kad se smiri euforija oko PS4 tamo do rujna kad dolazi novi PES i nova FIFA e onda treba kupiti :))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da i ja sam bio u grazu prekjucer i isto sam iso u mediamarkt i u gamestop i nema nigdje. Jedino imaju u gamestopu xbox one
kad se smiri euforija oko PS4 tamo do rujna kad dolazi novi PES i nova FIFA e onda treba kupiti :))
jer poznato je da euforija negativno utjece na kupovinu
treba ps4 prvo izliječit svoje dječije bolesti :D
Sve je blize taj 29.1 :)
Ja cu ga uzet 29 kad cu ic po konzolu valjda ce ih bit.
Ja nisam nikakve bolesti primjetio...
Jedino na forumima stalno ljudi koji nemaju PS4 nekakve bolesti spominju...
Ja nisam nikakve bolesti primjetio...
Jedino na forumima stalno ljudi koji nemaju PS4 nekakve bolesti spominju...
čitam okolo po forumima da trenutno malo guta BR, sliak se ne prikazuje i slično tome, treba malo sačekat drugu seriju :D
Jel netko bio u west gateu u sony centru ili techno marketu dal imaaju ghosts za ps4?
ista stvar je bila u milleniuma u splitu ali oni su nama rekli da je to cijena za one bez vouchera a oni sa voucheron koji su bili stavili
kakva glupost nama u SD-u tj mailu prije kojih mj. i pol dana nisu ponudili ovaj megabundle ! nego samo prve tri opcije
promo igra ti nema kutiju nego ti dode u onom omotu i nema cover na disku nego su neka slova i pise ime igre i pokraj pise PROMO. uz to i pise da te igre nisu za prodaju i distribuciju.
Ja imam osnovni paket u prednarudzbi dal mogu sad uzet neki od ovih paketa u ponudi
Ovisi gdje si uzeo kupon za prednarudžbu.
npr. mene su zvali pred 2 mjeseca iz SD koji paket ću odabrat, i to su zabilježili kraj mog broja kupona tako da kad dođeš, samo vide koji je broj i znaju koji paket ti treba dat.
Ako tebi nisu na mail poslali ili te zvali, nazovi ti gdje si naručio pa pitaj hoće li imat te pakete.
Kad sam ja uzeo voucher bio je osbovni paket i paket sa killzobe shadow fall e ja sam uzeo osnovni jer me killzone be zanina. Al dobro uzet cu tak kak sam i uzeo osnovni i gotovo. Trebam konzolu ghost i psn i ja zadovoljan :)
Ne mogu zguglati nickove ljudi koji u Hrvatskoj igraju Ghosts na PS4. Ima neko mjesto za to?
Imam par pitanja pa ako tko zna da mi odgovori. Treba li imati psn pretplatu da bi skidao demo igrice i npr. new squads u fifi 14? I jos jedno pitanje...ima li da se negdje prodaje konzolu plus promo fifa 14?
Dali možeš iskoristit code za multiplayer ako je igra iz Hong Konga?
Za ps3 sam jednom prilikom kupio fifu i nisam ga mogao iskoristit zato što su igre EA gamesa kao region locked.
Dali možeš iskoristit code za multiplayer ako je igra iz Hong Konga?
Za ps3 sam jednom prilikom kupio fifu i nisam ga mogao iskoristit zato što su igre EA gamesa kao region locked.
Nema ti nikakvi codova za ps4
megabundle narucen !!
Koliko bi mene izašao ps4,nemam nikakav vocher u Splitu bit će kupit u jokera negdi valjda !?
čekat ću ovaj 29.1 datum !
Hvala
I tko ga je probao,kakvi su prvi dojmovi !?
Imam ga sad oko mjesec dana i malo više. Moram reći da je sam PS4 moćan stroj (ima nešto trzavica, no vjerujem da će se one riješiti sa softver upgrade u toku), ali...
Čini mi se da igre koje su trenutno dostupne ne iskorištavaju mogućnosti nove konzole. Igram COD Ghosts, koji ima još 'stari' engine i izgleda nešto bolje od prethodnog, ali ništa revolucionarno. Fifa 14 izgleda odlično, ali to je nogomet. :) NBA Live izgleda jadno zbog EA Sports, a ne zbog PS4.
Mislim da ćemo morati malo počekati da dođu naslovi koji će u potpunosti iskorištavati mogućnosti nove konzole. To je moje mišljenje prema onome što sam do sada imao za vidjeti.
Mislim da se ne isplati kupovati puno igara ove godine za PS4, ja planiram samo par, BF4, Watch Dogs, i The Division, a DriveClub će bit u paketu s PS+ tako da je to to. Druge godine bit će puno više izbora :)
Jel zna netko da li ima Super Mario za ps4 ?