PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.445.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne znam, ja te slušam i ne vjerujem u to kaj pričaš....pa kaj bumo sad u nedogled pisali iste postove? Pa jel ti uopče čitaš postove ili samo pišeš jedno te isto!?

270/12=22,5 kn

360/12= 30 kn

Nekome zbilja tih 8kn ne igra ulogu kaj se tiće pretplate, ako hoće imat HR acc, a igre i dalje može kupovat na US acc bonovima koje kupi gdje god hoće, po meni najbolje US amazon! Ja više nemam kaj drugo reći na tu temu!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ma sve 5. Ali zasto forsiras HR racun kad je nebitan ?! Ja imam USA racun vec par godina i sve radi besprijekorno,a zivim u hrvatskoj xD I sad kad bi zbrojio razliku novca koliko sam dao na USA racunu,da sam to uzimao u HR storu ispalo bi debelo preko 1000 kuna.Ali dobro,da zavrsimo sa ovom temom jer ocigledno preferiras HR store iz meni totalno nepoznatih razloga,a ja USA jer je duplo jeftinije,pa neka gledatelji odluce gdje ce kupovati. Meni je totalno nebitno jer znam svoju računicu,a ti znas svoju.

Najpovoljniji PC,PSN Web shop https://www.g2a.com/r/community_sales-html
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 19:31 (Romano).
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliko ja kuzim covjek preferira HR akaunt, a ne HR store

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pa znam,ali ne kontam zašto :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 22:07 (Romano).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
Romano kaže...

zato jer si onda pod svojom zastavom.. a i zasto koristit USA kad nam je sony napravio store..

i onda svi kukaju zasto nema stranih servisa kod nas...

Play Hrad Play Cool
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

slazem se sa romanom 

Placat skuplje samo zato kaj je naš store  nema smisla ,ako imas karticu s kojom moze kupuvat na HRV store onda ces i sa njom moc kupovat bonove za US store
gdje ce ti sve ispast dosta jeftinije  

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 2:45 (Arnold Layne).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The Black Iso kaže...
Romano kaže...

zato jer si onda pod svojom zastavom.. a i zasto koristit USA kad nam je sony napravio store..

i onda svi kukaju zasto nema stranih servisa kod nas...

Što se mene tiče, takav servis sa tim nenormalnim cijenama nisu trebali ni otvarati. Najsiromašnija nacija smo na svijetu,a imamo najskuplje cijene u evropi na HR storu. Recimo PSN BF4 cijena je 550 kuna,to je 72 eura,a švabe placaju 59.99 eura hahahaha.Pa di to ima ?!!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 12:23 (Romano).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Puno hvala na svemu, uspio sam sve srediti, napravio US acc. reg. se na Amazonu kupio PSN cod, upisao ga u US acc. i kupio US PS+ na godinu dana, sve radi savrseno. Ne znam stvar je izbora gdje ce tko kupiti i sta, ali osobno nisam za to da placam neke stvari skuplje, ako mogu proci puno jeftinije na drugi nacin. Primjera radi kod nas kupim jednu igru tipa Fife14 po cijeni od 550 kn, PS+ za 365 kn, znaci 915 kn, a na US storu kupim fifu14 i PS+ za godinu dana za 616 kn, racunicu prepustam vama.

Nego imam opet pitanje {#}

Kako mogu na novom US acc. prebaciti sa naseg Hr acc. za Fifu14 trofeje i ostalo sto sam skupio, kad idem pokrenuti dode mi onaj Origin i kad upisem podatke sa Hr acc. za fifu ne prolazi mi, vec sam se morao ponovo registrirati sa novim na Origin da bih mogao igrati online normalno.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nikako. Odsad igraj sve sa USA racuna i imat ces sve na jednom mjestu,pretplate,igre,trofeje i boli te patka xD

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
B3b3t0 kaže...

Koliko ja kuzim covjek preferira HR akaunt, a ne HR store

Nemrem vjerovat da si jedini tu koji je skužil o čemu prićam :) 

BTW ni nisam lud da plačam 550kn za igre kad na US storeu mogu kupit za $60, to cijelo vrijeme prićam, zato imam dva računa, HR samo za igranje a US za kupovanje....

Romano, cijelo vrijeme pričamo isto, samo kaj se ti držiš US računa a ja HR {#} al trošimo isto :)

Ni ja ne kužim koja im je logika da nama prodaju skuplje igre ali ajd...nebum si još time razbijal glavu, dok god mogu na US store!

BTW, US račun je samo za digitalne igre, a HR račun također mogu bez problema koristit kad kupujem fizičke diskove, koje ja recimo više preferiram, jer me jeftinije izađu od digitalnih igara! Mogu ih kasnije prodat, zamjenit itd...

17 godina
PlayStation 4

haha,pa ja znam da mi pricamo isto i jasno mi je odmah na pocetku konverzacije bilo da preferiras koristenje HR racuna,a ne HR stora,samo mi nije bilo jasno,posto je mnogo komotnije koristiti USA racun zbog trofeja i achievements-a,friend liste, kupovine igara i PS+ pretplate, tako da ti sve bude na jednom mjestu,sad znam i eto xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 14:36 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne zna se tko je dosadniji od vas dva.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vatric kaže...

Puno hvala na svemu, uspio sam sve srediti, napravio US acc. reg. se na Amazonu kupio PSN cod, upisao ga u US acc. i kupio US PS+ na godinu dana, sve radi savrseno. Ne znam stvar je izbora gdje ce tko kupiti i sta, ali osobno nisam za to da placam neke stvari skuplje, ako mogu proci puno jeftinije na drugi nacin. Primjera radi kod nas kupim jednu igru tipa Fife14 po cijeni od 550 kn, PS+ za 365 kn, znaci 915 kn, a na US storu kupim fifu14 i PS+ za godinu dana za 616 kn, racunicu prepustam vama.

Nego imam opet pitanje {#}

Kako mogu na novom US acc. prebaciti sa naseg Hr acc. za Fifu14 trofeje i ostalo sto sam skupio, kad idem pokrenuti dode mi onaj Origin i kad upisem podatke sa Hr acc. za fifu ne prolazi mi, vec sam se morao ponovo registrirati sa novim na Origin da bih mogao igrati online normalno.

staviš SVE acc na PS4 pod primary acc te na SVAKOM accu koji imaš na konzoli možeš igrat sve te igre

fifu 14 imam na US acc, a igram ju na svom zasebnom accu :)

17 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Ajde Branek ne miješaj se, to su ozbiljne stvari {#}

Kaj je to s konzolama, sve su rasprodane, je istina da se više nemre kupit u dućanu :) Negdje sam pričitao vijesti da nova tura za EU dolazi tek početkom Aprila, znači nova tura tek za mjesec dana...

Ne znam ili ih je tak malo došlo, ili kod nas više nema krize {#} Mislim čudno mi da kod nas više nemreš kupit konzolu {#} U Slo ju nemaju već dva tjedna, a u njemačkoj su sve prodali odmah prvi tjedan...mislim WTF

13 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
Branimir82 kaže...

Kaj je to s konzolama, sve su rasprodane, je istina da se više nemre kupit u dućanu :) Negdje sam pričitao vijesti da nova tura za EU dolazi tek početkom Aprila, znači nova tura tek za mjesec dana...

Ne znam ili ih je tak malo došlo, ili kod nas više nema krize {#} Mislim čudno mi da kod nas više nemreš kupit konzolu {#} U Slo ju nemaju već dva tjedna, a u njemačkoj su sve prodali odmah prvi tjedan...mislim WTF

Konzola se prodaje bolje od očekivanog.Zamišljenih 5M konzola do kraja ožujka se pretvorilo u 5.3M već početkom veljače.Prve zalihe su rasprodane.

12 godina
PlayStation 4

morat ce oni malo prosiriti tvornicu :)

evo koristim ovaj novi headset od sonya za 699 kn  vec 10-11 dana i mogu rec da mi nije zao niti jedne kune sto sam dao za njih.

zvuk je odlican u igrama,mikrofon je isto super svi vele da me super cuju,ugodne su za glavu i niti nikon par sati koristenja ne postaju teske (bar meni).

baterija traje 6-8 sati.  ja ih punim svaku noc ustekam ih u laptop i nek se pune.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Potvrđujem ovo za sluske , ista stvar i kod mene, svi hvala izuzetno cist ton kod chata ili igranja, bez eha ili situacije da sam sebe cujem u slusalici sta pricam.

0 0 hvala 0
16 godina
Branimir82 kaže...
aquaevivae kaže...
Branimir82 kaže...

Konzola se prodaje bolje od očekivanog.Zamišljenih 5M konzola do kraja ožujka se pretvorilo u 5.3M već početkom veljače.Prve zalihe su rasprodane.

Ne znam, ja sam jucer u Sonyu u West Gateu vidio konzolu u prodaji...

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, pa zato pitam, jer po web-shopovima i ostalim trgovinama nema ni k onda konzola. A one mega bundleove su čak izbrisali iz ponuda uopće...Sony vjerojatno ima još ovih standardnih konzola, ili su i te refurbished ili vraćene konzole, ne znam! Jer ja sam i kontaktiral jednu veću trgovinu i rekli su mi da ih nema ni kod dobavljaća na lageru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

Da, pa zato pitam, jer po web-shopovima i ostalim trgovinama nema ni k onda konzola. A one mega bundleove su čak izbrisali iz ponuda uopće...Sony vjerojatno ima još ovih standardnih konzola, ili su i te refurbished ili vraćene konzole, ne znam! Jer ja sam i kontaktiral jednu veću trgovinu i rekli su mi da ih nema ni kod dobavljaća na lageru!

imaš u Osijeku u Zeldi ako trebaš konzolu :)

17 godina
neaktivan

Ja s frendom prije tjedan dana kupio PS4 u Avenue Mall PS Centru, možda ih još imaju.

11 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
aquaevivae kaže...

imaš u Osijeku u Zeldi ako trebaš konzolu :)

U Osijeku u Pevecu ima još i KZ bundleova

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ja s frendom prije tjedan dana kupio PS4 u Avenue Mall PS Centru, možda ih još imaju.

to je bilo prije 7dana, ne jučer :)

Možda bi trebao onaj mega bundle..a nigdje ga nema :( Budem vidio u Pevec Zagreb!

17 godina

Jel netko ispunjavo ono dodatno jamstvo od SD, gdje mogu naći

Model (P/N) SD produljeno jamstvo

Model (P/N) uređaja

BF3:fluffy_inside
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Model (P/N) uređaja

A kaj ti misliš di? Pa valjda na konzoli...{#}

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Rok za aktivaciju produljenog jamstva ističe u petak, za sve one koji su uzeli na launch dan.Nema načina za ktivaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zanimljivost: danas dok sam igrao BF4 slucajno sam stisnuo na server koji je samo za premium clanove i izbacilo je prozor gdje d se kupi premium, ekspanzije i weapon shortcut - handguns, pisalo je free za premium i shortcut, kliknuo sam na shortcut iz znatizelje i kupilo ga je za 0,00$. Da li je ovo nekakav bug ili je ovo bilo najavljeno? Probao sam i premium uzet ali nije reagiralo na klikanje.
13 godina
PlayStation 4

Besplatan je taj shortcut...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To mi je malo cudno, sjecam se da su za BF3 bili kakvih 10 eura ili tako nesto, ja mislim da je bug jer i za premium kaze da je free ali ne reagira uopce in-game store. Valjda neka greska
17 godina
aquaevivae kaže...
Wolf88 kaže...

Model (P/N) uređaja

A kaj ti misliš di? Pa valjda na konzoli...{#}

Ajde mi pokaži gdje piše na konzoli, pošto ja vidim samo serijski broj konzole.

Branimir82 kaže...

Rok za aktivaciju produljenog jamstva ističe u petak, za sve one koji su uzeli na launch dan.Nema načina za ktivaciju.

http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=deb1de12-77ad-445a-aee0-e486bcd3648f

jedino imaš ova dva naćina, pošto izgleda da kreteni nisu ustanju napraviti web stranicu za aktivaciju produljenog jamstva.

BF3:fluffy_inside
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice