PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
kakav vam je ether one
bio je dzabe na ps+ prosle godine
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Odlična je igra, ako voliš indie avanturističke igre, svidjet će ti se. Makar sam ju ja odmah na launchu prešao, bila je puno bugova, vjerojatno je sve ispravljeni ali dojam je ostao isti.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Jel samo meni PSN down ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima neko link na neku stranicu di se mogu kupit dobri stickersi za play i kontroler?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volvox kaže...

Ima neko link na neku stranicu di se mogu kupit dobri stickersi za play i kontroler?

ebay baš sam si naručio nekoliko

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
14 godina
PlayStation 4

Dali netko koristi miš i tipkivnicu na ps4? Ako da, gdje ga ima za kupiti u HR?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

NBA 2K16 vidim da je na nekom popustu na PS Storeu (350kn).
Isplati li se uzimat, ima li ko kakva iskustva?

0 0 hvala 0
12 godina
TheAnswer023 kaže...

Najbolja sportska simulacija ikad napravljena. Ja sam potrošio stotinjak sati samo na MyCareer, a ima još hrpa drugih modova (MyGM, MyLeague itd.)

PSN - DeniZg80
16 godina
TheAnswer023 kaže...

ja sam uzeo za 350, mycareer je koma napravit, taj spike lee je takoder koma, sve je dobro dok si na colleagu nije toliko lose al je traljavo odradito sve, mislim da su i kolege o tome prije pisale, al multiplayer je super, i ev ja nemrem odustat, stalno igram...

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina

MyCareer je meni dobar kad prođeš Spike Lee priču. Do tada je baš ono, kliše priča iz crnačkih getto filmova. Nakon toga ide prava karijera.

Kak radi onaj mod gdje igraš sa svojim likom online? Meni je bio dosta neigriv kad je igra izašla, jer mi je lik bio kao na klizaljkama (valjda zbog network laga).

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

MyCareer je meni dobar kad prođeš Spike Lee priču. Do tada je baš ono, kliše priča iz crnačkih getto filmova. Nakon toga ide prava karijera.

Kak radi onaj mod gdje igraš sa svojim likom online? Meni je bio dosta neigriv kad je igra izašla, jer mi je lik bio kao na klizaljkama (valjda zbog network laga).

2kpro mod i mypark su skoro isti, sam sta je 2kpro 5vs5 dok mypark je ulicna 2vs2 i 3vs3 te amerikanac... sve fino radi glatko, mozes i kupovat odjecu, ugl zabavno je

12 godina
PlayStation 4

e da, nisam ostavio gamertag, pa eto sad upisujem: CroAnswer023

i kupljen NBA 2K16.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 22:15 (TheAnswer023).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudovi.

Imam kod od 42 funte za UK PSN. Ako nekom treba prodajem ga za 350 kuna (što je za 80 kuna ispod cijene). Ukoliko ste već provjereni kupac/prodavač na bugu poslat ću vam kod prvi da nebi bilo prevare.

Sorry za off ;)

Da se vratim na temu, kakve su to graded PS4 konzole. Ima li tko iskustva sa njima?

0 0 hvala 0
12 godina

Novi Trailer za Tom Clancy's The Division.

https://a.pomf.cat/ztkasj.mp4

Stavljam ovdje jer je PC tema pomalo mrtva.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 15:33 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
ima li netko ko nije prodao sw na njuskalu :D vec da ga igra :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Vec prednarucio iz SD za PS4 naivno misleci da cu dobit kljuceve za betu , ali nista jos od bete. Tek bila alpha za Xbox , ali nadam se uskoro posto je izlazak blizu a nisu imali stres test i ostalo. Samo da ne bude fail ko Unity!!!

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 16:02 (madafaka85).
11 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
DeniZg kaže...

Vec prednarucio iz SD za PS4 naivno misleci da cu dobit kljuceve za betu , ali nista jos od bete. Tek bila alpha za Xbox , ali nadam se uskoro posto je izlazak blizu a nisu imali stres test i ostalo. Samo da ne bude fail ko Unity!!!

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 16:11 (madafaka85).
16 godina
PlayStation 4

Ako kupujemo ps4 sa accauntom na kojoj je par igara i ps+om, na što trebamo paziti da ne budemo prevareni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

uzeo sam rocket league dok je bio free na psn plusu.kasnije mi je istekao ps+.sad uzmem ponovo ps+ i igra mi je lokana.wtf?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hanteed kaže...
ima li netko ko nije prodao sw na njuskalu :D vec da ga igra :)

Igram ja.... tag je ZetecZG

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Isplati li se uzeti ovaj Far Cry 4 - Gold Edition koji je trenutno na hrvatskom PS storeu po 206,99 kn? Na Santa Domenici je 399 kn (običan edition, a ne gold, koliko mi se čini)... ne znam koja mu je cijena bila prije na ps storeu pa zato pitam... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

uzeo sam rocket league dok je bio free na psn plusu.kasnije mi je istekao ps+.sad uzmem ponovo ps+ i igra mi je lokana.wtf?

Ne bi trebala biti, ako si uzeo PS+ na istom Accountu. Ima negdje opcija relicense.

Meni isto povremeno znaju biti zakljucane PS+ igre bez obzira sto mi pretplata nikad ne istice. Odlogiram se i ponovno ulogiram.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imate li neke povoljne strane shopove s kojih narucujete PS4 igre?

Ja sam prije 10ak dana narucia Destiny: Legendary Edition s www.thegamecollection.net za 20 funti + 2 funte dostava, znaci za 220kn sta mi izgleda iznimno povoljno s obzirom da je vecinu igara jako tesko nabaviti u HR ispod 400 kn.

Sad cekam da igra stigne (kazu 10 radnih dana da je rok dostave).

Zanima me imate li jos kakve shopove tog tipa, jer iskreno mi je tesko dat za igru vise od 250-300 kn, osim ako u pitanju nije Witcher 3, ta igra vridi 1000 kn :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Imate li neke povoljne strane shopove s kojih narucujete PS4 igre?

Ja sam prije 10ak dana narucia Destiny: Legendary Edition s www.thegamecollection.net za 20 funti + 2 funte dostava, znaci za 220kn sta mi izgleda iznimno povoljno s obzirom da je vecinu igara jako tesko nabaviti u HR ispod 400 kn.

Sad cekam da igra stigne (kazu 10 radnih dana da je rok dostave).

Zanima me imate li jos kakve shopove tog tipa, jer iskreno mi je tesko dat za igru vise od 250-300 kn, osim ako u pitanju nije Witcher 3, ta igra vridi 1000 kn :P

Ja osim TGC još naručujem sa:

http://www.base.com/

http://www.365games.co.uk/

http://www.game.co.uk/

Uvijek bude popusta i odličnih prilika.

PSN ID : Eraserhead_981
9 godina
neaktivan
barfuss kaže...

Isplati li se uzeti ovaj Far Cry 4 - Gold Edition koji je trenutno na hrvatskom PS storeu po 206,99 kn? Na Santa Domenici je 399 kn (običan edition, a ne gold, koliko mi se čini)... ne znam koja mu je cijena bila prije na ps storeu pa zato pitam... 

kako mi nitko ne odgovara :( da definiram bolje pitanje.. ima li ga negdje povoljnije za kupiti (digitalno ili u boxu) jer ja nisam našla? ili je ova ponuda na ps storeu trenutno najbolja?

10 godina
barfuss kaže...
barfuss kaže...

kako mi nitko ne odgovara :( da definiram bolje pitanje.. ima li ga negdje povoljnije za kupiti (digitalno ili u boxu) jer ja nisam našla? ili je ova ponuda na ps storeu trenutno najbolja?

Jos si provjeri oglasnik. Kolko vidim ima na njuskalu i za 150kn obicna box verzija.

Inace napomeni da si žensko pa ces puno brze dobit odgovor :D

Siguran sam da pali.

10 godina
neaktivan
barfuss kaže...
barfuss kaže...

aj add me na psn :D

fc4 je bio na uk psnu na popustu nije bilo skupo zaboravio sam cijenu

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 6:24 (hanteed).
16 godina
barfuss kaže...

ja sam na hrvatskom store-u platio 103,00 kn.... no bila je neka akcija

14 godina
PlayStation 4

Jel igra tko tu još Destiny?

Ako ima i ako mu se igra sa dva malo starija papana od skoro 4 banke (lvl: 290, preraid) nek me kontaktira na PP tu ili doda na PSN: pohlepnik

Uglavnom igra se Destiny i vjerovatno Elder do kad ne izađe Division.

Cya

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 14:56 (Zero2).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice