Pokušavam na ps storu na PC-u kupiti Battlefield Bundle i kad idem plaćati svaki put mi pokazuje "We"ve encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later."
Kako to mogu riješit kad idem preko plejke uzimat piše mi "credit card information is invalid" da mi podatci od kartice nisu točni a upisivao sam ih 10-ak puta i sve je dobro upisano.
Treba pričekati da prođe 48h od zadnjeg pokušaja i probati ponovo. To je nažalost jedino moguće riješenje, a čak ni ono nije uvijek učinkovito. Negdje se spominje i do tjedan dana. Navodno je taj cooldown period mjera opreza ili način spriječavanja krađe podataka, barem sam takve informacije dobio googlanjem prije više od 2 godine kad mi se to prvi put dogodilo. Od tada konstanto čitam da iste probleme imaju na desetine ljudi po domaćim forumima, a u US i UK ih također ima ko šudra.
Najveća parodija u svemu tome je da Sony ku*cem ni da mrdne oko tog problema, kao da im ne trebaju novci koje im hoću dati. Ja još dan danas nemogu biti siguran da će mi kartica proći na PSN-u a do sad sam ih probao barem 3, nekad prođe nekad ne. I s ni jednom nema apsolutno nikakvih problema u bilo kojem drugom web shopu osim na PSN-u. Dođeš s karticom u Konzum i hoćeš kupiti paštetu pa ti veli teta na blagajni da ti adresa na kartici nije dobra i ostaneš gladan. Drugi dan je sve u redu, dok ti već trećeg nedaju kupiti čokolino jer si u adresi stavio zarez i opet ti adresa nije dobra. Mislim... kad upišeš u google "psn cr" drugi suggestion koji ti izbaci je "psn credit card information is not valid". Sva sreća što se većinom više isplati uzimati fizičke kopije. Sony, fuj.