PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.437.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Spike1983 kaže...
omomomomoomm kaže...

Ma nema sanse 😄 monitor cu kupit

ja sam ovaj uzeo nedavno Samsung 23.6" LS24D590PLX

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/monitori/24plus/sam-ls24d590plx/

ima 2xHDMI, VGA i izlaz otraga za sluške...

minimalistički dizajn, tanki rubovi...

slika je fantasticna, imao sam prije toga Dell P2414H i ovaj mi je bolji.

evo kak zgleda spojen na PS4 

Imam isti monitor, vrlo dobar.

Probao sam PS4 na njemu i sve super, al jbg, do njega je i novi LED TV Samsung UE48H6400 T2 pa je monitor brzo otpao :)

15 godina
neaktivan
Chaky kaže...
EraserHead kaže...

Nema postarine.

Infomark 440kn, Svijet Igara 450kn, Sancta Domenica 475kn (ali daju na rate).

I radije cu uzeti kod nas disk za 450kn, nego cekati igru iz engleske za 50kn razlike.

Pa onda posto je engleska verzija, moras uzeti i DLC-ove iz engleske.

Isplatilo bi se uzeti eventualno s Kanadskog Storea W3 + Season Pass za 81$ -> cca 500kn.

Svijet igara je nazalost povecao na 499, nisam uzeo kad je bila 450:/

Moram priznati da nisam znao za infomark i 439,naruciti cu od tamo, nadam sa da rade dostavu na release day (ovi iz svijeta igara jesu)

Btw stigla Order iz gamecollectiona, pohvale za brzinu :)

10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Imam i ja kuci 22" monitor i 50" plazmu i sad ici spajat to na monitor mi je bezveze. Ok ako ti neko brani ali može se naći kompromis.Kad bi igrao na monitoru imao bi osjećaj kao da igram na pcu

ja bi fifu rado na monitoru igrao da imam zbog toga da vidim noge igraca kada driblaju a na tvu se ne smijem puno pribliziti da ne ocoravim a f1 npr na tv je dobar,meni su neke igre bolje na monitoru a neke na tv

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
12 godina
PlayStation 4

First person shotere je bolje igrat ma malom ekranu. Ja osobno sve igram na 116cm samsungu sa 400hz tu i tamo sam prisiljen prebaciti na 102cm tv. Monitor cu uzet radi posla da ga mogu nosit jednom rukom okolo 😄

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Svijet igara je nazalost povecao na 499, nisam uzeo kad je bila 450:/

Koma. Jucer sam gledao i bilo je 450kn.

DeniZg kaže...

Kakva engleska verzija i engleski DLC-ovi? Svi diskovi su region free.

Ne vjerujem dok ne vidim.

Znaci po tebi bi radila disk verzija iz UK i Season Pass s bilo kojeg Storea?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Dostavlja li Sancta Domenica PS+ kodove na mail?

Naručio sam i platio i u par mailova sam im rekao da mi pošalju na mail i nista, ni odgovorili nisu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Kakva engleska verzija i engleski DLC-ovi? Svi diskovi su region free.

Ne vjerujem dok ne vidim.

Znaci po tebi bi radila disk verzija iz UK i Season Pass s bilo kojeg Storea?

Da. Radilo bi.

Pa ne postoji verzija igre za svaku zemlju u kojoj Playstation prodaje igre. Koliko bi samo različitih covera morali naštancati.

Međutim, moguće je da proizvođač igre zalocka igru na neki region, ali to se još nikad nije desilo do sada.

Sve ti piše ovdje.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne kuzimo se izgleda.

Ne tvrdim da ja ne mogu igrati disk iz bilo koje regije (1, 2, 3).

Nego da, ako zelis kupiti DLC-ove, obicno su vezani za regiju iz koje je disk (ili digitalna) igra.

Znaci smatram, da je upitno, da li ce raditi DLC-ovi ili u slucaju Witchera 3, Expanzije (svaka posebno ili season pass) koje su kupljene na storeu koji je razlicit od zemlje koja je vezana za disk igru.

Ili bar ogranicenje po regijama (1,2,3).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...

Ne kuzimo se izgleda.

Nego da, ako zelis kupiti DLC-ove, obicno su vezani za regiju iz koje je disk (ili digitalna) igra.

Znaci smatram, da je upitno, da li ce raditi DLC-ovi ili u slucaju Witchera 3, Expanzije (svaka posebno ili season pass) koje su kupljene na storeu koji je razlicit od zemlje koja je vezana za disk igru.

Kužim ja tebe. Ajd ti kupi igru kod nas na disku pa mi reci gdje piše da je to verzija za Hrvatsku?

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kužim ja tebe.

Ne kuzis ti mene.

13 godina
KiX777 kaže...

Naručio sam i platio i u par mailova sam im rekao da mi pošalju na mail i nista, ni odgovorili nisu.

?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
KiX777 kaže...

?

Ja sam do sada uzimao samo iz Svijet-Igara. Cim sjedne uplata dobijes na mail kod.

17 godina
Chaky kaže...

Ne kuzimo se izgleda.

Nisu li UK i Hrvatska unutar iste regije (SCEE: Europe, the Middle East, Africa and Oceania)? Ako jesu, onda je za pretpostaviti da na disk iz UK može ići DLC kupljen u hrvatskom Storeu... Naravno da je najsigurnije kupiti iz iste zemlje i jedno i drugo, ali ja vjerujem da bi ti DLC-ovi u za igru kupljenu u UK radili.

15 godina
PlayStation 4

Nemam niti jednu disk igru za PS4 (osim knacka kojeg ne igram), ali znam da je u vrijeme PS3 trebalo paziti sa kojeg se storea uzima DLC jer je u opisu pisalo na koje diskove se može primijeniti.

Na PS4 sve igre su mi digitalne. Neke sa hr, neke sa us storea. Ne mogu 100% tvrditi ali mislim da nisam mogao instalirati dlc-ove iz hr storea na us igre i obrnuto. Za diskove ne znam kakva je situacija. 

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidim the witcher 3 će biti kao must have igra. Dal se meni isplati igrati to pošto nisam igrao prijašnje witchere?   

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Čitao sam da su devovi izjavili da za igranje trećeg nije potrebno imati znanje iz prethodna dva, tj priča se ne nastavlja.

Mada za potpuni doživljaj preporučam ti da pogledaš bar youtube recape 1&2, ako ih naravno ne stigneš odigrati.

I naravno, tu su witcher knjige (7 komada), daju se nabaviti prevedene na srpski:).

Ja baš na drugoj, valjda stignem svih 7 do 19.5

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 9:54 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Airbourne kaže...

Vidim the witcher 3 će biti kao must have igra. Dal se meni isplati igrati to pošto nisam igrao prijašnje witchere?   

Kao što reče kolega, ne treba ti predznanje za Witcher 3. E sad, hoće li ti se svidjeti, to je pitanje.

Meni Witcher 2 nije sjeo. Najviše me smetalo previše likova nabacanih u startu bez ikakvog objašnjenja, nemogućnost kreiranja vlastitog lika i shodno tome nedostatak motivacije da uopće saznam kroz igru tko, koga i zašto.

Ne kažem da je igra loša, dapače, izgleda jako dobro i gameplay nije loš, ali ja sam odustao nakon 4-og pokušaja i odigranih 10-ak sati.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 10:07 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Airbourne kaže...

Kao što reče kolega, ne treba ti predznanje za Witcher 3. E sad, hoće li ti se svidjeti, to je pitanje.

Meni Witcher 2 nije sjeo. Najviše me smetalo previše likova nabacanih u startu bez ikakvog objašnjenja, nemogućnost kreiranja vlastitog lika i shodno tome nedostatak motivacije da uopće saznam kroz igru tko, koga i zašto.

Ne kažem da je igra loša, dapače, izgleda jako dobro i gameplay nije loš, ali ja sam odustao nakon 4-og pokušaja i odigranih 10-ak sati.

Šteta, W1 i W2 su genijalne igra, ja sam utukao  100ak sati na obe. W2 bi ti bio dosta bolji (jasniji) da si igrao W1.

Uglavnom, ima još vremena do W3, ako će biti igra godina, po meni se isplati odigrati 1 i 2 , pogotovo jer će sve pojaviti svi stari likovi iz 1 i 2 (Dandelion, Zoltan Chivay,Triss Merigold..)

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, posto kupujem igrice sa njuskala od lika sto mi posalje user acc i na njemu bude ta igra vec mi se nakupilo dosta tih usera razno raznih pa me zanima dali bi se mogle svs igre stavit na jedan user ili je to tako kako je.

Eto moj potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tino_nkdz kaže...

Pozdrav, posto kupujem igrice sa njuskala od lika sto mi posalje user acc i na njemu bude ta igra vec mi se nakupilo dosta tih usera razno raznih pa me zanima dali bi se mogle svs igre stavit na jedan user ili je to tako kako je.

nije moguce a max je 15 usera ili igara

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
12 godina
Tino_nkdz kaže...

Svaka čast kako ti se da s time zafrkavati.

PSN - DeniZg80
17 godina
Airbourne kaže...

Svakako isplati.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

vi sto kupujete te diskove koliko je cijena u hrv ili koliko najjeftinije izade kada u inozemstvu kupujete

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

vi sto kupujete te diskove koliko je cijena u hrv ili koliko najjeftinije izade kada u inozemstvu kupujete

"te diskove", nebi da kupujemo disk kočnice :)

U HR ne kupuj, osim ako ti dozvoljavaju financije igre na BR medijima.

Skupe su, malo proguglaj pa vidi cijene. Naravno, imaš na oglasnicima i još bolje na forumima povoljnih i često jeftinih cijena.

U nedostatku inspiracije, baci oko na UK webshopove koji imaju svako malo akcije, te se ubode igra za znatno manju cijenu nego kod nas.

Ako nisi kolekcionar, kad završiš igru, mijenjaš je ili prodaš i svi zadovoljni.

16 godina
KiX777 kaže...

Ako misliš na wallet bonove onda da, tako sam i ja. Ali sam u orderu napisao da želim na mail.

Bez problema je stiglo za sat, dva.

10 godina
neaktivan
Virty kaže...
hanteed kaže...

"te diskove", nebi da kupujemo disk kočnice :)

U HR ne kupuj, osim ako ti dozvoljavaju financije igre na BR medijima.

Skupe su, malo proguglaj pa vidi cijene. Naravno, imaš na oglasnicima i još bolje na forumima povoljnih i često jeftinih cijena.

U nedostatku inspiracije, baci oko na UK webshopove koji imaju svako malo akcije, te se ubode igra za znatno manju cijenu nego kod nas.

Ako nisi kolekcionar, kad završiš igru, mijenjaš je ili prodaš i svi zadovoljni.

pa npr na psn storu fifa je bila pri izlasku 55 funti jeli disk verzija iste cijene 

14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Tino_nkdz kaže...

Povoljne su igre tako zato se zafrkavam stime. 

Eto moj potpis :D
10 godina
neaktivan
Tino_nkdz kaže...
DeniZg kaže...
Tino_nkdz kaže...

Povoljne su igre tako zato se zafrkavam stime. 

vidi sve ti je u njihovim rukama oni mogu restore license i ti ces izgubiti acc tako da bolje ti je uzimaj na njuskalu da znas ako te prevari nego od rumunja ili spanjolca na ebayu pa nek je i na njuskalu skuplje

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

A je teško stvarno obrisati acc i staviti drugi i kad završiš ga vratiš, nema smisla davati preko 450 kn za dvd, kada u pola cijene možeš digitalku uzeti, a koliko ja znam, dosta ljudi preferira digitalku iznad dvd izdanja, sad kako kome paše, to je druga stvar.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice