PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.451.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Hambrle kaže...

Imam na primarnom accountu Witcher 3. Medjutim igram ga na sekundarnom. Sada kada bih kupio ekspanziju preko sekundarnog (a ne primarnog na kom mi je witcher 3), pretpostavljam da bih mogao regularno igrati?

Moraš gledati iz koje ti je regije igra kupljena, ako ti je igra kupljena na usd-a account onda tamo moraš kupiti i ekspanziju.

Što ti znači da si kupio igru na primarnom acc. onda i tamo moraš kupiti i ekspanziju

BF3:fluffy_inside
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 21:35 (Wolf88).
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
Hambrle kaže...

Imam na primarnom accountu Witcher 3. Medjutim igram ga na sekundarnom. Sada kada bih kupio ekspanziju preko sekundarnog (a ne primarnog na kom mi je witcher 3), pretpostavljam da bih mogao regularno igrati?

Moraš gledati iz koje ti je regije igra kupljena, ako ti je igra kupljena na usd-a account onda tamo moraš kupiti i ekspanziju.

Što ti znači da si kupio igru na primarnom acc. onda i tamo moraš kupiti i ekspanziju

I primarni i sekundarni account su mi US accounti

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel zna neko sto vise nema UFC dema za skinut?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iskreno nisam probavao tako kupovati dlc ali mislim da moras dlc kupiti tamo gdje si kupio i igru.
Uostalom ako su oba US acc zašto bi opće kupovao na sekundarnom?
15 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...
Iskreno nisam probavao tako kupovati dlc ali mislim da moras dlc kupiti tamo gdje si kupio i igru.
Uostalom ako su oba US acc zašto bi opće kupovao na sekundarnom?

Jer sam glavnu igru uzeo sa prijateljem koji ne namjerava uzimati ekspanziju

12 godina
PlayStation 4

Jel itko igrao wrc 5??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na PSN storeu su neke cijene droppale:

The Order 1886 - $19.99

Killzone Shadow Fall - $19.99 

Little Big Planet 3 - $19.99

Infamous Second Son - $19.99

Knack - $19.99

Je li ima neko ko nije igrao Order da ga kupimo po pola? Bas bi onda jeftino bilo...

EDIT: Isto tako i LBP ako je neko zainteresovan

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 14:41 (Hambrle).

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Hambrle kaže...

Na PSN storeu su neke cijene droppale:

The Order 1886 - $19.99

Killzone Shadow Fall - $19.99 

Little Big Planet 3 - $19.99

Infamous Second Son - $19.99

Knack - $19.99

Je li ima neko ko nije igrao Order da ga kupimo po pola? Bas bi onda jeftino bilo...

EDIT: Isto tako i LBP ako je neko zainteresovan

možeš li mi pojasniti to kupovanje "popola" ? ... nisam upoznat sa time jer sam dosada igrao samo pc

15 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

možeš li mi pojasniti to kupovanje "popola" ? ... nisam upoznat sa time jer sam dosada igrao samo pc

Na PS4 je moguce shareati igru sa jednim covjekom. Dakle kada se doda psn account na konzolu, taj account je moguce postaviti kao primarni account za tu konzolu. Kada to uradis, igre i ps+ sa tog accounta se sharea na sve ostale accounte prisutne na konzoli. Tako npr ti i ja odlucimo kupiti neku igru. Kupimo igru na tvom accountu, a onda taj tvoj account na mojoj konzoli postavimo kao primarni. Tako i ja na svom accountu dobijem tu igru, a ti na svom accountu takodjer igras normalno. I podijelimo cijenu, a obojica imamo igru :) Isto je moguce i sa ps+ pretplatom.

Ja tako uvijek uzimam igre. Evo recimo fifu 16 i jos par igara sam uzeo sa hanteed , a pogotovo kad dodju neke akcije onda igre budu dosta jeftine. (npr eto sada Order za $10, LBP isto, Killzone itd.)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:57 (Hambrle).
13 godina
protjeran
Hambrle kaže...
ursusc355 kaže...

Na PS4 je moguce shareati igru sa jednim covjekom. Dakle kada se doda psn account na konzolu, taj account je moguce postaviti kao primarni account za tu konzolu. Kada to uradis, igre i ps+ sa tog accounta se sharea na sve ostale accounte prisutne na konzoli. Tako npr ti i ja odlucimo kupiti neku igru. Kupimo igru na tvom accountu, a onda taj tvoj account na mojoj konzoli postavimo kao primarni. Tako i ja na svom accountu dobijem tu igru, a ti na svom accountu takodjer igras normalno. I podijelimo cijenu, a obojica imamo igru :) Isto je moguce i sa ps+ pretplatom.

Ja tako uvijek uzimam igre. Evo recimo fifu 16 i jos par igara sam uzeo sa hanteed , a pogotovo kad dodju neke akcije onda igre budu dosta jeftine. (npr eto sada Order za $10, LBP isto, Killzone itd.)

nije mi najjasnije al ok ...onda bi ti recimo imo sve igre sa mog accaunta ako ti dam da ga kod sebe staviš da je primarni ...štali ...i dali je to uopče legalno ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 18:09 (ursusc355).
15 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...
Hambrle kaže...
ursusc355 kaže...

nije mi najjasnije al ok ...onda bi ti recimo imo sve igre sa mog accaunta ako ti dam da ga kod sebe staviš da je primarni ...štali ...i dali je to uopče legalno ?

Evo ti jednostavnije, on tebi da svoj akaunt i ti njega staviš na primary i možeš koristiti tu igru koju zajedno kupite, platite po pola i to je to. To je legalno, tako je sony zamislio gameshare od prvog dana.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan

EDIT: Objasnio kolega vec :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 18:13 (Hambrle).
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hvala na vrlo korisnim informacijama...uopče nisam znao da se to može tako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

još samo da pitam ...recimo kupimo popola PROJECT CARS ... i želimo obojica igrat online ...dali je to moguće ? ...u isto vrijeme čak

2 DA
1 NE
0 DA ALI NE U ISTO VRIJEME
15 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

još samo da pitam ...recimo kupimo popola PROJECT CARS ... i želimo obojica igrat online ...dali je to moguće ? ...u isto vrijeme čak

Ne moraš nikakvu anketu raditi, možete obojica u isto vrijeme igrati online.

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

Ne moraš nikakvu anketu raditi, možete obojica u isto vrijeme igrati online.

Valjda je ocekivao tako brzi odgovor :D

Al' dezuramo mi tu u temi tako da nije frka :D

13 godina
protjeran
PlayStation 4

nigdje nepiše da nesmjem pravit anketu...ako želim pravit ču i dalje...a šta ste vi zaduženi da dajete odobrenja ko smije anketu pravit a ko ne ? ...ne kužim ...jel to negjde piše u pravilima ?

8 DA
0 NE
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nemoj biti bahat, nego ti kažem da će ti netko odgovoriti sigurno a ne stiskati po anketi, a ti radi,  zaboli mene ona stvar.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...
ursusc355 kaže...

Na PS4 je moguce shareati igru sa jednim covjekom. Dakle kada se doda psn account na konzolu, taj account je moguce postaviti kao primarni account za tu konzolu. Kada to uradis, igre i ps+ sa tog accounta se sharea na sve ostale accounte prisutne na konzoli.

Primarni account za tu konzolu ili da ta konzola bude primarna za taj account?

http://gadgets.ndtv.com/games/features/how-to-share-ps4-games-using-psn-718099

Potpis!
15 godina
ursusc355 kaže...

ni sam bahat nego mi više pun k... da mi neko pametuje čim nešta napravim ... šta sam ja kome skrivio da me napadate zbog jedne ankete... 3 godine ništa ne pišem i sad odma napad...mogo si ignorirat ako ti toliko smeta

jako si nervozan. to je više karakteristika pc gamera

Potpis!
Moj PC  
8 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Hambrle kaže...
ursusc355 kaže...

Na PS4 je moguce shareati igru sa jednim covjekom. Dakle kada se doda psn account na konzolu, taj account je moguce postaviti kao primarni account za tu konzolu. Kada to uradis, igre i ps+ sa tog accounta se sharea na sve ostale accounte prisutne na konzoli.

Primarni account za tu konzolu ili da ta konzola bude primarna za taj account?

http://gadgets.ndtv.com/games/features/how-to-share-ps4-games-using-psn-718099

Da, moja greska. Sorry. Ali bitno je da je shvatio :)

12 godina
Ezio kaže...
ursusc355 kaže...

ni sam bahat nego mi više pun k... da mi neko pametuje čim nešta napravim ... šta sam ja kome skrivio da me napadate zbog jedne ankete... 3 godine ništa ne pišem i sad odma napad...mogo si ignorirat ako ti toliko smeta

jako si nervozan. to je više karakteristika pc gamera

Hehe bas si me nasmijao

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sto UFC dema nema vise na storeu?

0 0 hvala 0
12 godina
Jel tko ima spojem ps4 na dva ekrana preko hdmi splittera,posto mi sutra dolazi novi monitor pa mi se neda stalno mijenjat hdmi na tv pa na monitor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Joky007 kaže...
Jel tko ima spojem ps4 na dva ekrana preko hdmi splittera,posto mi sutra dolazi novi monitor pa mi se neda stalno mijenjat hdmi na tv pa na monitor

Ja imam spojen TV i drugi monitor od kompa (s dva kabla), pa si preštekam izlaz na playki po potrebi.

Ne znam kako rade splitteri ako su i telka i monitor upaljeni u isto vrijeme, bojim se da bi tu moglo biti velikih problema.

12 godina
Mislim da nebi trebalo biti problema,samo zavisi o spliteru dal prikazuje u isto vrijeme sliku na dva ekrana ili jedan samo
17 godina
Joky007 kaže...
Mislim da nebi trebalo biti problema,samo zavisi o spliteru dal prikazuje u isto vrijeme sliku na dva ekrana ili jedan samo

Neki bolji svakako, i da je aktivni. Pasivni ja ne bih ni pokušavao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 9:13 (Bitanga).
12 godina
da, narucit cu ga sa alixpresa, nekaj sitno dode pa cu vidjeti
12 godina
Joky007 kaže...
da, narucit cu ga sa alixpresa, nekaj sitno dode pa cu vidjeti

Nemoj kupovati jeftine kineske splittere koji ne idu u struju. To ti ne bude radilo (ja isprobao).

Nećeš dobiti dovojlno struje iz PS4 HDMI izlaza da bi uspio poslati signal na 2 uređaja.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 9:58 (DeniZg).
12 godina
ne, mislio sam aktivni uzeti, ma meni nije bitno da mi istodobno rade dva ekrana, nego samo da nemoram istekavati i uštekavati između tv-a i monitora, a dal ima kakvih gubitka kvalitete slike preko toga
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice