PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.410.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Da, jer na PC je nemoguće priključiti gamepad. 

Inače 

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Uf odliični popusti sad na našem storeu, traje sve do 22. siječnja.

Tomb Raider, Sleeping Dogs, Rayman - sve po 90 kuna. Ali ima i još brdo igara na popustu pa provjerite.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 12:23 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
Re: PlayStation 4
XXX kaže...

Inače 

Ne nego PC verzija nema neke stvari zbog cega je odlicno igrat igru na konzoli

Jednostavno nisu iste igre svaka verzija ima svoje prednosti

Ne znam bas tko bi htio igrat igru na takvom setup-u, jedino kaj mozes dobit je bol u vratu

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 12:25 (Santana).
16 godina
Damir22 kaže...

A ako pitanje "zar je apsolutno nuzno da svaku fuc.... stvar u igrici koju masno platimo, jos DODATNO placamo, zar je nuzno ako pozelim sprasiti tur stefu s 4 kata u mortal kombatu da to moram i dodatno platiti, i zar to sve malo ne vuce na izvlacenje para od korisnika koji i nemaju neki izbor....ako to nije osnova za konstruktivan razgovor, iznosenje ideja i vidjenja...onda ja neznam sto je.

Nije, to je tzv. wajnanje.

Nitko te ne tjera da kupiš igru za koju nemaš novaca, niti je to tvoje bogom dano pravo da moraš imati i igrati tu igru za male novce.

Shvati da na jednoj igri rade stotine pa i tisuće ljudi po nekoliko godina, i ako mogu izvuć novce od ljudi kojima se igra ta igra zašto ne? Nitko te ne tjera da kupiš igru ili DLCove, al ako hoćeš zašto si oni ne bi te novce uzeli.

Također, da većina ljudi ne kupuje ne bi oni to ni radili, tako da se boriš protiv vjetrenjača, a jedino možeš pobijediti tako da ne kupuješ. A ne kukanjem na forumu :-)

12 godina

Diablo 3 na PS4 je izvrstan jer možeš direktno kontrolirati kretnje lika, dok na PCu ako i spojiš gamepad, to nije moguće.

Na PCu je bolje što ima "sezone" koje na PS4 čini mi se nisu implementirane.

U svakom slučaju, tko voli takve igre, neće fulati koju god verziju uzme.

PSN - DeniZg80
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Ljudi jel igrao netko diablo na ps4? Jel se isplati?

Ako nisi igrao na PCu svakako uzmi, jer je puno bolja za PS4.

Ja sam igrao jedno vrijeme, al me pustilo nakon što sam vidio da sam izlevelirao 3000 paragon levela u 10 minuta samo zato što sam se joinao u grupu gdje je bio lik s paragonom 10.000. Imam i filmić snimljen, po 100-200 paragon levela za jedan kill.

Takvo nešto na PCu nema šanse, jer tamo nitko nema ni blizu tog paragona. Uglavnom, pokvarilo mi je doživljaj.

Doslovce u sekundi izleveliraš alta od lvl 1 do 70 samo s jednim killom ak nađeš nekoga s paragonom od par 1000 levela.

Smiješno, i jadno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 12:57 (Bitanga).
14 godina
Spike1983 kaže...

@Hexfire: ziher nisi probao D3 na PS4 jelda? 

ja igrao i na PC-u i PS4, definitivno mi je bolja na PS4

frend igrao na nekom alienware-u i na PS4, inace nema nijednu konzolu i veli bolje je na PS4

kolko god toga se desavalo na ekranu, igra klizi u 60fps-a, sa kontrolerom je jednostavno uzivancija za klat sva ta cudosvista, pogotovo barbar + R2 za whirlwind  dok bi se na misu iskilavio od klikanja 

da ne spominjem co-op cetvero ljudi 

Koliko znam, PS4 je još uvijek samo na onom zadnjem velikom patchu, 2.0. Nakon toga je na PC-u bilo hrpetine novih promjena u gameplayu, dodane su nove zone i hrpa itema. Ne osporavam da igranje u co-op ima svojih čari i da je sigurno istustvo drugačije, ali PC verzija je debelo naprijed po sadržaju, a za takvu igru je to jako bitno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
12 godina

Najradije bih kupio hrpu igara na ovoj rasprodaji, one koje nisam igrao a i one koje sam igrao i prodao. A znam da neću stići zaigrati niti one igre koje već imam.

Jel' nas ima još takvih?

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Najradije bih kupio hrpu igara na ovoj rasprodaji, one koje nisam igrao a i one koje sam igrao i prodao. A znam da neću stići zaigrati niti one igre koje već imam.

Jel' nas ima još takvih?

totalno 

kraj godine je uvijek najbolniji za novcanik ali opet i najisplativiji nacin da si obnovis library sa odlicnim igrama za "malo" para.

Ja isto samo hrčkam naslove a nisam ih jos ohoho odigrao... i onda opet vidis neku novu akciju pa pokleknes i tako u krug  

15 godina
PlayStation 4

Ja si uzimam Tomb Raider, Sleeping Dogs, Rayman Legends i LittleBigPlanet 3. A još nisam ni počeo sa Uncharted kolekcijom koja me čeka spremna na konzoli niti sam završio Batmana 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Meni ne rade ni BF4 ni FIFA 16 online? Vama?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Tko igra Uncharted collection neka ponekad snima poziciju ručno na više polja. Jučer mi uncharted 3 zablokiro i izašlo iz igre. Ponovno ju startam ali prikaže poruku autosave corrupted i nije htjelo ući u igru. Tako da sam učitao zadnju ručno snimljenu poziciju. Na internetu sam pronašao da se i drugima to dešavalo.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

Sa PS Storea uzimam FIFA 16 Deluxe, a na Kinguinu za 28€ Uncharted 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Fuck. Kud je Uncharted opet odgodjen?  Barem samo za jedan mjesec, ali me brinu te sve odgode.

0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
Spike1983 kaže...

@Hexfire: ziher nisi probao D3 na PS4 jelda? 

ja igrao i na PC-u i PS4, definitivno mi je bolja na PS4

frend igrao na nekom alienware-u i na PS4, inace nema nijednu konzolu i veli bolje je na PS4

kolko god toga se desavalo na ekranu, igra klizi u 60fps-a, sa kontrolerom je jednostavno uzivancija za klat sva ta cudosvista, pogotovo barbar + R2 za whirlwind  dok bi se na misu iskilavio od klikanja 

da ne spominjem co-op cetvero ljudi 

Koliko znam, PS4 je još uvijek samo na onom zadnjem velikom patchu, 2.0. Nakon toga je na PC-u bilo hrpetine novih promjena u gameplayu, dodane su nove zone i hrpa itema. Ne osporavam da igranje u co-op ima svojih čari i da je sigurno istustvo drugačije, ali PC verzija je debelo naprijed po sadržaju, a za takvu igru je to jako bitno.

Hex krivo znas :D

Na PS4 nema sezona, ali ima 4 couch co-op.

2.3.0 patch. Canais Cube. Sav sadrzaj koji je na PC-u dode i na PS4 vrlo brzo.

Platinirao D3 nakon sto je dosao Canais Cube.

Varalice su koma na PS4, kao u bilo kojoj igri/platformi.

Ali takve kicknes iz grupe.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Wox kaže...

Tko igra Uncharted collection neka ponekad snima poziciju ručno na više polja. Jučer mi uncharted 3 zablokiro i izašlo iz igre. Ponovno ju startam ali prikaže poruku autosave corrupted i nije htjelo ući u igru. Tako da sam učitao zadnju ručno snimljenu poziciju. Na internetu sam pronašao da se i drugima to dešavalo.

Hvala. Bas poceo danas 3.dio. Prva dva odigrao bez problema.

14 godina
neaktivan
Ni meni ne rade EA serveri na ps4. A ja se iznervira jer sam mislio da sam samo ja u problemu. I onda sam vidio na Ea sports accountu na Twitteru da svi prijavljuju isti problem! I to i na xbox i ps4. Za pc ne znam...
11 godina
odjavljen
XXX kaže...

Inače 

I ti se sad kurcih tu s nekih 3 monitora koja skoro niko ne korisit za gaming osim ovog debelog koji ni nema nis pametnije za radit u zivotu. Gle, jasno je da je PC jaci i sve to, ali imaju li svi takve PC-e koji mogu pokretat 4k i sta ti ja znam sve ne?

12 godina
XXX kaže...

Inače 

Ja tebe ne kuzim, imas li ti uopce PS4? ili samo dodes u ovu temu pisati tisucu i jedan razlog kako je PC bolji od PS4...

These days stupidity is all too prevalent
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Namjeravam uzet UFC za 165kn, zamolio bih vas ako mi možete reći dojmove o igri iz prve ruke, pogotovo ako među vama ima UFC ljubitelja kao što sam ja. Kako vam je sjela igra? Postaje li dosadna i jednolična nakon nekog vremena? Valja li čemu online? 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

DriveClub + Seasson Pass = 100kn HR PSN Store. Mislim da treba imati aktivan PS+.

Nadam se da sam dobro vidio (imam oboje, pa mi mozda nije prikazalo dobru cijenu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
XXX kaže...

Inače 

Cirkus 🎪 

15 godina
PlayStation 4

jel kupuje tko sa shopto?

nemogu se regat bez kartice.imam karticu ali mi onda registracija trazi pbz token koji nemam.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Chaky kaže...

Hex krivo znas :D

Na PS4 nema sezona, ali ima 4 couch co-op.

2.3.0 patch. Canais Cube. Sav sadrzaj koji je na PC-u dode i na PS4 vrlo brzo.

Platinirao D3 nakon sto je dosao Canais Cube.

Varalice su koma na PS4, kao u bilo kojoj igri/platformi.

Ali takve kicknes iz grupe.

Igra na PS4 je loše isprogramirana, pa dobivaš ogroman XP dok si u grupi s drugima koji su extra veći level od tebe. A trebalo bi biti obrnuto. To je čisti Blizzardov propust, al ih boli briga za PS4. Na PC platformi bi to instant riješili.

No, igra je osim te ogromne gluposti puno bolja na PS4 (imam obje verzije, i PC i PS4).

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 17:46 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipo.

Treba mi informacija jedna. Preko koje stranice na webu mogu kupiti PSN plus clanstvo za 3 mjeseca al kao poklon prijatelju? Znaci uplatim s karticom i da mu po mogucnosti odmah nakon uplate posalju kod za clanstvo.

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pokušavam na ps storu na PC-u kupiti Battlefield Bundle i kad idem plaćati svaki put mi pokazuje "We"ve encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later." 

Kako to mogu riješit kad idem preko plejke uzimat piše mi "credit card information is invalid" da mi podatci od kartice nisu točni a upisivao sam ih 10-ak puta i sve je dobro upisano.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 18:05 (mlinka93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mlinka93 kaže...

Pokušavam na ps storu na PC-u kupiti Battlefield Bundle i kad idem plaćati svaki put mi pokazuje "We"ve encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later." 

Kako to mogu riješit kad idem preko plejke uzimat piše mi "credit card information is invalid" da mi podatci od kartice nisu točni a upisivao sam ih 10-ak puta i sve je dobro upisano.

Ako ne radi na PS4,  najvjerojatnije su krivi podaci ili kartica koju upisuješ nije podržana.

Ako ne radi preko weba, probaj drugi browser (Mozilla dobro radi sa PSNom).

Možeš probati i preko web browsera od PS4.

PSN - DeniZg80
17 godina
Rayz00 kaže...

Namjeravam uzet UFC za 165kn, zamolio bih vas ako mi možete reći dojmove o igri iz prve ruke, pogotovo ako među vama ima UFC ljubitelja kao što sam ja. Kako vam je sjela igra? Postaje li dosadna i jednolična nakon nekog vremena? Valja li čemu online? 

Ja sam uzeo UFC prije 2 dana i meni je odlična igra....ima masu poteza, kretnje su dobre, oštećenja na faci vidljiva,svi borci licencirani,prisutna sva imena koja su bila aktivna u UFC-u u vrijeme kada je igra izašla, podijeljeno po kategorijama, teškaši su naravno sporiji i brže im se stamina troši,a primjetio sam da brže i padaju :D  Sve u svemu dobio sam ono što sam očekivao. Online nisam igrao tako da ti ne mogu reći, ali ako planiraš igrati sa frendom 1vs1 moja preporuka, e sad igram ju tek 2 dana pa mi je sve zanimljivo još tako da hoće li dosaditi brzo to ti en mogu reći :)

12 godina
PlayStation 4

Ja napokon igram Batmana na PS4 posudio ga od kolege...ljudi moji koja razlika naspram PC verzije, pricam naravno sto se tehnickog dijela tice. Ovo na ps4 je uzitak igrat. Kupio sam ga inace na Steamu za PC al sam odustao nakon 15% prelska igre zbog katastrofalne optimizacije. 

Ajde, nije mi zao sta sam dao lovu na Steamu za ovog Batmana Arkham Knighta samo zato jer sam dobio free sve ostale, starije Batman igre besplatno sa svim DLC-ovima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice