PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam, ravnam se po usa, 19 izlazi? Ako je tako, onda dva dana prije, znači 17tog, sad kad u eu puštaju preload, to neznam pošto uzimam sve sa usa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali je "meni" bitno da je Playstation 4 B-šasija ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

Dal je sigurno sad stavljat ps u rest mode uopce? Znam da je bila neka frka sa tim.

ja ga nisam palio 3 tjedna i cijelo vrijeme je u rest modu

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

Frend ga bio stavio u rest mode i kad ga je probudio ps je bio kao novi znaci apsolutno nista na njemu cak je i account morao ponovno upisivati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Osobno ga gas full..cisto da ne stoji upaljen :)To sa rest modeom je rijeseno

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Kolika je vama brzina skidanja na PS4? Puno sporije ovako opcenito skida nego sto inace na kompu.

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam pitanje jel moguce spojit sony z3 ko drugi kontoloer ako je u opoce to moguce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ice45 kaže...

imam pitanje jel moguce spojit sony z3 ko drugi kontoloer ako je u opoce to moguce?

Mislim da Z3 kod remote playa mora biti primarni kontroler, ali zato DS4 možeš spojiti kao sekundarni.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Ice45 kaže...

Mislim da Z3 kod remote playa mora biti primarni kontroler, ali zato DS4 možeš spojiti kao sekundarni.

msn mislio sam jer imam jedna ds4 a imam z3 pa mislio sam spojit z3 ko drugi ds4 jel to moguce uopce?

15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Bartaul kaže...

Pozz,uskoro dobivam ps4 pa me zanima kako vi ono kupujete igre na americkom a igrate na hrvatskom accountu? Moze li mi ko reci koji da account stavim za primary i na kojeg da stavim ps+,s cime da kupujem igre(Mastercard?) Inace,ps+ je 40$ na ebayu pa si mislim uzet to.

S obzirom da sam i ja nedavno bio u slicnoj nedoumici, da ti odgovorim na pitanja.

Na kojem god accountu kupis igru, mozes ju igrati sa bilo kojeg drugog accounta. Dakle, na primjer, ako imas us racun i kupis preko njega neku igru, tu istu igru mozes igrati i na hr racunu. Vrijedi i suprotno.

Napraviti us racun nije problem, sve sto ti treba je us adreas koju lako mozes "nabaviti", ne postoji provjera identiteta. Razlog zasto je korisno imati us racun je sto su igre, kao i ps+ pretplata, u us jeftinije.

Zapravo ima malo smisla imati hr racun. Ja imam samo US racun. Dakle napravis us racun, zatim na amazon.com kupis bon za ps+ pretplatu i aktiviras ga. Isto tako, kada zelis kupovati igre sa store-a, na amazon.com kupis bon od npr $100, aktiviras ga i taj novac ti ide u wallet, s kojim mozes placati na storeu.

Postoji i opcija da direktno platis karticom u storeu, ali uspijeh ce ovisiti od kartice do kartice. Meni moj mastercard nije radio, iako na amazon.com s njim normalno kupujem.

Vazno je napomenuti da npr ps+ pretplatu ili store kupon koji kupis na amazon.com neces moci aktivirati na hr racunu. Isto vrijedi i za bon koji kupis na amazon.co.uk a pokusas aktivirati na us racunu. Igre nisu regijski zakljucane, tako da nije problem ako imas us racun a kupis igru kod nas u trgovini. Jos jedna vazna napomena je da dlc za igru mora kupiti gdje si kupio i igru (u smislu regije).

To je vise manje to.

Dakle, znači samo napravim kao u Screen shotu?

Ne traži me adresu koliko vidim.

Na HR storeu su ukupno 4 stranice sa ponudom igri a an US 13...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 8:28 (the_dammed).
17 godina
the_dammed kaže...

Dali je "meni" bitno da je Playstation 4 B-šasija ili ne?

Meni ne, možda i tebi također :)

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima tko cod aw za ps4? Treba mi trofej za riot mapu pa ako ju netko ima otključani, neka se javi na pp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Nemojte me molim vas napasti radi iduceg pitanja,ali jel rade piratske igre na PS4 ? 
Jel trebaju kakve modifikacije ili dodatna softverska podesavanja i koliko dode ?

Ne bi PS3 uzimao radi grafike,uzeo bi ps4 jer mi je lako za prenositi,a opet sumnjam da piratske prolaze,a jednostavno mi je preskupo dati za igru 400 kn

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Nema igranja pirata, a vjerojatno nikada neće ni biti. 

Imaš dosta igara koje se prodaju jeftino, što u trgovinama što u oglasnicima.

Ja uzimam PS4 idući mjesec, valjda ima netko tko ce htjet igrati Fifu sa mnom.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
16 godina
KiX777 kaže...

Nema igranja pirata, a vjerojatno nikada neće ni biti. 

Imaš dosta igara koje se prodaju jeftino, što u trgovinama što u oglasnicima.

Ja uzimam PS4 idući mjesec, valjda ima netko tko ce htjet igrati Fifu sa mnom.

Tako sam i mislio,citao sam na jednom drugom forumu nesto o ghost racunima kako se u biti radi da jedan igra offline,jedan online moze netko to razjasniti ?

Kolik onda po tome principu igra izade ? 

17 godina
doky01akablava kaže...

Ne bi PS3 uzimao radi grafike,uzeo bi ps4 jer mi je lako za prenositi,a opet sumnjam da piratske prolaze,a jednostavno mi je preskupo dati za igru 400 kn

Ak ti nije puno dati tolko para za PS4, onda nije puno ni za par igara. :-P

A i imaju često akcije na ps+ i da se finih stvari nabaviti.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

doky01akablava

Oboje možete igrati i online i offline na svojim računima, igru frend i ti prepolovite na pola i onda te ispadne malo :D Samo što je tečaj dolara skočio skoro do eura pa se ne isplati tamo kupovati dok ne padne, ali recimo u Kanadsk i dolar je 5 i pol kuna pa možete preko njega. Ugl, recimo ti si fantom, kupite igru. stavljaš taj account na primary, te ju skidaš i nakon što se skine ju isprobaš, radi sve 5, deaktiviraš taj račun na koje mste kupili preko weba i više u njega ne smiješ ulaziti, izgubiti ćeš igru. To ti je najvažnije, a frend je recimo nositelj, kad ti to obaviš, njemu daš podatke od accounta, on se ulogirava, stavlja ga na primary i skida na svoj i igra sa svojeg, on u taj račun može ući bezbroj puta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 22:08 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...

Nemojte me molim vas napasti radi iduceg pitanja,ali jel rade piratske igre na PS4 ? 
Jel trebaju kakve modifikacije ili dodatna softverska podesavanja i koliko dode ?

Ima puno raznih načina za nabaviti igre po manjim cijenama od 400 kuna. A i na PS+ se svaki mjesec dijele fine igre, tako da se uvijek ima nešto za igrati.

Ali ako ti je piratluk jedini način na koji si voljan nabavljati igre, onda je jasno da PS4 ne dolazi u obzir.

PSN - DeniZg80
16 godina
Tommy_123 kaže...

doky01akablava

Oboje možete igrati i online i offline na svojim računima, igru frend i ti prepolovite na pola i onda te ispadne malo :D Samo što je tečaj dolara skočio skoro do eura pa se ne isplati tamo kupovati dok ne padne, ali recimo u Kanadsk i dolar je 5 i pol kuna pa možete preko njega. Ugl, recimo ti si fantom, kupite igru. stavljaš taj account na primary, te ju skidaš i nakon što se skine ju isprobaš, radi sve 5, deaktiviraš taj račun na koje mste kupili preko weba i više u njega ne smiješ ulaziti, izgubiti ćeš igru. To ti je najvažnije, a frend je recimo nositelj, kad ti to obaviš, njemu daš podatke od accounta, on se ulogirava, stavlja ga na primary i skida na svoj i igra sa svojeg, on u taj račun može ući bezbroj puta.

E vidis bas to me zanimalo,koliko se krece cijene GTA 5 i tipa Metro i slicnih di je povoljno ?

Samo je problem sta nitko od mojih nema PS4,realno vise sam spike PC Master race,ali ne da mi se zezati sa driverima,patchevima,fixevima,htio bi uzeti joystick,staviti igru u konzolu ili pokrenuti sa HDD i uzivati u 30 frejmova ciste glatkoce :P

Jel cijena oke gledam na njuskalo ima za 2400 kn sa jamstvom,slabo koristene i jos dobijes igru,to je sasvim oke ? Gledao sam XONE,ali njega nema ispod 3 tkn

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zavisi kako gdje, stalno imaš na ps nekih popusta, deal of the week u pola cijene, na usa su igre bile po 350 kn, sve doslovno ali pošto je tečaj dignut, nema ih ispod 440, 450.

Za konzolu, izaberi, ja sam ju uzeo u santi domenici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 23:16 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...

E vidis bas to me zanimalo,koliko se krece cijene GTA 5 i tipa Metro i slicnih di je povoljno ?

GTA V - 47.49 $

The Last of Us - 15.75 $

Far Cry 4 - 29,49$

Borderlands The Handsome Collection - 30.79 funti + cca 2 funte dostava

Metro Redux - 269,00 HRK, ali bilo je i dosta jeftinije na akcijama

Driveclub - 189,99 HRK

Battlefield Premium je bio na akciji za 180 HRK itd.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Ovako, neznam jeli netko već pitao, vjerojatno jest ali nisam mogao pronaći u temi.

Dakle kupujem PS4 polovni, sutra ga idem pogledati na licu mjesta. Konzola dolazi sa nekim igrama koje su sa PSN+ plus Battlefield 4 i Call of Duty koje su kupljene, ali su na tom istom računu. Zanima me jeli mogu ja napraviti svoj novi PSN account i staviti da mi taj bude primary, a ovaj na kojem su ove igre što ću dobiti i na kojem je aktivirano PS+, taj da mi bude "secondary"?
Ako napravim novi account, hoću li moći koristiti PS+ sa drugog accounta i igrati igre online na ovom novom? I ako promijenim šifru accounta nakon kupnje konzole, onda sam siguran?

Hvala.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 0:11 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ovako, neznam jeli netko već pitao, vjerojatno jest ali nisam mogao pronaći u temi.

Dakle kupujem PS4 polovni, sutra ga idem pogledati na licu mjesta. Konzola dolazi sa nekim igrama koje su sa PSN+ plus Battlefield 4 i Call of Duty koje su kupljene, ali su na tom istom računu. Zanima me jeli mogu ja napraviti svoj novi PSN account i staviti da mi taj bude primary, a ovaj na kojem su ove igre što ću dobiti i na kojem je aktivirano PS+, taj da mi bude "secondary"?
Ako napravim novi account, hoću li moći koristiti PS+ sa drugog accounta i igrati igre online na ovom novom? I ako promijenim šifru accounta nakon kupnje konzole, onda sam siguran?

Recimo možeš taj njegov staviti na primary, kad je njegov na primary, svi računi mogu koristiti sve aplikacije.

Možeš deaktivirati njegov račun preko weba, pa možeš svoj staviti na primary i igrati sve njegove igre na svom akauntu, samo u taj njegov ne smiješ ući više pošto ćeš sve izgubiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 0:12 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Recimo možeš taj njegov staviti na primary, kad je njegov na primary, svi računi mogu koristiti sve aplikacije.

Možeš deaktivirati njegov račun preko weba, pa možeš svoj staviti na primary i igrati sve njegove igre na svom akauntu, samo u taj njegov ne smiješ ući više pošto ćeš sve izgubiti.

aha, a onda ću njegov staviti kao primary i napraviti sebi novi US račun tek tako da mogu nabavljati jeftinije igre. A ako promijenim šifru njegovog accounta nakon kupnje, tad sam siguran da on neće moći opet promijeniti šifru ili? Vjerujem da me čovjek nebi zezao oko toga kad već daje account uz konzolu, ali eto tek toliko da znam, a i bilo bi mi zgodnije koristiti svoju šifru na oba accounta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

aha, a onda ću njegov staviti kao primary i napraviti sebi novi US račun tek tako da mogu nabavljati jeftinije igre. A ako promijenim šifru njegovog accounta nakon kupnje, tad sam siguran da on neće moći opet promijeniti šifru ili? Vjerujem da me čovjek nebi zezao oko toga kad već daje account uz konzolu, ali eto tek toliko da znam, a i bilo bi mi zgodnije koristiti svoju šifru na oba accounta.

Normalno, odmah promjeniš šifru i miran si :)

14 godina
PlayStation 4

Dva nova paketa (PS4 + igra) za 3300kn:

Battlefield Hardline

Bloodborne

WordPress ❤

0 0 hvala 0
12 godina

Hoće netko igrati/uizmati Borderlandse Handsome Collection?

Ja sam si naručio sa GC-a. Čini mi se kao dobra igra i puno igranja za malo novaca.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bord2 sam odigrao na PC-u. Ali jos nisam dotakao DLC-ove.

Ostavili su dobitnu kombinacija iz prvog dijela, s puno raznovrsnijim okolisom i neprijateljima.

Jedina "zamjerka" je sto sam imao osjecaj da sam u prvom dijelu dobivao svako malo bolja oruzja.

Ovdje sam vise stagnirao. Ali to je mozda samo do mene.

Da nisam igrao na PC-u, uzeo bih 100%.

Ali vjerojatno ce se uzeti zbog 3.dijela na prvom popustu ili kad nekome dosadi, pa uzmem polovnu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 14:56 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Bloodborne review scores:

Gamespot - 9/10
Gamesbeat - 90/100
Jim Sterling - 10
Destructoid - 9
Gameinformer - 9.75
EGM - 9.5
Hardcore Gamer - 4.5/5
The Escapist - 4.5/5
PSLS - 9
Digital Spy: 5/5
NZGamer - 8.9/10
MMORPG - 9/10
The Telegraph - 5/5
GI - 9.75
GameZone 9/10
Rpgfan - 95%
Meristation - 9.3
RPG Site - 9
Attack of The Fanboy - 9
CG Magazine - 9.5
Playstation Lifestyle - 9
Tapezilla: 5/5 
GamingTrend: 95
PSU - 9.5
Neoseeker - 9/10
GameZone - 9/10
Forbes - 9
Vandal - 9.4
Gaming Nexus - 9
Spazio Games - 9
God is a Geek 5/5

Evo prve prave ekskluzive :)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nema šta, *ebene ocjene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice