PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja imam 3 primary igrice sa ebaya i nemaju lokot

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vi koji ste dobili lock na igrama, jeste li ga dobili sa novim updateom ili i prije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na novom updateu

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zasto ponekad kad evo sad skidam application data od AC Unity, skida jako sporo, imam internet od 10 mbit i ps4 je blizu rutera. Dok je skidao update i osnovne fileove i za GTA 5 je bas islo max brzinom ? 

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Marko5552 kaže...

Zasto ponekad kad evo sad skidam application data od AC Unity, skida jako sporo, imam internet od 10 mbit i ps4 je blizu rutera. Dok je skidao update i osnovne fileove i za GTA 5 je bas islo max brzinom ? 

Neznam zasto ali ja kad stavim da skida u rest modu, skida puno brze nego kad je upaljen.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Rijesen problem s downloadom. Napravio kako je na slici i dere full speed :D

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ekipa jel se isplati kupit dying light za 60$?

kakvi su dojmovi vas koji ste odigrali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vrijedi svaki dolar. Ja baš danas uzeo :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Vrijedi svaki dolar. Ja baš danas uzeo :)

hehe, takav sam odgovor cekao 

bum pričeko sutra da se refresha store, pa ak sve ostane isto, kupujem  

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi!
U prilici sam kupiti novi novcati joystick od PS4 po vrlo povoljnoj cijeni ali sam ga mislio koristiti na kompu pa bi moje pitanje bilo da li se isplati kupiti joystick od PS4 za igranje na kompu i da li to uopće funkcionira po pitanju kompatibilnosti s kompom i igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ne funkcionira tako dobro. Xbox kontroler ce uvijek bolje raditi jer je od Microsofta i ima podršku. Na DS4 moraš namještati kontrole, tipke pomoću programa dok na Xboxovom ustekas i igraš. Znam iz iskustva.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

4 0 hvala 1
17 godina
KiX777 kaže...

Ne funkcionira tako dobro. Xbox kontroler ce uvijek bolje raditi jer je od Microsofta i ima podršku. Na DS4 moraš namještati kontrole, tipke pomoću programa dok na Xboxovom ustekas i igraš. Znam iz iskustva.

Ja sam isprobao neki dan Grid igru na PCu. Instaliraš Xbox 360 drivere i taj neki app koji emulira DS4 da je Xbox controller, upikneš u USB i igra ga je prepoznala bez ikakvog prekonfiguriranja.

I mogu reći da je odlično sve radilo. S drugim igrama nisam isprobavao, al ne vidim zašto ne bi radilo ako emulira Xbox controller. Ali da, original Xbox controller je sigurno bolji nego DS4 jer Sony nije izbacio službeni support za PC.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
KiX777 kaže...

Ja sam isprobao neki dan Grid igru na PCu. Instaliraš Xbox 360 drivere i taj neki app koji emulira DS4 da je Xbox controller, upikneš u USB i igra ga je prepoznala bez ikakvog prekonfiguriranja.

I mogu reći da je odlično sve radilo. S drugim igrama nisam isprobavao, al ne vidim zašto ne bi radilo ako emulira Xbox controller. Ali da, original Xbox controller je sigurno bolji nego DS4 jer Sony nije izbacio službeni support za PC.

Meni isto radi. Isprobano na PES15.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

hahah zaključalo mi fifu, tako mi i treba kad me svrbe pare 

sad kupio ovu na storeu za 229 kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

hahah zaključalo mi fifu, tako mi i treba kad me svrbe pare 

sad kupio ovu na storeu za 229 kn

bio si fantom?

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
10 godina
PlayStation 4

Ekipa može samo jedan savjet vezano uz kupnju igara za ps4.Zanima me dal je isplativije kupovat preko psn store ili u trgovine kao dvd igrice.Dal se uštedi na koji od ovih nacina il ako kupuješ preko psn store i dal se dobiju neki dodatni bodovi ili tako nesto

0 0 hvala 0
14 godina
croGOREatia kaže...

Ekipa može samo jedan savjet vezano uz kupnju igara za ps4.Zanima me dal je isplativije kupovat preko psn store ili u trgovine kao dvd igrice.Dal se uštedi na koji od ovih nacina il ako kupuješ preko psn store i dal se dobiju neki dodatni bodovi ili tako nesto

Jeftinije je preko storea ali ako kupiš box izdanja lakše ih je prodavati i razmjenjivati 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
croGOREatia kaže...

jeftinije je obično na Store-u jer bude nekih popusta i slično, ali opet tu ima prednosti i mana jer igru u kutiji ćeš igru lakše prodati.

Ako želiš igru u kutiji, onda naručuj izvana, TheGameCollection, Mariio128, Game.co.uk i slične pouzdane stranice, nikako u ovim našim trgovinama gdje ćeš obično platiti puno više.

A imaš na pojedinim stranicama i jeftinih kodova za igre, mada kod tih keyeva nema baš velikog izbora igara. Ja sam recimo na Gamedealdaily prije par dana naručio The Last of Us za 15$ i danas NBA 2k15 za 30$. Sve uredno dođe na mail u istom trenutku i nisam imao nikakvih problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
hanteed kaže...

yup, ghost acc je bio

10 godina

De mi reci kakoide preko tih stranica kupnja dobiješ na cd igru il je download.Ajme sad općenito o ovoj di si kupio last of us jer je i ja gledam za uzet a kod nas je skupa i akcija od 15 dolara još traje.Vidim da si spominje kodove i mail pa ako mi možeš malo pojasnio kako da si naručit taj last of us

12 godina
croGOREatia kaže...

De mi reci kakoide preko tih stranica kupnja dobiješ na cd igru il je download.Ajme sad općenito o ovoj di si kupio last of us jer je i ja gledam za uzet a kod nas je skupa i akcija od 15 dolara još traje.Vidim da si spominje kodove i mail pa ako mi možeš malo pojasnio kako da si naručit taj last of us

Igre na Gamedealdaily su za US account (kodovi ne rade sa accountima iz drugih država).

Odeš na stranicu, staviš u košaricu, platiš PayPalom i pošalju ti kod na e-mail.

Ulogiraš se u svoj PS4 US account, ukucaš kod i staviš skidati igru.

Webshopovi kao npr. TheGameCollection ti šalju fizičku kopiju igre na tvoju kućnu adresu.

Fizičke kopije rade na svim accountima/regijama.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Pozdrav, Pošto kupujem konzolu u ponedjeljak želio bi da mi kažete nekoliko stvari: jel se mogu igrati igrice od ps3 na ps4 ( cd koji je za ps3), neku temu, forum ili grupu na fbu gdje ljudi razmjenjuju igre za PS4 i aktivni su. Lp

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaown kaže...

Pozdrav, Pošto kupujem konzolu u ponedjeljak želio bi da mi kažete nekoliko stvari: jel se mogu igrati igrice od ps3 na ps4 ( cd koji je za ps3), neku temu, forum ili grupu na fbu gdje ljudi razmjenjuju igre za PS4 i aktivni su. Lp

PS3 igre se ne mogu igrat na PS4 barem dok ne zaživi PlayStation Now.

Na fejsu imaš grupu za razmjenu igara koja je vrlo aktivna https://www.facebook.com/groups/1517245048496507/ (mislim da je grupa zatvorenog tipa, treba te netko ubacit).

Također možeš i u OVOJ temi obavit razmjenu kao i u OVOJ.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 23:45 (Virty).
17 godina
PlayStation 4

Evo, zamijenio jučer disk u PS4. Full straightforward process, jedino sa bakupom i restoreom traje 7-8 sati (sa mojih 280GB igara).

Malo me iznenadila sporoća, ali bar je sve prošlo kako treba :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zakljucan mi ufc i bf4 a kupio sam u prvom mjesecu od prodavaca na ebayu zvanog annepsn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hanteed kaže...

zakljucan mi ufc i bf4 a kupio sam u prvom mjesecu od prodavaca na ebayu zvanog annepsn

kad ti je uvalio fantome

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

koliko vas jos ima lockane igre jeste li nekako rijesili problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hanteed kaže...

koliko vas jos ima lockane igre jeste li nekako rijesili problem?

nemozes rijesiti problem.. ostao si bez tih igri i to je to.. odsad pamet u glavu i narucuj fizicke kopije ili kupuj digitalno preko storea ali bez posrednika..

Long Live Freedom
17 godina
PlayStation 4

ja ih samo fiz. kupujem.. uvijek ih mozesh chejndzat , posudit ili prodat 

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka: