PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.444.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Kill Frenzy kaže...

nedavno sam poceo igrat bloodborne.

zanima me sto se dobija kada sam sebi uzmem hp pritiskom na strlicu gore? ode mi energija i pokaze se nekih +5 ispod.nemam pojma cemu to

Dobiješ metke.

Stranice su trenutno nedostupne.
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
ko je presao uncharted drake collection sve tri igre?i ko je presao borderlands handosome collection?imam nekih pitanja
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Situacija je slijedeća : ja i brat kupujemo popola igre...ja sam aktiviro svoju konzolu kao primarnu za njegov acc a on moju konzolu kao primarnu za njegov acc ... i to sve radi super... e sad problem : imam i američki acc... i nemogu igre snjega igrati na svom profilu...samo mogu sa tog američkog...a tjeo bi sa svog...nemogu jer moram aktivirat a nemogu jer piše da je konzola več aktivirana za drugi acc...jel ima neko rješenje ili baš moram igrat sa tog američkog

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hanteed kaže...
ko je presao uncharted drake collection sve tri igre?i ko je presao borderlands handosome collection?imam nekih pitanja

Ja sam Uncharted, šta te zanima

PSN ID : Eraserhead_981
15 godina
ursusc355 kaže...

Situacija je slijedeća : ja i brat kupujemo popola igre...ja sam aktiviro svoju konzolu kao primarnu za njegov acc a on moju konzolu kao primarnu za njegov acc ... i to sve radi super... e sad problem : imam i američki acc... i nemogu igre snjega igrati na svom profilu...samo mogu sa tog američkog...a tjeo bi sa svog...nemogu jer moram aktivirat a nemogu jer piše da je konzola več aktivirana za drugi acc...jel ima neko rješenje ili baš moram igrat sa tog američkog

pa jedna konzola može biti primarna za više accounta. jesi siguran da već neka druga konzola nije primarna za taj američki?

Potpis!
13 godina
protjeran
Ezio kaže...
ursusc355 kaže...

pa jedna konzola može biti primarna za više accounta. jesi siguran da već neka druga konzola nije primarna za taj američki?

pa iskreno neznam...to je us akaunt od onog lika što je tu na forumu prodavo ...ja sam kupio od njega ...e sad neznam kako to onda mogu riješit...nikako izgleda...jer on je promjenio na moj mail koji sam mu dao ...i ja sam promjenio i verificiro novu lozinku...

12 godina
Evo skida mi se jos project cars sa us acc, al kad odem na hrv tam se isto vidi da se skida igra ali je lokot,dal se to onda otkljuca na hrv kad se skine do kraja ili ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hrcak24 kaže...

pozdrav svima,

evo od prekjučer sam postao vlasnik PS4 (thx Tele2 :) ), a pošto sam totalno nov u svemu zadnjnih dana čitam sve i svašta po forumima da skužim kako stvari šljakaju,

e sad molio bih za savijet oko kupovine igara iz vana (mislim na fizičke kopije ne digitalne za sada), dakle koje su pouzdane trgovine, koliki su troškovi dostave, koliko se čeka i slično,

toliko za sada ....

btw ako koga zanima novi SW nek se javi pa se....

Za naručivanje iz vana najbolje su ti gamecollection, zavii, game.co.uk, dostava tjedan-dva, kako kad, poštarina 2-3 funte, ništa strašno. ;)

MT22
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Zna neko di se moze nesto jeftinije nabavit Blops 3? 

0 1 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Koja je po vama najbolja igra s autima, driveclub, nfs? 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
makaown kaže...

jedan jedini project cars

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
hanteed kaže...
makaown kaže...

jedan jedini project cars

Ovisi šta voli, ako ga više zanimaju arkade onda driveclub, ako želi nešto bliže simulaciju onda definitivno project cars

BF3:fluffy_inside
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Eto i ja sam iskoristio ponudu iz tele 2 pa sam i ja napokon vlasnik ps4 i kao i svi početnici imam pitanje :P

Ovako

Imam otvoren tekući račun u PBZ-u i htio sam kupiti FIFU 16 na PS storeu ali ne prihvača mi karticu, piše da sam krivo unio podatke iako sam sam provjerio nekoliko puta i sve je točno. Uspio sam nekako sa prijateljeve kartice ali ne mogu naci koja je razlika između njegove i moje pa me zanima s kojom karticom mogu kupovati na PS store? Inače sam cesto svoju karticu koristio za kupovinu online ( Preko PayPala ). Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dali je neko saznao dali se sada može spojiti tipkovnica i miš na ps4.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam kupovao sa pbz karticom. Nije mi pravio problem. Znam da ne može diners
14 godina
prst_x kaže...
Dali je neko saznao dali se sada može spojiti tipkovnica i miš na ps4.

Imam bezicni set logitech k350 tipkovnica i pripadajuci mis mx1100 (I guess). Tipkovnica mi radi ps4 javi da je detektirana i sve radi ali mis mi ne radi.

Kada dode stream play nadam se da cemo tada moci igrati sa tipkovnicom i misevima preko kompa normala bez ikakvih hackova :)

[M|C] pleXx
12 godina
PlayStation 4
jel zna netko zakaj ovo i dalje stoji waiting for install
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
jel zna netko zakaj ovo i dalje stoji waiting for install

To je addon, čim ti se igra skine i instalira, to će ti se instalirati.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
skinula se do kraja ali ovo i dalje stoji, kupljena je na us acc
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Probaj izbrisati i ponovo staviti skidati,

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ukoliko je igra za npr eu trziste a addon za americko(tj skinuo si ga,kupio sa us psna) onda ce ti skinut addon ali ga nece instalirat.

ili si ti mozda  igru sa cda instalirao na us acc a igra je za eu onda ce ti instalirat igru ali upgrade taj nece

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 13:36 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
12 godina
ne, kupio sam na us i skidao tamo, i to se odma pojavilo prilikom kupnje i tak piše
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ljudi, imam PS4 C chassis e sad kad stavim ruku na konzolu bukvalno nema gdje ne krcka, ko da je pravljeno od najjeftinije plastike, jel to samo kod mene ili je tako inace?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Ljudi, imam PS4 C chassis e sad kad stavim ruku na konzolu bukvalno nema gdje ne krcka, ko da je pravljeno od najjeftinije plastike, jel to samo kod mene ili je tako inace?

i kod mene je tako krcka cak nekad i kad radi konzola u trenutku

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da tako je i kod mene, ja sam imao i onu prvu verziju sa glossy coverom i djelovala je daleko kvalitetnije od ove C šasije koja mi nekako cheap made izgleda.

0 0 hvala 0
12 godina
Evo instalirali su mi se ovi dodaci za project cars normalno sad kad sam ponovno uso u igru
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam FIFA 16 naručio sa ekupi jučer na popustu 400 kn, pa vidi dali ios ima...

12 godina
Evo i ja vlasnik PS4 iz Tele2 :)

Ostaviti ću si za sada SW Battlefront i probati malo u multiplayeru igrati s frendovima..

Odmah par pitanja. DeniZG je pisao za split screen i co op na istoj konzoli, pa si tražim neke trke s navedenim mogućnostima na onoj stranici i driveclub nije jedna od njih?

Može li netko potvrditi to da ne bacim novce posto je to primarni razlog nabave..

Isto tako može preporuka onda nekih utrka da podržava split screen i gdje bi mi bilo najpovoljnije kupiti, njuškalo ili online?

Takoder i kontroler trebam još jedan, gdje bi ga bilo najpovoljnije uzeti? Imam u SD 30% na kontroler SW edition..
Ima tko kakav drugi prijedlog?

Hvala unaprijed
12 godina

Na PS4 ne postoji nijedna vožnja u splitscrenu.

Kontrolere je jako teško naći ispod 400 kuna, čak i 500 kuna. Vidim da je na UK amazonu 35 funti što je jako dobra cijena.

Ako imaš opciju za jeftinije, iskoristi ju.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice