Ne radi jos nabijem ih,ne mogu virovati u 3 dana da nemogu rijesiti ovo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
10% popusta na sve u Gamecolllectionu do ponoći 29/12. Promo kod je Betterthansocks
Jao, PSN ne radi vec 3 je*ena dana.... ( CE-34861-2) ! Neznas tko je to vise mutav...ovi hackeri ili ovi pacjenti iz Sony-a koji ne mogu uspotavit vezu!
Jao, PSN ne radi vec 3 je*ena dana.... ( CE-34861-2) ! Neznas tko je to vise mutav...ovi hackeri ili ovi pacjenti iz Sony-a koji ne mogu uspotavit vezu!
ma prije bi ja rekao freakovi koj isu ovisni o PSNu, kao da nemaju offline igre :)
pa nisi bas u pravu evo recimo in justice koja je free dosla ovaj mj. za ps+ ne radi ako ne sljaka psn , tj nemore uopce uc u igru da bi igrao single story mode ....
pa nisi bas u pravu evo recimo in justice koja je free dosla ovaj mj. za ps+ ne radi ako ne sljaka psn , tj nemore uopce uc u igru da bi igrao single story mode ....
Probaj ugasiti Internet vezu u opcijama.
Ali, ako je to isključivo multiplayer igra, onda neće raditi.
probao sam sad i story mode radi normalno
Jesi siguran da ti je uopce do kraja skinuta ? Jer skine par GB i veli da je skinuto nakon toga skida u pozadini ostatak . Dok se ostatak ne skine mozes igrat samo obican fight
story mode ne i fali ti 6 likova
skinuto je sve , ali nema veze ionako igram samo story , multi me ne zanima
Meni je jucer FC4 Offline mod radio normalno.
Znali su frendovi da ce hakirati PSN, pa cu te namjerno zeznuli.
Jedino logicno sto mozes napraviti. Vrati konzolu u ducan i naj*bi se frendovima majke.
Probo tako i radi
Hvala puno
Pozdrav ekipa , imam jedan problem- Jučer kupio Battlefield 4 premium u psn storeu i sve mi piše installed, ništa se ne skida više, a kad otvorim igru piše da se igra trenutno instalirava u izborniku "campaign 100% i to mogu pokrenut) , full game 35%.. I sad ne kužim šta napravit , kak uopće da online igram (battlelog mogu otvoriti, ali ništa za opciju traženja servera. Molim savjet ako netko zna..
Probao i ovo gore i ne radi.Baca mi da je kriva lozinka
Pozdrav ekipa , imam jedan problem- Jučer kupio Battlefield 4 premium u psn storeu i sve mi piše installed, ništa se ne skida više, a kad otvorim igru piše da se igra trenutno instalirava u izborniku "campaign 100% i to mogu pokrenut) , full game 35%.. I sad ne kužim šta napravit , kak uopće da online igram (battlelog mogu otvoriti, ali ništa za opciju traženja servera. Molim savjet ako netko zna..
Ja mislim da ti je taj Premium koji košta cca 180 kuna samo nadogradnja na osnovnu igru kojom dobiješ sve ekspanzije tj. DLC-ove. Barem je tako u PC verziji. Bojim se da ćeš morati kupiti i osnovnu igru.
Ako griješim, javi. Baš me zanima jel' zbilja daju cijelu BF4 igru za tako malo love.
Ma kupil je premium edition. Samo pričekaj da se skine 100% onda budeš mogel online igrati - prvo se skine kampanja da imaš kolko tolko kaj delati offline dok se ostatak skida. Prije 100% ne budeš mogel online česati jer se multi nemre igrati istovremeno dok se igra skida.
Sad sam isao vidjet u store I vidim da manualno moram skinut sve dodatke (china rising, final stand, dragon teeth, sec assault) vjerojatno je to to, sad ih skidam , pisalo da su free
.
Ma kupil je premium edition.
Da, imaš pravo.
Sad sam pogledao opis proizvoda u dućanu: "Battlefield 4 Premium Edition is the ultimate all-out war collection that includes the Battlefield 4 game plus Battlefield 4 Premium membership that gives you five themed digital expansion packs with tons of new multiplayer content..."
Ja imam Premium na PC-u, al razmišljam da uzmem i na PS4. Ima netko da igra i jel' ima kakav domaći klan za PS4?
kolika je razlika u grafici od ps3 i ps4 tvoj objektivan dojam me zanima, da nije obican port
Ja igram na Xbone BF4 i veliki je skok u odnosu na PS3. Konačno pošten frame rate, to je ono najbitnije (barem meni). Na PS4 more biti još samo bolje kad je jača konzola.
I da, konačno su popravili igru lol
Nikakva smrzavanja i gluposti ko na last genu.
igro sam BF3 na PS3 i grafika je ocajna bila, losija nego na Bad Company 2
Ako igra neko Gta online,nek me doda:Arixod
...
kakva bsplatna igra pa papci nisu dali jos ni drive club a obecali besplatno na dan izlaska..
ma joj, pa preživjeli smo i teža vremena od par dana nerada PSN-a. Recimo rat i tsunami.