PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
EraserHead kaže...
DeniZg kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Fallout 4 season pass besplatan! Zgrabite dok možete, sigurno je neki glitch (meni je uspjelo).

To je na nasem ? Upalil sam na PS4 US account i tam je 50$

Da, na bilo kojem EU dućanu.

Ja sam "kupio" i sad mi pokazuje da imam i statičnu temu i Season pass. Samo što Season pass mi šteka download na PC-u, ali piše da ga imam i da mogu skinuti. Vidjet ćemo.

Popravili su 

Da, brzo su to riješili, tko je jamio, jamio je. Sad ću još bit cigan i čekat da Fallout 4 dođe na popust. 

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Trackmania beta na ps storeu

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...
DeniZg kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Fallout 4 season pass besplatan! Zgrabite dok možete, sigurno je neki glitch (meni je uspjelo).

To je na nasem ? Upalil sam na PS4 US account i tam je 50$

Da, na bilo kojem EU dućanu.

Ja sam "kupio" i sad mi pokazuje da imam i statičnu temu i Season pass. Samo što Season pass mi šteka download na PC-u, ali piše da ga imam i da mogu skinuti. Vidjet ćemo.

Popravili su 

Da, brzo su to riješili, tko je jamio, jamio je. Sad ću još bit cigan i čekat da Fallout 4 dođe na popust. 

Da nisam uspio. Srecom me igra nit ne zanima pogotovo kad sad vidim kolko dođe season pass
Jbt kud ovo ide.

12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Da nisam uspio. Srecom me igra nit ne zanima pogotovo kad sad vidim kolko dođe season pass
Jbt kud ovo ide.

A da, sad ti je krivo pa pljuješ po igri. 

Uglavnom, u početku je Season pass za fallout 4 bio jeftiniji, ali su odlučili nakcrati gomilu sadržaja, pa su ga poskupili. S tim da su dali prijelazno razdoblje od kad su najavili sadržaj i ostavili još neko vrijeme jefitniji pass.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

jel ti radi beta? ja skinuo ušao u igru te mi se pojavi poruka beta is over

edit: evo prorpadila igra...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 17:13 (Jim Carrey).
15 godina
Jim Carrey kaže...
Ezio kaže...

jel ti radi beta? ja skinuo ušao u igru te mi se pojavi poruka beta is over

nisam još probao

Potpis!
10 godina
DeniZg kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Jbt kud ovo ide.

A da, sad ti je krivo pa pljuješ po igri. 

Uglavnom, u početku je Season pass za fallout 4 bio jeftiniji, ali su odlučili nakcrati gomilu sadržaja, pa su ga poskupili. S tim da su dali prijelazno razdoblje od kad su najavili sadržaj i ostavili još neko vrijeme jefitniji pass.

Ma nije. Jedva sam ceko igru i onda kad sam videl kaj su napravili s nje ohladil sam se skroz. Em od sistema dialoga, questova do grafike i bugova

15 godina
neaktivan
Uncharted 4 has gone gold today, za sve koji ne znaju, development same igre je završen i počinje kopiranje na disk :)))))))))))))))))))))))))))
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

i zasto onda moramo cekat 5. mj?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oprostite znam da je mozda malo blesavo pitanje ali kako znate da imate us ili eu racun nije mi jasno

EUNE LOL: frenkySTYLE
16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

i zasto onda moramo cekat 5. mj?

Day 1 Update ?

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
11 godina
odjavljen
Ryder007 kaže...

oprostite znam da je mozda malo blesavo pitanje ali kako znate da imate us ili eu racun nije mi jasno

Kad radis racun odaberes :)

9 godina
neaktivan
PlayStation 4
pozdrav ima li ko da igra battlefront na ps4 da napravimo grupu gdje mozemo dogovarati mecev ?

0 0 hvala 0
15 godina
Ryder007 kaže...

Kad radiš account, tamo odabereš. Ali ako želiš sad saznati, uđi u PlayStation Store i ako ti pokazuje cijene u dolarima, onda imaš US account. Ako je u kunama (ili eurima) onda imaš EU.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

ma sigurno, nisu jos ni ove vr naocale izdali kak treba a ne da ovo rade

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
PlayStation 4
Ma to su bezvezna nagađanja. Da bi igre radile u 4k rezoluciji, trebali bi stvarno dosta pojačati hardver unutra. A to onda nema smisla jer to nebi bila neka mala promjena, nego praktički potpuno nova konzola. A onda bi developeri morali prilagođavati i raditi igru za obe vrste konzola, prilagođavati fps, detalje i sve ostalo. Jedva da i ovako dobivamo dobro optimizirane igre na jednoj konzoli.

Tek smo 2 i pol godine u ovoj generaciji konzola i meni igre izgledaju sasvim pristojno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
antimadridista kaže...
 A to onda nema smisla jer to nebi bila neka mala promjena, nego praktički potpuno nova konzola.

Tako je , ista stvar i sa pc'em, nadogradis sa pentiuma 1 na skylake i stavis si androida gore, pa nek svi optimiziraju igre za tvoj android sistem, c c c, (sarkazam). Ps4.5 će imati isti softver ko i ps4, naravno poboljšani, ne vidim razloga da rade novi sistem i da se opet pišu igre ispočetka za novi sistem. Pa i rade na novoj konzoli, naravno da bi bila praktički potpuno nova konzola.

Mene samo zanima ko će im dat gpu čip za 4K po cijeni konzole od $400-$600 dolara, 980ti i titan x koštaju više nego što će konzola koštat, morat će sony razvit svoj gpu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 21:37 (Cryogenic).
12 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 22:58 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Mislim da bi me bolila glava od toga

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To ti sprzi oci kad si rekao keks :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ma to su bezvezna nagađanja. Da bi igre radile u 4k rezoluciji, trebali bi stvarno dosta pojačati hardver unutra. A to onda nema smisla jer to nebi bila neka mala promjena, nego praktički potpuno nova konzola. A onda bi developeri morali prilagođavati i raditi igru za obe vrste konzola, prilagođavati fps, detalje i sve ostalo. Jedva da i ovako dobivamo dobro optimizirane igre na jednoj konzoli.

Tek smo 2 i pol godine u ovoj generaciji konzola i meni igre izgledaju sasvim pristojno.

Nije nemoguće, jer praktički treba novi gpu ili više njih, zavisi na koju varijantu bi išli( shippanje u konzolu ili kao mala kutijica sličnu playstationu vr) ali opet, pa oni bi bili na gubitku, gdje se može naći relativno povoljan gpu kojeg će za ajmo reći male pare prodavati a da će biti toliko snažan da gura 4k u 30 fpsa, a i sami korisnici bi ih popljuvali, dosta ljudi umjesto pca uzme ps4, baš iz tog razloga, da se ne zajebavaju sa upgrejdanjem i takvim sranjima, a i jako me zanima pošto ima dosta neiskusnih devova koji još nisu u potpunosti iskoristili snagu ps4 te fps zna past ispod 30 fpsa(1080p), osim naughty doga, a kamoli u 4k. Ali kažem, nije nemoguće, ista stvar se priča za xbox, čak je microsoft rekao da ozbiljno razmišljaju o tome.

Nintendo je sa svojim DS i 3DS konzolama više puta radio istu stvar, čak i do razine da je imao ekskluzivne igre za pojedina izdanja tih prijenosnih konzola.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 4:25 (Tommy_123).
10 godina
PlayStation 4

Nemojte se zamarat s tim glupostima
nadogradnja postojece konzole se nece dogodit jer nema nikakvog smisla

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

PS+ 12 mjeseci je na sniženju do 31.03. KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 16:04 (SinCr0).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gdje bi mogao kupiti GTA V box verziju za 200-300 kn u eu (jer vjerujem da u nasim trgovinama je sve 400 kn minimalno)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ispod 300 kn teško jer igra drži cijenu. Za 350 kn na gore ima. Pogledaj trgovine base.com, game.co.uk, amazon.co.uk, amazon.de, ebay.co.uk, ebay.de, http://www.thegamecollection.net/ te imaš compare cijena http://ps4pricecheck.com/uk/ http://www.gamecrawler.co.uk/

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
PlayStation 4

Pokusavam uzeti ufc preko us storea ali mi konstantno izbacuje neki error ili mi kaze da mi je broj kartice pogresan.. Postoji li kakvo rjesenje za to? 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Prodajem GTA 5 za 300 kuna box verzija odigrano par sati, kao novo. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 14:24 (Krolan).
15 godina
PlayStation 4

Jel se da negdje pročitati detaljnije informacije o tome koja će biti rezolucija slike u cinema modeu na playstation VR-u?

U početku mi je to zvučalo kao zanimljiva stvar. Ali ako je rezolucija displaya u playstatoon VR-u 1920x1080, a slika u cinematic modeu se prikazuje kao ekran dijagonale 5 m na udaljenosti 2.5 m, onda je moguće da se neće full HD iskoristiti za prikaz tog ekrana. Tako da bi ekran mogao biti niže rezolucije. S druge strane, kažu da prikaz ekrana u cinematic modeu nema nikakve dodatne kerefeke oko slike (tipa namještaj, kino pozornica i ostale nepotrebne gluposti...) nego da je sve oko slike crno... To možda znači da se u cinematic modu leće prilagode tako da ispred sebe vidimo ravni ekran u punoj rezoluciji. Da li netko zna više?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

Jel se da negdje pročitati detaljnije informacije o tome koja će biti rezolucija slike u cinema modeu na playstation VR-u?

U početku mi je to zvučalo kao zanimljiva stvar. Ali ako je rezolucija displaya u playstatoon VR-u 1920x1080, a slika u cinematic modeu se prikazuje kao ekran dijagonale 5 m na udaljenosti 2.5 m, onda je moguće da se neće full HD iskoristiti za prikaz tog ekrana. Tako da bi ekran mogao biti niže rezolucije. S druge strane, kažu da prikaz ekrana u cinematic modeu nema nikakve dodatne kerefeke oko slike (tipa namještaj, kino pozornica i ostale nepotrebne gluposti...) nego da je sve oko slike crno... To možda znači da se u cinematic modu leće prilagode tako da ispred sebe vidimo ravni ekran u punoj rezoluciji. Da li netko zna više?

Slika u cinematic modu će biti nešto niže rezolucije, a koliko niže, ovisi koliko zumiraš.

Imaš ovjde sliku sva 3 zooma.

Recenziju prethodnika PSVR-a imaš ovdje i ovdje. Za očekivati je da PSVR može biti samo bolji.

Uglavnom, ne znam hoće li slika u cinematic modu biti podijeljena za svako oko posebno. 

Ako da, onda ćemo imati 540p rezoluciju na 5 metarskom ekranu ispred sebe. Zvuči malo bezveze, ali treba uzeti u obzir da je dojam kao da sjedimo 2,5 metra od njega + OLED ekran što spašava stvar.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 15:38 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice