- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Facking hell xD
Nazvo ih i rezerviro.Jebiga pao sam na ovu ponudu
Dobrodošao u klub
Hvala na toploj dobrodoslici
Nego kakav je taj star wars?Dal da ga ostavim il da ga odma stavim na njuskalo i uzmem nes drugo?
Hvala na toploj dobrodoslici
Nego kakav je taj star wars?Dal da ga ostavim il da ga odma stavim na njuskalo i uzmem nes drugo?
Probaj pa vidi.
Lako stavit poslije na Njuškalo.

Imam jedno pitanje, ne znam ako je itko imao ovakav slučaj.
Ja imam PS+ pretplatu nešto više od dvije godine i imam PS3. Četvorka je želja ali mislim da ništa od toga u bližoj budućnosti.
Sad imam hrpu igara za PS4 koje sam dobio preko PSPlusa, ali pošto nemam konzolu nemam je aktiviranu na accountu.
Zanima me ako bi ja dao podatke prijatelju koji ima konzolu da on igra PS4 igre preko mojega accounta dali ću ja moći aktivirati svoju konzolu preko svojega accounta, naravno kad je nabavim?
Hvala za odgovor.
Imam jedno pitanje, ne znam ako je itko imao ovakav slučaj.
Ja imam PS+ pretplatu nešto više od dvije godine i imam PS3. Četvorka je želja ali mislim da ništa od toga u bližoj budućnosti.
Sad imam hrpu igara za PS4 koje sam dobio preko PSPlusa, ali pošto nemam konzolu nemam je aktiviranu na accountu.
Zanima me ako bi ja dao podatke prijatelju koji ima konzolu da on igra PS4 igre preko mojega accounta dali ću ja moći aktivirati svoju konzolu preko svojega accounta, naravno kad je nabavim?
Hvala za odgovor.
Možeš mu dati podatke. Čak on može i svoju konzolu stavit kao primarnu za tvoj account i igrati tvoje igre sa svojeg accounta. Kasnije kad kupiš PS4 ti to napraviš na svojoj konzoli s njegovim accountom i onda ti možeš igrati i njegove igre sa svojeg accounta.

@IvanDado
Imaš boljih igara za PS4 sad kad si već svježi vlasnik, bolje stavi oglas za neotvorenu na njuškalo, lakše ćeš prodati.
@IvanDado
Imaš boljih igara za PS4 sad kad si već svježi vlasnik, bolje stavi oglas za neotvorenu na njuškalo, lakše ćeš prodati.
To sam i mislio.Neke preporuke? :)
Ja se isto sve više razmišljam da uzmem konzolu za ovo zimsko vrijeme.. Nisam nikada do sada konzolu imao, samo PC i zadnje igrice koje sam igrao su bile COD4, GTA San Andreas i NFS sve nastavke do onog The Run.
Šta bi mi preporučili od tak nekih FPS pucačina i utrka? Meni je nekak prvo šta bi zaigrao GTA V.
Također za navedeni tip igrica i neke za zaigrati u multiplayer-u s prijateljima (ne online).
Hvala unaprijed.
Šta bi mi preporučili od tak nekih FPS pucačina i utrka? Meni je nekak prvo šta bi zaigrao GTA V.
Battlefield 4/Battlefront za pucanje i Driveclub za utrkivanje.
Ali kad ja kupim svoju konzolu onda ću moći aktivirati svoj acc. na svoji konzoli samo moram na njegovi dekativirati svoj acc kao primary ako sam dobro razumio?
Još nešto, onda on ne mora kupiti PS+ pretplatu ako je imam ja ili mora je kupiti svoju?
A multiplayer na istoj konzoli, ne online?
Ali kad ja kupim svoju konzolu onda ću moći aktivirati svoj acc. na svoji konzoli samo moram na njegovi dekativirati svoj acc kao primary ako sam dobro razumio?
Još nešto, onda on ne mora kupiti PS+ pretplatu ako je imam ja ili mora je kupiti svoju?
Ako želiš dijeliti digitalne igre s frendom onda ne smiješ postaviti svoj account kao primaran za svoju konzolu. Ali, to je nešto što napraviš u postavkama i ne gledaš više. Ti normalno igraš dalje na svojem accountu bez obzira na to.
Da, ako dijelite igre kako sam napisao ranije, dovoljno je da samo jedan ima pretplatu.
A multiplayer na istoj konzoli, ne online?
Sve sportske, Diablo 3, Borderlands, Battlefront, razni Call of Duty, Divinity itd. Imaš više detalja na www.co-optimus.com

Taj kod se moze ubaciti preko HR accounta ili mora na US?
Jel mogu u chat roomu bit s obicnim slusalicama od mobitela prikljucenim na kontroler?
Možeš ako imaju mikrofon.
Poceli su black friday popusti na PSN storu, po meni dosta dobro.
Witcher 3 250 kn, Gta V 300 kn, Rocket league 90 kn...
Btw zna li netko gdje mogu dobiti onaj kupon za 10 % popusta ?
Poceli su black friday popusti na PSN storu, po meni dosta dobro.
Witcher 3 250 kn, Gta V 300 kn, Rocket league 90 kn...
Btw zna li netko gdje mogu dobiti onaj kupon za 10 % popusta ?
pogledajte i us store. Witcher 3 je tamo 25 usd, tj. 180 kn
Evo i mene u klubu :)
Pitanje (ispričavam se ako negdje ranije postoji odgovor), prihvaća li PSN karticu žiro računa (VISA ELECTRON) od Erste banke?
EDIT: prolazi.
http://www.thegamecollection.net/sale/event.html?platform=389
http://www.zavvi.com/offers/black-friday/games/ps4.list?widget_id=148088
http://blackfriday.game.co.uk/ps4-black-friday.html
Opet pitanje PS neznalice! :)
Koliko sam skužio za plejku postoji nekakav PS PLUS. Jel to nešto ko STEAM? I nekakva pretplata je potrebnna za to? WTF? I kako se igre prodaju i mijenjaju ako su vezane za nekakv account???
Pise da ce izbacit cijene oko podne
Na ps storeu ima jako dobrih popusta
Nzn cijene sad ovo pisem s moba
Al igre koje su na popustu
Witcher 3
AC Syndicate
Fifa 16
Need for speed
Gta V i jos ima par ....
Opet pitanje PS neznalice! :)
Koliko sam skužio za plejku postoji nekakav PS PLUS. Jel to nešto ko STEAM? I nekakva pretplata je potrebnna za to? WTF? I kako se igre prodaju i mijenjaju ako su vezane za nekakv account???
PS+ jest pretplata bez koje nema multiplayera na PS4. Uz nju se dobiju i mjesečne sranjkaste niže budžetne igre za PS4 (i za ostale PS platforme), kao i poneki extra popust na neke igre kad su akcije.
Digitalnu igru prodaš i kupiš samo kao dio accounta (isto kao i kod Steama, Origina itd.)
Na ps storeu ima jako dobrih popusta
Nzn cijene sad ovo pisem s moba
Al igre koje su na popustu
Witcher 3
AC Syndicate
Fifa 16
Need for speed
Gta V i jos ima par ....
Kolko sad košta Need for Speed ? Nemam uvid u PS store pa ne znam...