PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.417.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Pa da si skinem ove igrice sto su sada free za ps4.
13 godina
neaktivan
Kak ces skidat igrice kad nemas ps4 na sta ces ih skinut ??
15 godina
tomybest kaže...
Da u West gateu.
Cijena sitnica samo 5 i pol tisuća.
Sta je to za nas.

pa jel nije bilo rečeno da će koštat oko 3500?

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
tomybest kaže...
Da u West gateu.
Cijena sitnica samo 5 i pol tisuća.
Sta je to za nas.

pa jel nije bilo rečeno da će koštat oko 3500?

29.1 kostat ce 3300 kn a ako si uzeo voucher onda 3000 kn
15 godina
PlayStation 4

a ovih 5500? navlakuša za blagdane?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa zato pumpaju cijene jer ga nema službeno kod nas. Od 29.1 bude po 3300. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
12 godina
PlayStation 4

Brzo ce doc 29.1 a onda cekanje u redovima. Dal zna itko ima li gdje u zgu vec za kupit kakve igre konkretno call of duty ghosts njega cu prvo uzet. Kupio bi igru vec sad pa nek stoji doma.. Samo zato da 29 moram dat manje para radi psihe :) kolko ce kostat ghosts i b4 400kn ili vise?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas ih za kupit u raznim ducanima,kosta 550 kn
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav. Zanima me za ovo što se plaća 50 eura godišnje, a može se i na 3 mjeseca. Trebam li ja to uzimat ako me ne zanima online, i hoću li konzolu uopće moći igrati bez ps+? Ovo bi mi bila prva konzola nakon ps1, pa sam tamo navikao da mi odmah upali igru. Razmišljao sam između ps3 i 4 (xbox ne želim, jer sam čuo sa ograničenja), isplati li se ps3 uzimati, jer ne znam koliko će još igre izlaziti za ps3, pa sam se odlučio za ps4, ako budem uzimao konzolu. btw, sretni blagdani!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
buterino kaže...
Red Devill kaže...
Imam jedno pitanje u vezi ps4 i igrica.Prijatelj mi ima PS4 i kupio je za njega Battlefield 4 i instalirao je igru na hard disk i sada igra bez DVD-a, sad me zanima dali kada bih si uzeo plejku,dali bi ja mogao uzeti igricu od njega i instalirat si na svoj hrad disk i igrat bez DVD-a i njemu vratit igricu

mogao bih ja mislim ali nebi mogao igrat multiplayer

Znaci kolega mi kupuje 4,5 igrica i ja ih sve mogu posuditi od njega i instalirati na svoj ps4? 

16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Bio dns u technomarketu i ima ps4 sa killzone 5500kn sramota hehe.

Ima u italiji u media world koji se kod naz zove tehno market po 400€. Naj blizi je u trstu. Kome nije daleko moze skoknit. Ja sam bio u villesseu u media worldu i mogao sam kupit imaju dosta na zalihama. Ali nisam kupio jer nema igara jos, a i ono sto ima skupo za poludit. 74€ za jednu...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

a gle onaj tko ima para i kome se ne da čekati još 30 dana taj će dati 2000 kn više samo da kaže da prvi u selu ima PS4....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dali se isplati kupovati igrice za ps4 sa eBay_a?
12 godina
neaktivan
Dali se isplati kupovati igrice za ps4 sa eBay_a
15 godina
neaktivan

Rađe ih onda kupuj sa zavvia ili game.co.uk. Tako si siguran. Dok na eBayu moraš paziti na dodatnu poštarinu, možda carinu ako je izvan europe i sl.

Dok ovi navedeni dadu i popuste i imaju predobre akcije kroz neko vrijeme na igre. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
13 godina
neaktivan
tomybest kaže...
Dali se isplati kupovati igrice za ps4 sa eBay_a

Slobodno si naruci,ja sam si narucio Battlefield 4 iz Hong Konga preko ebay-a,samo moras pazit sa ti pise buy it now i free shipping A za carinu se nemoras brinut jer carina se naplacuje tek u kupovini preko 200€
16 godina
PlayStation 4

da, carina ne, ali pdv zato mogu lupit na sve iznad 20 eura.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje;

pošto pretpostavljam da će cijene za PS4 igre kod nas biti kriminalne (500-600 kuna), da li je moguća kupnja igara sa eBaya? S obzirom da u opisu (skoro)svih prodavatelja piše da multiplayer možda neće raditi jer su igre iz SAD-a. Je li to samo zbog zaštite prodavatelja od reklamacije ili se s tim igrama stvarno neće moći igrati multiplayer?

Stvarno me zanima pošto sam prednaručio konzolu i htio bih uzeti par igara s ebaya tako da dođu kada i konzola.

EDIT: Ili bi bilo isplativije napraviti PSN račun s SAD regijom gdje su cijene izražene u dolarima ($60, 335kn usporedno sa naših 500) i preko PayPala dodavati novac u dolarima na PSN račun.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 15:42 (grobnican).

0 0 hvala 0
17 godina

Još bolje, napravi US acc, te kupuj digitalne verzije.

U biti, kako si i stavio u EDIT :)

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
grobnican kaže...

Pitanje;

pošto pretpostavljam da će cijene za PS4 igre kod nas biti kriminalne (500-600 kuna), da li je moguća kupnja igara sa eBaya? S obzirom da u opisu (skoro)svih prodavatelja piše da multiplayer možda neće raditi jer su igre iz SAD-a. Je li to samo zbog zaštite prodavatelja od reklamacije ili se s tim igrama stvarno neće moći igrati multiplayer?

Stvarno me zanima pošto sam prednaručio konzolu i htio bih uzeti par igara s ebaya tako da dođu kada i konzola.

EDIT: Ili bi bilo isplativije napraviti PSN račun s SAD regijom gdje su cijene izražene u dolarima ($60, 335kn usporedno sa naših 500) i preko PayPala dodavati novac u dolarima na PSN račun.

To sam ja napravio i sve radi, sve pet! A cijena 40% niža...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odlično, to ću i napraviti. :)
Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
grobnican kaže...

Pitanje;

To sam ja napravio i sve radi, sve pet! A cijena 40% niža...

Ja sam danas preko ebay-a kupio COD ghost za 43$ + 9$ postarina Mozes igrat multiplayer, nema veze od kud je igrica Moja preporuka bolje kupuje igrice preko ebay-a jer tu igricu cea uvjek moci prodat ili mjenjat se u Hrvatskoj I za digitalni verziju skidat ce ti se jako dugo jer ima jedna igrica i do 50 GB
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odakle si naručio? To također ovisi, ja sam baš gledao ove Hong Kong dobavljače koji imaju igre iz SAD-a pa se bojim da ne bacim 300 kuna u vjetar ako ne ide MP na EU PSN računu.

0 0 hvala 0
14 godina
grobnican kaže...

Odakle si naručio? To također ovisi, ja sam baš gledao ove Hong Kong dobavljače koji imaju igre iz SAD-a pa se bojim da ne bacim 300 kuna u vjetar ako ne ide MP na EU PSN računu.

Nemaš brige. Otvoriš US PSN, i igraš. PSN+ ti treba za MP, ali ako ga imaš na jednom računu (makar to bio EU), pičiš MP na svima koji su na toj konzoli...

Neka me netko ispravi ako griješim, ali 99% sam siguran u gore napisano! {#}

15 godina
protjeran

Koliko će kunića biti kod nas PS4??

B-A-R-C-A
17 godina

3299kn samo konzola i 1 kontroler

4099kn konzola sa 2 kontrolera, kamerom i igrom (KZ:SF)

15 godina
protjeran
Dachande kaže...

3299kn samo konzola i 1 kontroler

4099kn konzola sa 2 kontrolera, kamerom i igrom (KZ:SF)

Lijepa cifra. 3 bi sa po nekom pravilu trebala biti jeftinija??

B-A-R-C-A
17 godina

Sumnjam da ce odma. Ona je vec nedavno pala.

Pa ima ih po 1600kn ak se ne varam. Di ces jos jeftinije.

13 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Sumnjam da ce odma. Ona je vec nedavno pala.

Pa ima ih po 1600kn ak se ne varam. Di ces jos jeftinije.

nemaju kaj pojeftinit 
cijena proizvodnje se nije puno smanjila  

14 godina
Yovitssa kaže...
grobnican kaže...

Nemaš brige. Otvoriš US PSN, i igraš. PSN+ ti treba za MP, ali ako ga imaš na jednom računu (makar to bio EU), pičiš MP na svima koji su na toj konzoli...

Neka me netko ispravi ako griješim, ali 99% sam siguran u gore napisano! {#}

Isprobao upravo, radi sve kak sam napisao!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice