PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.465.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Ryder007 kaže...

Oprostite ako je vec odgovoreno na ovo pitanje ali zanima me kako dodati found na wallet,kupio bih dirt rally sad je na snizenju na 220 kn,a nemam kreditnu karticu,nebih htio kolege opterecivat s time da mi posude karticu(ako je to moguce da je tude ime na kartici a drugacije na psn),inace imam HR racun na psn

http://www.sancta-domenica.hr/playstation-live-cards-hanger-hrk150.aspx

17 godina
Bitanga kaže...
Svaka automatika kod lockanja accounta je kretenska, pogotovo ako se nitko nije pritužio za neke nelegalne akcije ili nije bilo štete za nikoga.

Pristojne kompanije obavijeste kupca prvo da provjere o čemu je riječ, a ne lockat account (ili kartice) automatikom pa onda da je kupac u milosti i nemilosti sustava.

Takve stvari nisam nigdje doživio, a koristim puno servisa na netu i puno kupujem posvuda. Da se nešto takvo događa na PCu nitko više ne bi koristio taj servis, al kod PSa nemaš nikakav izbor jel.

Prije mjesec dana dođem do bankomata kako bih podigao novce s mastera. Kada ono kartica blokana? Odem u banku i pitam u čemu je problem? Prošli mjesec je bila po njima sumnjiva transakcija te su mislili da je kartica hakirana i blokirali je da me nitko nije pitao o čemu se radi. Dali mi papire za povrat sredstava s kartice ako nisam ja kupovao. Provjerio sam, novce sam stvarno ja potrošio i jedino što hoćui je svoju karticu nazad. natavno ne može to odmah i samo tako. Uglavnom, dobio sam novu karticu i sve štima. No postavlja se pitanje o kojem pričaš, čemu blokiranje bez provjere kod korisnika? Karticu nisam koristio gotovo mjesec dana pa nisam niti znao da je toliko dugo bila blokirana.

15 godina
PlayStation 4

Banka bi trebala nazvati prije blokiranja kartice. Meni su prije 2-3 tjedna ukradeni podaci sa kreditne i netko je kupio robe u vrijednosti 1000 eura online. U 10 navecer nazvali su me iz banke, obavijestili da je doslo do sumnjivih transakcija i pital da li zelim blokiranje. Odmah su napravili i novu karticu.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Ezio kaže...

Banka bi trebala nazvati prije blokiranja kartice. Meni su prije 2-3 tjedna ukradeni podaci sa kreditne i netko je kupio robe u vrijednosti 1000 eura online. U 10 navecer nazvali su me iz banke, obavijestili da je doslo do sumnjivih transakcija i pital da li zelim blokiranje. Odmah su napravili i novu karticu.

Nitko me nije nazvao niti kontaktirao i da nisam koristio karticu to bi tako stajalo dok je ne bih prvi put provukao. Ajde ovdje, ali što da sam otišao van zemlje ne znajući da mi je kartica blokirana? Ono, neugodnjak pri prvom korištenju..

17 godina
movie kaže...
Ezio kaže...

Nitko me nije nazvao niti kontaktirao i da nisam koristio karticu to bi tako stajalo dok je ne bih prvi put provukao. Ajde ovdje, ali što da sam otišao van zemlje ne znajući da mi je kartica blokirana? Ono, neugodnjak pri prvom korištenju..

Da, mene obično nazovu iz Zabe dok bude neki problem da me obavijeste da će blokirati karticu (ako postoji šansa da su ukradeni podaci sa neke lokacije), ili dok žele provjeriti transakcije da li su stvarno moje. Nikad mi nisu blokirali bez da su mi javili.

No, nisam ovdje mislio konkretno o blokiranju kartice od strane banke (tu oni štite sebe jer možeš tražiti povrat troškova) - mislio sam na blokiranje kartice od strane PSNa... kartice koju imaš na svom računu from day one i s kojim nema problema. Samo ti blokiraju način plaćanja i ko te šljivi Miki :-D

15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

PSN ban. Čak ne mogu više ulogirati svoj account ni na PS4 ni na webu.

Vjerojatni razlog: Dodao sredstva u wallet sa Optima poklon karticom od 300 kn. Moguće da im nije odmah sjela lova.

@DeniZg

Imas kakvih dobrih vijesti?

Nažalost još ništa, hvala na pitanju. 

Gospođe u službi za korisnike su bile ljubazne, ali čini se da one samo prosljeđuju upite negdje drugdje.

Tražili su me presliku osobne i serijske brojeve svih uređaja na koje sam se ulogirao.

Ja sam im to poslao isti dan u ponedjeljak, zajedno sa kompletnim objašnjenjem slučaja i još nisam dobio nikakv odgovor.

Ne gajim neke nade da će se ovo riješiti u moju korist, jer sam vidio po netu da puno ljudi dobiva banove bez ikakvog e-mail objašnjenja.

Za Sony izgleda vrijede neka posebna pravila i mogu raditi šta god žele.

U jbmt stari suosjecam se s tobom, to se moze bilo kome desit. Ajd javljaj sta bude, mozda ti odbanaju account :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 23:34 (Praetorian1).
14 godina
Ezio kaže...
Bitanga kaže...
Ezio kaže...

Playstation VR je jučer iz Italije dopremljen u Hrvatski Leskovac (UPS je u H. Leskovcu).

I sad će tamo stajati cijeli vikend prije nego što mi ga dostave u Zagreb u ponedjeljak...

The struggle is real

Ja bih otišao po njega, nema šanse da bi mi vikend prošao razmišljajući o ponedjeljku :-) Al ozbiljno :-)

Zvao sam. Kažu da nije još obrađeno.

Evo screenshot is UPS trackera pa ak netko ima vise iskustva s njima nek mi kaze jel tu ima jos kakvih koraka ili ne.

Pošto UPS za Hrvatsku obavlja Overseas nećeš ništa moći.

Inače su super,ali subotom ništa ne možeš osim ako je plaćena dostava subotom

robimarko@gmail.com
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Nisam procitao sve detaljno ali deniZg zelim ti da cim prije rijesis to sranje so sonyem. Stvarno sramota.

ekipo jeste napravili preorder za BF1??

1 0 hvala 0
15 godina

ne svi;)

Potpis!
10 godina

Javi dojmove, obavezno!

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam jos 2 key-a za COD betu pa tko prvi njegovi su,samo nek kazu da su ih iskoristili , eto ...

DR76-ATNT-H93J

C6QC-QJN4-4A67

PSN - brdjanin85

2 0 hvala 2
14 godina
Prvi iskoristen
Hvala kolega :)
PSN Tokioplastic292
15 godina
PlayStation 4

Dilema: Kupiti Ps4 1tb sa Uncharted 4 sa Njuskala za 2000 kuna ili kupiti Ps4 slim 500gb sa dodatnim joystickom, Fifom 17 i Uncharted 4 za 2400 kuna sa Shopto?

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Slim jer dobiješ tišu/hladniju/energetski učinkovitiju konzolu, dodatni gamepad i imaš užitak skidanja zaštitne folije s gamepada i konzole.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I drugi iskorišten hvala
9 godina
neaktivan
Pozdrav. Ovako imam pitanje, sto je bolje kupiti ps4 ili neki gaming pc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako neko igra fifu,nba il vec nesto neka me doda Turi_Mikitu

0 0 hvala 0
10 godina
david25 kaže...
Pozdrav. Ovako imam pitanje, sto je bolje kupiti ps4 ili neki gaming pc.

Ja sam s gaming PC-a (ne baš snažnog, ali igre su radile solidno, pod Moj PC) prešao na PS4.

Ako nisi nabrijan na 60+fps-a, voliš uživati u igrama,a ne gledati imaš li 59 fps-a ili 60 pa hebati developerima neoptimiziranu mater.

PS4 je jeftiniji od nekog dobrog PC-a.

Na PS4 uvijek možeš prodati/razmijeniti igre i uštedjeti veliku količinu novca.

Igre ne izgledaju puno lošije od PC na MAX.

Ako misliš piratizirati igre tu će te spriječit Denuvo.

PC ima svoje prednosti, meni npr. treba za Autocad, Catia-u i sl. programe i surfanje.

PC mi služi za nešto starije naslove, ali i za to ću si nabaviti PS3 ili Xbox 360.

Svaka platforma ima svoje prednosti i nedostatke i opet na kraju moraš ti odlučiti što želiš.

10 godina
PlayStation 4

Po meni ovisi najvise o igrama koje mislis igrat. 

Bez obzira na cijenu konzole i igara nabavio bi PS4 radi Bloodborne-a. Ne znam kak bi mogo zivjet znajuci za tu igru, bez da ju igram :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 10:25 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo jedno laicko pitanje,
Imam s frendom"uparene" konzole znaci moj acc njegova plejka primary a njegov acc moja, e sad jel mogu to napraviti s jos jednom osobom radi kupnje jedne igrice?

0 0 hvala 0
17 godina
nbafan kaže...
Evo jedno laicko pitanje,
Imam s frendom"uparene" konzole znaci moj acc njegova plejka primary a njegov acc moja, e sad jel mogu to napraviti s jos jednom osobom radi kupnje jedne igrice?

Možeš, ali ti treba još jedna playka :-)

15 godina
PlayStation 4

Malo o Playstation VR

Kupio sam ga na talijanskom amazonu u ponedjeljak. U četvrtak na dan izlaska je shippan. U petak ujutro je stigao u UPS u Hrvatskom Leskovcu i pisalo je da će mi doma doći tek u ponedjeljak. Na sreću, dogovorio sam osobno preuzimanje u subotu ujutro tako da sam stigao isprobati preko vikenda.

Vidno polje - Meni je sasvim dobro. Nisam probao ni oculus ni vive pa ne znam kako je kod njih ali na psvr definitivno nemam osjećaj da nešto fali i da bi polje trebalo biti šire.

Rezolucija - po meni, ispod zadovoljavajuće. Mogao bih reći i da je loša ali tijekom igranja baš to i ne primijetim. Vidiš da je nazubljeno i mutno zbog antialiasinga ali pomiriš se s tim i uživaš.
Inače, može biti i mutno ako se ne kalibrira dobro. 

Imerzija - Vrhunska. Nisam očekivao da ću imati osjećaj kao da sam stvarno u igri. Pogotovo je izraženo u igrama u kojima pucaš i vidiš pred sobom kako pištolj reagira na najmanji pomak ruke. Najbolje je to što sa glavom radiš pokrete koje bi i u stvarnosti napravio kad bi htio nešto bolje vidjeti ili izbjeći, sakriti se i sl. Moja žena, koja inače nije ljubitelj gaminga, je uživala u nekim igrama. Čak i u onim sa pucanjem. Preplašila bi se kad bi stajala na rubu i slično.
Mislim da je ovo kao stvoreno za horore. Ima par demoa horor tematike poput najave novog RE. Moram priznati da me u tom demou bilo strah okrenuti se da pogledam koji to vrag šuška iza leđa. U strahu da se nešto dogodi već sam krenuo skidati headset sa glave da prekinem agoniju, ali nisam stigao:)
Dakle, čak i uz slabu rezoluciju, imerzija je odlična. Pomaže osvjetljenje, animacija, framerate...Vrlo brzo se zaboravi na rezoluciju.

Tracking - Nisam imao nikakvih problema o kojima se piše. Poput onakvih da se kontroler stalno trese. Nije 100% miran ali daleko od one trešnje koju sam vidio u nekim reviewima a koja je očito posljedica problematične rasvjete ili možda neke interferencije. U igrama u kojima je potrebna preciznost (tumble) nisam imao nikakvih problema. Također nisam imao problema ni u ciljanju u London Heist streljani. Dapače, vrlo je precizno.

Ergonomija - headset le lagan i može se dobro pričvrstiti. Ne smeta nimalo tijekom igranja. Mekana guma koja sjeda na lice se lako odvaja od headseta i vjerojatno će izaći neke alternative kad-tad. Nije neki problem kad se uživiš u igru ali mislim da bi bolje bilo da je skroz zatvoreno.

Cinematic mode - po meni je ovo bezveze. Dakle, tri su veličine virtualnog ekrana koji se može gledati. 117, 163 ili 226 inca. Na kao cca 2.5 m udaljenosti. Problem je u tome što su ti ekrani isječci od pune rezolucije displaya u headsetu. Da je headset display 4K rezolucije, ovo bi možda i bilo ok. Ali nažalost samo je 960x1080 po oku. Kolika je rezolucija u cinematic modeu, nemam pojma, ali očito je manja od te rezolucije po oku. Nisam nigdje na netu našao podatak. Izgleda da ga skrivaju kao zmija noge. Uglavnom, kvaliteta slike u cinematic modeu je jako loša. Probao sam igrati battlefield 4 i uvidio da nema smisla mučiti se pored tv-a. BR filmovi... možda. Zamislite ispred sebe televizor od 226 inca sa rezolucijom od ajmo reći 800x450. Tako to meni izgleda. Sumnjam da će itko tko ima veliki kvalitetan tv gledati filmove degradirane kvalitete u psvr-u. Osim ako želi gledati ležećki sa glavom okrenutom prema plafonu, a tv mu nije montiran na plafonu. Ili ako gleda neki stari film ili novi film sa jakim grain efektom.

Mučnina - Driveclub, first person skakanje u mechovima...ako ste osjetljivi, neće biti dobro:) Piše se puno da je driveclub problematičan. Mene je u nekim zavojima malo "prebacilo" ali nije ništa nepodnošljivo. Veći problem mi je bilo uzastopno skakanje u mechu po komadićima asteroida (scavenger odissey u VR worlds). Skočio sam par puta i osjetio mučninu ali nastavio dalje. Još dva-tri sata nakon toga nisam bio svoj;)

Uglavnom, da nema dobre imerzije, VR bi mi bio bezveze. Pogotovo uz slabu rezoluciju i mogućnost mučnine. Ali osjećaj kao da si stvarno "tamo" je odličan i odmah zaboraviš sve mane.

Potpis!
Moj PC  
14 0 hvala 19
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Dali dotičan proizvod mogu koristit osobe koje nose naočale ? ... Osobe koje imaju loš vid pa nose dioptrijske naočale

6 DA
0 NE
1 MOŽDA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Za Psvr vele da je nešto pogodniji za ljude s naočalama od ostala 2 high end VR seta. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jedno brzo pitanje. Prvi put sam kupio ps4. Psn us ili psn hr? Šta je povoljnije i bolje? Mogu li na us koristiti našu karticu ili paypal? Hvala.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
acarnoje kaže...

Jedno brzo pitanje. Prvi put sam kupio ps4. Psn us ili psn hr? Šta je povoljnije i bolje? Mogu li na us koristiti našu karticu ili paypal? Hvala.

Mislim da ti je u ovom trenutku čak najpovoljniji UK PSN i bonovi sa CD keys i sličnih web dućana.

A možda ti ne bi bilo loše razmislit o kupnji disk igara umjesto digitalnih, da te ne bi zadesila meni slična sudbina (koja se navodno događa sve češće, samo se o tome šuti po netu).

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Hvala na brzom odgovoru. Ma ja imam već 17 igara. Kupio ih s konzolom. Najviše pitam radi multiplayera.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ezio.

Ali mene zanima još nešto. Dakle, dobio si PS VR sa demo diskom. Koliko misliš da će te igre sa tog diska "držati", odnosno koliko dugo igraš kad igraš? Mene osobno trenutno jedino "zabrinjava" nedostatak "killer-app"-a. Bojim se da bi se izguštao za jedno sedam do deset dana i da bi se onda opet vratio svojim igrama na klasičnom kontroleru i televizoru, a naočale bi ležale negdje u kutu dnevnog boravka nekorištene. Osobito ako taj Cinematic Mode baš i ne vrijedi.

BTW, Sancta domenica prima prednarudžbe za PS VR. Cijena: 3299.00 kn (kao i PS4 Pro ili PS4 na launch day).

Nema nikakvog popusta zbog prednarudžbe, ali daju godišnju pretplatu na Reboot i jednodnevni besplatan ulaz na Infogamer 2016.

Isporuka: 24.1.2016.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 8:45 (MSX).

1 0 hvala 1
15 godina
MSX kaže...

Ezio.

Ali mene zanima još nešto. Dakle, dobio si PS VR sa demo diskom. Koliko misliš da će te igre sa tog diska "držati", odnosno koliko dugo igraš kad igraš? Mene osobno trenutno jedino "zabrinjava" nedostatak "killer-app"-a. Bojim se da bi se izguštao za jedno sedam do deset dana i da bi se onda opet vratio svojim igrama na klasičnom kontroleru i televizoru, a naočale bi ležale negdje u kutu dnevnog boravka nekorištene. Osobito ako taj Cinematic Mode baš i ne vrijedi.

BTW, Sancta domenica prima prednarudžbe za PS VR. Cijena: 3299.00 kn (kao i PS4 Pro ili PS4 na launch day).

Nema nikakvog popusta zbog prednarudžbe, ali daju godišnju pretplatu na Reboot i jednodnevni besplatan ulaz na Infogamer 2016.

Isporuka: 24.1.2016.

Ne znam koliko bi me dugo držalo ali nisam još stigao ni isprobati sve sa demo diska. Zlu ne trebalo, kupio sam Driveclub VR, Battlezone, VR worlds i Tumble VR :)

Ja inače baš i ne igram puno pa bi me možda i sam demo disk držao tjednima dok ne dosadi.

Inače fora je i "social" komponenta jer i gledatelji mogu sudjelovati u igri. Za sad sam to koristio jedino u playroom VR-u i stvarno je zabavno. Ne znam kakve su mogućnosti u drugim igrama po tom pitanju.

Mene je na amazon.it koštalo 3260 kn sa dostavom. To je isto osnovni paket, bez kamere i move kontrolera. Kameru sam kupio kad sam kupio ps4 a move kontroler imam još iz vremena killzonea 3 na ps3 (cca 2011.) Vidim da će kod nas biti uključeb VR worlds, što je ok. Čini mi se da je inače uključen samo u bundle paketu.

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice