PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.431.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Joky007 kaže...
Na ps4 mi cak bolje izgleda, nema taj zamuceni izgled ko na pc-u, al igru sam stavio na cekanje dok ju ne poprave kak se spada

kaj treba popraviti?

Potpis!
9 godina
Ezio kaže...
Joky007 kaže...
Na ps4 mi cak bolje izgleda, nema taj zamuceni izgled ko na pc-u, al igru sam stavio na cekanje dok ju ne poprave kak se spada

kaj treba popraviti?

15 godina
Santana kaže...
Ezio kaže...
Joky007 kaže...

kaj treba popraviti?

ahaaa, ja sam misilio da prica o bf1

Potpis!
16 godina
Santana kaže...
Ezio kaže...
Joky007 kaže...

kaj treba popraviti?

Haha, ovo je presmiješno :-D Ili bolje rečeno žalosno.

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Santana kaže...
Ezio kaže...
Joky007 kaže...

kaj treba popraviti?

Haha, ovo je presmiješno :-D Ili bolje rečeno žalosno.

Komentar sa youtubea "How do we know life wasn't really like this back then?" 

PSN: RayzCRO
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

hmm, razmisljam sta uzeti, znam da su to 2 potpuno razlicita zanra ali ajd da pitam za koji savjet. Shadow of mordor ili Driveclub?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

decki kak vam se cini BF1? Ja se jos privikavam.  malo me cak i razbijaju jedva sam u plusu svaku partiju.  Koja vam je najbolja puska u medic klasi?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 14:26 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina

Nema ti tu pomoci, bolja da ovdje pricamo o toj igri.

16 godina
devilvu86 kaže...

hmm, razmisljam sta uzeti, znam da su to 2 potpuno razlicita zanra ali ajd da pitam za koji savjet. Shadow of mordor ili Driveclub?

Teško je reći. Driveclub će ti duže trajati ako voliš utrke i možeš ga pokazati gostima, Shadow of Mordor je odličan i preporučam - al ga vjerojatno nećeš više igrati nakon što ga završiš.

Kupi obje svakako, a koju ćeš prvo to moraš sam odlučiti :-)

9 godina
PlayStation 4

Samo uz driveclub obavezno treba uzet season pass

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
devilvu86 kaže...

imam obe i obe su odlicne, driveclub je vizualno najimpresivnija voznja na PS4 zasad, jos kad maknes kompletan HUD sa ekrana pa onaj cisti pogled iz kokpita, mmm milina , taman za pokazat nekom ak ti dođe u goste 

isto tako mozes grindat u driveclubu do iznemoglosti...

shadow of mordor ja jos nisam presao, al isto mozes izgubit dosta vremena samo koljuci one vojnike/kapetane/generale i skupljati xp, power i level up-ati se, poprilicno zabavna igra, story mi je OK i izvodi se dobro, znaci nema cukanja il bilokakvih glitch-eva kao kod nekih modernih naslova

za kolekciju su obe po mom mišljenju, a ak se ne varam nedavno je mordor bio na nekih 100kn na hr storu... 

17 godina
PlayStation 4

spaljen angy 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 15:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

decki kak vam se cini BF1? Ja se jos privikavam.  malo me cak i razbijaju jedva sam u plusu svaku partiju.  Koja vam je najbolja puska u medic klasi?

Meni je super. Čak mi ide puno bolje nego sam očekivao (KD oko 2.0). Možda zato jer sam puno igrao betu.

I da, znam da je OT, ali Battlefield teme na Bug forumu su dno dna. Gore od 4chan foruma.

PSN - DeniZg80
13 godina
omomomomoomm kaže...

meni je odlican. legao mi je bolje i od bf3 i bf4

ja kao medic koristim uglavnom mandragon storm a nekad prebacim na cei rigoti factory, ovisno od situacije.. raspolozenja xD

za ovih 10 sati sto sam odigrao nisam los. 478 kills i deaths 337. 

PSN Tokioplastic292
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa obje su oko 110-120kn na hr storu. Voznje volim, a takodjer sam i fan rpg-a, samo sto me ni jedan nakon morrowinda nije uspio duze zadrzati. Shadow mi se cini slican dragon age-u, i njega imam ali sam ga igro tek par minuta, nekako mi nema nesto sto me drzalo kod morrowinda... Dali se driveclub moze dobro igrati u singlu i multiu bez raznih dodataka, posto sam mislio uzet ps+ edition za nekih 110-120kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ako imas DA onda driveclub, nemas sta razmisljati :)
PSN Tokioplastic292
16 godina
DeniZg kaže...
omomomomoomm kaže...

Meni je super. Čak mi ide puno bolje nego sam očekivao (KD oko 2.0). Možda zato jer sam puno igrao betu.

I da, znam da je OT, ali Battlefield teme na Bug forumu su dno dna. Gore od 4chan foruma.

Ja probao trial na Origin Accessu da vidim dal da kupim ili ne. Story mode me držao jedno 30 minuta prije nego sam ga ugasio jer je živa skriptirana dosada.

Probao multiplayer, bezveze mi je isto ko i Battlefront, deinstalirao i deaktivirao Origin Access. Valjda sam prestar za te "ozbiljne" FPSove. Ostajem na Overwatchu, puno bolja zabava za uložen novac.

12 godina

Ljudi, koliko vam je glasan PS4 u novom Battlefieldu?

Meni je u Beti bio otprilike kao da polijeće mlazni avion, ali sada je gotovo neprimjetan.

Ne znam jel' to do fan kontrolera kojeg sam stavio ili je DICE optimizirao igru.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 19:48 (DeniZg).
14 godina
devilvu86 kaže...

Pa obje su oko 110-120kn na hr storu. Voznje volim, a takodjer sam i fan rpg-a, samo sto me ni jedan nakon morrowinda nije uspio duze zadrzati. Shadow mi se cini slican dragon age-u, i njega imam ali sam ga igro tek par minuta, nekako mi nema nesto sto me drzalo kod morrowinda... Dali se driveclub moze dobro igrati u singlu i multiu bez raznih dodataka, posto sam mislio uzet ps+ edition za nekih 110-120kn?

Shadow of Mordor je klasična TPS tabačina u open worldu. Odlična igra, ali ako tražiš RPG iskustvo, onda to nije to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Meni je u Beti bio otprilike kao da polijeće mlazni avion, ali sada je gotovo neprimjetan.

Ne znam jel' to do fan kontrolera kojeg sam stavio ili je DICE optimizirao igru.

Pa cuje se, reko bi u rangu kao kad sam igro Uncharted 4, ali vecinom dok sam u lobbiju cekam partiju ili mjenjam slotove. Tako da je do tvog kontrolera ocito, samo se nadam da ce PS4 Pro to gutat ko od sale i da ce bit upola tih, ipak imam 1080p tv.

PSN - brdjanin85
15 godina

Gdje kupiti GTA V? Što jeftinije?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
x18x05x kaže...

Na Njuškalu. GTA V drži cijenu fino iako ne kužim zašt.

Dok sam ga ja prodavao prodao sam ga na Njuškalu za 5 minuta (dobio 3 maila i tel. poziv 5 minuta nakon objave, bez zezanja :-D)

10 godina
PlayStation 4

Već nekih 5 mj. ne igram igre na PC-u s mišem i tipkovnicom, nego s DS4 (neki će reći da sam glup, retardirani, čudak i sl.).

Već sam nekoliko puta pao sa stolice jer sam se previše zavalio u stolicu.

Moram pohvaliti DS4 jer radi izvrstan posao čak i na PC-u, jako je precizan, udoban, ugodan...

Malo sam mjerio koliko su gljivice osjetljive s Input Mapperom i vidio da djeluju i na potpuno lagani pomak (pola milimetra), što s konzumovim za 75kn naravno nije bio slučaj.

Tolika preciznost naravno nije niti bitna, ali niti ne smeta s obzirom na cijenu od 500kn što naravno nije malo za kontroler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
madafaka85 kaže...
DeniZg kaže...

Pa cuje se, reko bi u rangu kao kad sam igro Uncharted 4, ali vecinom dok sam u lobbiju cekam partiju ili mjenjam slotove. Tako da je do tvog kontrolera ocito, samo se nadam da ce PS4 Pro to gutat ko od sale i da ce bit upola tih, ipak imam 1080p tv.

Da, u lobbyu je glasniji nego u igri.

PSN - DeniZg80
16 godina
pqweasdyxc kaže...

Već nekih 5 mj. ne igram igre na PC-u s mišem i tipkovnicom, nego s DS4 (neki će reći da sam glup, retardirani, čudak i sl.).

Već sam nekoliko puta pao sa stolice jer sam se previše zavalio u stolicu.

Moram pohvaliti DS4 jer radi izvrstan posao čak i na PC-u, jako je precizan, udoban, ugodan...

Malo sam mjerio koliko su gljivice osjetljive s Input Mapperom i vidio da djeluju i na potpuno lagani pomak (pola milimetra), što s konzumovim za 75kn naravno nije bio slučaj.

Tolika preciznost naravno nije niti bitna, ali niti ne smeta s obzirom na cijenu od 500kn što naravno nije malo za kontroler.

Ja isto, sve koje su bolje s kontrolerom igram na kontroler. DS4 je vrh, osim što gljive nisu baš izdržljive. To ne bi smjelo biti toliko nekvalitetno.

Jedino me nervira što oznake u igrama nisu ko na PS4, nego za Xbox kontroler, pa moram razmišljat koja je koja tipka :-D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 20:49 (Bitanga).
15 godina
x18x05x kaže...

ja ga kupio za 260 kn prije 10tak dana na HR storu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 22:28 (Ivastinovic).
15 godina
Ivastinovic kaže...
x18x05x kaže...

ja ga kupio za 260 kn prije 10tak dana na HR storu.

Tad nisam ni imao plejku. Sada gledam, 499kn dođe.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
odjavljen
LordSnow kaže...
omomomomoomm kaže...

meni je odlican. legao mi je bolje i od bf3 i bf4

ja kao medic koristim uglavnom mandragon storm a nekad prebacim na cei rigoti factory, ovisno od situacije.. raspolozenja xD

za ovih 10 sati sto sam odigrao nisam los. 478 kills i deaths 337. 

Posto planiram uzeti bf1,  gledam na storu ima 3 verzije, skroz sam zbunjen.  Frend mi kaze da je najbolje uzeti onu od 550kn. Mene zanima sta je sa premium mapama koje budu izlazile naknadno? U bf4 znam da sam premium mape mogao imati samo sa premium igrom. Dok ovdje navodno i ova osnovna verzija ce imati te nove mape (samo po tjedan dana kasnije na odnosu deluxe izdanja) zna li netko jel to istina?

12 godina
Robilad kaže...

Posto planiram uzeti bf1,  gledam na storu ima 3 verzije, skroz sam zbunjen.  Frend mi kaze da je najbolje uzeti onu od 550kn. Mene zanima sta je sa premium mapama koje budu izlazile naknadno? U bf4 znam da sam premium mape mogao imati samo sa premium igrom. Dok ovdje navodno i ova osnovna verzija ce imati te nove mape (samo po tjedan dana kasnije na odnosu deluxe izdanja) zna li netko jel to istina?

Uzmi verziju za 550 kn (Standard). Standard naravno ne uključuje ekspanzije (samo jednu dodatnu mapu koja će izaći za mjesec dana).

Kasnije uzmi Premium nadogradnju za 379 kuna, kad krenu izlaziti "prave" ekspanzije.

Deluxe nemoj uzimat, to ti je isto kao Standard, samo je skuplja jer dobiješ neke bezveze dodatke. 

A Ultimate = Deluxe + Premium.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice