PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...
JozoBozo121 kaže...

Ali samo malo, pa zer ne bi bilo lijepo kupiti jedan komad hardwarea, PC, Xbox, PS, može i 8 bitni minecraft procesor, i onda na njemu imati sve igre dostupne? A ne da za Quantum Break moraš imati jednu plaformu, Uncharted drugu, a za Maria treću? Meni je to logično, ali molim te daj mi objasni svoju logiku ako ti misliš da je ovako bolje.

Pa bilo bi , samo kaj se to nece dogodit. 
Barem ne ove generacije, a ne vjerujem nit da ce se iduce generacije dogodit isto. 

PC dominira microsoft tak da to drugima ne pase.

Najgore je ustvari za developere. Jer se očekuje da supportaju 3-4-5 platformi i da sve radi pic mic od prvog dana normalno... i da je po mogućnosti igra gotova čim se najavi.

Naravno da onda nitko na kraju ne bude zadovoljan.

17 godina
Santana kaže...

To jedino ima logike u vasim glavama.

Aaaaa, morao si ipak malo začiniti na kraju. Tnx :-)

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

To jedino ima logike u vasim glavama.

Aaaaa, morao si ipak malo začiniti na kraju. Tnx :-)

A kaj bi vam ja. 
Da ne pricate gluposti nebi trebalo nikakvih začina. 

Idem sad odigrat koju partiju CS:GO-a na youtube-u :P

12 godina

Pogledajte si na netu koje su to igre koje su dostupne na nekoliko platformi (PC/Android/iOS) pa razmislite što imaju zajedničko. Nakon toga malo razmislite zašto je to tako.

Ako želite da sve igre budu takve, široko vam polje. Ja ne želim.

Jel' se možemo sad vratiti na Playstation 4?

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Pogledajte si na netu koje su to igre koje su dostupne na nekoliko platformi (PC/Android/iOS) pa razmislite što imaju zajedničko. Nakon toga malo razmislite zašto je to tako.

Ako želite da sve igre budu takve, široko vam polje. Ja ne želim.

Jel' se možemo sad vratiti na Playstation 4?

Kakve sad veze imaju android i iOS sa PC arhitekturom. Prvo i prvo, to su RISC procesori.

Pričamo o PC/PS4/Xbox/Linux/OSX platformama, a ne mobilnom gamingu.

Multiplatformske igre su jedne od najpopularnijih trenutno (Overwatch, Rocket League, GTA V - trenutno vodeći na Steamu opet, Witcher 3...). Velika većina igara su multiplatform tako da nemam pojma o čemu pričaš.

17 godina
Santana kaže...

A kaj bi vam ja. 
Da ne pricate gluposti nebi trebalo nikakvih začina. 

Idem sad odigrat koju partiju CS:GO-a na youtube-u :P

Odi bolje pogledaj "osnove dijaloga 1 i 2".

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bitanga Mislim da bi bilo lakše Don Quijoteu dokazat da su ono bile vjetrenjače a ne gorostasi nego ovoj dvojici da trebaju navijati za nešto sto je dobro za potrošače, a na korporacije.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JozoBozo121 kaže...

Bitanga Mislim da bi bilo lakše Don Quijoteu dokazat da su ono bile vjetrenjače a ne gorostasi nego ovoj dvojici da trebaju navijati za nešto sto je dobro za potrošače, a na korporacije.

Ma nemam ništa protiv da se ne slažemo, to mi je ok. Al ne volim dok netko ne čita s razumjevanjem, i onda mi u facu pobjedonosno izvrće moje riječi i još je pritom konstantno bezobrazan.

10 godina
PlayStation 4

Mogu li oštetiti utor od napajanja ako često vadim kabel da ps4 mogu staviti na drugi TV ili odnijeti kod prijatelja.

Nekako mi se one van špice (iglice) čine nepouzdane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pqweasdyxc kaže...

Mogu li oštetiti utor od napajanja ako često vadim kabel da ps4 mogu staviti na drugi TV ili odnijeti kod prijatelja.

Nekako mi se one van špice (iglice) čine nepouzdane.

Naravno da možeš. Vjerojatnost za to je mala, ali nije isključeno, pogotovo ako je sam konektor od ranije već s nekom greškom.

Ne mora biti ni od samog ištekavanja/uštekavanja, možeš ga nabit slučajno na nešto drugo.

15 godina
Bitanga kaže...

Gubitak para vrlo brzo utječe na promjenu poslovne politike. Danas Nintenda i Microsofta, sutra već možda i Sonya.

to bi ti htio, kao i svaki drugi pc fanboy. a baš i nema veze sa realnosti.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
Bitanga kaže...

Gubitak para vrlo brzo utječe na promjenu poslovne politike. Danas Nintenda i Microsofta, sutra već možda i Sonya.

Haha. Šališ se jelda? Reci to IBMu, BlackBerryu, Nokiji, LGevoj mobile diviziji, a možeš polako reći i Appleu, jer ima profit fino pada ove godine.

I to je ok, jer će početi slušati korisnike.

15 godina
Bitanga kaže...
Ezio kaže...
Bitanga kaže...

Haha. Šališ se jelda? Reci to IBMu, BlackBerryu, Nokiji, LGevoj mobile diviziji, a možeš polako reći i Appleu, jer ima profit fino pada ove godine.

I to je ok, jer će početi slušati korisnike.

stalna je samo mijena. ali ti nisi vizionar, ti si teoretičar. da si vizionar, imao bi odavno appleove dionice i sad ih upravo prodavao.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

stalna je samo mijena. ali ti nisi vizionar, ti si teoretičar. da si vizionar, imao bi odavno appleove dionice i sad ih upravo prodavao.

Da, kad sam budala, rađe potrošim na igre umjesto da štedim za dionice ;-)

17 godina
Bitanga kaže...

Playka je popularna zato što omogućava jednostavno igranje jednostavnih igara ljudima koji nemaju računala niti briju na njih. No to je ono što sam rekao - kompromis.

Više zabave mi pruža PS4 od računala zadnjih nekoliko godina. Neki dan sam kupio na steamu rise of the tomb raider. S obzirom da igre nema na PS4, da je ljetni popust, odlučio sam uzeti igru jer sam odigrao sve dosadašnje a iz principa ne želim kupiti PS4 verziju s godinu dana zakašnjenja. Uglavnom, igra izgleda prekrasno a sadašnja kartica s njom ozbiljno štuca i samo zbog te igre sam dobio opet onaj stari poriv trošenja novca na novu grafulju. Opsesija mi je sada gtx1070 i već par dana gledam gdje bi je najjeftinije mogao uzeti.. kako malo treba da čovjek ponovno poludi..

12 godina

@movie 

Kod mene je slična stvar. Uzeo sam jaču grafu za Tomb Raidera i nakon toga mi je stajala mjesecima pa sam ju prodao.

Sad opet gledam neke grafičke, između ostalog 1070, ali meni to nema to smisla, jer ću odigrati jednu igru i onda dugo ništa. Uzet ću neku za 100 € (7950 ili sl.) čisto damogu  jeftinije kupiti neku igru koja mi nije must have i odigrati na 30fps high. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 19:58 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

off

uzmi radje 470x ili 1060 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

off

uzmi radje 470x ili 1060 

Da, čekam rasplet tog velikog okršaja u srednjem segmentu, pa onda u 9.mjesecu pada odluka.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

PC MASTER RACE! Cum at me b!tches 

0 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

PC MASTER RACE! Cum at me b!tches 

nije ti ovo bukakke party

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 20:20 (Ezio).
17 godina
DeniZg kaže...

@movie 

Kod mene je slična stvar. Uzeo sam jaču grafu za Tomb Raidera i nakon toga mi je stajala mjesecima pa sam ju prodao.

Sad opet gledam neke grafičke, između ostalog 1070, ali meni to nema to smisla, jer ću odigrati jednu igru i onda dugo ništa. Uzet ću neku za 100 € (7950 ili sl.) čisto damogu  jeftinije kupiti neku igru koja mi nije must have i odigrati na 30fps high. 

Ista stvar je i kod mene. Odigrat ću tomb raidera i onda voda... ionako mi je bolja zabava na PS4... ali stari, ludilo je to i ne prolazi..

11 godina
odjavljen
Ezio kaže...

nije ti ovo bukakke party

Upravu si, ali je console peasants party 

17 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...

Playka je popularna zato što omogućava jednostavno igranje jednostavnih igara ljudima koji nemaju računala niti briju na njih. No to je ono što sam rekao - kompromis.

Više zabave mi pruža PS4 od računala zadnjih nekoliko godina. Neki dan sam kupio na steamu rise of the tomb raider. S obzirom da igre nema na PS4, da je ljetni popust, odlučio sam uzeti igru jer sam odigrao sve dosadašnje a iz principa ne želim kupiti PS4 verziju s godinu dana zakašnjenja. Uglavnom, igra izgleda prekrasno a sadašnja kartica s njom ozbiljno štuca i samo zbog te igre sam dobio opet onaj stari poriv trošenja novca na novu grafulju. Opsesija mi je sada gtx1070 i već par dana gledam gdje bi je najjeftinije mogao uzeti.. kako malo treba da čovjek ponovno poludi..

Znam, tako sam ja od PS4 evangelista u firmi postao PC fanboy opet u samo jednom danu jer me iznervirala ta bespomoćnost na konzoli (+ najava novog jačeg PS4).

Zabrijo bih opet na konzolu da to malo porješavaju, al ne vjerujem da budu tako skoro. No gotovo sigurno ću uzeti Nintendo NX dok izađe radi klinaca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 22:01 (Bitanga).
16 godina
PlayStation 4

Ja se dvoumim izmedju nove graficke(1070) ili novog ps-a. Prvo moram vidjet kakav ce bit taj novi ps i sto to tocno donosi. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja se dvoumim izmedju nove graficke(1070) ili novog ps-a. Prvo moram vidjet kakav ce bit taj novi ps i sto to tocno donosi. 

Upscaler čip na 4K je sigurna oklada. Amd Freesync je vrlo vjerojatan.

Ima nekih glasina da bi moglo biti još nešto jako zanimljivo.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Meni samo treba stabilnih 60fpsa. To bi trebalo bit to?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Meni samo treba stabilnih 60fpsa. To bi trebalo bit to?

Nitko ne može sa sigurnošću reći. Ali, sumnjam da će staviti duplo jači GPU samo zato da bi mogli pojačati sjene i Godrays.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Danas sam 3 sata pokušavao podesiti router da mi na cod bo3 bude Nat type open..
I nema šanse cijelo vrijeme je nat type moderate..
Kako da to sredim??
Pokušavao sam port forwarding i opet sve isto..
Molim vas pomozite
Imam od t coma ZTE 931 VII router

1 0 hvala 0
17 godina

Znam da će biti ali iz principa tu igru ne želim kupiti za PS4. Imali su ekskluzivu za microsoft i kad su podbacili s prodajom brže bolje igra je izašla za PC da spase stvar koliko se da spasiti. Gotovo godinu dana kasnije startaju na PS4. Treba im pokazati da nas tako ne mogu ebati u mozak. Nitko ne bi trebao kupiti po punoj cijeni igru koja izlazi s godinom dana zakašnjenja kako bi pri sljedećoj igri dobro razmislili o poslovnoj politici. Dok izađe na PS4 zaboravit ću da sam je odigrao..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice