PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
OriginalEXE kaže...
dado16 kaže...
Santana kaže...
DONZI kaže...
Kad su ovi kreteni digli cijenu za ps plus? Ovo je cista lupescina,smecari jedni! 150kn za 3 miseca igranja??? Znaci jedino moras kupiti onaj od 365 za cijelu godinu koji je najisplativiji

za godinu dana nisu digli tak da to uzmi
ne isplati se uzet na 3 mjeseca

meni danas stize ps4, nisam bas upucen, di i kak se to uzima? ak je preko neta onda paypal?, i ovo sto sam citao us eu profili sta imaju, sta ak uzmem za eu account psn plus jel cu onda igre koje imam na us accountu moci igrati preko multiplayera?

Mislim da ti uopce nema smisla raditi eu account, ja imam samo us i sve stima.

pa ovisi ja imam primarno US account i napravio sam EU da bi mogo uzet BF4 na popustu
jer na US nije bilo popusta za njega

16 godina
Santana kaže...
OriginalEXE kaže...
dado16 kaže...
Santana kaže...
DONZI kaže...
Kad su ovi kreteni digli cijenu za ps plus? Ovo je cista lupescina,smecari jedni! 150kn za 3 miseca igranja??? Znaci jedino moras kupiti onaj od 365 za cijelu godinu koji je najisplativiji

za godinu dana nisu digli tak da to uzmi
ne isplati se uzet na 3 mjeseca

meni danas stize ps4, nisam bas upucen, di i kak se to uzima? ak je preko neta onda paypal?, i ovo sto sam citao us eu profili sta imaju, sta ak uzmem za eu account psn plus jel cu onda igre koje imam na us accountu moci igrati preko multiplayera?

Mislim da ti uopce nema smisla raditi eu account, ja imam samo us i sve stima.

pa ovisi ja imam primarno US account i napravio sam EU da bi mogo uzet BF4 na popustu
jer na US nije bilo popusta za njega

zasto naprimjer nba 2k16 nema na us store-u a na eu ima?... ne kontam

zanemarite...skontao da moram stisnut view all, da u searchu iako napisem 16 ne pronalazi vec moram bas sve rasiriti... 

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 19:10 (dado16).
16 godina
PlayStation 4

Dosao ps4, moze pomoc kak aktivirati psn+ 14 dana free, jer trazi me debitnu karticu ili paypal, kad stavim paypal nece mi primiti jer javlja da ne valja sifra i mail.... a dobro sam upisao, provjerio sam na pcu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ekipa, ps plus mi nudi far cry 4 za 15$, pa me sad hitno zanima da li se to isplati. Tj. zanima me kakva je igrica opcenito i koliko je zanimljiva i dugacka tj sta sve nudi. Igrao sam far cry 3 i bila mi je donekle ok, jedino sam zamjerao stalno ponavljanje. Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
skinuo sam ps magazine novi broj samo nemam ideju kako da gledam fino pregledno na laptopu :) neda mi se zumirati pa unzumirati pa listati nije prakticno ima netko ideju?ugl prepourucujem ps magazine,ko hoce skinuti nek se javi na pp
naravno na engleskom je :D
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ress66 kaže...
Ekipa, ps plus mi nudi far cry 4 za 15$, pa me sad hitno zanima da li se to isplati. Tj. zanima me kakva je igrica opcenito i koliko je zanimljiva i dugacka tj sta sve nudi. Igrao sam far cry 3 i bila mi je donekle ok, jedino sam zamjerao stalno ponavljanje. Hvala

Za čišćenje igre (main story + extras) treba cca 28 sati  - IZVOR

Igra je vrlo slična FC3 pa presudi prema tom podatku - ako ti se igra opet nešto takvo, bit će ti zabavna :) Tog ponavljanja kojeg spominješ za FC3, toga ima i ovdje u jednakoj mjeri. Mene osobno to ne smeta, prešao sam je i po meni se isplati (osobito za ove novce) prelaziti ako si fan serijala. :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 1:04 (Tanelorn).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kratko i jasno: Uzeti Witchera 3 na popustu iako nisam igrao 1 i 2?

25 Da
1 Ne

1 0 hvala 0
12 godina

Drugi dio siječanjske rasprodaje na PSNu počinje 08/01/2016.

Čisto da ne potrošite svu lovu na prvi dio.

PSN - DeniZg80
14 godina
Nisam ni ja igrao 1 i 2, a 3 sam prekucao na ps4 i to mi jedna od najboljih igara koje sam igrao.
PSN Tokioplastic292
16 godina
Za ovih popusta sam vec uzeo gta v,trine3,uncharted a diablo3 i until down narucene prije dva dana i stizu 😊
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

PSN - DeniZg80
14 godina
Ja sam uzeo nfs i destiny taken king, stavio sam da se skida. Jedva cekam kuci :D
PSN Tokioplastic292
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Za ovih popusta sam vec uzeo gta v,trine3,uncharted a diablo3 i until down narucene prije dva dana i stizu 😊

S koje si stranice uzeo diablo i ud? Jel se isplati uzet destiny?

16 godina
PlayStation 4

the game collection

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljud.

Imam višak novca u amazon gift karticama za USA.  Pa ukoliko želite neki digital download code sa američkog amazona mogu uzeti za 10% popusta.

Zainteresirani nek se jave na PM :)

Link je tu na njuskalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 13:32 (naPerk777).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

. U utorak mi dolazi BO3, pa me samo malo strah kako ce to izgledati na kontroleru jer nikad do sad nisam igro pucacinu na kontoleru, je li teska prilagodba? 

0 0 hvala 0
10 godina
Nakon par sati sam se navikao a nakon 5 dana ko da sam uvijek igrao. Samo pravi sensitivity treba nac i malo igrat protiv botova pa nema frke
9 godina
PlayStation 4

Jedno pitanje i pomoc ako moze.

Znaci, kad u power settings namjestim da se gasi nakon 20 minuta neaktivnosti, ps4 se normalno ugasi automatski.

Dali ja nesto nisam dobro namjestio (iako neznam sto), ili on download ne dozivljava kao "aktivnost", tako da nemogu npr. staviti download, ostaviti ps upaljen, a da se on 20 minuta nakon zavrsetka downloada (neaktivnosti) sam ugasi. Jedino cega sam se sjetio je staviti ga da se gasi npr. nakon 5 sati neaktivnosti, jer obicno u tom vremenu skinem sve sto sam mislio.

Drugo, ako mu stavim da se gasi nakon 20 minuta, a pod suspend ukljucim da obavlja i dalje download, dali ce nakon 20 minuta otici u suspend, a onda se po zavrsetku downloada ugasiti, ili ce i dalje ostati u suspendu? Kakva pravila i podesavanja vrijede u tom slucaju? Jer skuzio sam, ako stavis da nakon ulaska u suspend daje struju usb portovima 3 sata onda se nakon ta tri sata iskljuci, ali dali isto vrijedi i za download? da se ugasi kad download zavrsi?

ili lajem na pogresno drvo, pa ta opcija ne postoji, nesto u stilu "shutdown when download competed?" 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

kako gasite igre na ps4. Ja idem npr u gta 5 stisnem na controlleru ps tipku te ju držim pa u opcijama close application. Problem mi je u tome što mi postavke koje su u gta 5 resitiraju i drugim igrama tipa loadout. Da li netko znam gdje bi bilo problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Jim Carrey kaže...

kako gasite igre na ps4. Ja idem npr u gta 5 stisnem na controlleru ps tipku te ju držim pa u opcijama close application. Problem mi je u tome što mi postavke koje su u gta 5 resitiraju i drugim igrama tipa loadout. Da li netko znam gdje bi bilo problem? 

Pa igra onda ne radi save game zato ti nije sve onak kak si ostavio.
Fino napravi save game i onda ugasi.

Inace i ja tak gasim igre

12 godina

Igre koje izlaze u siječnju 2016. na PS4.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
Santana kaže...

Pa igra onda ne radi save game zato ti nije sve onak kak si ostavio.
Fino napravi save game i onda ugasi.

Inace i ja tak gasim igre

pa radim save game ( preko mobitela i ono u safe house ), mislije i sve ostale mi ostane ali podesavanje ne, ali problem što mi se to dešava i ostalim igrama tipa loadout

edit: evo danas je proradilo nakon 20 pokušaja :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 3:43 (Jim Carrey).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dečki jel koristite UK accounte? Imam viška karticu od 15 funti i ps+ pretplatu na 12 mjeseci pa bi to prodao zajedno za 100-200 kuna jeftinije nego u trgovinama. Stvarno mi netreba.

0 0 hvala 0
16 godina
Damir22 kaže...

Jedno pitanje i pomoc ako moze.

Znaci, kad u power settings namjestim da se gasi nakon 20 minuta neaktivnosti, ps4 se normalno ugasi automatski.

Dali ja nesto nisam dobro namjestio (iako neznam sto), ili on download ne dozivljava kao "aktivnost", tako da nemogu npr. staviti download, ostaviti ps upaljen, a da se on 20 minuta nakon zavrsetka downloada (neaktivnosti) sam ugasi. Jedino cega sam se sjetio je staviti ga da se gasi npr. nakon 5 sati neaktivnosti, jer obicno u tom vremenu skinem sve sto sam mislio.

Drugo, ako mu stavim da se gasi nakon 20 minuta, a pod suspend ukljucim da obavlja i dalje download, dali ce nakon 20 minuta otici u suspend, a onda se po zavrsetku downloada ugasiti, ili ce i dalje ostati u suspendu? Kakva pravila i podesavanja vrijede u tom slucaju? Jer skuzio sam, ako stavis da nakon ulaska u suspend daje struju usb portovima 3 sata onda se nakon ta tri sata iskljuci, ali dali isto vrijedi i za download? da se ugasi kad download zavrsi?

ili lajem na pogresno drvo, pa ta opcija ne postoji, nesto u stilu "shutdown when download competed?" 

meni stoji da download radi kad je ugasen samo ako imas psn plus

10 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Dečki jel koristite UK accounte? Imam viška karticu od 15 funti i ps+ pretplatu na 12 mjeseci pa bi to prodao zajedno za 100-200 kuna jeftinije nego u trgovinama. Stvarno mi netreba.

imam ja uk acc javi se na pp

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
PlayStation 4

Pitanje - kad sam uzimao ps plus free trial unio sam broj kartice (mastercard) i sve je proslo bez problema. Naknadno sam karticu obrisao iz accounta.

Danas je idem ponovo dodati, radi kupovine, i stalno mi javlja da broj kartice nije dobar, iako je dobar, kartica je funkcionalna, uredno radi s paypalom, ebayom, a i registracija za ps plus je na njoj prosla bez problema. Zasto sad nece, svi podatci su tocni i ispravni, kartica nije istekla, i ne mogu se sjetiti ni jednog razloga zasto nebi radilo. Pokusao sam i preko pc, i preko konzole, uvijek javi isto - please enter valid card number.

Stvarno ne kuzim.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Citam danas neki clanak, ocekuje se ps5 2018. Meni djeluje malo nestvarno i neshvatljivo ako je istina. Nema mi bas logike.

0 0 hvala 0
16 godina
miikaa77 kaže...

Citam danas neki clanak, ocekuje se ps5 2018. Meni djeluje malo nestvarno i neshvatljivo ako je istina. Nema mi bas logike.

ma to ce stalno sad biti clanci, jer im je dosadno.... sve dok ne bude sluzbeno + neke slike ne vrijedi

12 godina
miikaa77 kaže...

Nema šanse.

PSN - DeniZg80
17 godina
miikaa77 kaže...

A morat će ćešće izdavati, sve ide prema VRu i 4k, a PS4 je malo preslab za to.

Ako bude backward compatibilan sa PS4 igrama to bude ok.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice