PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
ChillyBoy kaže...
omomomomoomm kaže...

Dal si gledao na live stream od Project carsa kako igra dobro izgleda na ps4 to nisu istine. Ja danas vec pol dana gledam bekoga njemca kak vozi. Mislim da ce igra bit odlicna jedva cekam ponoc u cetvrtak 😄

Meni isto izgleda odlično. Vidim da su gledali na detalje kao recimo ruke na volanu su zamučene uslijed fokusiranja na cestu, što u stvarnosti i je tako. Pri vožnji od 200 km/h ti je zapravo sve oko tebe nebitno (zamučeno) osim ceste. Jedino mi se ne sviđa dinamika kiše pri vožnji. Umjesto da se na vjetrobranskom staklu razlijeva u lijevu i desnu stranu kao pri stvarnoj vožnji, oni su napravili da se kapljice rastope kao da se vozilo uopće ne giba. Totalna glupost. Teksture mokre ceste su opet odlične.

Osim kad pogledaš na volan i fokusiras ga. A ovdje kad pogledaš na volan i dalje je mutno. Dakle nerealno

Potpis!
14 godina
Ezio kaže...
ChillyBoy kaže...
omomomomoomm kaže...

Dal si gledao na live stream od Project carsa kako igra dobro izgleda na ps4 to nisu istine. Ja danas vec pol dana gledam bekoga njemca kak vozi. Mislim da ce igra bit odlicna jedva cekam ponoc u cetvrtak 😄

Meni isto izgleda odlično. Vidim da su gledali na detalje kao recimo ruke na volanu su zamučene uslijed fokusiranja na cestu, što u stvarnosti i je tako. Pri vožnji od 200 km/h ti je zapravo sve oko tebe nebitno (zamučeno) osim ceste. Jedino mi se ne sviđa dinamika kiše pri vožnji. Umjesto da se na vjetrobranskom staklu razlijeva u lijevu i desnu stranu kao pri stvarnoj vožnji, oni su napravili da se kapljice rastope kao da se vozilo uopće ne giba. Totalna glupost. Teksture mokre ceste su opet odlične.

Osim kad pogledaš na volan i fokusiras ga. A ovdje kad pogledaš na volan i dalje je mutno. Dakle nerealno

za koju godinu možda i to porave sa onim VR naočalama :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi,

imam par pitanja jer planiram kupit polovni ps4.Nazalost nisam bas dobro upoznat s konzolom pa vas pitam ima li kakvih najcescih nacina za prevaru ?Kako funkcionira psn account ako kupim polovni šs4,da li pravim svoj novi accont ili koristim stari?

Puno hvala na odgovoru i slobodno nadodajte ako znate nesto vise i korisnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

na američkom storeu nema project carsa?!

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo izgleda da cu kupiti projecat cars secundary,upalim igru i switch user na moj acc,add te me na hanteed24 da vozimo kad igra izade

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Napravio preorder pise mi dan i 5h. Sad je kuzim 1d and 5h do igranja ili pocetka downloada. Eh da uzeo danas i thrustamter t80 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Napravio preorder pise mi dan i 5h. Sad je kuzim 1d and 5h do igranja ili pocetka downloada. Eh da uzeo danas i thrustamter t80 

volio bi da iskoriste motion sensor na dualshocku 4 kao sto je driveclub uradio

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidim da je novi Wolfenstein 149kn.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

na američkom storeu nema project carsa?!

USA je na redu 12.06 za razliku od Europe 07.06. Pojavit će se.

Jel zna netko gdje ima povoljna cijena za T500 RS?

15 godina
PlayStation 4

Project carsa nema za preorder na us storeu zato što je za preorder potrebno najavit igru 8 tjedana prije izlaska što ovi nisu bili u mogućnosti zbog odgoda.

Igra kada dođe na us store imat ce sve bonuse kao preorder za eu i druga tržišta tako da se ne gubi ništa

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 10:17 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipa,

novi sam al ako me netko može uputiti dali ima negdje za kupit već project cars?

tnx

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Jel bolje kabel od interneta prikopcati direktno u ps? Jer povezan sam wifiem i u zadnje vrijeme dok se skida neka igra prestane skidati pa moram testirati vezu i onda opet skida normalno..

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Isplati li se napraviti preoder Project Carsa ? Navodno je upravljanje autom ....'klimavo', odnosno loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
makaown kaže...

Jel bolje kabel od interneta prikopcati direktno u ps? Jer povezan sam wifiem i u zadnje vrijeme dok se skida neka igra prestane skidati pa moram testirati vezu i onda opet skida normalno..

Svakako spoji s kablom. Uvijek je bolje.

Branimir82 kaže...

Isplati li se napraviti preoder Project Carsa ? Navodno je upravljanje autom ....'klimavo', odnosno loše.

Na Eurogameru kažu da je igra najbolja single player interpretacija motosporta još od Toca Race Drivera 3 iz 2006., pa ti sam odluči jel se isplati ili ne.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 19:19 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

vi sto ste project cars preorder preko storea jeste li skinuli igru i cekate 7.maj da upalite ili ce te tek skinuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

vidio sam stavili su preorder za rorya mcilroya pga mislim puno je za tu igru 55 funti to niko ne igra sem mene na balkanu a jedan project cars 50 funti,vidio sam stavili su neki arcade mode koji nije toliko dosadan normalnoj osobi ali je glup mod volio bi da stave matchday u igru,a zelio bih da naprave tenis igru ona za wii mi je bila odlicna

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Meni se skida PC ali danas fa necu sigurno igrati zahvaljujuci mojih 4 mbps

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zna li tko hoće li biti Wolfenstein: Old Blood fizičke kopije kod nas?

jurezZq

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupio sam ps vitu, sa 3 igre na diskovima i , adventure packom,  koji se iskoristi preko voucher, i aktiviran je na accountu koji je bio na viti.

Jel mogu nekako prebaciti te igre na svoj acc, da napravim restore factory settings? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

pas amteeer kako witcher 3 super izgleda !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne mozes prebaciti,posto na Viti mozes imati samo jedan acc...

15 godina
neaktivan
Onda da radim restore factory settings?
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Kupio sam ps vitu, sa 3 igre na diskovima i , adventure packom,  koji se iskoristi preko voucher, i aktiviran je na accountu koji je bio na viti.

Jel mogu nekako prebaciti te igre na svoj acc, da napravim restore factory settings? 

EraserHead kaže...
Onda da radim restore factory settings?

Mozes imati dva PSNa, ako imas dvije memorijske kartice. Samo moras kod svakog mijenjanja raditi factory reset.

Pa sam procijeni kolika ti je to gnjavaza ili ne.

Odigraj te igre s adventure packa, pa onda resetiraj.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
Ok, ma ne da mi se s tim zahebavati. Imam uncharted i god of war na diskovima, za početak dosta:).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Na Eurogameru kažu da je igra najbolja single player interpretacija motosporta još od Toca Race Drivera 3 iz 2006., pa ti sam odluči jel se isplati ili ne.

Prednaručio, skida se, javim dojmove :-)

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ufff bem ti, zašto sam ovo morao vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Project cars nema Vsync... malo iritantno..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Da li ima kakve razlike u kvaliteti proizvoda te servisnom centru budem li kupovao playstation u ELIPSA ili santadomenice/sony centra?

Da li je isti serviser itd jer dns je u elipsa ps4 na akciji za 3086 kuna pri online shoppingu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nažalost igra je poluigriva radi loših kontrola, ako idete najmestiti manualni set-up kontrola igra uđe u kupus-mode, gdje odjednom treba namjestiti botun i za brisače i za pepeljaru i za mp3 i za grijače sjedala, a toliko botuna nema na dual shocku naravno a igra vas upozorava da treba najmestiti sve botune prije nego izađete iz setup-a.Sve što želim je staviti gas i kočenje na x/kocku, tu sitnu promjenu ne možete napraviti.

Igranje na L2/R2 da je gas i kočenje a R1/L1 gear up, gear down je MUČENJE prstiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Branimir82 kaže...

Nažalost igra je poluigriva radi loših kontrola, ako idete najmestiti manualni set-up kontrola igra uđe u kupus-mode, gdje odjednom treba namjestiti botun i za brisače i za pepeljaru i za mp3 i za grijače sjedala, a toliko botuna nema na dual shocku naravno a igra vas upozorava da treba najmestiti sve botune prije nego izađete iz setup-a.Sve što želim je staviti gas i kočenje na x/kocku, tu sitnu promjenu ne možete napraviti.

Igranje na L2/R2 da je gas i kočenje a R1/L1 gear up, gear down je MUČENJE prstiju.

Moraš se malo naviknuti ali je dosta bolje jer buttonima uvijek daješ 100% gasa/kočnice pa ti dođe kao da igraš na kompu ovako možeš točno odrediti koliko gasa ili kočnice hoćeš s obzirom na to koliko jako pritisnes R/L2

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice