PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.428.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
PlayStation 4

Nebi dao 550kn za igru da je ne znam kakva... i onda jos skoro 400 za DLC 

LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 1:51 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

LOL

npr. ja nebi dao 5000 kn za iphone da je neznam kakav, pa se opet prodaje ko suvo zlato ili 20-30 kn za cigarete da su neznam kakve.. Mozemo u nedogled raspravljat tko bi koliko dao za nesto. Svatko raspolaze novcem kako hoce..prema tome komentar ti je suvisan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 7:24 (Robilad).
9 godina
Robilad kaže...
Santana kaže...

LOL

npr. ja nebi dao 5000 kn za iphone da je neznam kakav, pa se opet prodaje ko suvo zlato ili 20-30 kn za cigarete da su neznam kakve.. Mozemo u nedogled raspravljat tko bi koliko dao za nesto. Svatko raspolaze novcem kako hoce..prema tome komentar ti je suvisan.

Stvar je u tome da mozes kupit disk verziju za 400kn,a mozda i jeftinije. 

15 godina
Santana kaže...

Može se, ali možda nije pri ruci, dugo se čeka itd...

A novčanik svrbi...

Potpis!
9 godina
Ezio kaže...
Santana kaže...

Može se, ali možda nije pri ruci, dugo se čeka itd...

A novčanik svrbi...

Onda se moze na UK PSN-u kupit za 450kn.

Placat vecu cijenu zboga cega ?

I ja bi rađe dao lovu za igre nego za iphone ili cigarete, ali cemu placat vise makar bilo i 100kn, 50kn..

15 godina
x18x05x kaže...
Ivastinovic kaže...
x18x05x kaže...

Gdje kupiti GTA V? Što jeftinije?

ja ga kupio za 260 kn prije 10tak dana na HR storu.

Tad nisam ni imao plejku. Sada gledam, 499kn dođe.

Evo akcija na ekupi za 400 kn:
http://www.ekupi.hr/GTA-V-PS4-479250.aspx?utm_medium=email&utm_campaign=NL_24_10_2016_IT&utm_content=NL_24_10_2016_IT+CID_40409c44e94c215f834c889db11583cf&utm_source=Newsletter

13 godina
Robilad kaže...
LordSnow kaže...
omomomomoomm kaže...

decki kak vam se cini BF1? Ja se jos privikavam.  malo me cak i razbijaju jedva sam u plusu svaku partiju.  Koja vam je najbolja puska u medic klasi?

meni je odlican. legao mi je bolje i od bf3 i bf4

ja kao medic koristim uglavnom mandragon storm a nekad prebacim na cei rigoti factory, ovisno od situacije.. raspolozenja xD

za ovih 10 sati sto sam odigrao nisam los. 478 kills i deaths 337. 

Posto planiram uzeti bf1,  gledam na storu ima 3 verzije, skroz sam zbunjen.  Frend mi kaze da je najbolje uzeti onu od 550kn. Mene zanima sta je sa premium mapama koje budu izlazile naknadno? U bf4 znam da sam premium mape mogao imati samo sa premium igrom. Dok ovdje navodno i ova osnovna verzija ce imati te nove mape (samo po tjedan dana kasnije na odnosu deluxe izdanja) zna li netko jel to istina?

ja sam uzeo standard pa cu poslije nekad jos premium ubost.

igra po meni vrijedi definitivno tih para, s obzirom da sam na bf4 utrosio 300 sati u ovaj necu manje sigurno

PSN Tokioplastic292
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Pozdrav raja,

Kupio sam sebi prije par dana PS4, fat 1TB bila dobra ponuda sa BF 1 te dodatnim kontrolerom.

Posto sam novi sa PS4 (imao PS, PS2, PS3) zamolio bih vas za par korisnih savjeta ukoliko ih imate.

Takodjer me zanima ova procedura oko razmjene igara, te zajednickog koristenja jednog PS Plus racuna uz mogucnost istovremenog igranja online. Citao sam dosta po netu i pisu da je to bez problema moguce, ali ja sam pokusavao da podesim s prijateljem koji ima PS Plus i nismo uspjeli tako da bi mi dobro doslo detaljno pojasnjenje.

Takodjer imam 2 sedmice PSN Plus free trial, koji jos nisam aktivirao, ima li sta da vodim racuna kada aktiviram da ugrabim nekih besplatnih koristih stvarcica? Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

meni isto nikad nije bilo jasno zasto dat tih 550 kn za igru kad ju imas na njuskalu za 450 i dode ti sljedeci dan postom(govorim o nasima koji prodaju) a ako ju kupujes izvana dode za par dana i onda je jos jeftinija(dobro razumijem da ju netko zeli odmah igrat al onda opet kupis box verziju kod nas za 450 kn mozda i manje i to je to).

nego da vas pitam, vidim ima vas hrpa koji ste uzeli bf 1, a ima li netko tko planira uzet ovaj novi cod? meni je frend fan coda i sad planiramo sto uzet za ps4, ja sam nekako vise na strani bf jer vidim da je ovaj cod neki svemirski i neznam kolko ce mi se svidjet takav mp, al opet dobije se i remaster modern warfarea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mar123 kaže...

meni isto nikad nije bilo jasno zasto dat tih 550 kn za igru kad ju imas na njuskalu za 450 i dode ti sljedeci dan postom(govorim o nasima koji prodaju) a ako ju kupujes izvana dode za par dana i onda je jos jeftinija(dobro razumijem da ju netko zeli odmah igrat al onda opet kupis box verziju kod nas za 450 kn mozda i manje i to je to).

nego da vas pitam, vidim ima vas hrpa koji ste uzeli bf 1, a ima li netko tko planira uzet ovaj novi cod? meni je frend fan coda i sad planiramo sto uzet za ps4, ja sam nekako vise na strani bf jer vidim da je ovaj cod neki svemirski i neznam kolko ce mi se svidjet takav mp, al opet dobije se i remaster modern warfarea.

Uzmite ti i frend digitalno obje igre pa si šerajte. 

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
Santana kaže...
Robilad kaže...
Santana kaže...

LOL

Nisam znao na sto ciljas sry. Znam da je jeftinije disk verzija. Ali obzirom da sve igre uzimam digitalno (posto dijelim acount sa bratom) ipak mi je isplativije uzet digitalno.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel se planira ubacit PS Now u skorije vrijeme i na nas store?

0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
mar123 kaže...

Uzmite ti i frend digitalno obje igre pa si šerajte. 

ma cimeri smo pa igramo na istoj plejki(mojoj) pa zato i razmisljamo sto uzet od te dvije. zanima me jos dal ako npr narucim taj cod iz UK box verziju, oce to doc bas 4.11. kad je dan izlaska ili? jer to je petak a ne vjerujem da za vikend itko dostavlja pa bi morali onda cekat do ponedjeljka a onda bi radije uzeli u hrv.

12 godina
PlayStation 4

Stigao neki update 1.02 za BF1. 2.4gb. Dal netko zna o cemu se radi?

a sto se tice igre za 550kn... Ja osobno sheram sa frendom na principu da jednu kupim ja,jednu on. Al dobro je kaj i njegov buraz igra pa prakticki kupujem svaku trecu igru 😊

BF1 smo kupili u storu za 550kn i nije mi zao ni lipe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 19:54 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

prijatelj bi uzeo ps4.e sad gledmo preko njuske nove zapakirane i kaze ima jamstvo a nema racun.jel se moze sa tim jamstvom reklamirat(ako bude bilo potrebe) ili je to fail.

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-slim-500gb-ps4-slim-oglas-20642009

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

prijatelj bi uzeo ps4.e sad gledmo preko njuske nove zapakirane i kaze ima jamstvo a nema racun.jel se moze sa tim jamstvom reklamirat(ako bude bilo potrebe) ili je to fail.

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-slim-500gb-ps4-slim-oglas-20642009

Koliko me pamćenje služi, dovoljno je imati ili račun ili požigano jamstvo sa datumom kupnje i serijskim brojem uređaja.

Ali bolje nazvati u SD pa provjeriti za svaki slučaj.

Inače, ja nikad ne bih naručivao dostavu sa Njuškala, ali that's just me.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

fail da je obrnuto jos moze proc kod nekih servisa...no trazi dalje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

necu ni ja.uvijek iz ruke u ruku.ako mu to ne odgovara nista od kupnje

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel se isplati prodavat start PS4 i kupiti slim verziju ??? Nisam baš previše proučavao što nudi ali imanekih akcija pa bi se ga dosta povoljno moglo kupiti?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ako ti buchi zauzima prostor ili ti je dizajn bolji od fat onda da 

i da ga dobro prodash.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 22:54 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

PS4 System Software Update 4.05 Released: Improves the Quality of the System Performance (312mb)

Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina

Jučer sam cijelu večer igrao Battlefield 1 i većinu partija smo izgubili tako da doslovno nismo mogli zadržati više od jedne točke (a često puta ni jednu). Ja ne znam jel to matchmaking ne valja, jel' ja nemam sreće i što.

Uspili smo jednu dobiti gdje sam bio squad leader i stalno davao naredbe, cijeli moj squad je bio na vrhu ljestvice. Bio sam leader još jednom-dvaput puta, ali tu smo izgubili na knap.

KD mi je normalno dosta pao, jer ako cijela grupa ne može držati 1 od 5 točki, onda je to masakr.

Kakva su vaša iskustva?

PSN - DeniZg80
15 godina
Spike1983 kaže...

PS4 System Software Update 4.05 Released: Improves the Quality of the System Performance (312mb)

Kada je to došlo?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
14 godina
x18x05x kaže...
Spike1983 kaže...

Kada je to došlo?

danas 

12 godina
DeniZg kaže...

Jučer sam cijelu večer igrao Battlefield 1 i većinu partija smo izgubili tako da doslovno nismo mogli zadržati više od jedne točke (a često puta ni jednu). Ja ne znam jel to matchmaking ne valja, jel' ja nemam sreće i što.

Uspili smo jednu dobiti gdje sam bio squad leader i stalno davao naredbe, cijeli moj squad je bio na vrhu ljestvice. Bio sam leader još jednom-dvaput puta, ali tu smo izgubili na knap.

KD mi je normalno dosta pao, jer ako cijela grupa ne može držati 1 od 5 točki, onda je to masakr.

Kakva su vaša iskustva?

To se i meni dogada. Il brutlano gubil ili brutlano vodim, rijetko koja partija je bas izjednacena. E d i ima puno kampera. I to me zesce zivcira.

10 godina
PlayStation 4

Je li možda ovim novim updateom riješeno povremento trzuckanje, zastajkivanje korisničkog sučelja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...
DeniZg kaže...

Kakva su vaša iskustva?

To se i meni dogada. Il brutlano gubil ili brutlano vodim, rijetko koja partija je bas izjednacena. E d i ima puno kampera. I to me zesce zivcira.

Da, vidiš, ja čak i nisam toliko kampera uočio. U beti je to bilo nesnošljivo.

Slučajno sam otkrio par dobrih mjesta za kampanje na St.Quentin Scaru. Kod točke E ima jedna razvaljena kuća sa jarkom ispod poda. Tu sam se naubijao dušmana. Oko iste točke možeš se popeti na krov jedne kuće i deri.

Ako ima zainteresiranih, trebali bi napraviti jednu Battlefield 1 temu za konzole. Ona na PC igre je neupotrebljiva.

9 Ajmo napravit posebnu BF1 temu
3 Ne zanima me
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 15:45 (DeniZg).
12 godina
15 godina
PlayStation 4

prijatelj je uzeo ps4. sto trebamo napraviti kako bi on igrao moje igre na svom playstation a da ih istovremeno mogu igrat i ja na svom.tko treba stavit primary a tko ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice