PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

Sorry, ali ako ne respektiras onoga koga pitas barem pristojnim i suvislim konstrukcijama recenica onda nemoj ni ocekivati da ces dobiti odgovor. Sto si uopce pitao? Mislim da nikome nije jasno. Jos ja udjem u raspravu s tobom pa dobijem zuti karton :-)

16 godina
robert1995 kaže...

Ucim ja nesto dosta bitnije za zivot sto ce mi biti potrebno

Sta bi bilo da ti sad nesto ne znas i da ti ja odgovorim na onaj nacin

tako je.biti pismen ti u zivotu nece trebati

nitko te ovdje ne trazi da pises knjizevnim jezikom ali pisi tako da te se razumije

ja tvoj post ne razumijem

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 12:24 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Sorry, ali ako ne respektiras onoga koga pitas barem pristojnim i suvislim konstrukcijama recenica onda nemoj ni ocekivati da ces dobiti odgovor. Sto si uopce pitao? Mislim da nikome nije jasno. Jos ja udjem u raspravu s tobom pa dobijem zuti karton :-)

To ti je tako kad hoces covjeku pomoci. Dobijes zuti 

Umjesto da poslusa savjet i prepravi pitanje iz kojeg ne mozes skuziti sta je pitao, on pocne vrijedati

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
odjavljen
lepi91 kaže...
U HGSpotu je PS4 novi C model, s 2 kontrolera, igricom Uncharted i PS+ 90 dana besplatno za 3200kn.

Čini mi se jako dobra ponuda? S tim da na Diners nude 10% popusta.

Link? 

12 godina

http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http://issuu.com/katalozi.net/docs/hgspot?e=5420532/31545399

Listaj tamo negdje na polovici kataloga.
Nema još na stranicama od hgspota, gledao sam i ja već..

EDIT 16.str kataloga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 13:56 (lepi91).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Witcher 3 PS4 - 23Ł

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
lepi91 kaže...

http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http://issuu.com/katalozi.net/docs/hgspot?e=5420532/31545399

EDIT 16.str kataloga.

HDD 500GB. Kaj ne bi trebao novi model biti s HDD 1TB?

12 godina
11 godina
neaktivan
movie kaže...
lepi91 kaže...

EDIT 16.str kataloga.

HDD 500GB. Kaj ne bi trebao novi model biti s HDD 1TB?

Imas C chassise i od 500gb, u mene je jedan takav, 1200 model.

16 godina
PlayStation 4

battlefront je toliko dobar da na njusci od 25 oglaasa na prvoj stranici njih 12 je za battlefront :D

ne sjecam se da je tako sta bilo ikad

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 22:20 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

battlefront je toliko dobar da na njusci od 25 oglaasa na prvoj stranici njih 12 je za battlefront :D

ne sjecam se da je tako sta bilo ikad

Destiny...

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
Ma ako borderlands bude 30$ ili 30€ uzimam ga.Kakav vam je wrc 5 sta mislite oce li on biti na popustu?Odlucio sam da necu uzeti ps plus vec neke duze dvije single player igre.Sta vi mislite koja je dobra sp igra da se moze uvijek igrati nesto kao wrc 5,f1,fifa no nemora biti sportska ili trkaća ili simulacija
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel za igranje Battlefronta treba imati PS+ aktiviran ili MP ide i bez njega? Ja konj naručio jučer jedan primjerak i uopće nisam razmišljao o tome 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 0:01 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ChillyBoy kaže...

Jel za igranje Battlefronta treba imati PS+ aktiviran ili MP ide i bez njega? Ja konj naručio jučer jedan primjerak i uopće nisam razmišljao o tome 

Treba.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 0:02 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ChillyBoy kaže...

Treba.

...konj! Ajmo opet vadi amex i provlači.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 0:05 (ChillyBoy).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jucer udjem na store i borderlands handsome collection 60$ a sada udjem na store 55% na popustu tj. 27 dolara.Nemogu vjerovati kakva sreca da bas sada bude kad mi je najpotrebnije,ovih dana ruke mi se tresu kako mi se igra ta igrica i opcenito mi se sada igraju fps naslovi na ps4,u kakvoj sam euforiji da sam na google translate ukucao 27 usd to bam

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 0:35 (hanteed).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4
Ovo je kod (FH24P5BDR6) za 10% na ukupnu kupnju na storeu, vrijedi samo jednom. Ne pratim bas cesto ovu temu tak da se ispricavam ak je netko vec to objavio ili vec znate.

2 0 hvala 2
14 godina
PlayStation 4

tak je , bas sinoc vidio taj kod na plejci zajedno sa co-op saleom. Samo najbolje je pricekat do petka pa vidjet sto ce stavit za black friday i onda trpaj u košaricu miško :D

jel ima netko info sto bi moglo bit na US PSN? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lepi91 kaže...

EDIT 16.str kataloga.

INFO

Ne dolaze dva kontrolera kao na slici, na Diners nema 10%. Jedino na Amex 5% ako ide na rate.

Plaćanje gotovinom 9% popusta.

Više nije neka super ponuda pošto nema 2 kontrolera.

12 godina
PlayStation 4

Bok! trebam mišljenje vas PS4 vlasnika i fanova! :)

Okorijeli sam PC-aš i nikad me PS nije baš privlačio. Sve do nedavno. U čem je dilama? Moj dragi PC je na izmaku svojih snaga i resursa i treba zamjenu. E sad s obzirom da sam već stariji i lova mi je postala nešto bitnija nego ranije stvar je ovakva! Za koliko toliko pošteni gaming PC je potrebno cca 8000 kn dok je PS4 daleko jeftiniji. Ali, STEAM mi je krcat igrama koje su se godinama nakupljale. Nije da ih ima baš nekoliko pa ajde. Kupnjom PS4 bi se sveg toga odrekao. Što mislite da li mi se isplati ić na PS4 i oprostit od igara na PC te s plejkom ispočetka ili da pregrizem i iskeširam za pošten PC ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Okorijeli sam PC-aš i nikad me PS nije baš privlačio. Sve do nedavno. U čem je dilama? Moj dragi PC je na izmaku svojih snaga i resursa i treba zamjenu. E sad s obzirom da sam već stariji i lova mi je postala nešto bitnija nego ranije stvar je ovakva! Za koliko toliko pošteni gaming PC je potrebno cca 8000 kn dok je PS4 daleko jeftiniji. Ali, STEAM mi je krcat igrama koje su se godinama nakupljale. Nije da ih ima baš nekoliko pa ajde. Kupnjom PS4 bi se sveg toga odrekao. Što mislite da li mi se isplati ić na PS4 i oprostit od igara na PC te s plejkom ispočetka ili da pregrizem i iskeširam za pošten PC ?

Ja sam ps4 uzeo s tele 2 ponudom 19.11.  Dakle vlasnik sam 6 dana, ja sam se preporodio. Ps4 je cisti plug n play, nikakvih zajebancija sa driverima i windosima , sa komponentama itd itd. Sto se igara tice po meni su skuplje pa ako zelis kupovat igre cim izadju, tu ces vise platiti nego na pc-u, inace se cekaju popusti. AC Black flag je trenutno 114 kn za one koji posjeduju ps+, sleeping dogs je isto jeftin itd itd. Uvijek se nesto nadje. Nadalje, igre na disku se mogu posudivat to jest mozes ih mjenjat za drugu i igrati online (dakle i tu ustedis). Ako imas frenda s PS4 koji je kupovao igre digitalno mozes njegov acc aktivirat kao primaran i oboje mozete igrat njegove igre online, ti sa svojeg acca on s svojeg. Ovakvim pristupom mozete i zajedno kupit igru u pola cijene (das pola ti pola on, ogromna usteda).

Da nastavim s kontrolerom koji je odlican, skup ali odlican. Najveca mana prelaska na ps4 je bilo ne imanje misa, ali u dva dana igranja battlefronta sam se naviknuo i s scora od 0/13 dosao do 26/26, dakle polako se navikavam.

Zadnje sto moram napomenuti je da  bi bilo dobro da uzmes dodatan kontroler(ako imas s nekim igrat) + ps+(godisnja pretplata je najisplativija) sto je dodatni izdatak od 865 kn (u HR). Ja cekam  black friday sale i nadam se da cu upecat Dualsoch 4 za 30-40 € na amazonu.

Inace na steamu imam 300 + igara, komp mi je kanta stara 7 godina, planiram ga upgradat kroz nadolazece  mjesece polako, ali s ps4 znam da cu igrat cijelu generaciju konzola (jos nekih cca 5 godina) bez da se moram brinuti o komponentama 

Sve u svemu meni je ogromno osvjezenje, na pc-u jos igram samo dotu a i volja za time slabi.

To je od mene, ako sam nesto netocno naveo neka me ispravi netko iskusniji. Pozz!

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 12:22 (Ghost777).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Potpisujem što je kolega rekao. 

Dodao bi da ćeš na igre, pametnom kupnjom (kupovanje rabljenog), trošiti jako malo novaca. Naravno ako si kupovao igre na pcu.

Evo npr. Fallout 4, već se da (niti 2 tjedna nakon izlaska) nać rabljeni na njuškalu za 350kn. Kupiš ga odigraš npr. za mjesec dana i moći ćeš ga još uvijek prodati za 300kn.

Vrlo brzo se prodaju novije PS4 igre na njuškalu, tržište je stvarno veliko. 

Da si kupio igru na steamu, platio bi je 300ak kn, al naravno kasnije je ne bi mogao preprodati. Osim ako je ne bi kupio na zasebnom accountu.

Sve ovo govorim ako su novci problem (a kome nisu).

I ja sam se teškom mukom oprostio od pc-a (prije 6 mj.)... al gaming na ps-u je jednostavno bolji, jednostavniji i jeftiniji.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Azmo kaže...

Ruku na srce, ako želiš umiroviti PC iz potpisa radi slabih performansi, ne očekuj da ćeš na PS4 imati bolji framerate, detalje i sl.

Također, uzeti PS4 ili ostati na PC-u ovisi i o tome kakve igre preferiraš. Strategija se npr. nećeš naigrati na PS4.

PS4 se uzima radi jednostavnosti, ekskluziva, šminke, igranja na kauču s prijateljima itd.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Ja sam ti bio PC "gamer" do ove godine kad sam odlučio da mi se neda zajebavat s hardwareom stalno i da nemam tolko vremena za neke određene igre kao u studentskim danima... Rokao sam MMORPG-ve godinama i baš mi je došlo da dođem s posla, upalim malo PS, sjednem u fotelju i zaigram malo neke avanturice, sportske igre itd. A i draže mi je razvaliti frenda na FIFA-i nego nekog tamo koreanca ili poljaka na nekoj DOTA-i i sl. PC vjerojatno je bolji za igre, al skupi je to sport i uzima previše vremena. Imao sam kao klinac PS i PS2 tako da je i malo nostalgija prevagnula. PC mi je samo sada za skidanje serija i filmova i surfanje. Vjerojatno nebi ni TV palio da nemam PS pa sad je barem u upotrebi :)

15 godina
PlayStation 4

Imam i ja jedno pitanjce. Vdim ovaj co-op sale za NA, a imam Hr psn acc. Ako napravim NA acc, stavim njega primary da li cu ja moci sa svojim hr acc-om igrat te igre? Ako ne, moze mi netko objasniti koja je najpovoljnija opcija.

Edit: jedna anketica da me savjetuje....

7 Imam samo HR PSN acc
3 Imam samo US/UK/DE acc
5 Imam oboje
1 Imam neku drugu kombinaciju
You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 12:52 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ghost777 kaže...

Imam i ja jedno pitanjce. Vdim ovaj co-op sale za NA, a imam Hr psn acc. Ako napravim NA acc, stavim njega primary da li cu ja moci sa svojim hr acc-om igrat te igre? Ako ne, moze mi netko objasniti koja je najpovoljnija opcija.

Da, moći ćeš.

Kad si ulogiran na US account, staviš da je tvoja konzola primarna za taj account i dalje igraš sa svojeg HR accounta.

Može ju npr. istovremeno igrati i tvoj frend, ali morat će se ulogirati u taj tvoj US account.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
Azmo kaže...

Ruku na srce, ako želiš umiroviti PC iz potpisa radi slabih performansi, ne očekuj da ćeš na PS4 imati bolji framerate, detalje i sl.

Također, uzeti PS4 ili ostati na PC-u ovisi i o tome kakve igre preferiraš. Strategija se npr. nećeš naigrati na PS4.

PS4 se uzima radi jednostavnosti, ekskluziva, šminke, igranja na kauču s prijateljima itd.

zbog kakve šminke molim te mi objasni?

jel to ista ona fora kao sa smartfonima? jer ako je ovo je jos veca nebuloza

12 godina
Kill Frenzy kaže...

Uređaj je zgodno dizajniran i kompaktan, kontroler također, sučelje isto.

Nešto te zasmetalo?

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ma covjece, samo komadima spomeni da imas novi PS4, same skidaju gace.

Sminka samo takva.

12 godina
PlayStation 4

Hvala svima na odgovorima i mišljenjima! Je PC je postao skup sport. Za manje od cijene jednog gaming PCa mogu dobit PS4 i normalnu konfu za sve ostalo pa sad razmišljam o takvoj kombinaciji. Inače nikad nisam imao PS kako rekaoh pa me malo i "strah" prelaska zbog svega novog išto bih izgubio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice