PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li gdje Lego igri po normalno cijeni? Ne daje mi se baš 500 kn za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
beha kaže...

Da bar netko hoće napisati imena dućana gdje se kupuju igre...

Premalo ima takvih informacija na ovoj temi.

PSN - DeniZg80
17 godina
beha kaže...

Budu često na velikim popustima, na svim platformama. Al propustio si sad, bilo je za Božić.

15 godina
PlayStation 4

Ima li tko iskustva sa disney infinity i/ili lego dimensions setom da malo prenese iskustva?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Santana kaže...

Jos si provjeri oglasnik. Kolko vidim ima na njuskalu i za 150kn obicna box verzija.

Inace napomeni da si žensko pa ces puno brze dobit odgovor :D

Siguran sam da pali.

haha, ok, pamtim savjet za buduća pitanja :D

provjerila sam inače njuškalo, ali ovaj gold edition ima dodatnih stvari.. za 50 kn više se znači ovo na ps storeu vjerojatno isplati.. 

12 godina
PlayStation 4

Dolazi li na nas store ovaj essentials sale i zasto nema ps2 igara kod nas. Vidim dobru ponudu na americkom storeu tri igre iz GTA serijala za 20ak dolara. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 17:00 (eliah84).

0 0 hvala 0
15 godina
beha kaže...

DeniZg kaže...
beha kaže...

Šta vas konkretno zanima, HR ili naručivanje iz vana ?

12 godina
zabranjeniples kaže...

Šta vas konkretno zanima, HR ili naručivanje iz vana ?

Daj, ono, na svakoj stranici stalno ista pitanja i odgovori. Bio sam sarkastičan.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo da pitam,pošto nisam upoznat.Ako sam dobio na giveawayu kod od 5 funti za PS4,mogu ga iskoristit pošto su na mojem PS kune? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Samo da pitam,pošto nisam upoznat.Ako sam dobio na giveawayu kod od 5 funti za PS4,mogu ga iskoristit pošto su na mojem PS kune? 

engleski code mozes samo na engleskom accu ne mozes na ostalim

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz

da li je netko naručivao preko e-baya yoystik za ps4 . Vidin da ih ima po 40 dolara izgledaju ko pravi, pa da čujem

0 0 hvala 0
12 godina
gionfy kaže...

Pozz

da li je netko naručivao preko e-baya yoystik za ps4 . Vidin da ih ima po 40 dolara izgledaju ko pravi, pa da čujem

daj link

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan

vidim sada da piše rabljeni novi su 49 dolara

16 godina
isprobao ps now, mogu reci da dobro radi, tu i tam se slika zamuti al se za par sekundi vrati sve ok, i vidim da mi da dodat karticu i trosit pare bez kupovine na amazonu one kodove... sad neznam jel mi to da zato sto imam dns stavit americki jer to koristim radi netflixa, al ev sad je proslo bez ikakvih problema
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
PlayStation 4

nema carine na elektroniku al ima zato PDV

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
13 godina
neaktivan
EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam pitanje uzeo sam per order za division betu 29.1 i kako? cu je dobit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ice45 kaže...

imam pitanje uzeo sam pre order za division betu 29.1 i kako? cu je dobit 

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-us/beta/ 

Lijep da umreš!
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Jel igra tko tu još Destiny?

Ako ima i ako mu se igra sa dva malo starija papana od skoro 4 banke (lvl: 290, preraid) nek me kontaktira na PP tu ili doda na PSN: pohlepnik

Uglavnom igra se Destiny i vjerovatno Elder do kad ne izađe Division.

Cya

Evo ja sam pocea igrat u Subotu, ima sam vikend maraton xD (Zena ljuta ka pas, uzurpira sam tv skroz :P), trenutno Warlock lv37, Light lv 173.

Taman dovrsavam story do Taken Kinga, kad dodem doma s posla pocet cu Taken kinga.

Definitivno imam picit do raidova i sl. ali preferiram MMO-e igrat u grupi tako da se mozemo dodat za ubuduce (kad se malo zgearam i pohvatam konce).

PSN: Ashelor

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 17:14 (Ashelor).
12 godina
Ima gdje trenutno kakvih dobrih ponuda za igrice? U bilo kojem obliku..

G2a - ništa zanimljivo
Store - nema ništa na nekoj ekstra akciji da bi uzeo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo kupio i ja ps4 konzolu, al još ju nisam spojio na tv, to bi trebo krajem ovog tjedna, kad ju prenesem doma.

ugl, da prijeđem na pitanje.

budući da traju akcije uzeo sam već na US psnu 3 igre, i 2 na HR psnu.

sad me zanima kak da postavim ta dva accounta, jer nije da baš kužim te primary i secondary accountove. Znači kak da ih postavim, a da s hrvatskog mogu igrati igrice kupljene prek američkog. jer mi se cini glupo da igram s 2 različita accounta.

Uz to, ako odlučim frendu posuditi npr US account, oću ja za to vrijeme isto moć igrat te igre s svojeg HR accounta ?

tnx na pomoći ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 22:54 (rtzuiop).

0 1 hvala 0
12 godina

Recimo da želiš sve igrati sa HR accounta.

Na US accountu podesi da je tvoja konzola primary i možeš igre tog accounta igrati na svojoj konzoli, ulogiravši se u bilo koji account (npr.tvoj HR account). Može istovremeno i frend ulogirati tvoj US account i igrate zajedno neki multiplayer.

HR account nemoj stavljati da ti je konzola primary. Dovoljno je ulogirati se u svoj HR account i možeš igrati sve igre kupljene na tom accountu.

Ti i frend možete i šerati igre ako si unakrsno postavite primary konzole i accounte (njegov PS4 bude primaran za tvoj HR account, a ti staviš da je tvoj PS4 primaran za njegov account gdje ima igre).

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan

e super, sad mi je jasnije.

po tome znači ja mogu igrati s HR accounta igre sa svoja 2, te uz to i s njegovog? to bi bilo odlično 

te uz to mi je bolje kupiti ps+ za US psn, da ne ovisim o tome jel on ima ps+ ili ne ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 23:14 (rtzuiop).
12 godina
rtzuiop kaže...

e super, sad mi je jasnije.

po tome znači ja mogu igrati s HR accounta igre sa svoja 2, te uz to i s njegovog? to bi bilo odlično 

Da. Igraš igre sa svojeg US accounta, svojeg HR accounta i igre s njegovog accounta. I to sve dok si ulogiran u svoj npr.HR account 

te uz to mi je bolje kupiti ps+ za US psn, da ne ovisim o tome jel on ima ps+ ili ne ?

Da. Bolje je imati svoj PS+. Ali uz unakrsno podešene konzole/accounte, dovoljno je da samo jedan od vas ima PS+.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi. Htio bih podijelit s Vama kako sam i ja, kao i mnogo drugih korisnika, imao problema s plaćanjem na psn storu... Naime, svaka transakcija mi izbacila error! I sad neki dan rekoh, idem probat opet nešto kupit, s tim da ću ovaj put (pokušat) uzet psn+... I dodam ja karticu, odem na plaćanje i BAM... ERROR... Rekoh, HVAAALLAA!! Sve isto ko i svaki put... E i sad... Kako u prezimenu imam lijepa naša čžš slova koja mi stoje i na Visa kartici, odlučio sam ih maknut tj zamjenit sa czs... Iiiiiiii transakcija je prošla! Pa eto, ako se netko susreo s navedenim problemom, probajte se igrat sa slovima pa pod Cardholders name napišite svoje ime i/ili prezime sa czs...! :D Meni je pomoglo! 

2 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Evo da se javim

Imao sam problem sa izbacivanjem diskova, vrlo čest problem

Poslao u SD (original verziju 2013.) i dobio danas novu 2015. CUH-1200 verziju.

Tako da ako primjetite da ne valja, samo saljite!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice