice