PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Vidim da ne možemo objektivno razgovarati :-)

Možemo. Ako pogledaš fifa temu vidjet ćeš da sam žestok kritičar igre. No u ovoj raspravi pokušavam ih shvatiti i razmišljati na njihov način. Njima sve štima, igračima sve štima. Znaš iz sporta da se ne mijenja momčad koja pobjeđuje. 

17 godina
PlayStation 4
Upalim računalo i idem pogledati mailove kad vidim da mi ne odgovara zaporka na jednoj mail adresi. Usput dobijem mail od microsofta da je zatražena promjena zaporke na toj mail adresi s lokacije u Velikoj Britaniji pa je to sumnjiva radnja te mi šalju obavijest na rezervnu mail adresu i mogučnost promjene zaporke te vraćanje mail adrese. Inače to mi je mail adresa koju koristim za PS4 i očito je to bio pokušaj preuzimanja acc. jer sam dobio mail u kojem me obavještavaju da mi je promijenjena zaporka na PS4 acc. Usro sam se. Palim konzolu s grčem. Odmah sam promijenio mail adresu na konzoli te zaporku. Za pola sata su mi opet preuzeli mail adresu i opet sve ispočetka. Promjena zaporke itd. No već prije sam promijenio mail na konzoli tako da za sada kontroliram svoj acc. Nazvao sam službu za korisnike i malo su bacili pogled no kažu da nitko nije ništa promijenio na mojem acc. Izgleda da me spasila dvostupanjska verifikacija. Inače mail je outlook.com koji mi se sada zgadio.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
movie kaže...
Upalim računalo i idem pogledati mailove kad vidim da mi ne odgovara zaporka na jednoj mail adresi. Usput dobijem mail od microsofta da je zatražena promjena zaporke na toj mail adresi s lokacije u Velikoj Britaniji pa je to sumnjiva radnja te mi šalju obavijest na rezervnu mail adresu i mogučnost promjene zaporke te vraćanje mail adrese. Inače to mi je mail adresa koju koristim za PS4 i očito je to bio pokušaj preuzimanja acc. jer sam dobio mail u kojem me obavještavaju da mi je promijenjena zaporka na PS4 acc. Usro sam se. Palim konzolu s grčem. Odmah sam promijenio mail adresu na konzoli te zaporku. Za pola sata su mi opet preuzeli mail adresu i opet sve ispočetka. Promjena zaporke itd. No već prije sam promijenio mail na konzoli tako da za sada kontroliram svoj acc. Nazvao sam službu za korisnike i malo su bacili pogled no kažu da nitko nije ništa promijenio na mojem acc. Izgleda da me spasila dvostupanjska verifikacija. Inače mail je outlook.com koji mi se sada zgadio.

Nema to veze koji je mail, pazi di se registriras i di ostavljas mail, lako se dode do baze email podataka,a kad dode do maila onda je sam pitanje vremena kad ce ga probiti

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
movie kaže...

Čudno, Microsoft ima dobro složenu provjeru accounta, traži verifikaciju kodom na mob čim skuži nešto sumnjivo, a pogotovo dok se iz druge države ulogiravaš.

No, ako nemaš broj moba unešen, onda te kod prve provjere natjera da ga uneseš, pa je možda netko unio svoj broj moba. Provjeri u MS accountu te postavke.

A možda imaš i neki trojan na kompu, ništa nije isključeno dok ti netko tako provali password 2 puta. Nema šanse da netko zbruteforsa to u tako malom vremenu, prije bi ti MS zalockao account.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 11:58 (Bitanga).
17 godina
dado16 kaže...
movie kaže...

Nema to veze koji je mail, pazi di se registriras i di ostavljas mail, lako se dode do baze email podataka,a kad dode do maila onda je sam pitanje vremena kad ce ga probiti

Da, zato mi se gadi što su sad svi počeli koristiti mail adresu kao username. To je katastrofalno za sigurnost. Čim ti netko zna mail adresu kojoj je poanta da bude javna, odmah ti zna jedan parametar u autentifikaciji.

17 godina
dado16 kaže...

Pa u tome je fora. Jedan mail imam samo za PS4 i s njime se nigdje ne logam niti mi za išta koristi osim za PS4. Imam 6 mailova i lik probija samo onog za PS4? Nije slučajno.

17 godina
Bitanga kaže...

Čudno, Microsoft ima dobro složenu provjeru accounta, traži verifikaciju kodom na mob čim skuži nešto sumnjivo, a pogotovo dok se iz druge države ulogiravaš.

No, ako nemaš broj moba unešen, onda te kod prve provjere natjera da ga uneseš, pa je možda netko unio svoj broj moba. Provjeri u MS accountu te postavke.

A možda imaš i neki trojan na kompu, ništa nije isključeno dok ti netko tako provali password 2 puta. Nema šanse da netko zbruteforsa to u tako malom vremenu, prije bi ti MS zalockao account.

Nisam imao unešenu provjeru mobom, to sam sada unio. Imao sam samo unešenu provjeru putem drugog maila i odmah su mi javili da su neke radnje vršene i da je sumnjivo te da potvrdim jesam li to ja ili nisam. Ako nisam neka slijedim upute za vraćanje zaporke i maila, što sam i napravio. Kada mi je drugi put promijenio zaporku išao sam malo istraživati postavke pa sam unio i provjeru mobom. Valjda sada neće više navaljivati, tim više što nije uspio ući na PS4 acc

16 godina
PlayStation 4

Pitanje od amatera koji još nema PS4, ali ga možda nabavim pa me neke stvari zanimaju. Likovi koji na njuški prodaju orđiđi igre da li ja sa njima mogu igrati multi ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

jep sad si vishe zasticen tj stupanj vise 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje od amatera koji još nema PS4, ali ga možda nabavim pa me neke stvari zanimaju. Likovi koji na njuški prodaju orđiđi igre da li ja sa njima mogu igrati multi ili ne.

možeš...

17 godina
PlayStation 4

jep sad si vishe zasticen tj stupanj vise 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Možeš igrati MP. Fizička igra se ne veže za tvoj account. Jedino ti treba ps plus usluga, koju plaćaš 365 kuna godišnje ili 145 kn za 3 mjeseca.

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
PlayStation 4

uz koju dobijas 4 igre besplatno svakog mj. koje playstation izabere i tvoje su dokle god imas ps + pretplatu plus od istog imas pogodnosti poput popusta eary accesca nekim igrama etc..

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bitanga kaže...

Nisam imao unešenu provjeru mobom, to sam sada unio. Imao sam samo unešenu provjeru putem drugog maila i odmah su mi javili da su neke radnje vršene i da je sumnjivo te da potvrdim jesam li to ja ili nisam. Ako nisam neka slijedim upute za vraćanje zaporke i maila, što sam i napravio. Kada mi je drugi put promijenio zaporku išao sam malo istraživati postavke pa sam unio i provjeru mobom. Valjda sada neće više navaljivati, tim više što nije uspio ući na PS4 acc

Stiže li ti sms od PS networka? Ja sam napravio taj 2SV i stigao mi je sms samo kada sam aktivirao tu opciju, a sad kad se tribam opet logirat ne stiže mi sms već 2 dana ... a resendao sam ga 100 puta. Kontaktirao sam hr support i sad je drama to rješit ... a zbog ovakvih stvari ići ću na xbox, jer sam totalno frustriran.

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

help help please

imam pitanje al prvo da objasnim situaciju

uzeo sam acc s par igrica i instalirao ih na svoj ps4 i stavio ga pod primary

log outo se i vise nemogu nazad na njega.

1) ako se logiram sa drugim accom i dalje mogu igrat te igre s tog accaunta? 

2= ako stavim neki drugi accaunt pod primary ocu li izgubit te igre s tog accaunta?

0 0 hvala 0
17 godina
iggy81f kaže...

Stiže li ti sms od PS networka? Ja sam napravio taj 2SV i stigao mi je sms samo kada sam aktivirao tu opciju, a sad kad se tribam opet logirat ne stiže mi sms već 2 dana ... a resendao sam ga 100 puta. Kontaktirao sam hr support i sad je drama to rješit ... a zbog ovakvih stvari ići ću na xbox, jer sam totalno frustriran.

Da, normalno mi je stigao sms. Tu nije bilo problema. Izgleda da je lik zapeo zbog dvostupanjske zaštite i jedino je uspio ovladati mailom.. ma mislim da ti je to isto problem i na xboneu. Živimo u svijetu u kojem su ovakve pisdarije svakodnevnica i samo je pitanje gdje i kada će te stresti.. Jesi verificirao mail adresu? Ako nisi tu bi mogao ležati problem. Ja sam u brzini promijenio mail adresu pa ju nisam verificirao i nastao je problem. Totalna panika, no onda sam se sjetio da to nisam učinio i sve nakon toga ok.

15 godina
MasterOfDisaster kaže...

Možeš

P.S. Ako kupiš PS4 i dalje ćeš biti amater. Moraš kupiti PS4 Pro.

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
movie kaže...
iggy81f kaže...

Da, normalno mi je stigao sms. Tu nije bilo problema. Izgleda da je lik zapeo zbog dvostupanjske zaštite i jedino je uspio ovladati mailom.. ma mislim da ti je to isto problem i na xboneu. Živimo u svijetu u kojem su ovakve pisdarije svakodnevnica i samo je pitanje gdje i kada će te stresti.. Jesi verificirao mail adresu? Ako nisi tu bi mogao ležati problem. Ja sam u brzini promijenio mail adresu pa ju nisam verificirao i nastao je problem. Totalna panika, no onda sam se sjetio da to nisam učinio i sve nakon toga ok.

Jesam, ma koristim ovaj acc 16 mjseci i ovo je prvi problem s PSN-om.

Hasta La Victoria Siempre
16 godina
Ezio kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Možeš

P.S. Ako kupiš PS4 i dalje ćeš biti amater. Moraš kupiti PS4 Pro.

Pa koji si ti car. Ne vidim (barem za moj FHD TV) razlog uzimanja PS4 Pro koji je malte ne 1000 kn skuplji od ovog običnog, a TV neću mijenjati sigurno 2 godine jer je relativno nedavno kupljen. Broj FPS mi nije dovoljan razlog za toliku razliku u cijeni, a kad budem mjenjao TV bit će i PS5.

17 godina
PlayStation 4

Jel igrao tko ili još igra The Crew Wild Run na PS4? Jel vrijedi to šta? Probao sam onaj original bez expansiona na PCu pa me nije nešt impresionirao. Wild Run je navodno dosta poboljšan.

Nabrijala me Forza Horizon 3 na takav tip igre, a na PS4 nema ništa slično osim The Crewa koji je sad na akciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

gran turismo sport cekaj :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Jel igrao tko ili još igra The Crew Wild Run na PS4? Jel vrijedi to šta? Probao sam onaj original bez expansiona na PCu pa me nije nešt impresionirao. Wild Run je navodno dosta poboljšan.

Nabrijala me Forza Horizon 3 na takav tip igre, a na PS4 nema ništa slično osim The Crewa koji je sad na akciji.

Grafika je dobra kad auto stoji na mjestu. Dok voziš slika se ponekad reže kao da je 4k previše, baš dosadno. Ako imaš PS4 pro, nije baš igrivo.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
17 godina
x18x05x kaže...
Bitanga kaže...

Grafika je dobra kad auto stoji na mjestu. Dok voziš slika se ponekad reže kao da je 4k previše, baš dosadno. Ako imaš PS4 pro, nije baš igrivo.

Razmazila me FH3 u 60 FPSa. Za ovo čitam da je 30 FPSa što zamjeram i Driveclubu :-)

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ja sam uzeo malom, jer igra najvise voznje. Ali njemu je bitno da ima puno auta, modifikacija i sl.

Vozni model mi je los i nadao sam se da je to s Wild Runom poboljsano, jer sam negdje citao da je to vozni model 2.0

Nisam ja bas primjetio neke drasticne promjene u odnosu na prije.

Najveci problem je sto nisam ja bas imao vremena sjesti i testirati. Znaci igrati se postavkama auta, tezine i sl. Mozda bi se dalo podesiti da bude realnije, ali onda otezavam klincu igru, pa nisam htjeo brljaviti.

Ne vjerujem da ce ti se svidjeti.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam uzeo malom, jer igra najvise voznje. Ali njemu je bitno da ima puno auta, modifikacija i sl.

Vozni model mi je los i nadao sam se da je to s Wild Runom poboljsano, jer sam negdje citao da je to vozni model 2.0

Nisam ja bas primjetio neke drasticne promjene u odnosu na prije.

Najveci problem je sto nisam ja bas imao vremena sjesti i testirati. Znaci igrati se postavkama auta, tezine i sl. Mozda bi se dalo podesiti da bude realnije, ali onda otezavam klincu igru, pa nisam htjeo brljaviti.

Ne vjerujem da ce ti se svidjeti.

Nemoš ništa podešavati. Moreš promjeniti dijelove al nema podešavanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 16:53 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

aj da pitam opet 

help help please

2= ako stavim neki drugi accaunt pod primary ocu li izgubit te igre s tog accaunta?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

postoji razlog zasto si se logouto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Nemoš ništa podešavati. Moreš promjeniti dijelove al nema podešavanja.

Ma ima negdje slider gdje prebacujes izmedu simulacije, drifta i sl.

live4cro kaže...

aj da pitam opet 

help help please

1. Mozes igrati igre s drugog Acc, pod uvjetom da ti nije nitko maknuo tvoj PS4 kao primary s tog Acca

2. Mozes staviti drugi Acc pod Primary, nece utjecati na ovog.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan

jer sam glup

15 godina

Ja ga nigdje ne vidim. Može malo pojašnjenje, kako se to zove u igrici?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice