PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Moze li se kupiti s hr visom na US storeu? Ili se mora bon kupovati?
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bon. Amazon.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 10:49 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...
Ja stvarno ne znam ko je ovdje lud. Ja nisam imao nikakvu namjeru na forumu tražiti kupce, samo sam vam htio natuknuti da ima i jeftinijih načina nabavke igara. Accountovi nisu "ukradeni", tu sam se krivo izrazio, te accounte samo izbaciva jedan server, preko programa dobiješ listu svih koji nisu primary, kad ga staviš za primary ne može nitko doć do njega jer su email adrese i sve ostalo generirani upravo preko tog servera ili bota. Ja već 2 godine uzimam igre tako bez ikakvih problema i nađe se neki biser da mi soli pamet o moralu. Ja sam samo htio proširiti spoznaje o tome svim učesnicima ove teme, ovo svakako nije trebalo otići u ovako dugu raspravu. Pogotovo ne na ovaj način.

I dalje ne odustaješ?

15 godina
Rayz00 kaže...
Ja stvarno ne znam ko je ovdje lud. Ja nisam imao nikakvu namjeru na forumu tražiti kupce, samo sam vam htio natuknuti da ima i jeftinijih načina nabavke igara. Accountovi nisu "ukradeni", tu sam se krivo izrazio, te accounte samo izbaciva jedan server, preko programa dobiješ listu svih koji nisu primary, kad ga staviš za primary ne može nitko doć do njega jer su email adrese i sve ostalo generirani upravo preko tog servera ili bota. Ja već 2 godine uzimam igre tako bez ikakvih problema i nađe se neki biser da mi soli pamet o moralu. Ja sam samo htio proširiti spoznaje o tome svim učesnicima ove teme, ovo svakako nije trebalo otići u ovako dugu raspravu. Pogotovo ne na ovaj način.

I dalje ostaje nejasno ono najbitnije. Kažeš te accounte "samo" izbacuje jedan server. Čiji su to accounti? Otkud neka igra na tom accountu ako ga nitko ne koristi? Jesu li to accounti korisnika koji si nisu namjestili da im konzola bude primarna za taj account pa ih taj softver ima mogućnost ukrasti?

Potpis!
13 godina
neaktivan

Apsolutno ne, ti accounti nisu od korisnika.
A "čiji su" i kako je već igra na njima (samo 1 igra po accountu, i to je djelomičan dokaz da nisu od korisnika), još uvijek ne bih znao jer nisam ulazio u detalje kao što već rekoh, no čim saznam javim na PP kolegama koje to zanima

EDIT: Account je ne moguće ukrasti na foru da netko nije stavio primary...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 11:10 (Rayz00).

0 1 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...
Rayz00 kaže...

I dalje ostaje nejasno ono najbitnije. Kažeš te accounte "samo" izbacuje jedan server. Čiji su to accounti? Otkud neka igra na tom accountu ako ga nitko ne koristi? Jesu li to accounti korisnika koji si nisu namjestili da im konzola bude primarna za taj account pa ih taj softver ima mogućnost ukrasti?

Da, nadrobio je hrpu nepovezanih stvari. A čak i da je neka automatizirana vrsta klasičnog gamesharing exploita, to Sony može u jednom danu riješit i zalockat svima igre. Izaći će jedan patch i bye bye igre.

Pokušavamo tu ljude osvjestit da se ne daju zavarati, al mi smo bad guys :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 11:18 (Bitanga).
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Ezio kaže...
Rayz00 kaže...

Da, nadrobio je hrpu nepovezanih stvari. A čak i da je neka automatizirana vrsta klasičnog gamesharing exploita, to Sony može u jednom danu riješit i zalockat svima igre. Izaći će jedan patch i bye bye igre.

Pokušavamo tu ljude osvjestit da se ne daju zavarati, al mi smo bad guys :-)

Ti si u školi uvijek bio onaj klinjo kojemu treba 7 puta ponovit isti zadatak iz matematike? Ti accountovi se u pravilu suspendiraju, no to nikoga ne dira jer si ga ti stavio za primary, igru goniš na svom accu a oni ne mogu do tebe. Jedino ako ponovo uđeš u taj account, igru ti lockaju. Ja bih stvarno završio raspravu jer je ovo takva navlakuša. OK, imaš nešto protiv mene i to je svima jasno. Ne želim kvarit ovu temu svojim i tvojim postovima...

EDIT: Btw jel te zanima koliko ljudi te je ignoriralo i obratilo mi se U PP?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 11:23 (Rayz00).
17 godina
Rayz00 kaže...

Ti si u školi uvijek bio onaj klinjo kojemu treba 7 puta ponovit isti zadatak iz matematike? Ti accountovi se u pravilu suspendiraju, no to nikoga ne dira jer si ga ti stavio za primary, igru goniš na svom accu a oni ne mogu do tebe. Jedino ako ponovo uđeš u taj account, igru ti lockaju. Ja bih stvarno završio raspravu jer je ovo takva navlakuša. OK, imaš nešto protiv mene i to je svima jasno. Ne želim kvarit ovu temu svojim i tvojim postovima...

Čuj, ak ćemo se vrijeđat moraš naći nekog glupljeg, ja sam ko klinac išao na natjecanja iz matematike i fizike, davno je to bilo :-P

Tema ionako nije ništa posebno, ovo je najzanimljivija stvar u zadnjih pola godine :-) I da, imam protiv prevaranata i fejkera puno toga protiv.

Očito je riječ o klasičnom gamesharingu, gdje originalni account promijeni password pa se zato igra locka onome drugome ako se pokuša ulogirati.

Jel ti jasno da Sony može u jednom patchu napraviti da se kod boota konzole ili periodički provjerava jel su ti credentialsi na accountu ok?

I u jednom danu ti spušiš sve te igre koje si nakupovao. Tko će onda izgledati kao klinjo na matematici?

17 godina
Rayz00 kaže...

EDIT: Btw jel te zanima koliko ljudi te je ignoriralo i obratilo mi se U PP?

Legenda si, e! :-)

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rayz00 kaže...

Čuj, ak ćemo se vrijeđat moraš naći nekog glupljeg, ja sam ko klinac išao na natjecanja iz matematike i fizike, davno je to bilo :-P

Tema ionako nije ništa posebno, ovo je najzanimljivija stvar u zadnjih pola godine :-) I da, imam protiv prevaranata i fejkera puno toga protiv.

Očito je riječ o klasičnom gamesharingu, gdje originalni account promijeni password pa se zato igra locka onome drugome ako se pokuša ulogirati.

Jel ti jasno da Sony može u jednom patchu napraviti da se kod boota konzole ili periodički provjerava jel su ti credentialsi na accountu ok?

I u jednom danu ti spušiš sve te igre koje si nakupovao. Tko će onda izgledati kao klinjo na matematici?

Ne vrijeđam nikoga, samo se zezam . Išao sam i ja na natjecanja pa evo me sad na BUG forumu raspravljam o glupostima :P
Nije ovo klasični GameShare, jer sam se bavio i time dok nije postalo preriskantno... Ugl. ovo ne može riješit patch, ali evo ajmo reć da može jer ti tako tvrdiš. Izazvali bi ogromnu paniku među igračima, sigurno da bi izgubili još više kupaca i ćlanova community-a. 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vas 2 ćete na kraju biti BFF i vrištiti zajedno u 2 ujutro dok raidate na Destiniju.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

Ne vrijeđam nikoga, samo se zezam . Išao sam i ja na natjecanja pa evo me sad na BUG forumu raspravljam o glupostima :P
Nije ovo klasični GameShare, jer sam se bavio i time dok nije postalo preriskantno... Ugl. ovo ne može riješit patch, ali evo ajmo reć da može jer ti tako tvrdiš. Izazvali bi ogromnu paniku među igračima, sigurno da bi izgubili još više kupaca i ćlanova community-a. 

Ja to malo drukčije gledam, pošto sam i sam developer i protiv sam hakiranja, krekiranja i iskorištavanja exploita za svoj benefit.

Ak mi se sviđa igra kupim ju (većinom na legalnoj akciji). Ili na disku pa prodam iako mi je to lošija varijanta radi komocije.

Ak mi se ne sviđa onda ne kupim. Ak nemam novaca onda mi ne treba ni playka. A i nije baš da je izbor igara za PS4 toliki da si nemoš za 200kn kupit jednu igru mjesečno.

Siguran sam da zapiješ bar 500kn mjesečno :-)

Al dobro, to dođe s godinama valjda, odgovornost i poštenje :-P

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rayz00 kaže...

Ja to malo drukčije gledam, pošto sam i sam developer i protiv sam hakiranja, krekiranja i iskorištavanja exploita za svoj benefit.

Ak mi se sviđa igra kupim ju (većinom na legalnoj akciji). Ili na disku pa prodam iako mi je to lošija varijanta radi komocije.

Ak mi se ne sviđa onda ne kupim. Ak nemam novaca onda mi ne treba ni playka. A i nije baš da je izbor igara za PS4 toliki da si nemoš za 200kn kupit jednu igru mjesečno.

Siguran sam da zapiješ bar 500kn mjesečno :-)

Al dobro, to dođe s godinama valjda, odgovornost i poštenje :-P

Ma dobro sve stoji što si god rekao, ja nemam neke benefite od tih igara, prodajem kolegama iz razreda i susjedima, taman skupim toliko da potrošim u kladari, ali ovi koji su na samom vrhu nabavljanja igara vrte masnu paru.
Kod mene je veliki problem što u 99% slučajeva ne znam sviđa li mi se neka igra. Igram samo FIFU na plejki, i stvarno mi se ne ispalti dat 349kn+ za igru koju najvjerojatnije neću igrati. 
Ehh da zapijem samo 500kn mjesečno, to bi još bilo dobro 

17 godina
Rayz00 kaže...

prodajem kolegama iz razreda i susjedima

I nije te strah da im svima zalockaju igre? :-)

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rayz00 kaže...

prodajem kolegama iz razreda i susjedima

I nije te strah da im svima zalockaju igre? :-)

Naravno da ne. Šta trebam napraviti da te razuvjerim? 

17 godina
Rayz00 kaže...

Naravno da ne. Šta trebam napraviti da te razuvjerim? 

Ništa, samo čekati. Vrijeme će pokazati da sam bio u pravu :-P

14 godina
neaktivan

da nije ni blizu isto onda nebi postojale regije.... nego bi bilo sve worldwide i bok. ne glumite moralne vertikalu kad nemate to pravo biti

16 godina
SinCr0 kaže...

Meni da sa hr visa pbz ziro racun na us store-u... koristim americki dns pa mozda zato da( uzeo sam playstation now)

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 13:28 (dado16).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Free PS Plus igre za veljaču!

http://www.pushsquare.com/news/2016/01/your_free_february_playstation_plus_games_for_ps4_have_leaked

Helldivers sam mislio već prije kupiti, srećom nisam  

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Free PS Plus igre za veljaču!

http://www.pushsquare.com/news/2016/01/your_free_february_playstation_plus_games_for_ps4_have_leaked

Helldivers sam mislio već prije kupiti, srećom nisam  

I bolje da nisi, igra je žešća glupost. Ja sam kupio na releaseu i igrao možda par sati. Prefrustrirajuće ako nemaš s kim igrati, a u multiplayer se ni dan danas ne mogu spojit s frendom koji ju ima.

17 godina
Probat cu onda veceras, i ja imam tu karticu. Kako ti radi ps now? Kolika ti je brzina neta?
16 godina
SinCr0 kaže...
Probat cu onda veceras, i ja imam tu karticu. Kako ti radi ps now? Kolika ti je brzina neta?

10 Mb/s, radi bez problema, grafika super.... tu i tamo zna zalagat na 1 sekundu nakon 30 minuta igranja al ono nist strasno, samo se srusi kvaliteta slike na 480p i onda se vrati na 1080(spojen sam preko wifia, pa najvjerojatnije je tu problem kad signal popusti jer me tako i kicka sa gta servera nakon nekog vremena, trebao bi ga preko lan kabla spojit)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 23:21 (dado16).
17 godina
dado16 kaže...
SinCr0 kaže...

Meni da sa hr visa pbz ziro racun na us store-u... koristim americki dns pa mozda zato da( uzeo sam playstation now)

Meni bome ne prihvaca tu karticu, probao sam i s ovom sto je na tekuci spojena i s ovom sto je na ziro spojena, obe su Vise Electron iz PBZ-a. Probao sam i tako da ukljucim TunnelBear i stavim na USA, i dalje ništa.

16 godina
SinCr0 kaže...
dado16 kaže...
SinCr0 kaže...

Meni bome ne prihvaca tu karticu, probao sam i s ovom sto je na tekuci spojena i s ovom sto je na ziro spojena, obe su Vise Electron iz PBZ-a. Probao sam i tako da ukljucim TunnelBear i stavim na USA, i dalje ništa.

kad upisujes, neznam jel te trazi ime prezime, upisi bez kvacica i zip code iliti postal code stavi 10 000... kazes tunnelbear znaci preko kompa to radis, ja sam preko psa to radio i stavio dns server americki... probaj tak

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 0:39 (dado16).
17 godina
dado16 kaže...

kad upisujes, neznam jel te trazi ime prezime, upisi bez kvacica i zip code iliti postal code stavi 10 000... kazes tunnelbear znaci preko kompa to radis, ja sam preko psa to radio i stavio dns server americki... probaj tak

Probao i sam i tako, DNS preko UnblockUS unio na PS4, aktivirao trial verziju od UnblockUS, stavio zip code (doduše 10110, jer mora biti neki američki, a ovaj je u NYC, tamo sam i adresu stavio) i ne ide. Odustao sam, očito ne idu naše kartice nikako - ti si sretnik nekakav. :D

16 godina
SinCr0 kaže...
dado16 kaže...

Probao i sam i tako, DNS preko UnblockUS unio na PS4, aktivirao trial verziju od UnblockUS, stavio zip code (doduše 10110, jer mora biti neki američki, a ovaj je u NYC, tamo sam i adresu stavio) i ne ide. Odustao sam, očito ne idu naše kartice nikako - ti si sretnik nekakav. :D

a i meni je tako bilo, nije htjelo prvi put, i nakon sto sam isao probat playstation now trazilo me karticu ja upisao i prihvatilo mi, nitko sretniji od mene 

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da danas postoji stvarno dovoljno opcija za legalnu kupovinu igrica... da nema smisla trošiti vrijeme i novac na muljanje...

U zadnjih mjeec danas sam kupio 7 igara i na to potrošio manje od 1000kn.. dakle oko 140kn po igri

Uncharted 1, 2 i 3 200kn - njuškalo

GTA V - 300kn - njuškalo

Tomb Raider: Definitive Edition - 120kn - base.com

Batman: Arkham Knight - 210kn - base. com

The Order: 1886 - 160kn - base.com

ove s njuškala su bile nove, bez ijedne crtice na disku...

Dok su jedini izvor za igre bili dućani, i dok su iste koštale 500 i više kuna, to još mogu shvatiti... ali danas stvarno nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 12:48 (Rimtu).

7 0 hvala 1
15 godina
live4cro kaže...

da nije ni blizu isto onda nebi postojale regije.... nego bi bilo sve worldwide i bok. ne glumite moralne vertikalu kad nemate to pravo biti

Nitko ne glumi moralnu vertikalu ovdje. Poanta je u tome da se ne zna na koji način se došlo do tih accounta i igara na njima. Ja sam mislio da se radi o accountima korisnika koji su igre kupili i onda je došla neka lopina, uz pomoć nekog softvera skenirala ip range i pokrala njihove podatke. Rayz00 kaže da to nisu privatni accounti ali ni sam ne zna odakle su. Dakle nije konkretno demantirao.

A i ako nisu privatni accounti, na neki ocito lopovski nacin se doslo do njih.

No što se mene tiče, definitivno trebamo prestati pričati o ovome jer kolega navodno nema pojma o tome kako dolazi do accounta koje preprodaje. A osim toga, očito je ilegalno i bolje za njega da šuti.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:08 (Ezio).
9 godina
neaktivan
Rimtu kaže...

Mislim da danas postoji stvarno dovoljno opcija za legalnu kupovinu igrica... da nema smisla trošiti vrijeme i novac na muljanje...

Slažem se... ja zaista ne kužim ovo muljanje o kojem se raspravlja jer manje više, te digitalne igre koje preprodaju preko njuškala/oglasa i nisu toliko povoljne.. 

evo mojih par igara u mjesec dva plaćenih sve zajedno ispod milju kuna

Destiny: The Taken King - Legendary Edition (box)
Fallout 4 (box)
The Last of Us Remastered (box)
Far Cry 4 - Gold Edition (digital)
COD: Black Ops III (digital)
SW: Battlefront (box)
Driveclub (digital)

Ove označene s "digital" su sve kupljene preko našeg hr storea kada su bile na akciji, a "box" su s raznih EU ili naših shopova gdje je već bilo najpovoljnije.. 

Ne biram uopće da li će biti box ili digital, samo biram najpovoljnije.. i ne pitajte me gdje sam ta sva box izdanja povoljno kupila jer se više ne sjećam :) kao i svaka tipična ženska osoba (ok, vjerojatno kao i svaka muška osoba koja razmišlja), pratim rasprodaje, pa gdje bude najpovoljnije - uzimam :D 

A da ne spominjem još i to da sam tek u 12. mjesecu postala vlasnik ps4 pa sam od svih navedenih do sada odigrala slijedeće:
Destiny igrala dosta no povremeno je na pauzi zbog ostalih igara.. The Last of Us odigrala main story, onaj side story još čeka, ali najzanimljiviji mi je mp koji povremeno igram.. Fallout 4 mi je trenutno in pa cijeli ovaj tjedan samo njega, ali tek sam praktički na početku... 
Far Cry 4, COD i Driveclub još ni probala nisam! 
Battlefront jesam probala, ali samo zato jer je došao uz PS4 (kupljeno preko njuškala, nova konzola iz Tele 2 sa Battlefront igrom), no za sada nemam vremena za njega zbog ostalih igara.. 

Tako da ne znam što je tu ustvari skupo... za ove sve igre da ih odigram trebat će mi najmanje godinu dana... i moje su i legalne su... i ako podijelimo sve na 12 mjeseci, koštaju me oko 80 i nešto sitno kuna mjesečno.. to dođe slično kao jedan film u Cinestaru mjesečno ako povedete nekoga i platite mu ulaznicu i kokice :) ili dva filma mjesečno ako ne povedete nikoga sa sobom :/ a film traje max tri sata za razliku od igre koju igrate puno duže... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 2:32 (barfuss).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Resident evil HD remaster, Resident evil zero remaster , Resident evil revelations 2, Tales from the borderlands, Tomb raider, ( nabrajam samo multiplatformske ) - i još nekoliko igri sam kupio za PS4 iako sam sve to probao na svom PC-u , a na kojem sve to lijepo izgleda i radi. Pitanje glasi dali sam ja lud, glup ili šta . Od kada imam ps4 na PC-u gotovo ništa neigram , a mogu.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice