PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.458.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Htio bih malom bratu kupiti PS4. Nisam dugo igrao igre i nisam više u toku što valja a što ne.

Ako imate kakav savjet gdje je najbolje kupiti PS4, dobro bi mi došao.

Gledao sam malo i Links mi se čini ok:

https://www.links.hr/hr/igraca-konzola-sony-playstation-4-500gb-c-chassis-650102073

0 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
THOMPSONvk kaže...

Pozdrav

Htio bih malom bratu kupiti PS4. Nisam dugo igrao igre i nisam više u toku što valja a što ne.

https://www.links.hr/hr/igraca-konzola-sony-playstation-4-500gb-c-chassis-650102073

Je to je ok.

15 godina
neaktivan
THOMPSONvk kaže...

Pozdrav

imaš puno njuskalo za 2000 kn sa garancijom zapakirane koji ćeš vraga davati više para? 

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Stvarno nevjerojatno kako se da nabavit jeftino ps4 sada. Nakon samo 2 godine i vec ga nades za 2000kn novog. Ako me pamcenje dobro sluzi ja sam kupio ps3 2011 sto je vec bilo dosta kasno i platio ga oko 2500.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ma to je sve zbog one ponude iz tele2.
Sad se SW Battlefront nadje za 100-150 kn nov zapaikaran a igra je aaa naslov 

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel ko imao ovaj problem? Cannot connect to the server within the time limit, there might have been a problem in connecting to the network or playstation network or the server provider might be temporarily busy. 

Prijatelj i ja htjeli igrat Uncharted opet danas i meni sve normalno radi, a njemu ovu poruku javlja kad se hoce spojit na psn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Jel ko imao ovaj problem? Cannot connect to the server within the time limit, there might have been a problem in connecting to the network or playstation network or the server provider might be temporarily busy. 

Prijatelj i ja htjeli igrat Uncharted opet danas i meni sve normalno radi, a njemu ovu poruku javlja kad se hoce spojit na psn

Meni se frend nikako nije mogao joinat u party na uncharted beti, zasrali su jbg, zato i je beta da se ne desi kada izađe igra.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina

Odigrao 3 partije Uncharted multiplayera i ne mogu reći, stvarno je zabavan.

Po meni bi bilo bolje da je Time to kill malo duži, al što se može.

Nisam skužio ima li neka progresija kao u npr. Battlefieldu, pa se kroz mečeve postepeno mogu otključati oružja, nišani i slično.

Također, počeo igrati AC Unity (sad je na sniženju) i igra je stvarno odlična.

Grafika mrak (pogotovo interijeri), fora priča i ekstra bonus, igram na francuskom jeziku (sa engleskim titlovima). Imerzija je nenadjebiva. Kao da igram neki francuski film.

Gameplay je klasika, a i odlučio sam da neću skupljati gluposti po mapi, nego samo pičiti po glavnoj priči i uživati.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Da li se isplati uzet Far cry 4 gold, da li dodatni sadrzaj opravdava skoro dvostruku cijenu. inace ne zanima me mp niti skinovi samo Prica (ako je dobra) i onaj dobri stari far cry gameplay 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Definitivno ne. Kupi obicni i to je to :)

12 godina
Ja sam uzeo običan Far Cry 4. Vjeruj mi imati ćeš posla hrpu.
Nakon 10h igranja sam tek na 17%.

Mapa je ogromna i taskova ima hrpa. Mislim da ću imati sto igrati narednih mj dana. :)

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bok ljudi.novi sam u svemu ovome,pa bi vas molio samo ako moze pomoc.Dakle uzeo sam play 4 sa 35 igara koje su kupljene "preko play storea".zanima me:

1.koja je razlika izmedju,kad se kupuje igrica,bundle i full game?

2.koliko vrijedi sve to?play sa dva djostika i 35 igara?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 4:22 (ninoml).

0 0 hvala 0
17 godina
ninoml kaže...

Bok ljudi.novi sam u svemu ovome,pa bi vas molio samo ako moze pomoc.Dakle uzeo sam play 4 sa 35 igara koje su kupljene "preko play storea".zanima me:

1.koja je razlika izmedju,kad se kupuje igrica,bundle i full game?

2.koliko vrijedi sve to?play sa dva djostika i 35 igara?

1. Bundle je paket više igara

2. Vrijedi točno onoliko koliko ti netko želi dati za to. Pošto playke sad idu po 2k kn, može vrijediti 2k kn ako su igre bezveze, a može vrijediti i 10k kn ako će ti netko platiti toliko za to. ;-)

12 godina
PlayStation 4

Plejke su stvarno dzabe razmisljam da si uzmem jos jednu. Znaci imao bi 2 PS-a na dvije adrese sa isim accountima.  Dal je to moguce? naravno nikada nebi bile u isto vrijeme upaljene.

razmisljao sa o tome jer stalno moram vuc ps sa sobom a onak bi ih imao na oba prebivalista i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Plejke su stvarno dzabe razmisljam da si uzmem jos jednu. Znaci imao bi 2 PS-a na dvije adrese sa isim accountima.  Dal je to moguce? naravno nikada nebi bile u isto vrijeme upaljene.

razmisljao sa o tome jer stalno moram vuc ps sa sobom a onak bi ih imao na oba prebivalista i to je to.

to se vodi svaku 2 stranicu jel moguce...DA!

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
dado16 kaže...
omomomomoomm kaže...

to se vodi svaku 2 stranicu jel moguce...DA!

iskreno pola toga ni je citam sorry ak je bilo.

12 godina

Možeš imati i 100 plejki i ulogirati se sa svojim accountom, skinuti igru i igrati.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li Beyond 2 Souls PS4 s PSN storea ima HR titlove kako je imala PS3 Special Edition verzija?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala puno BITANGA :) 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima.

14 godina
neaktivan
Ekipa pazite se ovih sa snifala. 70% oglasa je zesca prevara. nikad unaprijed placat. trazit sliku osobne i placanje pouzecem

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ajmo onda napravit zajednicki account svaki da po 150 kn na taj accaunt i pokupovamo sve hitove bloodborne fallout witcher3 gta5 heavy rain beyond two souls sadje po270kn itd?ak je neko za javite se na pp

0 0 hvala 0
15 godina
Xxneoxy kaže...

Ajmo onda napravit zajednicki account svaki da po 150 kn na taj accaunt i pokupovamo sve hitove bloodborne fallout witcher3 gta5 heavy rain beyond two souls sadje po270kn itd?ak je neko za javite se na pp

nece ici. Guglaj primary/secondary console, sharing itd...

Potpis!
12 godina

Kako mi je PS4 opet postao neizdrživo glasan, danas sam ga (opet) otvorio.

Promijenio sam termalnu pastu (opet), ali vjerojatno nisam ni trebao jer je ona koju sam stavio prije par mjeseci bila odlična.

Ali, prvi put sam temeljito usisao ventilator i pogotovo blok hladnjaka, te mi se čini da je to napravilo razliku.

Iako je PS4 iznutra izgledao čist kad sam ga otvorio, mislim da ventilator povuče dosta prašine u hladnjak i to ga zeza i onda postane jako glasan.

Vidjet ćemo koliko će izdržati dok ponovno ne podivlja.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

A mogu s jednim partner po pola uzimat igre?da ja i on budemo primary i kako to ide sa trofeima?oce tko samnom po pola da uzimamo hitove kad su na akciji?ako sam ja stim acc prymary moze li ta osoba imat isto na svojoj knz prmry i kako se to odnosi na trofeje?

0 0 hvala 0
17 godina
Xxneoxy kaže...

A mogu s jednim partner po pola uzimat igre?da ja i on budemo primary i kako to ide sa trofeima?oce tko samnom po pola da uzimamo hitove kad su na akciji?ako sam ja stim acc prymary moze li ta osoba imat isto na svojoj knz prmry i kako se to odnosi na trofeje?

Samo jedan moze imati primary account, a to znaci da on moze igrati preko svog racuna i tamo skupljati trofeje, najnormalnije kao da ima igru na svom racunu ili pak na disku. Ovaj drugi, "secondary", on samo moze igrati dok je ulogiran na taj racun gdje je kupljena igra, tako da ne moze skupljati trofeje na svom racunu i bit ce mu kao da nikad nije ni igrao igru, tj. nece na njegovom racunu postajati nikakav zapis niti trofeji o toj igri... to je to.

10 godina
DeniZg kaže...

Kako mi je PS4 opet postao neizdrživo glasan, danas sam ga (opet) otvorio.

Promijenio sam termalnu pastu (opet), ali vjerojatno nisam ni trebao jer je ona koju sam stavio prije par mjeseci bila odlična.

Ali, prvi put sam temeljito usisao ventilator i pogotovo blok hladnjaka, te mi se čini da je to napravilo razliku.

Iako je PS4 iznutra izgledao čist kad sam ga otvorio, mislim da ventilator povuče dosta prašine u hladnjak i to ga zeza i onda postane jako glasan.

Vidjet ćemo koliko će izdržati dok ponovno ne podivlja.

Ja bi to isto trebo napravit sam me strah malo tog otvaranja 

11 godina
odjavljen

Ma nemoj. Nemas sta se bakcat s tim pogotovo ako nisi siguran sto radis. Kao prvo to je konzola, zasto od nje radite PC?

10 godina
PlayStation 4

Jer nam je dosadno...

Zato kaj imam prvu seriju konzola koja se sad cuje ko avion i nije izdrzljivo vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice