PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
ante-sb kaže...
Meni ovo bolje zvuci kao prvo jer je iz hr zbog jamstva a kao jos bitnije jer je 1tb.
500gb je premalo za PS4.
Znaci PS4 1tb+Mafia3+dodatni joystick za 2900kn.
http://www.zelda.hr/hr/Po-Novo-u-ponudi/SIE/PlayStation-4-Slim-1TB-Black-POKLON-Mafia-3-PS4-p3003c212.html
Samo sto to ispadne 600 kuna razlike.
Ali 500gb veci hard + dodatni kontroler i hr jamstvo.
To je ipak puno bolja ponuda.
11 godina
PlayStation 4

Nisam pratio update,dali su Deniju otkljucali konzolu ili se rjesava jos. Cisto informativno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 15:49 (Spacecraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spacecraft kaže...

Nisam pratio update,dali su Deniju otkljucali konzolu ili se rjesava jos. Cisto informativno.

Otključali su mu. Vjerojatno je maknuo sve hackove i otvorio portove.

Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliko dugo se čekaju igre sa thegamecollection.net i koliko otprilike iznosi poštarina? 

PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
15 godina
Rayz00 kaže...

Koliko dugo se čekaju igre sa thegamecollection.net i koliko otprilike iznosi poštarina? 

Ja nisam naručio igru ali sam naručio Dualshock 4 sa te stranice prošle godine. Došlo mi je za nekih tjedan dana, a poštarina je bila 2 funte ako se dobro sjećam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
PlayStation 4

Zadnji put kad sam kupovo narucil sam u ponedjeljak, a doslo u petak.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
PlayStation 4

Gdje vi kupujete igre na B-rayu?

Nekad su skuplje od digitala ali bi mi dobro doslo ako ima jeftino.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spacecraft kaže...

Gdje vi kupujete igre na B-rayu?

Nekad su skuplje od digitala ali bi mi dobro doslo ako ima jeftino.

ShopToTheGameCollectionzavviGAME365games

A može se i na ebayu ponekad pronaći dobrih ponuda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

Gdje god pogledaš GTA V drži cijenu. Kod nas 550kn je dosta skupo, fakat.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Izgleda da Sony opet ima partnerstvo sa Rockstarom u vezi novog Red Dead nastavka http://blog.us.playstation.com/2016/10/20/red-dead-redemption-2-playstation-and-rockstar-games-announce-partnership/?smcid=pssocial:fb:game:rdr2_trailer:10_20_16

Gotovo sam 100% siguran da će bit i PS4 Pro verzija koja će se bolje izvoditi/izgledati od obične.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

No jos pise da ce uskoro RDR doc na PSnow tak da ce i PC korisnici moc odigrat "prvi" dio (bolje to neg nist)

Partnerstvo je za Online dio kaj me ne zanima bas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz jel se splati uzet PS4 za 1800 kn novi zadnja verzija ili pričekat i uzet PS4 neo za skoro duplo veću cijenu.Nemam nit nemislim ulagat u 4K tv.Pitam jer me zanima dal će sve igre radit na 60 fps na full hd rezi il će možda imat neo prednost u tome.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ni neo ni ovaj ti majstore vecinu igara nece vrtit u 60 fps-a..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

al ce 6mpix up na 8 uz konverziju subpixela 30-45 moch ;-)

pro se prvenstveno uzima radi toga uz hdr i vr(koga zanima)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 20:54 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Znači opet je bolje ps4
16 godina
$inke kaže...

Pozz jel se splati uzet PS4 za 1800 kn novi zadnja verzija ili pričekat i uzet PS4 neo za skoro duplo veću cijenu.Nemam nit nemislim ulagat u 4K tv.Pitam jer me zanima dal će sve igre radit na 60 fps na full hd rezi il će možda imat neo prednost u tome.

Razlozi za PS4 Pro:

1. VR iskustvo ce navodno biti bolje s PS4 Pro

2. Igre ces moci igrati u dva modusa ili jednom (ovisi od developera do developera):

Npr. u Witnessu:

A: 1440p resolution or possibly higher upscaled to 4K with a consistent 60 FPS. Text, menus, and other UI will be set at native 4K.

ili

B: 1080p resolution instead of 900p and increased antialiasing quality from 2x to 4x MSAA, while keeping a solid 60 FPS.

Za svaku igru je razlicito.... neke nece dobiti UPDATE za PS4 Pro, neke ces moci vrtjeti u dva modusa, neke u samo jednom (sve ovisi o developerima). Naravno, sto je veca rezolucija i sto su veci detalji, ocekuj manji frame rate.... u buducnosti, normalno da ce doci do toga da ces na PS4 Pro imati bolji frame rate nego na "obicnoj" PS4 konzoli. Nez, osobno bih isao na PS4 Pro ukoliko vec nemas "obicni" PS4.

http://www.gamespot.com/articles/every-ps4-pro-game-that-is-and-isnt-getting-an-upg/1100-6443385/

U svakom slucaju, bez obzira na sve, na 1080p displayu ce grafika takoder izgledati bolje s PS4 Pro konzolom jer nije sve u samoj rezoluciji kao sto to misle ovi sto zapocinju i sudjeluju u "console wars-ima" svadajuci se na kojoj se konzoli renderiraju igre u vecoj rezoluciji.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
PlayStation 4

Već smo zaključili da ako netko tek sad kupuje konzolu prvi put, jako je malo razloga ne ići na PS4 Pro. Baš ono ako su pare ogroman problem, ali takvi se baš i ne odluče za gaming kao hobi.

A ovo da RDR dolazi na PS Now mi je baš uljepšalo dan. Samo se nadam da će to ipak raditi kako bog zapovijeda i na mojoj mreži. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 8:17 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Definitivno, tko sad tek kupuje ps, nema smisla radi uštede od parsto kuna kupiti slabiji uređaj. Ionako će se na igre potrošiti puno veće svote

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ja sam baš naprotiv, uzeo PS4 Slim, da vidim tu toliku razliku kroz recimo godinu dana.

Onda je svakako mogu uzeti, pa ovu svoju prodati, pokloniti ili što li već 

A isto tako ni nemam 4K TV pa mi ni prednosti PRO verzije ništa nebi donjela, a radi jedne ili par igara koje budu dobile podršku za ta "proljepšavanja", lako budem izdržao godinu dana i imao koju stoticu kuna u džepu.

No to je samo moja odluka

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
millo kaže...

Ja sam baš naprotiv, uzeo PS4 Slim, da vidim tu toliku razliku kroz recimo godinu dana.

Onda je svakako mogu uzeti, pa ovu svoju prodati, pokloniti ili što li već 

A isto tako ni nemam 4K TV pa mi ni prednosti PRO verzije ništa nebi donjela, a radi jedne ili par igara koje budu dobile podršku za ta "proljepšavanja", lako budem izdržao godinu dana i imao koju stoticu kuna u džepu.

No to je samo moja odluka

Nemam ni ja 4K niti planiram nabavljati ubrzo, ali samo zbog stabilnijeg frame ratea mislim da mi je pametniji odabir Pro. A još ak će biti više igara ko Tomb Raider koje dopuštaju micanje locka na 30 FPS, kamo bolje. Zaboli me i za HDR i za nekakve antialiasing pizdarije. 

Možda da sam tamo na proljeće znao da Pro dolazi tek u 11. mjesecu bi i upiknuo onda običan pa u nekom trenutku išao na prodaju te kupnju jače konzole, ali sad mi se neda s tim gnjaviti. A razlika u cijeni mi je i više nego prihvatljiva.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

Imam neki osjećaj da će taj Pro biti još glasniji od starih PS4-ki.

Probat ću se suzdržati od kupnje, barem dok ne vidim prve dojmove oko buke.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

A sve je moguće, iako je trenutna AMD generacija dosta dobra što se tiče temperatura i buke.

Meni je plan upiknuti na nekoj božićnoj akciji. Taman će biti vani dovoljno recenzija i razmišljanja o konzoli. 

14 godina
PlayStation 4

Ja idem u četvrtak (10.11.) po njega pa ćemo vidjeti...Premda bi najrađe pričekao tjedan dana da se pojavi bundle-i sa tipa FIFA-om, Mafiom ili sl....čisto da si prodajom tih igara smanjim trošak same konzole...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Da, gledam ovaj Inside Playstation Pro sa Mark Cernyem i kaže da igre koje neće biti poboljšane za Pro će raditi na PS4 Pro sa pola snage (CPU na 1.6 i "pola" GPU-a). U tom slučaju će Pro sigurno biti tih.

Ali kad će vrtiti nove igre u 4K, bit će to zanimljivo.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

ima li jos neko problema sa bf1 multiplayerom jutros?

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...

jučer sam igrao malo Driveclub VR bez slušalica. Ventilator je bučio kao nikad.

Potpis!
14 godina
Purger155 kaže...

Ja idem u četvrtak (10.11.) po njega pa ćemo vidjeti...Premda bi najrađe pričekao tjedan dana da se pojavi bundle-i sa tipa FIFA-om, Mafiom ili sl....čisto da si prodajom tih igara smanjim trošak same konzole...

Nadam se i ja da će biti ubrzo bundleova. Mafija je ispala smećasta pa ne znam koliko bi vrijedila :D, a FIFU bi možda čak i igrao. 

Pošto od proljeća "odgađam" nabavku konzole onda neću propasti za još par tjedana.

14 godina
Hexfire kaže...
Purger155 kaže...

Nadam se i ja da će biti ubrzo bundleova. Mafija je ispala smećasta pa ne znam koliko bi vrijedila :D, a FIFU bi možda čak i igrao. 

Pošto od proljeća "odgađam" nabavku konzole onda neću propasti za još par tjedana.

:)

Ma, poznavajući samog sebe, prvi dan ću zapalit po konzolu....Uncharted 4 i GTA V su ionako doma u ladici, tako da imam što igrati... :)

15 godina
PlayStation 4

Mafija je opet smećasta?

Sjećam se koliko sam bio zagrijan za Mafiu 2. Lažovi su prije izlaska igre objavljivali slike sa pc verzije koji su izgledali kao screenshoti sa ps3 jer su nakeljili simbole sa dualshock tipki.

Grafika u stvarnoj igri je bila sramotno loša.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Purger155 kaže...

:)

Ma, poznavajući samog sebe, prvi dan ću zapalit po konzolu....Uncharted 4 i GTA V su ionako doma u ladici, tako da imam što igrati... :)

Bome ni ja nemam preveliku kontrolu kad se radi o gamingu, ali kad je već tak ispalo da sam čekao duže nego sam planirao, pričekati ću još malo. U svakom slučaju napiši ovdje dojmove ako ju nabaviš već drugi mjesec. 

Ezio kaže...

Mafija je opet smećasta?

Sjećam se koliko sam bio zagrijan za Mafiu 2. Lažovi su prije izlaska igre objavljivali slike sa pc verzije koji su izgledali kao screenshoti sa ps3 jer su nakeljili simbole sa dualshock tipki.

Grafika u stvarnoj igri je bila sramotno loša.

Ne znam kako izgleda na PS4, ali na PC-u vele da u nekim trenucima izgleda ko PS2 igra, a zahtjevna ko da je za PS6. Jedna od onih igara koja je trebala još par mjeseci rada da bi bila spremna na izlazak. Zaigrat ću na PC-u jednog dana nakon hrpe patcheva.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice