bio je dzabe na ps+ prosle godine
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bio je dzabe na ps+ prosle godine

Ima neko link na neku stranicu di se mogu kupit dobri stickersi za play i kontroler?
Ima neko link na neku stranicu di se mogu kupit dobri stickersi za play i kontroler?
ebay baš sam si naručio nekoliko
Dali netko koristi miš i tipkivnicu na ps4? Ako da, gdje ga ima za kupiti u HR?
NBA 2K16 vidim da je na nekom popustu na PS Storeu (350kn).
Isplati li se uzimat, ima li ko kakva iskustva?
Najbolja sportska simulacija ikad napravljena. Ja sam potrošio stotinjak sati samo na MyCareer, a ima još hrpa drugih modova (MyGM, MyLeague itd.)

ja sam uzeo za 350, mycareer je koma napravit, taj spike lee je takoder koma, sve je dobro dok si na colleagu nije toliko lose al je traljavo odradito sve, mislim da su i kolege o tome prije pisale, al multiplayer je super, i ev ja nemrem odustat, stalno igram...
MyCareer je meni dobar kad prođeš Spike Lee priču. Do tada je baš ono, kliše priča iz crnačkih getto filmova. Nakon toga ide prava karijera.
Kak radi onaj mod gdje igraš sa svojim likom online? Meni je bio dosta neigriv kad je igra izašla, jer mi je lik bio kao na klizaljkama (valjda zbog network laga).

MyCareer je meni dobar kad prođeš Spike Lee priču. Do tada je baš ono, kliše priča iz crnačkih getto filmova. Nakon toga ide prava karijera.
Kak radi onaj mod gdje igraš sa svojim likom online? Meni je bio dosta neigriv kad je igra izašla, jer mi je lik bio kao na klizaljkama (valjda zbog network laga).
2kpro mod i mypark su skoro isti, sam sta je 2kpro 5vs5 dok mypark je ulicna 2vs2 i 3vs3 te amerikanac... sve fino radi glatko, mozes i kupovat odjecu, ugl zabavno je
e da, nisam ostavio gamertag, pa eto sad upisujem: CroAnswer023
i kupljen NBA 2K16.
Pozdrav ljudovi.
Imam kod od 42 funte za UK PSN. Ako nekom treba prodajem ga za 350 kuna (što je za 80 kuna ispod cijene). Ukoliko ste već provjereni kupac/prodavač na bugu poslat ću vam kod prvi da nebi bilo prevare.
Sorry za off ;)
Da se vratim na temu, kakve su to graded PS4 konzole. Ima li tko iskustva sa njima?
Novi Trailer za Tom Clancy's The Division.
Stavljam ovdje jer je PC tema pomalo mrtva.
Vec prednarucio iz SD za PS4 naivno misleci da cu dobit kljuceve za betu , ali nista jos od bete. Tek bila alpha za Xbox , ali nadam se uskoro posto je izlazak blizu a nisu imali stres test i ostalo. Samo da ne bude fail ko Unity!!!
Vec prednarucio iz SD za PS4 naivno misleci da cu dobit kljuceve za betu , ali nista jos od bete. Tek bila alpha za Xbox , ali nadam se uskoro posto je izlazak blizu a nisu imali stres test i ostalo. Samo da ne bude fail ko Unity!!!
Ako kupujemo ps4 sa accauntom na kojoj je par igara i ps+om, na što trebamo paziti da ne budemo prevareni?
uzeo sam rocket league dok je bio free na psn plusu.kasnije mi je istekao ps+.sad uzmem ponovo ps+ i igra mi je lokana.wtf?
Igram ja.... tag je ZetecZG
Isplati li se uzeti ovaj Far Cry 4 - Gold Edition koji je trenutno na hrvatskom PS storeu po 206,99 kn? Na Santa Domenici je 399 kn (običan edition, a ne gold, koliko mi se čini)... ne znam koja mu je cijena bila prije na ps storeu pa zato pitam...
uzeo sam rocket league dok je bio free na psn plusu.kasnije mi je istekao ps+.sad uzmem ponovo ps+ i igra mi je lokana.wtf?
Ne bi trebala biti, ako si uzeo PS+ na istom Accountu. Ima negdje opcija relicense.
Meni isto povremeno znaju biti zakljucane PS+ igre bez obzira sto mi pretplata nikad ne istice. Odlogiram se i ponovno ulogiram.
Imate li neke povoljne strane shopove s kojih narucujete PS4 igre?
Ja sam prije 10ak dana narucia Destiny: Legendary Edition s www.thegamecollection.net za 20 funti + 2 funte dostava, znaci za 220kn sta mi izgleda iznimno povoljno s obzirom da je vecinu igara jako tesko nabaviti u HR ispod 400 kn.
Sad cekam da igra stigne (kazu 10 radnih dana da je rok dostave).
Zanima me imate li jos kakve shopove tog tipa, jer iskreno mi je tesko dat za igru vise od 250-300 kn, osim ako u pitanju nije Witcher 3, ta igra vridi 1000 kn :P
Imate li neke povoljne strane shopove s kojih narucujete PS4 igre?
Ja sam prije 10ak dana narucia Destiny: Legendary Edition s www.thegamecollection.net za 20 funti + 2 funte dostava, znaci za 220kn sta mi izgleda iznimno povoljno s obzirom da je vecinu igara jako tesko nabaviti u HR ispod 400 kn.
Sad cekam da igra stigne (kazu 10 radnih dana da je rok dostave).
Zanima me imate li jos kakve shopove tog tipa, jer iskreno mi je tesko dat za igru vise od 250-300 kn, osim ako u pitanju nije Witcher 3, ta igra vridi 1000 kn :P
Ja osim TGC još naručujem sa:
Uvijek bude popusta i odličnih prilika.
Isplati li se uzeti ovaj Far Cry 4 - Gold Edition koji je trenutno na hrvatskom PS storeu po 206,99 kn? Na Santa Domenici je 399 kn (običan edition, a ne gold, koliko mi se čini)... ne znam koja mu je cijena bila prije na ps storeu pa zato pitam...
kako mi nitko ne odgovara :( da definiram bolje pitanje.. ima li ga negdje povoljnije za kupiti (digitalno ili u boxu) jer ja nisam našla? ili je ova ponuda na ps storeu trenutno najbolja?
kako mi nitko ne odgovara :( da definiram bolje pitanje.. ima li ga negdje povoljnije za kupiti (digitalno ili u boxu) jer ja nisam našla? ili je ova ponuda na ps storeu trenutno najbolja?
Jos si provjeri oglasnik. Kolko vidim ima na njuskalu i za 150kn obicna box verzija.
Inace napomeni da si žensko pa ces puno brze dobit odgovor :D
Siguran sam da pali.
aj add me na psn :D
fc4 je bio na uk psnu na popustu nije bilo skupo zaboravio sam cijenu
ja sam na hrvatskom store-u platio 103,00 kn.... no bila je neka akcija
Jel igra tko tu još Destiny?
Ako ima i ako mu se igra sa dva malo starija papana od skoro 4 banke (lvl: 290, preraid) nek me kontaktira na PP tu ili doda na PSN: pohlepnik
Uglavnom igra se Destiny i vjerovatno Elder do kad ne izađe Division.
Cya