PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.418.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Za pola sata daju live prve vijesti o bf5 (nadam se traileru). 

Vec su danas izbacili ovaj teaser 

Mislim da ce Dice to perfektno odradit za razliku od infinite warfarea (koji ima pola miliona dislajkova).

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

dajte nam bc3 :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ma novi BF jede za dorucak COD novi. Grafika odlicna, a bogami i tematika.

4 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ekipa kaj nismo mi trebali dobit free trial SW Battlefront na PS4? one sheme 4 sata na probu, nigdje ne vidim na store-u da se moze skinut... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...

Ma novi BF jede za dorucak COD novi. Grafika odlicna, a bogami i tematika.

Pa COD se pretvorio u epsko smece (ovo ti pise covjek koji je igrao sve koji su izasli od pocetka) 

Budala kupio sam ghosts,Adwanced warfare i black ops. Ghosts sam uzeo kad i ps cim je izasao a AW i BO3 na release date znaci preordao sam ih. Na te tri igre sam odvojio svezajedno mozda 250h igranja znaci koma. To su igre za klince do 16-17 godina.  Moje pare nece tak brzo vidjeti. Kad naprave nesto vrijedno spomena kupujem. 

Na BF4 sam na PS4 utukao preko 1000h igranja a da ne spominjem BF3,bad company 2 na PC-u.  Ja cekam betu nakon koje najvjerojatnije radim preorder. Tematika mi se svida.

Za betu racunam negdje 8 mjesec sta vi mislite?

11 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Pa COD se pretvorio u epsko smece (ovo ti pise covjek koji je igrao sve koji su izasli od pocetka) 

Budala kupio sam ghosts,Adwanced warfare i black ops. Ghosts sam uzeo kad i ps cim je izasao a AW i BO3 na release date znaci preordao sam ih. Na te tri igre sam odvojio svezajedno mozda 250h igranja znaci koma. To su igre za klince do 16-17 godina.  Moje pare nece tak brzo vidjeti. Kad naprave nesto vrijedno spomena kupujem. 

Na BF4 sam na PS4 utukao preko 1000h igranja a da ne spominjem BF3,bad company 2 na PC-u.  Ja cekam betu nakon koje najvjerojatnije radim preorder. Tematika mi se svida.

Za betu racunam negdje 8 mjesec sta vi mislite?

Ma ja sam isto idiot koji je iso pre orderat sve CODove prije -_- Ali nema vise nema sanse.

13 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

ekipa kaj nismo mi trebali dobit free trial SW Battlefront na PS4? one sheme 4 sata na probu, nigdje ne vidim na store-u da se moze skinut... 

Izgleda da je trial verzija samo za PC. :/

13 godina
PlayStation 4

Zna li itko kada počinje preload za Uncharted 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da je dan prije igre, znači 9tog.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pokušavam napraviti pre-order za Uncharted 4... i nikako ne prolazi, ni na PC-u ni na PS4... ili javi da kartica nije u redu, ili javi na store ne radi za ovu regiju... Jel ima neki trik da se riješi ovaj problem?

Na PCu javlja :"Commerce is currently not available in your country/region."

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 19:03 (Rimtu).

0 0 hvala 0
12 godina

Probaj preko PS4 konzole ili Mozilla Firefox browsera.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Probao preko dvije konzole, Firefox-a, Chroma na tabletu, Safaria na iphone-u,...

Jedino što mi još pada na pamet je kupiti negdje bonove, i dodati ih u wallet...

Btw... kako provjerim na koji store sam registriran?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koju valutu vidis?

Dolare, eurice, funte, kune. Na temelju toga donesi zakljucak :)

Neke igre ti automatski prikazuju zastavu ovisno o tome koju zemlju si odabrao kod registracije. 

Za ps3 mi padaju na pamet GT 5/6, Dead Nation, za ps4 neznam jer ga nemam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 20:19 (JoVeliki).
12 godina
PlayStation 4

Dal vam je krenuo preload za uncharted? Meni jos nije sad isao isprobati

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

Nije...na stranim formuma sam pročitao da je za Ameriku preload krenuo još sinoć, tako da će valjda uskoro i kod nas.

Btw. kažu da ima 53.6 GB

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 9:46 (FileFicho).
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Meni već 15 GB  preloadano. Bila je kvačica na automatic download . Možda to ima veze

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
12 godina
PlayStation 4

Ma i meni je bila kvacica. Nebi ja bio dosadan s preloadom ali trenutno sam na 4mbps vezi i skidat ce mi igru dva dana a htio bi u utorak u ponoc odigrat malo.

U storu kad odem na uncharted ispod slike mi je samo opcija tell me more i stisnem to i pise

You are not able to purchase this product for the folowing reasons

you already own

uncharted 4.

koja debilana to mi nikada nije pisalo.

0 0 hvala 0
12 godina

Maloprije uzeo Uncharted 4 i odmah stavio skidati. Sve radi bez greške. Multiplayer beta me uvjerila da uzmem Day 1.

Također sam uzeo Heavy Rain & Beyond Two Souls, jer činilo mi se prepovoljno da to propustim.

Do sada Sonyeve ekskluzive (čak ni remasteri) nikad nisu išle ispod 75 kn/kom, tako da ne vjerujem da će ovaj budle biti jeftiniji.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan

U PS storu odes u Library i odaberes Uncharted. Tamo imas opciju da pokrenes download ako ti nije krenuo. 

12 godina
virtual kaže...

U PS storu odes u Library i odaberes Uncharted. Tamo imas opciju da pokrenes download ako ti nije krenuo. 

Hvala ti. Imam ps4 od day one u hrvatskoj i nisam se sjetio toga koi idiot. Sad skida. Hvala jos jednom.

14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
virtual kaže...

Hvala ti. Imam ps4 od day one u hrvatskoj i nisam se sjetio toga koi idiot. Sad skida. Hvala jos jednom.

Np :) 

12 godina

https://itunes.apple.com/en/app/uncharted-fortune-hunter/id1104415942

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.U4

UNCHARTED: Fortune Hunter™ is an original action-puzzle adventure following Nathan Drake's continued pursuit to uncover the long-lost treasures of history's most notorious pirates, adventurers and thieves.

● USE YOUR SMARTS to survive and solve over 200 deadly puzzle chambers.
● FOLLOW THE LEGENDS OF HISTORY across six unique adventures.
● BECOME A MASTER FORTUNE HUNTER and collect 50+ treasures hidden across four worlds.
● PARTNER WITH SULLY to maintain a continued supply of valuable smuggled loot.
● UNLOCK REWARDS and game-changing costumes to further your adventures.

BONUS! Connect to PlayStation™Network and bring multiplayer rewards (skins, relics and one-time-use boosters) directly into UNCHARTED 4: A Thief's End™ on May 10th!

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

nema na mom itunesu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nema ni na google playu, kaže da nije podržana naša zemlja, valjda samo usa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
JoVeliki kaže...

Koju valutu vidis?

Neke igre ti automatski prikazuju zastavu ovisno o tome koju zemlju si odabrao kod registracije. 

Prikazuje mi Kune... Očito hrvatski store

I jučer je sam od sebe proradio, očito je bio problem do Sony-a... sad se konačno skida.

Nego, naletio sam na totalno iritantni i glupi problem, pa da vas upozorim da ne naletite na istu minu kao i ja.

Dakle, do nedavno sam imao posuđen PS4 od brata, i stvar mi se svidjela, pa sam odlučio kupiti vlastiti.. Svidio mi se i Witcher kojeg mi je posudio, pa kad sam na base.com vidio da je na akciji, odmah sam ga naručio.

Long story short... save-ove sa witchera za naše tržište se ne mogu koristiti za Witchera za UK tržište...

Ovo me poprilično iživciralo, jer dok još mogu shvatiti regije, ne mogu shvatiti da se proizvodi razlikuju unutar EU?!? i mislim da je ovo stvarno glupo!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 10:18 (Rimtu).
15 godina
Rimtu kaže...
JoVeliki kaže...

Koju valutu vidis?

Prikazuje mi Kune... Očito hrvatski store

I jučer je sam od sebe proradio, očito je bio problem do Sony-a... sad se konačno skida.

Nego, naletio sam na totalno iritantni i glupi problem, pa da vas upozorim da ne naletite na istu minu kao i ja.

Dakle, do nedavno sam imao posuđen PS4 od brata, i stvar mi se svidjela, pa sam odlučio kupiti vlastiti.. Svidio mi se i Witcher kojeg mi je posudio sa PS4, pa kad sam na base.com vidio da je na akciji, odmah sam ga naručio.

Long story short... save-ove sa witchera za naše tržište se ne mogu koristiti za Witchera za UK tržište...

Ovo me poprilično iživciralo, jer dok još mogu shvatiti regije, ne mogu shvatiti da se proizvodi razlikuju unutar EU?!? i mislim da je ovo stvarno glupo!

save je vezan uz account. ako imaš isti account na novom ps4, imati ćeš i iste saveove koje si imao na starom ps4.

Potpis!
12 godina

Meni je to isto malo čudno.

Ja sam kupovao razne PS4 UK diskove (Dragon Age, Witcher 3, GTA V itd.) i najnormalnije skidao DLC-ove sa PS HR dućana i sve je radilo.

Nema šanse da onda save game ne bi radio. Možda ako je igrao sa US accounta, a PS4 mu nije podešen kao primary.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 10:47 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

nema veze odakle je disk bitno je odakle je dlc.dlc sa hr racuna neces moc igrat na uk racunu.zato ako si jedan dlc kupio sa jednog racuna onda sve ostale za istu igru kupuj na tom racunu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Očito postoje neke glupe regionalne restrikcije za neke igre. Witcher je jedna od njih.

Witcher kupljen na base.com-u je radio uredno, i mogao sam instalirati Hearts of Stone koji je vezan uz moj HR account. Ali kad bi ištao skinuti Save-ove sa PSN-a, javio bi :Cannot Download "

"The Application for this saved data is not installed"

Nakon toga sam zamolio brata da mi ponovo posudi Witchera, deinstalirao ovog sa base.com-a, i onda je povukao Save file-ove bez problema.

Nakon toga sam pokušao pokrenuti tu kopiju sa CD-om sa base.com-a... i naravno Wrong Disc inserted, i ne samo to, nego je instalirao još jedan Witcher... odnosno imao sam istovremeno dva Whichera instalirana.

A s obzirom da sam prešao kompletnu igricu, i da imam lika na 40tom lvl-u... ovo je poprilično iritantno.

Nemam pri ruci trenutno ni jednu kopiju, ali ako vas zanima, mogu vam poslati i serijska brojeve kopija.

0 0 hvala 0
16 godina
Rimtu kaže...

Očito postoje neke glupe regionalne restrikcije za neke igre. Witcher je jedna od njih.

Witcher kupljen na base.com-u je radio uredno, i mogao sam instalirati Hearts of Stone koji je vezan uz moj HR account. Ali kad bi ištao skinuti Save-ove sa PSN-a, javio bi :Cannot Download "

"The Application for this saved data is not installed"

Nakon toga sam zamolio brata da mi ponovo posudi Witchera, deinstalirao ovog sa base.com-a, i onda je povukao Save file-ove bez problema.

Nakon toga sam pokušao pokrenuti tu kopiju sa CD-om sa base.com-a... i naravno Wrong Disc inserted, i ne samo to, nego je instalirao još jedan Witcher... odnosno imao sam istovremeno dva Whichera instalirana.

A s obzirom da sam prešao kompletnu igricu, i da imam lika na 40tom lvl-u... ovo je poprilično iritantno.

Nemam pri ruci trenutno ni jednu kopiju, ali ako vas zanima, mogu vam poslati i serijska brojeve kopija.

Nisi rekao jel buraz imao digitalnu ili disc verziju (jer si spomenuo da si dobio witchera skupa *sa* PS4 pa sam pretpostavio da je riječ o digitalnoj).

Možda disc verzija ima drugi ID u PSN storeu u odnosu na digitalnu. To mi nije toliko jako čudno jer je riječ o različitim proizvodima i disc verzija ne ovisi o accountu nego o discu, no ako je stvarno tako da spušiš sejvove između različitih medija iste igre to je dosta glupo rješenje sa Sonyeve strane (iako s obzirom da je riječ o Sonyu glupe stvari na PSNu nisu nikakva novost :-D)

S druge strane, čak i ako je riječ o obje Disc verzije igre, možda nisu obje iz EU. Ti dućani što preprodaju po netu jeftine kopije često prodaju verzije iz drugih regija jer su ih dobili za siću.

Tako da možda imaš japansku, US ili neku drugu verziju igre i ne moraju imati isti ID.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 14:07 (Bitanga).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice