PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.455.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...
toxic kaže...

Eto ga :)

Žena preuzela ja sada moram tražit igre po njuškalu haha uz posao ofc

Bitno da ne trebaš tražiti novu ženu. :P

još..

no igram fucking WOT i opasno mi prijeti hah.. a sto ces.

Sto je najbolje ima nas mulaca sa +30 godina hrpa i svi pred rastavom i sve boli racku ocito :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 9:16 (toxic).
17 godina
Bitanga kaže...

Trebao si ići na AV Show u ZG što je bio nedavno, pa bi vidio kakvih sve manijaka ima :-)

Ove godine je bio sramotno loš. Izostali su najveći igrači zbog nesposobnosti organizatora. Inače zadnjih desetak godina sam bio aktivni sudionik sajma. Pomagao sam frendu. Ove godine samo promatrač. 

17 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...

Trebao si ići na AV Show u ZG što je bio nedavno, pa bi vidio kakvih sve manijaka ima :-)

Ove godine je bio sramotno loš. Izostali su najveći igrači zbog nesposobnosti organizatora. Inače zadnjih desetak godina sam bio aktivni sudionik sajma. Pomagao sam frendu. Ove godine samo promatrač. 

Ja sam išao prventsveno probati slušalice, al da, nije bio neki izbor. A i ono što je bilo je izvan mog cjenovnog razreda, za red veličine :-)

No nabrijalo me pa sam si piknuo jedne kvalitetnije Audio Technica slušalice konačno, i Fulla Schiit pojačalo :-)

17 godina
toxic kaže...

Imaš koju slikicu da pasem oci?

Nadam se da neće biti problema zbog toga. Evo nekoliko fotki koje sam sam fotkao i unaprijed isprika što sam malo odlutao s teme. No najednoj fotki se vidi stari PS3 pa eto, to me izvlači...

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne želim zvučat bezobrazno, ali čemu ti služi sva ta oprema

Nadam se da živiš u kući, jer ako si u stanu, pa to kad nafrljiš ima da ti svi susjedi

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 11:40 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iggy kaže...

Nadam se da živiš u kući, jer ako si u stanu, pa to kad nafrljiš ima da ti svi susjedi

Gledanju filma, slušanju glazbe i igranju igri u nevjerojatnom audio okruženju. Meni sasvim dovoljno... Druga najveća zabluda je uvijek u tom nafrljivanju. Obično kada mi netko dođe kaže daj pojačaj da vidim koliko može lupiti, no nije sve u glasnoći već u preciznom i ugodnom audio doživljaju. Imam složen 9.1 sustav koji pruža puno informacija. No nema problema, osim ugodnog i preciznog može biti i nevjerojatno glasno. Recimo uvijek se sjetim kada sam tamo negdje za vrijeme rata gledao top gan i dođe mi frend i kaže kako su ljudi po ulici počeli trčati kada se odjednom čuo avion u letu. Bilo je ljeto i bili mi otvoreni prozori i avion proleti s desna na lijevo i ode na ulicu... znači da je bilo uvjerljivo...

16 godina
PlayStation 4

jel zna netko di bi moga najjeftinije kupit ps kameru i move controllere, sve san bliže da preorderan PSVR u SD

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav jel igra ko ovdje  COD infinite warfare multiplayer ?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Ne lol.

12 godina
slimyyy kaže...

jel zna netko di bi moga najjeftinije kupit ps kameru i move controllere, sve san bliže da preorderan PSVR u SD

Zar ne bi trebalo biti bundlova koji uključuju sve zajedno?

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

U SD ih trenutno nemaju, imaju samo ovaj preorder koji uključuje samo PSVR

15 godina
slimyyy kaže...
DeniZg kaže...

U SD ih trenutno nemaju, imaju samo ovaj preorder koji uključuje samo PSVR

pogledaj u svijetu medija da li ima move kontrolera. ja sam kupio prije koji tjedan za 180 ili 200 kn

ili ako ima još jeftinije na amazonu ili ebayu...

PSN - darklydexter
16 godina
Ezio kaže...

pogledaj u svijetu medija da li ima move kontrolera. ja sam kupio prije koji tjedan za 180 ili 200 kn

ili ako ima još jeftinije na amazonu ili ebayu...

u svijet medija nemaju na webu al ću pogledat osobno za koji dan, na amazonu su cijene oko 70 funti, a na ebayu 100tinjak dolara

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 14:34 (slimyyy).
17 godina
PlayStation 4

Ona leakana lista i dalje točna.

12 Deals of Christmas

Battlefield 1 bio 549 kn, sada 269 kn (-51 %)

Battlefield 1 Deluxe Edition bio 699 kn, sada 379,99 kn (-45 %)

Battlefield 1 Ultimate Edition bio 1078,99 kn, sada 759,99 kn (-29 %)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz

Ak neko ima destiny, po mogucnosti collection, nek se javi pp.

Moze razmjena ili prodaja ili kombinacija.

Ty

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
slimyyy kaže...

u svijet medija nemaju na webu al ću pogledat osobno za koji dan, na amazonu su cijene oko 70 funti, a na ebayu 100tinjak dolara

Ma bit ce bundel kad se priblizi dan izlaska, mora bit.

17 godina
MSX kaže...

12 Deals of Christmas

Kontam da bolje cijene neće uskoro biti, vidim i po stranim shopovima, ispod 300 kn nema nigdje. Nego u Deluxe verziji nije uključen premium ako sam dobro shvatio, samo packovi kojekakvi? gledam odmah da i pemium pazarim ali 800 kn mi je i dalje previše.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

BF1 za 269,00 kn je hebeno dobar deal. Ja sam ga uzeo prije 2 tjedna na Black Fridayu za 349,00 jer sam mislio da od toga neće ići niže jako dugo. Tko ga sad ne ubode, ne zna što propušta

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
lobotomac90 kaže...
MSX kaže...

12 Deals of Christmas

Kontam da bolje cijene neće uskoro biti, vidim i po stranim shopovima, ispod 300 kn nema nigdje. Nego u Deluxe verziji nije uključen premium ako sam dobro shvatio, samo packovi kojekakvi? gledam odmah da i pemium pazarim ali 800 kn mi je i dalje previše.

Deluxe=Standard + razni skinovi za oružja i sl.

Ultimate= Deluxe + Premium Pass

Uzmi Standard i kasnije nadoplati za Premium Pass.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan

Deni, ti si uzeo u startu Premium ili...

12 godina
iggy kaže...

Nisam. Još nisu krenuli DLC-ovi, pa mi to nema smisla.

Ali, evo sad će ova free mapa biti ranije dostupna za Premium, pa ga možda i uzmem prije prvog DLC-a.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
iggy kaže...

Nisam. Još nisu krenuli DLC-ovi, pa mi to nema smisla.

Ali, evo sad će ova free mapa biti ranije dostupna za Premium, pa ga možda i uzmem prije prvog DLC-a.

Tak je u startu koštao i SW Battlefront... nedavno sam kupio Ultimate za 200kn na akciji na PS Storeu. 

Ok, to je godinu dana kasnije, ali i fina ušteda. A i to sam se zajebao, jer sad dolazi na PCu na Origin Access :-)

Ako ćeš igrati non stop samo to onda se isplati, al po meni baš i ne.

Odigraš par mjeseci i pređeš na nešto drugo :-P

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 15:26 (Bitanga).
17 godina

cudno da nemaju jer sam ja tamo prije 3 tj kupio dva ali sam ih morao narucit dan prije 

16 godina
movie kaže...
iggy kaže...

Gledanju filma, slušanju glazbe i igranju igri u nevjerojatnom audio okruženju. Meni sasvim dovoljno... Druga najveća zabluda je uvijek u tom nafrljivanju. Obično kada mi netko dođe kaže daj pojačaj da vidim koliko može lupiti, no nije sve u glasnoći već u preciznom i ugodnom audio doživljaju. Imam složen 9.1 sustav koji pruža puno informacija. No nema problema, osim ugodnog i preciznog može biti i nevjerojatno glasno. Recimo uvijek se sjetim kada sam tamo negdje za vrijeme rata gledao top gan i dođe mi frend i kaže kako su ljudi po ulici počeli trčati kada se odjednom čuo avion u letu. Bilo je ljeto i bili mi otvoreni prozori i avion proleti s desna na lijevo i ode na ulicu... znači da je bilo uvjerljivo...

ok, povlacim ono kad sam reko da nema smisla, ima smisla ako ima i para. sto bi dao da jednom mogu iskusit gledanje filma na tako necem..

15 godina
Hexfire kaže...
MasterOfDisaster kaže...
x18x05x kaže...

Koliko bi mogao dobit za PS4 Pro 1tb, psn pretplata do 11. mjeseca iduće god, 3 box igrice: GTA V, Doom i The Crew Wild Run, digitalne: DriveClub, Project Cars, Need for Speed 2015, Rachet and Clank, NFS Rivals, plus one što se dobiju uz PSN plus pretplatu. I Naravno dodatni DS4 zlatni????

Pa mislim max 4500 kn, realnije je 4000 kn, samo sumnjam da će to netko kupiti u kompletu, a PS4 Pro nekorišteni na njuški ko pljeve imaš za 2500 kn.

Baš da nađeš nekog fana utrka možda možeš sve u kompletu, ali i tu je upitno dal ga baš sve te igre zanimaju. Konzola + gamepad + GTA V po meni oko 3000 kuna u ovom trenutku i trebalo bi otići odmah. Najatraktivnije od svega. Sve ovo drugo je li-la i ovisi kak naletiš. Jer jbg, nekog ne zanimaju uopće utrke, netko ne igra FPS na konzoli, netko ne treba dodatni gamepad ili mu se baš taj zlatni ne dopada...

Dal to ima sad smisla prodavati baš se i ne bih kladio. Pričekaj ako možeš barem da prestane T-com akcija. Jer jbg, tu dobiješ za cca 2700 konzolu sa tek izašlom igrom i 3 godine garancije ak iskoristiš SD kupon.

Mislim da bi dao sve za 3300kn. Selim u Njemačku, neće mi trebati više. Hvala vam na procjeni. Zaboravih da je i Tomb Raider u digitalnoj verziji.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 17:26 (x18x05x).
13 godina
bas gledam malo njuskalo i nemogu virovat koliko su cjene konzola pale, mislim ja nemam nista protiv da je ovolika ponuda jer onda ce i ponuda igara biti veca. Ja se sjecam da sam svoju ps3 prodao bez problema za 1400 kn malo nakon sta je izasla ps4, a peglao sam je malo vise od 4 godine, ovu ps 4 platio 3300 malo prije one tele 2 ponude dakle godinu dana stara i mogao bi se tuci nogom da je prodam za 1500 kn :-).
nadam se kad izade ps5 da ce teleoperatori davat konzole jer onda budem pricekao i na njusci uzeo :-)

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ažurirajte moj nick

novi nick je : newbieonfire pa tko hoce nek me doda

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Mrzim sam sebe i svoje premišljanje, opet sam kupio FPS za konzolu. Battlefield 1, here I come.

Već vidim kako će biti kuku-lele s kontrolerom, ali YOLO.

PSN: DrskaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

haha nisi mogao odoljeti cijeni prizaj 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Mrzim sam sebe i svoje premišljanje, opet sam kupio FPS za konzolu. Battlefield 1, here I come.

Već vidim kako će biti kuku-lele s kontrolerom, ali YOLO.

Ajde dođi na našu temu, spoji se na chat, idemo pucat.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice