koji marketing da 10k lol za 6keka ima HDR samsunga od 55incha ! + pro
9 keka za 4k30fps gameplay
Taj HDR je trenutno bitan faktor koliko i DX12 na PC sceni.
pa iskreno HDR u gamingu ne toliko kao u slikama i filmu
bok! uzeo sam ps4 pa me zanima da li je potreban psplus za multiplayer? di je najbolje uzimat igre? hvala!
bok! uzeo sam ps4 pa me zanima da li je potreban psplus za multiplayer? di je najbolje uzimat igre? hvala!
Kak za koje, reci kaj mislis igrat.
(Za tipa COD,FIFA i slicno moras imat PSPlus)
Po meni Thegamecollection je odlican.
bilo bi dobro da mi koji iimamo fhd televizore mozemo igrat igre na novom psu u toj rezoluciji na 60fpsa što je meni puno bolje nego 4k na 30fpsa
Pa i budes kod vecina i 60+ :-)
mislis da ce tako napravit.onaj ko ima 4k on ide na 30 fpsa a onaj ko ima fhd ide na 60?
Da ali na fhd ocekuje se i do 90fps tipa e-sport igri...
Što to znači ima samsung za 6k kn? Ima i za 4k kn, ako ćemo tako.. Pa samsung ima 20 serija televizora. Koja je točno serija taj samsung? Za sony smo vidjeli da je to trenutno drugi najbolji tv koji sony radi. Je li taj samsung druga najbolja serija koju samsung radi? Čisto sumnjam...
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55ku6072-uhd-uz-novi-max3-m-ugovor-na-24mj.aspx
ovaj ima HDR pro i srednjeje klase uz sve f proof djidje baje iz vise klase te je 4K HDR best buy
p.s
moja konbinacija SEK -om 3500 sto je polovni HDR daje odlicne rezultate uz kalibraciju HDR 10 standarda
u odnosu bez SEK-a (cita meta podatke) a di nece onda srednja klasa iz 2k16-te.
ukratko svoju 2k14 4k upgrade-o na flagship 2015. za sada jer ce jos firmova izlaziti za SEK.
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55ku6072-uhd-uz-novi-max3-m-ugovor-na-24mj.aspx
ovaj ima HDR pro i srednjeje klase uz sve f proof djidje baje iz vise klase te je 4K HDR best buy
Jel vrijedi to isto i za ovaj model onda?
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue43ku6072-uhd-uz-novi-max3-m-ugovor-na-24mj.aspx
Ovaj koji si ti linkao mi je prevelik za stan iskreno tako da i imam para ne bih ga bas uzeo.
da vrijedi samo iskreno od 4k imas benificije tek od 50-55incha pa na gore.
nije nis preveliko ako mislis na daljinu od koje gledas ..naviknes se
druga je prica ako ti fizicki neuklapa ili nestane
da vrijedi samo iskreno od 4k imas benificije tek od 50-55incha pa na gore.
nije nis preveliko ako mislis na daljinu od koje gledas ..naviknes se
druga je prica ako ti fizicki neuklapa ili nestane
A ono stane i ne stane xD Morao bi ga zgurat nekako, ali dobro ako treba bit 50" jbg onda nemremo ic ispod ne?
je pa neg kak
Ne znam jel netko vec stavio ali evo i sluzbeno cijene u nas
Ovaj koji si ti linkao mi je prevelik za stan iskreno tako da i imam para ne bih ga bas uzeo.
Meni televizor nikada ne može biti prevelik. Pogotovo kada se radi o HD materijalu. Sljedeći koji uzimam imat će 65"... 4k ispod 65" i nema previše smisla ako doista želiš uživati u prikazu na ekranu...
Neka ode sve k vragu ali ja sam nutra....
Meni televizor nikada ne može biti prevelik. Pogotovo kada se radi o HD materijalu. Sljedeći koji uzimam imat će 65"... 4k ispod 65" i nema previše smisla ako doista želiš uživati u prikazu na ekranu...
Neka ode sve k vragu ali ja sam nutra....
Ma ne moze ni meni, ali kad sam ogranicen prostorom jebiga, tako je :(
Ak uzmem taj Pro, znam da neću moći izdržati da ne uzmem neki dobar 4k HDR telkač. Što znači 10k kuna troška, a slobodnog vremena za igranje imam vrlo malo.
Probat ću bit jak i ne popustiti. Bit će ovo teško razdoblje za mene.
pa neigram se ni ja na pc-u pretjerano pa opet uzivam
Ak uzmem taj Pro, znam da neću moći izdržati da ne uzmem neki dobar 4k HDR telkač. Što znači 10k kuna troška, a slobodnog vremena za igranje imam vrlo malo.
zasto? ja ga planiram uzet ali cu ga igrat na 1080 tv-u jer su mi bitniji visi frame rate.grafika je i sad dovoljno dobra
zasto? ja ga planiram uzet ali cu ga igrat na 1080 tv-u jer su mi bitniji visi frame rate.grafika je i sad dovoljno dobra
Tak i ja planiram za 1080 tv, sve buduće igre koje će izać će se bolje izvoditi na Pro-u, a tko zna kako će biti na starom modelu, mnogi developeri nemaju baš sredstava da naprave 2 kvalitetne verzije, već će se koncentrirat na Pro verziju igre.
Što mislite, koliki će biti vremenski razmak od izlaska PS4 Pro konzole i do izlaska buduće sonyeve konzole (pretpostavljam Playstation 5) ?
3 | 2 god. |
---|---|
12 | 3. god. |
0 | 4. god. |
a gle nemora bit.tesko da ce pro dostic obicni model u broju samih prodanih konzola tako da ce bit primorani radit jednako kvalitetno igru za obje konzole.a mislim i da je soni sve to tako napravio da to i nije neki problem
Samo racunajte da nece sve igre na PRO dobit 60fps-a iako su u 1080p
Recimo Horizon.
Samo racunajte da nece sve igre na PRO dobit 60fps-a iako su u 1080p
Recimo Horizon.
Upravo tako.
Niti Horizon, niti Mass Effect Andromeda, niti multiplayeri itd.
Glavni fokus Pro konzole je 4k HDR.
Na 1080p dobit ćete bolju travu, sjene, teksture i draw distance, a 30 fps ostaje.
I to sve na novim igrama. Za stare igre, tko zna koja će uopće i dobiti update (rečeno je da taj update developere košta novaca i vremena).
Đabe vam i kupovat 4k televizore za PS4 Pro kada će jako malo igara ići na 2160p. Čak i u prezentaciji su koristili "dynamic" rezolucije i upscaling...neznam koliko bi trebao taj upscaling biti dobar da ga ne primjetite na televizorima od tisucu eura.
Navodno taj upscaling sa1800p + poseban rendering radi izvrsno i razlika u odnosu na 4k nativno je vrlo mala.
U krajnjem slučaju, to je ono što su svi potvrdili, pa u to i vjerujem da će biti. 60fps nije spomenuo niti jedan developer.
Uzeti novi zapakiran ps4 za 2100 kn na njuskalu ili pricekati slim verziju( kada bi mogla doci u ducane?), vidim da se spominje cijena od 2500 kn za njega?
novi slim