kako primamljivo kad mora prec na jacu tarifu za 160kn vise
u cijeloj prici jedino njuska primamljiva
Ne kužim. Piše da je 149 kn mjesečno. Nešto krivo gledam?
Može li još jedan savjet...kao što rekoh imam hrvatski akaunt i američki...hrvatski je povezan sa burazovim pa igram ja njegove i on moje igre svako sa svog profila...ja igram igre sa mog američkog akaunta isto sa svog profila...brat nikad nije bio logiran na moj američki akaunut a sada bi htio preči par igri koje imam na njemu...da mu samo dam mail i lozinku i to je to ? šta on mora onda postavit za taj akaunt ? i dali može igrati isto sa svog profila ili on mora igrat sa mojim američkim profilom ?
A u K uzeo preko magente na 2 godine sa tarife 169 kn na 269
jos sam dobio popust 30 kn + gigu vise (samo 12.mj) na ovih dve
eto mene opet u ps svijetu nakon 1.5 godine
a VR cu ubost day one
prokleti T-com opet sam dusu prodao
ali nema veze barem sam dobil igru
GZ!
obajsni
bdw ekipa
http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/sony-4k-hdr-android-tv-ps4-pro-prednaruci-odmah/
A u K uzeo preko magente na 2 godine sa tarife 169 kn na 269
jos sam dobio popust 30 kn + gigu vise (samo 12.mj) na ovih dve
eto mene opet u ps svijetu nakon 1.5 godine
a VR cu ubost day one
prokleti T-com opet sam dusu prodao
ali nema veze barem sam dobil igru
Ista situacija.
Stari PS je na prodaju, kupljen prije 10tak dana.
rješio sam i 2sv zaštitu.hvala svima na pomoći,nadam se da neću imati više problema sa tim hakerima
evo za one kojima se to isto desi(tražili ste da vam pojasnim proceduru),znaći imam hr račun da se zna,nisam stavljao podatke od kartica,nemam digitalne igre...počelo je tako da sam dobio mail od sonya da mi je lozinka uspiješno promjenjena(ostao paf),upalim ja ps i vidim da se nemogu spojiti na net(ukucam svoj username i javlja da je netočan).nakon toga sam poslao mail na support@hr.playstation.com i javili mi da im pošaljem 1. Korisničko ime na SEN-u (online ID),2. Datum rođenja,3. Sign-in ID
nakon toga sam im poslao podatke i dobio odgovor Zahvaljujemo na vašem e-mailu. Jako nam je žao što imate problema s vašim Sony Entertainment Network (SEN) računom.
Sign-in ID smo Vam promijenili u originalni i poslali Vam poveznicu za resetiranje lozinke. Savjetujemo Vam i da uključite dvostupanjsku zaštitu 2SV kako biste dodatno zaštitili svoj račun.Dobio link to napravio plus dvostupanjsku zaštitu i sve radi.poslali mi još anketu kako sam zadovoljan s nima.evo i broj ako ih želite zvati,ja nisam 01 775 7104
eto,tako sam ja riješio svoj problem,nadam se da sam pomogao malo
cekaj malo zakaj se nisi strpio
Na mene misiš?
jep
Na mene misiš?
Šta se ti nisi strpio?
pa ja nemam p.s skoro god i pol
zato te pitam ak nezelis odgovorit ok
pa ja nemam p.s skoro god i pol
zato te pitam ak nezelis odgovorit ok
Nema neki poseban razlog. Ako je bolji dosta od sadašnjeg, zašto ne?!
imas 4k telku ili fhd
po novi saznanjima bolji je troduplo jer ima od 8 teraflopsa
http://wccftech.com/two-future-amd-features-debuting-ps4-pro-watch-dogs-2-mass-effect-andromeda-run-1800p/
p.s po meni je ovo next get naspram ps3
Neki tip u US je već uspio kupiti Pro u Walmartu i stavlja slike na Twitteru i Redditu.
Navodno je Pro puno tiši od starog PS4 (živi bili pa vidjeli).
imas 4k telku ili fhd
po novi saznanjima bolji je troduplo jer ima od 8 teraflopsa
http://wccftech.com/two-future-amd-features-debuting-ps4-pro-watch-dogs-2-mass-effect-andromeda-run-1800p/
p.s po meni je ovo next get naspram ps3
FHD, u planu je 4K za koji mjesec. Onda ću biti kompletan.
Neki tip u US je već uspio kupiti Pro u Walmartu i stavlja slike na Twitteru i Redditu.
Navodno je Pro puno tiši od starog PS4 (živi bili pa vidjeli).
Iskreno se nadam da je tako. To mi je jako bitna stavka.
odlicno sto mozes birat sta ti se svidja.ja biram 60fpsa
Samo što zasad izgleda da će to više biti iznimka nego pravilo. Uglavnom su najavili da će se držati 30 FPS sa boljim vizualijama.
da ali 30fps-a izgleda fluidnije od 30 na pc-u
da ali 30fps-a izgleda fluidnije od 30 na pc-u
Kužim ja to, ali 30 je i dalje 30.
pa za sp je cist fajn a kod mp prebacis na fhd i vozi mishko
Ja ovog svog čujem tek kad se cd pokrene, ovako ne. Neznam kako je kod nekih tako glasan???
bdw gpu je polaris ali ver 2. navodni ima sitne enchemente od vege
Može li još jedan savjet...kao što rekoh imam hrvatski akaunt i američki...hrvatski je povezan sa burazovim pa igram ja njegove i on moje igre svako sa svog profila...ja igram igre sa mog američkog akaunta isto sa svog profila...brat nikad nije bio logiran na moj američki akaunut a sada bi htio preči par igri koje imam na njemu...da mu samo dam mail i lozinku i to je to ? šta on mora onda postavit za taj akaunt ? i dali može igrati isto sa svog profila ili on mora igrat sa mojim američkim profilom ?