PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

Ima li itko problema sa NBA 2K16, da mu istekne account svaka 2 dana? 

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze li netko napisati ako nije problem 2-3 stranice sa kojih je najbolje narucivati ps4 igre?Hvala!

0 6 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
TheAnswer023 kaže...

Ima li itko problema sa NBA 2K16, da mu istekne account svaka 2 dana? 

da,maila nigdje nema za confirm a pise da se ulogiramo u njihovu stranicu i da je to kao confirm.... no nije, svaka 2 dana mi to dolazi

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
DeniZg kaže...

Recimo da želiš sve igrati sa HR accounta.

Na US accountu podesi da je tvoja konzola primary i možeš igre tog accounta igrati na svojoj konzoli, ulogiravši se u bilo koji account (npr.tvoj HR account). Može istovremeno i frend ulogirati tvoj US account i igrate zajedno neki multiplayer.

HR account nemoj stavljati da ti je konzola primary. Dovoljno je ulogirati se u svoj HR account i možeš igrati sve igre kupljene na tom accountu.

Ti i frend možete i šerati igre ako si unakrsno postavite primary konzole i accounte (njegov PS4 bude primaran za tvoj HR account, a ti staviš da je tvoj PS4 primaran za njegov account gdje ima igre).

Čitao sam o tome već i to mi zvuči odlično. Nego jedno pitanje jel to legit, neće nekih sankcija biti? Jer po tom ispada da možemo lega i ja uzet jednu igru zajedno i obojica igrati u isto vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 10:06 (lobotomac90).
17 godina
lobotomac90 kaže...

Čitao sam o tome već i to mi zvuči odlično. Nego jedno pitanje jel to legit, neće nekih sankcija biti? Jer po tom ispada da možemo lega i ja uzet jednu igru zajedno i obojica igrati u isto vrijeme.

Te stvari su već tisuću puta odgovorene. Naravno da nije legit, nego je iskorištavanje rupe u sustavu registracije više uređaja na jedan PSN account.

Nije po Sony User Agreementu, znači, uzimaš novce Sonyu, a nije ni moralno jer uzimaš novce i Developeru igre. S druge strane, vrlo vjerojatno je da nećeš dobit ban zbog toga, al nemoj se čudit ako dobiješ :-P

Da žele vrlo lako mogu detektirati tko koristi game sharing, a tko ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 10:26 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Ukratko bolje se ne igrati s tim jer opcija baniranja nije u potpunosti isključena haha, ok meni dovoljno da ne čačkam po tome 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lobotomac90 kaže...

Ukratko bolje se ne igrati s tim jer opcija baniranja nije u potpunosti isključena haha, ok meni dovoljno da ne čačkam po tome 

Nije isključena ta opcija ali Sonyu vjerojatno ne bi bilo pametno banirati ljude jer bi samo izazvali gnjev korisnika.

Vjerojatnije je da će implementirati neke restrikcije za sekundarne konzole. Što bi opet bio pušing za one koji igraju na sekundarnim konzolama.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 10:47 (Ezio).
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...
lobotomac90 kaže...

Nije isključena ta opcija ali Sonyu vjerojatno ne bi bilo pametno banirati ljude jer bi samo izazvali gnjev korisnika.

Vjerojatnije je da će implementirati neke restrikcije za sekundarne konzole. Što bi opet bio pušing za one koji igraju na sekundarnim konzolama.

http://www.playstationlifestyle.net/2013/10/28/sony-explains-how-digital-game-sharing-works-on-the-ps4-primary-system-benefits-detailed/

15 godina
Robilad kaže...
Ezio kaže...
lobotomac90 kaže...

http://www.playstationlifestyle.net/2013/10/28/sony-explains-how-digital-game-sharing-works-on-the-ps4-primary-system-benefits-detailed/

Samo kažem da je vjerojatnije da uvedu neke restrikcije nego da bannaju ljude. Po meni, i za restrikcije je vjerojatnost nikakva ali nije nemoguća. Sjetimo se primjera linuxa na PS3. Bio je službeno podržan dok nije hacknut ps3, a onda su jednostavno, bez da su ikog išta pitali, ukinuli mogućnost instalacije linuxa.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 11:52 (Ezio).
12 godina

Došla nova sniženja na PS Store.

Wasteland 2, Bloodborne GOTY, Diablo 3, Dark Souls 2 i svašta nešto.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

na kojem store-u

12 godina
dado16 kaže...
DeniZg kaže...

na kojem store-u

Bilo koji EU.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uf Bloodborne :S

Mjesecni budzet mi dopusta 1 igru misecno.....

A ovaj misec sam se vec iskesira za Uncharted Nathan Drake Collection, tako da nista 'till next month :(

Cekat cu akciju na kojem od ovih UK siteova pa cu nabavit fizicku kopiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

A ovaj misec sam se vec iskesira za Uncharted Nathan Drake Collection, tako da nista 'till next month :(

1 igra mjesečno je optimalna, taman je fino odigraš koliko treba i idemo dalje.

14 godina
SinCr0 kaže...
Ashelor kaže...

1 igra mjesečno je optimalna, taman je fino odigraš koliko treba i idemo dalje.

Lijepo receno!

16 godina
DeniZg kaže...
dado16 kaže...
DeniZg kaže...

na kojem store-u

Bilo koji EU.

nemrem naci na hrvatskom

14 godina
dado16 kaže...
DeniZg kaže...
dado16 kaže...
DeniZg kaže...

na kojem store-u

Bilo koji EU.

nemrem naci na hrvatskom

ima ima, vidio ja danas, adventure sale se zove ak se ne varam.

17 godina
Ezio kaže...
ali Sonyu vjerojatno ne bi bilo pametno banirati ljude jer bi samo izazvali gnjev korisnika.

Znači uredu je "krasti" ali nije uredu da takvi budu sankcionirani ako budu otkriveni?

12 godina

Daj nemojte zbunjivat ljude.

Friends & Family sharing je nešto što je Sony aktivno reklamirao i imao objašnjeno na svojim stranicama. LINK

Kasnije je prešutno maknuo te upute jer su ljudi (naravno) počeli zloupotrebljavati sistem. Konkretno, na način da su kreirali "fantomske" accounte, koje su pak preprodavali, gdje bi i treća osoba mogla igrati samo jednom plaćenu igru.

Ta mogućnost "fantomskih accounta" ili "ghost accounta" je ukinuta s jednim od pečeva prošle godine.

Sony Terms of Service brani da dijelite svoj account i njegove podatke, ali Sony ne može aktivno zabraniti game sharing, jer:

• dozvoljeno je imati 2 PS4 uređaja i samo jednu licencu za igru.
  • bilo tko može se spoijiti sa svojim accountom na vaš PS4 uređaj i igrati igre koje su na vašem accountu

Na koji način će Sony dokazati da uređaj od prijatelja nije vaš uređaj ili da se niste baš vi ulogirali sa svojim accountom na prijateljev uređaj (nego ste njemu dali podatke da se ulogira i preuzme igru)? Nema šanse.

Game sharing ostaje kakav jest. Nitko vas neće banirati.

Prije će Sony napraviti IP ban US accounta ako koristite US account iz non-US zemlje (što npr. radi Microsoft).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 22:16 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Daj nemojte zbunjivat ljude.

Friends & Family sharing je nešto što je Sony aktivno reklamirao i imao objašnjeno na svojim stranicama. LINK

Kasnije je prešutno maknuo te upute jer su ljudi (naravno) počeli zloupotrebljavati sistem. Konkretno, na način da su kreirali "fantomske" accounte, koje su pak preprodavali, gdje bi i treća osoba mogla igrati samo jednom plaćenu igru.

Ta mogućnost "fantomskih accounta" ili "ghost accounta" je ukinuta s jednim od pečeva prošle godine.

Sony Terms of Service brani da dijelite svoj account i njegove podatke, ali Sony ne može aktivno zabraniti game sharing, jer:

• dozvoljeno je imati 2 PS4 uređaja i samo jednu licencu za igru.
  • bilo tko može se spoijiti sa svojim accountom na vaš PS4 uređaj i igrati igre koje su na vašem accountu

Na koji način će Sony dokazati da uređaj od prijatelja nije vaš uređaj ili da se niste baš vi ulogirali sa svojim accountom na prijateljev uređaj (nego ste njemu dali podatke da se ulogira i preuzme igru)? Nema šanse.

Game sharing ostaje kakav jest. Nitko vas neće banirati.

Prije će Sony napraviti IP ban US accounta ako koristite US account iz non-US zemlje (što npr. radi Microsoft).

Pa rekao sam da je malo vjerojatno da će zabraniti ili banati nekog. No to i dalje ne znači da je po ToSu ili moralno prihvatljivo.

A vrlo lako mogu detektirati one koji to iskorištavaju: sve primarne konzole na kojima je moj account i čiji je primarni account na mojoj konzoli. I u par minuta imaju listu svih accounta koji abuseaju sustav. Budi bez brige da imaju u bazi te podatke.

Family sharing je jedno (to i Steam ima), al abuseanje toga da manje platiš igru nešto sasvim drugo.

10 godina
neaktivan
Pozdrav evo da vam javim dobio sam vaučer code od Sony tj. zbog onog dana kada je bio Psn nedostupan i nitko se nije mogao spojiti..
1 dan ps+ za iskoristiti, pa provjerite mail :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

meni. slao i upit 2k i ne odgovaraju. to jos nisam dozivio. 

a stvarno je tlaka stalno tipkati mail

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako se uzme us account s njega se mogu kupiti igre i sa uk? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

ako se uzme us account s njega se mogu kupiti igre i sa uk? 

ne

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

koji je po vama bolji us ili uzeti uk koji ima bolje popuste i sl? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

UK je najskuplji. Popusti isti kao na HR, a cijene igara veće.

Uzmi HR ili US, ovisno na kojem lakše dodaš sredstva.

PSN - DeniZg80
16 godina
Jim Carrey kaže...

koji je po vama bolji us ili uzeti uk koji ima bolje popuste i sl? 

Ja imam i us i hrvatski. Nekad se nade na jednom nekad na drugom popusti tak da najbolje oba dva imat

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne znam da li je glupo pitanje ali evo novi sam u ovom svemu pa me zanima jedna stvar samo, ako na konzoli imam jedan svoj account i jedan prijatelj i game share-amo igre međusobno, u slučaju da ja na svom accountu promijenim e-mail i lozinku, da li cu i dalje moći igrati igre koje mi je frend podjelio ili ce se igre "zakljucati" pa necu vise imati pristup tim podjeljenim igrama? Nadam se da razumijete moje pitanje.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igrom slucaja sam izbrisao podatke od kartice i sad kod unosa mi ne zeli prihvatit nijednu karticu

zaba visa elektron devizni - nista

raiffeisen visa - nista

zaba visa elektron ziro - nista

Ima li ijedan nacin s obzirom da za sve kartice opet javlja da im podaci ne odgovaraju ?

acc je hrv

potpis :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice