PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
movie kaže...
dado16 kaže...

Ja imam model 40PFH6550/88 i kad ti kazem nema nikakvog laga...ili sam ja jbno retardiran ili sam toliko dobar u igrama da lag ni ne osjetim.... 

Imaš input lag oko 40ms što i nije neki sjajan rezultat ali za nas amatere posve dovoljno za igranje. Recimo sony tv ima input lag oko 10ms

Svi Sonyevi?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina

Taj input lag nije problem osim ako se igraju pucačine. Čak i pucačine na PS4 nisu tako velik problem jer su svi na istoj platformi i vjerojatno igraju na telkačima sa istim ili lošijim input lagom.

Ali igrati npr. PC verziju Battlefielda 4 na lošem TV-u, dok ostali igraju na 1ms monitorima, to je već hendikep.

Ako netko kupuje HDR TV, pazite jer njihov input lag je velik, osim ako se uključi gaming mode, koji pak gasi HDR. Mislim da je tako na svima, osim na LG-u.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 22:04 (DeniZg).
17 godina
Cofinho kaže...

Svi Sonyevi?

U rasponu su od 9ms do 15ms ovisno o modelu. No to su odlični rezultati. Ipak je PS sonyeva zlatna koka pa žele i najbolje igračko iskustvo na svojim televizorima ponuditi igračima.... doduše, danas svi bolji 4k televizori koliko vidim imaju slične rezultate tako da su sve firme polako sustigle sony koji je godinama bio dominantan u tom segmentu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 22:45 (movie).
12 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Svi Sonyevi?

U rasponu su od 9ms do 15ms ovisno o modelu. No to su odlični rezultati. Ipak je PS sonyeva zlatna koka pa žele i najbolje igračko iskustvo na svojim televizorima ponuditi igračima.... doduše, danas svi bolji 4k televizori koliko vidim imaju slične rezultate tako da su sve firme polako sustigle sony koji je godinama bio dominantan u tom segmentu..

Daj mi onda preporuci neki dobar FullHD TV za PS gaming, 40'', do 3.500kn.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Cofinho kaže...

Gle, zadnjih par godina prestao sam pratiti tehniku. Štoviše, gotovo sam sve rasprodao jer mi nije više bio gušt. Spao sam na par osnovnih stvari i to je to. Što god da kupiš za te novce danas je sve to iste kvalitete, da ne kažem ista ku..c. Samo je pitanje što više voliš da ti piše ispod televizora. sony, samsung, lg ili neka treća marka. Unatoč svemu meni je philips najdraži ali govorim o seriji 9. Imam jedan lg doma za zahebanciju i radi korektno. No kod lg mi je uvijek bio minus kontrast. Kod samsunga neprirodna boja, novi modeli sonya bagoviti su androidom, philips nakon što je prodan kinezima već dvije godine nema neke inovacije niti su predvodnici na tržištu kao nekada. Dobro je pitanje što kupiti. Mislim sa obzirom da će tv biti u tvojoj sobi to mora biti tvoja odluka. Odluči se za tri modela pa ih malo prolistaj na netu. Sagledaj sve minuse i pluseve i odluči sam što kupiti. Ja osobno nikada ne bih poslušao savjet neke druge osobe..

11 godina
odjavljen
Cofinho kaže...

Imas temu za to na bug-u.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Boze kakav lag na Titanfall-u 2,znam da je samo Tech Test , ali boze boze...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 14:17 (madafaka85).

0 0 hvala 0
10 godina
pqweasdyxc kaže...

Je li moguće igrati The Division bez PS Plus-a?

Znam da se ne može co-op, dark zone jer je to online.

Mogu li igrati kao singleplayer?

Itko?

16 godina
PlayStation 4

kolko ja znam division je online only igra, tako da nema single playera sto bi znacilo bez ps+ nema igranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mar123 kaže...

kolko ja znam division je online only igra, tako da nema single playera sto bi znacilo bez ps+ nema igranja.

Malo sam istražio, mogu se boriti protiv NPC-ova, ali ne mogu ići u darkzone ili igrati co-op.

16 godina
pqweasdyxc kaže...
mar123 kaže...

Malo sam istražio, mogu se boriti protiv NPC-ova, ali ne mogu ići u darkzone ili igrati co-op.

Mislim da ni to ne bu radilo, jer i refresh marketa kod npca je preko servera, a moras biti spojen online

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
PlayStation 4

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-hands-on-with-driveclub-vr

"On the face of it, a racing game on PlayStation VR shouldn't stand a chance against a high-powered PC coupled with Oculus Rift or HTC Vive, but after playing DriveClub VR at Gamescom this week, our viewpoint has shifted. Simply put - this is the most immersive racing game we've played in VR to date. From Assetto Corsa to Dirt Rally all the way to Project Cars, it's clear that the gorgeous visual design of the original DriveClub allows the game to stand above its more technically demanding peers. It's a classic case of software design triumphing over hardware limitations."

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
PlayStation 4

Uzeo prije par sati 1TB Uncharted 4 limited edition konzolu,upalio,instalirao update i igru,krenuo igrat i samo se ugasila...Probam ponovno,a ono treperi plavo svjetlo...Gas u auto i na reklamaciju po drugu,valjda bu ta dobra :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 20:15 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
nemas srice, al kad zaigras uncharted smjesak na licu ocekuj :-)
14 godina
PlayStation 4

Nazalost,ni ovaj ne valja...Ugasim ga i sam od sebe se upali...Ne vjerujem...Probao 3 puta i nakon par sekundi opet....

Inace vec sam prije imao PS4 i nikad niti jedan problem s njime

Edit: pokusao sa factory resetom i kada bi odabrao quick,jednostavno se samo resetirao (upalio-ugasio) kao da nista nije bilo..Nakon valjda 5x sto sam isprobavao,napokon je prosla inicijalizacija,sve postavim ispocetka i usred instalacije Uncharted 4 -puf! Opet ista stvar zbog kojega sam vratio i prvu konzolu...Nevjerojatno..

Sutra ce mi ili vratiti lovu ili potpuno drugi tip konzole jer se 3.puta sigurno ne vracam u trgovinu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 23:02 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Možda nije problem u konzoli.

Kakav ti je napon na toj utičnici? Probaj ju prikopčati negdje drugdje u stanu ili kod nekog.

PSN - DeniZg80
14 godina

Probao i u skroz drugoj uticnici,ista stvar.. Vjerojatno su dobili sje..nu seriju konzola..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 0:16 (Purger155).
10 godina
Purger155 kaže...

Probao i u skroz drugoj uticnici,ista stvar.. 

A nist vrati im, al nek onda oni probaju prije neg ti daju drugu konzolu (ak ces je uopce uzimat)

Jos nisam cuo da je netko imao taj problem, a ti imas sa dve konzole za redom kaj je stvarno cudno.

14 godina
Santana kaže...
Purger155 kaže...

Probao i u skroz drugoj uticnici,ista stvar.. 

A nist vrati im, al nek onda oni probaju prije neg ti daju drugu konzolu (ak ces je uopce uzimat)

Jos nisam cuo da je netko imao taj problem, a ti imas sa dve konzole za redom kaj je stvarno cudno.

Ma i meni je sve to jako cudno i sve si mislim da je problem negdje kod mene,ali sam sve sumnjive stavke eliminirao..Ne znam,probam jos ujutro pa idem tamo...Sva sreca da sam na godisnjem pa imam vremena se zajebavati s time...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 0:20 (Purger155).
10 godina
PlayStation 4

Jeste li vidjeli OVO?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Sad mi samo fali da za tri tjedna predstave samo tu slim verziju, a o Neu ni riječi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ovaj "debeli" mi izgleda bolje.

Nedostaje mi ona svijetleća traka. Kako ćemo znati je li upaljen, ugašen ili u sleep modu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

I meni losije izgleda. 

Izgleda jeftino i ocekujem da bude oko 250$ mozda i niže.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Cijena mora biti max 2499kn.

Ako odnesemo ovaj PS4 na reklamaciju, dobit ćemo slim ili opet ovaj obični?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Inace,po pitanju mog problema,izgleda da ima jos ljudi sa istim/slicnim simptomima:

http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/Uncharted-4-PS4-bundle-WHO-ELSE-IS-HAVING-PROBLEMS/td-p/45846076/page/2

Nista,oko 10.00 u SD po "obicnu" 1TB ili lovu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Purger155 kaže...

Inace,po pitanju mog problema,izgleda da ima jos ljudi sa istim/slicnim simptomima:

http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/Uncharted-4-PS4-bundle-WHO-ELSE-IS-HAVING-PROBLEMS/td-p/45846076/page/2

Ti si kupovao Special edition?

Kupi običnu, ljepše izgleda i još će ti vratit 100kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 8:49 (pqweasdyxc).
14 godina
pqweasdyxc kaže...
Purger155 kaže...

Da,htio malo ubiti monotoniju od crne,ali izgleda da sam samo ubio svoje zivce :D

Tako ce i biti :)

10 godina
Purger155 kaže...
pqweasdyxc kaže...
Purger155 kaže...

Da,htio malo ubiti monotoniju od crne,ali izgleda da sam samo ubio svoje zivce :D

Tako ce i biti :)

Ako ne želiš monotoniju, možeš uzeti plavi/crveni faceplate.

14 godina
PlayStation 4

Uzeo drugu,obicnu 1TB i do sada neka 2,2 i pol sata radi bez greske (uz 2-3 paljenja,gasenja) Covjek iz trgovine me samo zamolio da mu javim jel sve ok i kad sam mu javio,veli da je isprobavao moju Limited te da se vrlo brzo pregrijala i ugasila...Ocito je ta serija poprilicno losa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 13:39 (Purger155).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Purger155 kaže...

Uzeo drugu,obicnu 1TB i do sada neka 2,2 i pol sata radi bez greske (uz 2-3 paljenja,gasenja) Covjek iz trgovine me samo zamolio da mu javim jel sve ok i kad sam mu javio,veli da je isprobavao moju Limited te da se vrlo brzo pregrijala i ugasila...Ocito je ta serija poprilicno losa...

Treća sreća jel?

Uživaj!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice