PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.412.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

kad se smiri euforija oko PS4 tamo do rujna kad dolazi novi PES i nova FIFA e onda treba kupiti :))

1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Da i ja sam bio u grazu prekjucer i isto sam iso u mediamarkt i u gamestop i nema nigdje. Jedino imaju u gamestopu xbox one

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
HDesignz kaže...

kad se smiri euforija oko PS4 tamo do rujna kad dolazi novi PES i nova FIFA e onda treba kupiti :))

jer poznato je da euforija negativno utjece na kupovinu

Potpis!
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

treba ps4 prvo izliječit svoje dječije bolesti :D

12 godina
PlayStation 4

Sve je blize taj 29.1 :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ko ce si sve uzeti COD ghost za ps4 Ja sam svoj vec narucio
12 godina
PlayStation 4

Ja cu ga uzet 29 kad cu ic po konzolu valjda ce ih bit.

0 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

Ja nisam nikakve bolesti primjetio...

Jedino na forumima stalno ljudi koji nemaju PS4 nekakve bolesti spominju...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
12 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
HDesignz kaže...
Ezio kaže...
HDesignz kaže...

Ja nisam nikakve bolesti primjetio...

Jedino na forumima stalno ljudi koji nemaju PS4 nekakve bolesti spominju...

čitam okolo po forumima da trenutno malo guta BR, sliak se ne prikazuje i slično tome, treba malo sačekat drugu seriju :D

13 godina
neaktivan
Ima ko zelju kupiti Killzone shadow fall,nov,nekoriste,7 da trial of PS+.Kupila mi ga je teta iz inozemstva ali imam cod pa mi netreba
12 godina
PlayStation 4

Jel netko bio u west gateu u sony centru ili techno marketu dal imaaju ghosts za ps4?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Sony je objavio da je prodano 4.2 milijuna Playstationa 4!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

ista stvar je bila u milleniuma u splitu ali oni su nama rekli da je to cijena za one bez vouchera a oni sa voucheron koji su bili stavili

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

kakva glupost nama u SD-u tj mailu prije kojih mj. i pol  dana  nisu ponudili ovaj megabundle ! nego samo prve tri opcije {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 21:38 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
moze li mi samo netko objasnit koja je razlika izmedu obicne i promo igre?!
Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
PlayStation 4

promo igra ti nema kutiju nego ti dode u onom omotu i nema cover na disku nego su neka slova i pise ime igre i pokraj pise PROMO. uz to i pise da te igre nisu za prodaju i distribuciju.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Ja imam osnovni paket u prednarudzbi dal mogu sad uzet neki od ovih paketa u ponudi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovisi gdje si uzeo kupon za prednarudžbu.

npr. mene su zvali pred 2 mjeseca iz SD koji paket ću odabrat, i to su zabilježili kraj mog broja kupona tako da kad dođeš, samo vide koji je broj i znaju koji paket ti treba dat.

Ako tebi nisu na mail poslali ili te zvali, nazovi ti gdje si naručio pa pitaj hoće li imat te pakete.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kad sam ja uzeo voucher bio je osbovni paket i paket sa killzobe shadow fall e ja sam uzeo osnovni jer me killzone be zanina. Al dobro uzet cu tak kak sam i uzeo osnovni i gotovo. Trebam konzolu ghost i psn i ja zadovoljan :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne mogu zguglati nickove ljudi koji u Hrvatskoj igraju Ghosts na PS4. Ima neko mjesto za to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam jedno pitanje Imam sada cod ghost i kada ga stavim u ps4 automatski se igrica instalira na hdd.Znaci onda mogu igrat igricu bez umetanja dvd-a.E sad kada bih ja prodao igricu,meni igrica istane na hdd od ps4 dali ja ond mogu igrat normalno singleplayer i multiplayer ??
13 godina
PlayStation 4

Imam par pitanja pa ako tko zna da mi odgovori. Treba li imati psn pretplatu da bi skidao demo igrice i npr. new squads u fifi 14? I jos jedno pitanje...ima li da se  negdje prodaje konzolu plus promo fifa 14?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali možeš iskoristit code za multiplayer ako je igra iz Hong Konga?

Za ps3 sam jednom prilikom kupio fifu i nisam ga mogao iskoristit zato što su igre EA gamesa kao region locked.

13 godina
neaktivan
Lukovica26 kaže...

Dali možeš iskoristit code za multiplayer ako je igra iz Hong Konga?

Za ps3 sam jednom prilikom kupio fifu i nisam ga mogao iskoristit zato što su igre EA gamesa kao region locked.

Nema ti nikakvi codova za ps4
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

megabundle narucen !! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliko bi mene izašao ps4,nemam nikakav vocher u Splitu bit će kupit u jokera negdi valjda !?

čekat ću ovaj 29.1 datum !

Hvala

I tko ga je probao,kakvi su prvi dojmovi !?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ga sad oko mjesec dana i malo više. Moram reći da je sam PS4 moćan stroj (ima nešto trzavica, no vjerujem da će se one riješiti sa softver upgrade u toku), ali... 

Čini mi se da igre koje su trenutno dostupne ne iskorištavaju mogućnosti nove konzole. Igram COD Ghosts, koji ima još 'stari' engine i izgleda nešto bolje od prethodnog, ali ništa revolucionarno. Fifa 14 izgleda odlično, ali to je nogomet.  :)   NBA Live izgleda jadno zbog EA Sports, a ne zbog PS4.

Mislim da ćemo morati malo počekati da dođu naslovi koji će u potpunosti iskorištavati mogućnosti nove konzole. To je moje mišljenje prema onome što sam do sada imao za vidjeti.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da se ne isplati kupovati puno igara ove godine za PS4, ja planiram samo par, BF4, Watch Dogs, i The Division, a DriveClub će bit u paketu s PS+ tako da je to to. Druge godine bit će puno više izbora :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel zna netko da li ima Super Mario za ps4 ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice