Imam jedno pitanje,ako bih uzeo ps4 jel bi trebao plaćati dodatnu pretplatu za online igranje igara ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedno pitanje,ako bih uzeo ps4 jel bi trebao plaćati dodatnu pretplatu za online igranje igara ili ne?
Trebas
jedino za Free to play igre ne treba
uzmi ps+ jer su i za ps4 pocele stizat dobre igre
A koliko bi onda kostala pretplata i na koji nacin bi placao?
to ti je 365kn i platis samo jednom te su ti sve te igre tvoje dokle god imas pretplat(koju dobijes free(oni mj. odaberu) na ps3,ps4,vita platformama i jos neki popusti znaju bit za iste kod pojedinih igri) pricam o modelu na godinu dana postoje i manji
evo ti dodatni info http://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-plus/
to ti je 365kn i platis samo jednom te su ti sve te igre tvoje dokle god imas pretplat(koju dobijes free(oni mj. odaberu) na ps3,ps4,vita platformama i jos neki popusti znaju bit za iste kod pojedinih igri) pricam o modelu na godinu dana postoje i manji
evo ti dodatni info http://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-plus/
Hvala,da li bi se pretplata racunala i na igre koje sam kupim?
ne, za to imas digital wallet koje mos punit u obliku ps bonova u ducanima tipa sophos laba ili preko nekih od on line servisa or svoje osobne love kak ti je draze
p.s nemoras pisat hvala imas gumb zato...
Nije mi jasno, xbox radi punom parom cijeli dan, a ovi idioti još istražuju. S takvim istraživanjem, neće ga dignuti još tjedan dana.
Da vas pitam,odakle kupujete psn i ps plus bonove? Amazon ili postoji jeftinije (da je sve legit)

Preko amazona ti je najbolje. Sve ostalo ti je skupo.
Ja probao iz dosade staviti PBZ visu direktno na US PSN i prošlo bez problema.
Zbilja ? Vidis od nedavno je imam i ja i nisam je probao. (Visa inspire)
Sada ili ?

PSN napokon proradio, skida se Assassin’s Creed IV Black Flag :D (20$)
znaci fake je :D nema free igri majmuni jedni !
U mene jos ne radi psn
meni radi djelomicno psn tj. ne radi whats new stavka , no dobro mogu prezivjet to
store ne radi opet !
Jel zna neko kako radi game sharing u PS4? Ja i prijatelj se dvoumimo sta uzeti, pa ako bi npr mogli uzeti jednu igru skupa, i onda je shareati i igrati online u isto vrijeme bilo bi super. Jel se moze to?
Jel zna neko kako radi game sharing u PS4? Ja i prijatelj se dvoumimo sta uzeti, pa ako bi npr mogli uzeti jednu igru skupa, i onda je shareati i igrati online u isto vrijeme bilo bi super. Jel se moze to?
Može se.
S obzirom da na svakoj stranici netko pita to jedno te isto pitanje, pročitaj ranije upise.
Ako neko ne može ONLINE:
@iGamerVoice: PSN Update!
SET YOUR MTU TO 1473
Settings>Network>Manual Configuration > all auto except MTU.
When done, restart your console. RETWEET
Pozdrav , namjeravam kupit ps4 pa imam pitanje u vezi igara , koliko sam skuzio do sada kada se cd stavi u konzolu igra se instalira na hard drive od ps4 , kad se jednom instalira jeli treba pri svakom ponovnom pokretanju igre imati cd ili se ona moze pokrenuti izravno sa harda , jeli je moguce npr da mi frend posudi igru , ona mi se instalira , ja njemu vratim cd i normalno dalje igram igru bez cd-a ? u pitanju je offline igranje , Unaprijed vam hvala :)
Moras imati CD bez obzira.
Ako neko ne može ONLINE:
SET YOUR MTU TO 1473
kad odem pod network nemam opciju manual configuration i idalje mi ne radi psn
Moras imati CD bez obzira.
A ako bi teoretski preprzio "cd" bi li onda radilo?
Ako neko ne može ONLINE:
SET YOUR MTU TO 1473
kad odem pod network nemam opciju manual configuration i idalje mi ne radi psn
Settings>Network>Set Up Internet Connection>LAN/Wifi>Custom>all auto except MTU
ali server je opet offline:
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237