PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.456.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

https://blog.eu.playstation.com/2016/12/08/explore-trade-or-fight-across-the-galaxy-in-elite-dangerous-coming-to-ps4-early-2017/

Imam ju na PCu pa sumnjam da ću kupiti za PS4. Nije nešto pretjerano dobra igra jer je farm-fest i zbunjujuća za casual playere. Dok igram, igram sa HOTAS joystickom, pa me baš zanima kakve će kontrole biti na DS4.

No to je jedna od igara u kojima bi VR bio zakon (i postoji VR za PC), zato me veseli da dolazi na PS4, jer ako kupim neki VR to će biti PS VR.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 13:40 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
blowfish_cro kaže...

Vjerujem da pomaže i da ćete imati neku prednost u odnosu na gamepad, ali ako očekujete klasično kretanje mišem - zaboravite.

Ne mogu se sloziti s ovom tvrdnjom, jer imam Xim4.

Ja nisam probao pa vjerojatno znaš više mene, ali prema svim reviewima ja sam zaključio da nije ista stvar. 

Ali tim gore, ako dobiješ pravo PC iskustvo tim konverterom, imaš još više nepravedne prednosti pred ostalima.

Dakle, kupujem  (JK!)

17 godina
Chaky kaže...

Zgodna stvarčica, ali pjeva.

Jel probao tko Cronusmax Plus? Navodno slična stvar, ali znatno jeftinija. 

11 godina
odjavljen
Santana kaže...

Pa nije valjda da ce netko krajem 2016. godine igrat skyrim. Katastrofa kako ga je vrijeme pregazilo.

Tu igru ne spasi nit 4k.

Kako kome. Ja i dan danas igram Morrowind 

17 godina
IvanDado kaže...
Santana kaže...

Pa nije valjda da ce netko krajem 2016. godine igrat skyrim. Katastrofa kako ga je vrijeme pregazilo.

Tu igru ne spasi nit 4k.

Kako kome. Ja i dan danas igram Morrowind 

Znam ljude koji i šah igraju. Danas su mi oni čudaci :-)

Pomalo ih i žalim, jer nemaju s kim igrati :-)

12 godina
Dal koristite dinamicki kontrast i crni ton na postavkama televizije ili bolje da je iskljucen za igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cronus niti HORI nisu blizu xim4. Jedini je koji valja zato je i skup.

Ali je fenomenalan !

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
Dal koristite dinamicki kontrast i crni ton na postavkama televizije ili bolje da je iskljucen za igre

dinamcki kontrast je prva stvar koja ide na off...

13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
Chaky kaže...
blowfish_cro kaže...

Vjerujem da pomaže i da ćete imati neku prednost u odnosu na gamepad, ali ako očekujete klasično kretanje mišem - zaboravite.

Ja nisam probao pa vjerojatno znaš više mene, ali prema svim reviewima ja sam zaključio da nije ista stvar. 

Ali tim gore, ako dobiješ pravo PC iskustvo tim konverterom, imaš još više nepravedne prednosti pred ostalima.

Dakle, kupujem  (JK!)

Još možeš imati i Aim assist kad koristiš Xim4, jer konzola misli da ti i dalje koristiš kontroler. 

Ne znam je li tako i sa Sony TAC pro...

Po meni bi bilo dobro da svi koriste jedan način upravljanja, isto ko što niko normalan ne igra Online pucačine na PC-u sa kontrolerom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 20:20 (AngryBird).
17 godina
Joky007 kaže...

Meni je dinamički kontrast na LOW na Samsungu H6400. Bolje su mi boje tako, inače je na OFF sve kroz nekakvu sivkastu izmazglicu i isprano. Volim boje.

Ostali kontrasti iznad LOW su prejaki.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 21:46 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

u HDR igrama se preporuca stavit na normal kao i local dimming tj black level 

ja sam si tak namjestio u Gaming mode-u na sasmungu a kad gledam neki 4k HDR sadrzaj stavim 

na high kao i local dimming uz gamu 2+ naravno UHD color on 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj je es5500, na kolko ti je svjetlina stavljena
17 godina
Bitanga kaže...
Joky007 kaže...

Meni je dinamički kontrast na LOW na Samsungu H6400. Bolje su mi boje tako, inače je na OFF sve kroz nekakvu sivkastu izmazglicu i isprano. Volim boje.

Ostali kontrasti iznad LOW su prejaki.

Uvijek se pitam zakaj sam dao za tv 25k kuna kada su mi u postavkama sve te pizdarije na off? No stvar je jednostavna, kaj god od toga da upalim slika mi gubi na filmičnosti i pretvara se u plastiku ili efekt bbc dokumentarca, ako me kužite kaj hoću reči. Jednostavno ne mogu gledati film ako mi je upaljen dinamički kontrast ili bilo koja druga opcija koja pumpa sliku. No to sam ja, vidim da ekipa popali sve kaj ima a meni slika u tom slučaju blagi užas. No svatko si rikta onako kako misli da je njemu najbolje.

11 godina
odjavljen
Bitanga kaže...

Znam ljude koji i šah igraju. Danas su mi oni čudaci :-)

Pomalo ih i žalim, jer nemaju s kim igrati :-)

Sva sreca, pa mi za Morrowind ne treba protivnik niti suigrac ;) Puno vecu uzivanciju nalazim u old school igrama nego u novim. U zadnjih nekoliko godina jedine igre koje su me drzale uz monitor su multiplayer igre da ubijem vrijeme, Witcher 3, From Software igre i PS ekskluzive. Ostalo mi nije nista posebno i sve vec vidjeno. 

17 godina
movie kaže...

Uvijek se pitam zakaj sam dao za tv 25k kuna kada su mi u postavkama sve te pizdarije na off? No stvar je jednostavna, kaj god od toga da upalim slika mi gubi na filmičnosti i pretvara se u plastiku ili efekt bbc dokumentarca, ako me kužite kaj hoću reči. Jednostavno ne mogu gledati film ako mi je upaljen dinamički kontrast ili bilo koja druga opcija koja pumpa sliku. No to sam ja, vidim da ekipa popali sve kaj ima a meni slika u tom slučaju blagi užas. No svatko si rikta onako kako misli da je njemu najbolje.

Ma da... Ja sam isprobao sve kombinacije mijenjati u raznim scenama i igrama i ovo mi se pokazalo najbolje.

Postavlja se pitanje što je default, što je ispravno, što je "napumpano" i sl. Kontrast je parametar kao i brightness. Dinamički kontrast je samo promjenjivi kontrast ovisno o trenutnom prikazu slike, što je bolje nego fiksni.

Čak i dok fotke editiraš, pa mijenjaš kontrast - kako znaš koji treba biti? Fotić uslika senzorom jedno, ovisno o puno toga, a ti to možeš malo poboljšati. No ne znači da ako ostaviš po defaultu što je fotić uslikao da je to najbolje, jer nije. Fotke se uvijek obrađuju još extra.

Tako i na telki, složiš si sliku da ti se čini najbolja prihvatljiva. Ali za to moraš probati razne opcije i gledati kako koja utječe na sliku.

BTW, 25k kn... wtf?!

17 godina
Joky007 kaže...
Moj je es5500, na kolko ti je svjetlina stavljena

Backlight 14, Brightness malo ispod 50 (47 ili 48, ne da mi se sad palit playka da pogledam).

Blacks na dark, al velim, to opet ovisi sve o televizoru. Ak je Samsung i jedan i drugi, ne znači da su isti parametri.

17 godina

brijem da ima OLED 

17 godina
Bitanga kaže...

BTW, 25k kn... wtf?!

a toliko je koštao philips serije 9 prije par godina.. od toga nisu radili bolje

17 godina
PlayStation 4

25k kuna za telku bi kao zagriženi filmoljubac kupio jedino, i striktno jedino da fakat ne znam kuda bi sa lovom.

Mislim da je to fakat pretjerivanje. Ali ajde, tebi se je nadam se isplatilo -_-

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 0:20 (amd freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

ja neznam bas ni kolko je isplativo kupovat te telke po 25k kn kad za 2-3 generacije bude telka od 10 k kn koja je bolja. preveliki je gubitak novca. no svakom svoje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Koliko bi mogao dobit za PS4 Pro 1tb, psn pretplata do 11. mjeseca iduće god, 3 box igrice: GTA V, Doom i The Crew Wild Run, digitalne: DriveClub, Project Cars, Need for Speed 2015, Rachet and Clank, NFS Rivals, plus one što se dobiju uz PSN plus pretplatu. I Naravno dodatni DS4 zlatni????

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
15 godina
x18x05x kaže...

Koliko bi mogao dobit za PS4 Pro 1tb, psn pretplata do 11. mjeseca iduće god, 3 box igrice: GTA V, Doom i The Crew Wild Run, digitalne: DriveClub, Project Cars, Need for Speed 2015, Rachet and Clank, NFS Rivals, plus one što se dobiju uz PSN plus pretplatu. I Naravno dodatni DS4 zlatni????

Pa mislim max 4500 kn, realnije je 4000 kn, samo sumnjam da će to netko kupiti u kompletu, a PS4 Pro nekorišteni na njuški ko pljeve imaš za 2500 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 8:30 (MasterOfDisaster).
17 godina
PlayStation 4

Eto ga :)

Žena preuzela ja sada moram tražit igre po njuškalu haha uz posao ofc

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
MasterOfDisaster kaže...
x18x05x kaže...

Pa mislim max 4500 kn, realnije je 4000 kn, samo sumnjam da će to netko kupiti u kompletu, a PS4 Pro nekorišteni na njuški ko pljeve imaš za 2500 kn.

Baš da nađeš nekog fana utrka možda možeš sve u kompletu, ali i tu je upitno dal ga baš sve te igre zanimaju. Konzola + gamepad + GTA V po meni oko 3000 kuna u ovom trenutku i trebalo bi otići odmah. Najatraktivnije od svega. Sve ovo drugo je li-la i ovisi kak naletiš. Jer jbg, nekog ne zanimaju uopće utrke, netko ne igra FPS na konzoli, netko ne treba dodatni gamepad ili mu se baš taj zlatni ne dopada...

Dal to ima sad smisla prodavati baš se i ne bih kladio. Pričekaj ako možeš barem da prestane T-com akcija. Jer jbg, tu dobiješ za cca 2700 konzolu sa tek izašlom igrom i 3 godine garancije ak iskoristiš SD kupon.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
toxic kaže...

Eto ga :)

Žena preuzela ja sada moram tražit igre po njuškalu haha uz posao ofc

Bitno da ne trebaš tražiti novu ženu. :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
amd freak kaže...

25k kuna za telku bi kao zagriženi filmoljubac kupio jedino, i striktno jedino da fakat ne znam kuda bi sa lovom.

Mislim da je to fakat pretjerivanje. Ali ajde, tebi se je nadam se isplatilo -_-

već kada smo počeli pričati o tome, taj tv je bio daleko najjeftinija komponenta mog kućnog kina u tom trenutku. S obzirom koliko radi mogu reći da mi niti jednog trenutka nije bilo žao što sam ga kupio. Recimo classe ssp 800 procesor je koštao oko 80k kuna a još tri chord pojačala svaki oko 40k kuna. Gdje su još zvučnici, sub, kablovi... inače filmom se bavim zadnjih 25 godina svog života i to mi je najveća opsesija u životu. Netko si kupi auto za 300k kuna a netko kućno kino... svatko ima svoje veselje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 8:51 (movie).
17 godina
movie kaže...
amd freak kaže...

već kada smo počeli pričati o tome, taj tv je bio daleko najjeftinija komponenta mog kućnog kina u tom trenutku. S obzirom koliko radi mogu reći da mi niti jednog trenutka nije bilo žao što sam ga kupio. Recimo classe ssp 800 procesor je koštao oko 80k kuna a još tri chord pojačala svaki oko 40k kuna. Gdje su još zvučnici, sub, kablovi... inače filmom se bavim zadnjih 25 godina svog života i to mi je najveća opsesija u životu. Netko si kupi auto za 300k kuna a netko kućno kino... svatko ima svoje veselje...

UUUU. A ja sam mislio dam sam ja pretjerao s konstatnom izmjenom pc hardwera :) sada vidim da u svijetu filma/glazne ima puno većih manijaka :)hihi

Dobro je to sve ako možeš..

Imaš koju slikicu da pasem oci?

17 godina
movie kaže...
amd freak kaže...

Ma da, nemam ništ protiv. Takve stvari se dugoročno isplate, pogotovo ako ti je to posao ili hobi.

17 godina
toxic kaže...

UUUU. A ja sam mislio dam sam ja pretjerao s konstatnom izmjenom pc hardwera :) sada vidim da u svijetu filma/glazne ima puno većih manijaka :)hihi

Dobro je to sve ako možeš..

Imaš koju slikicu da pasem oci?

Trebao si ići na AV Show u ZG što je bio nedavno, pa bi vidio kakvih sve manijaka ima :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice